logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Advertorial
Smilecredit – o institutie financiara nebancara realizata de oameni pentru oameni PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 17 Martie 2022 15:34

Oricat de grave sau urgente ar fi unele probleme de natura financiara, apelarea la un imprumut bancar ar putea reprezenta ultima si cea mai de nedorit solutie. Acest lucru este cauzat de faptul ca astfel de servicii sunt greu de obtinut, impun multe conditii si, in ultima instanta sunt foarte costisitoare. Tocmai pentru a elimina aceste probleme a luat nastere Smilecredit, o institutie financiara nebancara, care ofera servicii similare, la niste standarde realiste, pe care majoritatea persoanelor care au nevoie de ajutor sa le poata atinge. Aplica la IFN-ul Smilecredit si beneficiezi de avantaje financiare unice pe piata!

Citeşte mai mult...
 
De ce este important să folosești produse de protecție solară pentru ten? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 11 Martie 2022 11:50

Poate ai auzit adesea cât de important este să utilizezi creme cu factor de protecție solară pentru ten chiar și pe timp de iarnă, însă motivele nu îți sunt clare. În acest articol îți vom aduce câteva argumente simple și ușor de înțeles pentru care protecția solară este absolut indispensabilă pentru orice tip de ten. Citește în continuare pentru a le descoperi. 

Citeşte mai mult...
 
La ce trebuie să acorde atenție maramureșenii atunci când încep să își construiască o casă PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 04 Martie 2022 10:48

Atunci când începi construcția unei case, trebuie să știi că va fi un întreg proces care este posibil să se întindă pe o perioadă lungă de timp și care va implică o mulțime de decizii financiare, dar și strategice. 

Pentru că nu întotdeauna socoteala de acasă se potrivește cu cea din târg, vei întâmpina o mulțime de cheltuieli sau probleme neprevăzute, însă asta nu trebuie să te descurajeze. La început nu va trebui să te documentezi nu doar despre turnarea șapei sau de înălțarea pereților de cărămidă, ci va fi nevoie să iei și câteva decizii importante pentru viitorul trai.

Ultima actualizare Vineri, 04 Martie 2022 10:55
Citeşte mai mult...
 
Cum întreții portbagajul mașinii tale Audi PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 01 Martie 2022 13:38

Indiferent de marcă portbagajul este spațiul din interiorul unei mașini cel mai predispus la acumularea de mizerie și germeni. Se întâmplă aceasta pentru că aici se depozitează diferite obiecte care pot lăsa praf, nisip și alte reziduuri care trec neobservate mult timp.

Mașinile Audi sunt apreciate și pentru capacitatea generoasă a portbagajului, așa că  proprietarul unui astfel de autovehicul trebuie să acorde o atenție deosebită întreținerii acestui spațiu. Dacă și tu faci parte din această categorie, iată ce trebuie să ai în vedere când vine vorba de portbagaj!

Ultima actualizare Marţi, 01 Martie 2022 13:42
Citeşte mai mult...
 
Cum să scapi de durerile articulare cu ajutorul remediilor naturiste? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 18 Februarie 2022 13:57

Durerile articulare pot apărea din diverse cauze și pot fi destul de neplăcute. Uneori, persoanele care suferă de aceste dureri nu se mai pot mișca, iar viața lor socială și profesională poate fi afectată. Din acest motiv, durerile articulare nu trebuiesc neglijate și puse pe seama unor motive de moment, cum ar fi vremea rea. În timp, simptomele se pot agrava, iar procesul de recuperare va dura și mai mult. 

Atunci când durerile sunt ușoare până la moderate, se recomandă tratamente naturiste, care pot fi aplicate sau utilizate foarte ușor acasă. Remediile la domiciliu vor îmbunătăți nivelul de confort și vor ajuta la o gestionare mai ușoară a simptomelor. 

Citeşte mai mult...
 
Alegerea pompelor potrivite pentru aplicaţiile apelor pluviale sau subterane PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 18 Februarie 2022 13:44

Alegerea pompelor potrivite pentru apele pluviale sau subterane este extrem de importantă. Dacă nu sunt alese corespunzător, pompele vor eşua şi rezultatele nu vor fi deloc satisfăcătoare. 

Folosirea unui pompe submersibile inadecvate poate fi soldată cu erori critice, mizerie, pagube mari şi timp pierdut. De aceea, înainte de a alege pompa, trebuie să ştii foarte bine la ce o vei folosi şi să ai toate informaţiile.  

Ultima actualizare Luni, 21 Februarie 2022 09:26
Citeşte mai mult...
 
De ce sa apelezi la un wedding planner pentru nunta ta? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 15 Februarie 2022 08:34

Nunta este un moment exceptional din viata unui cuplu, o zi magica de care isi vor aminti intreaga viata.

Organizarea unei nunti necesita multe eforturi, imaginatie si mai ales, timp liber. Daca uiti ceva sau sari peste anumite etape, totul poate deveni o adevarata catastrofa. Trebuie deci sa te informezi cu privire la toate elementele la care trebuie sa te gandesti. Dar, daca simti ca totul te depaseste, poti apela la un wedding planner pentru ca cel mai frumos vis al tau sa nu se transforme intr-un cosmar…

Ultima actualizare Luni, 21 Februarie 2022 09:26
Citeşte mai mult...
 
Idei practice de cadouri de Mărțișor. 10 recomandări deosebite PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 11 Februarie 2022 13:58

Luna martie este una specială pentru doamne și domnișoare. Mărțișorul și Ziua Femeii sunt zilele în care acestea se bucură de atenție suplimentară. 1 Martie este sărbătoarea care marchează venirea primăverii și ziua în care femeile primesc podoabele cu rol simbolic numite mărțișoare. Totuși, dacă vrei să ieși din obișnuință și să-ți surprinzi prietena, soția, mama sau colega înlocuiește potcoavele, trifoii și floricele legate de șnurul alb-roșu cu un cadou. Cu această ocazie, îți poți dovedi devotamentul și afecțiunea, dar și imaginația și bunul gust. Cele 10 recomandări de mai jos te vor ajuta să faci alegerea potrivită și să impresionezi cu darul tău.

Ultima actualizare Vineri, 11 Februarie 2022 14:09
Citeşte mai mult...
 
Cele mai frumoase cadouri pe care să le oferi celor care așteaptă un copil PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 08 Februarie 2022 08:46

Viitoarele mămici se bucură încă de pe acum de tot ceea ce înseamnă perioada sarcinii. Chiar dacă aceasta este deseori plină de provocări, are rolul de a ne bucura și de a ne face mult mai atenți la nevoile noastre. Tocmai din acest motiv, în cazul în care prietenele tale urmează să devină mămici în următoarele luni, ai nevoie să găsești cele mai frumoase cadouri pentru gravide pe care să le oferi acestora. Nu doar că darurile le vor aduce bunăstare, însă aceste cadouri reușesc să aducă zâmbete pe fețele fiecăruia dintre noi. Rămâi alături de noi și descoperă care sunt cele mai frumoase astfel de daruri, astfel încât să faci o alegere pe cinste!

Citeşte mai mult...
 
Cum alegi cele mai bune semințe de legume PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 08 Februarie 2022 08:32

Grădina de legume reprezintă un proiect plăcut și util pentru familiile care își doresc să își transforme terenul sau spațiile neutilizate din grădină în resursă. Cea mai bună alegere atunci când vine vorba de semințele pentru grădina de legume depinde de mărimea spațiului disponibil, de tipul de legume cultivate și de gusturile personale. Există numeroase varietăți din fiecare tip de legumă, pasionații de grădinărit trebuie să țină cont de gusturile și de capacitățile de creștere precum și de avantajele regionale.

Citeşte mai mult...
 
Rolul jucăriilor în dezvoltarea copiilor de toate vârstele PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 01 Februarie 2022 14:08

Jucăriile sunt primii prieteni ai copiilor, care îi transpun într-o lume imaginară, unde joacă rolul principal și pot fi orice își doresc. Dacă pe vremea bunicilor noștri jucăriile erau reprezentate de bucăți de lemn colorate, astăzi lucrurile s-au schimbat simțitor. Avem jucării pentru dezvoltarea creativității, unele pentru dezvoltarea coordonării ochi-mână, altele pentru rezolvarea de probleme.

Ultima actualizare Marţi, 01 Februarie 2022 14:14
Citeşte mai mult...
 
Plăci de gips-carton: 5 criterii de selecție PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 22 Ianuarie 2022 08:48

Plăcile din gips-carton sau rigipsul sunt, de fapt, panouri create ca structură sandviș, structură formată dintr-o placă de gips și două plăci de carton special. Întreg ansamblul capătă duritate și rezistență, astfel că poate fi folosit pentru un număr foarte mare de aplicații. Află care sunt criteriile după care poți alege plăcile potrivite de gips-carton care să te ajute să realizezi exact lucrările dorite. 

Citeşte mai mult...
 
Tipuri de teste pentru identificarea infecției cu noul coronavirus PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 22 Ianuarie 2022 08:41

Noul coronavirus SARS-CoV-2 produce primele simptome la o durată de 5-6 zile de la infectare, cu probabilitatea ca acestea să persiste între 1-14 zile. Infecția poate fi transmisă atât de persoane care prezintă simptomatologie specifică bolii Covid-19, cât și de persoane asimptomatice. 

Ultima actualizare Sâmbătă, 22 Ianuarie 2022 08:45
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit »

Page 13 of 31

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact