logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Campionatului National de Baschet U12 masculin - CSS Sighet este vicecampioana nationala! PDF Imprimare Email
Duminică, 13 Iulie 2014 09:13

Dupa o finala grea, echilibrata dar mai ales controversata impotriva celor de la U Mobitelco Cluj incheiata cu victoria clujenilor cu scorul de 43 la 33, echipa CSS Sighet a ocupat un neverosimil loc 2, reusind performanta de a fi vicecampioana nationala la categoria U12 masculin.

Revenind la finala, aceast a fost castigata de U Mobitelco  nu intr-un  mod fair-play si sportiv ci intr-un mod dubios, prin mijloace care nu folosesc la formarea micilor sportivi, viitori jucatori de baschet.

Acest titlu de vicecampioana nationala vine dupa o munca asidua de-a lungul ultimilor ani in care au fost implicati antrenorii , copii, parintii si sustinatorii baschetului sighetean.

La acelasi turneu, copii de la EKO Sighet, la randul lor au facut un turneu foarte bun clasandu-se pe locul 12 in grupa B valorica.

Ultima actualizare Duminică, 13 Iulie 2014 09:24
Citeşte mai mult...
 
Axeniuc Gabriel a obtinut locul II la Campionatele Nationale pentru Juniori II - aruncarea sulitei PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Vineri, 11 Iulie 2014 16:42

In aceste zile se desfasoara la Bucuresti Campionatele Nationale de Atletism pentru juniori 2 - etapa a doua, probele concursului cuprinzand majoritatea disciplinelor sportive din ramura atletismului - aruncarea ciocanului, saritura cu prajina, triplusalt, proba de garduri, aruncarea sulitei, aruncarea discului, stafeta.

La proba de aruncare a sulitei, care tocmai s-a incheiat, atletul Gabriel Axeniuc de la CSS Sighetu Marmatiei a reusit sa obtina locul II pe tara cu rezultatul de 61,15m - fiind si un nou record personal pentru el. Antrenoarea lui ne-a declarat ca este foarte multumita de acest rezultat de acum, dar urmatorul si cel mai important obiectiv de anul acesta este finala la aceasta proba, care va avea loc pe data de 9 august.

 
Cum sa iti construiesti muschii? PDF Imprimare Email
Scris de Apopi Mariana Diana   
Joi, 03 Iulie 2014 08:47

Unul dintre scopurile tale din sala de antrenament este sa iti cresti masa musculara si sa arzi eficient cat mai multe calorii? Acest lucru nu se va intampla peste noapte, dar cu pasi mici vei reusi daca tii con de urmatoarele sugestii:
 
1. Dieta.
 
Creste aportul de calorii. Daca pana in prezent consumai 2 000 de calorii zilnic, creste pana la 2 500, insa asigura-te ca ceea ce mananci este o hrana sanatoasa si nu produse de tip fast-food.
Sustrage cat mai multe proteine din mancaruri pentru a sprijini cresterea muschilor. 
Ultima actualizare Joi, 03 Iulie 2014 11:58
Citeşte mai mult...
 
HANDBAL: HCM Baia Mare in grupa D a Ligii Campionilor, cu Larvik, MKS Lublin si Metz PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 28 Iunie 2014 10:32
Vineri seara, la Viena, a avut loc tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor la handbal feminin, asta dupa ce cu o zi inainte fusese tragerea la sorti a celor doua grupe preliminare, de unde prima clasata va urca in grupe. Se stie deja, Liga Campionilor la feminin are un nou format din acest sezon. Vom avea patru grupe de patru echipe, din care vor merge in Main Round primele trei, urmând sa se alcatuiasca doua grupe de câte sase echipe.
Citeşte mai mult...
 
CSS Sighet - atletism - medalie de aur la triatlon in cadrul CN de Atletism ale Romaniei pentru copii PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Marţi, 24 Iunie 2014 09:45

Foto arhivaActualizare: Atletul Alexandru Pop a castigat medalia de bronz la proba de saritura in lungime.

Zilele acestea se desfasoara la Bucuresti Campionatele Nationale de Copii 1,2 si 3 la atletism. La startul celor peste 30 de probe, diferentiate pe varsta, au luat startul peste 1000 de copii de la diferite cluburi din  tara. De la Clubul Sportiv Scolar din Sighetu Marmatiei participa un lot de 6 sportivi, coordonati de catre doamna antrenoare Melinda Oros.

In prima zi a concursului, ziua de luni, Godja Beniamin(primul din stanga in poza) - legitimat la CSS Sighet si antrenat de Adrian Sofronici - a concurat la proba de triatlon - 60m loc 1, 800m loc 1, lungime loc 2 - obtinand la final locul 1 si medalie de aur cu 1494 de puncte. De mentionat ca este pentru prima data cand acest sportiv participa la aceasta proba, el fiind in special axat pe probe de cros si 800m.

In proba de saritura in lungime, sportiva Barbalata Iuliana a sarit 4.11m, iar la proba de aruncare a greutatii Balc Constantin a reusit sa arunce bila de 3 kg la o distanta de 8,43m - el este un sportiv de perspectiva la aceasta proba.

Astazi se anunta o zi grea pentru sportivul Alexandru Pop la saritura in lungime, unde se doreste obtinerea unei medalii. Atletul are in palmares cateva medalii la aceasta proba, din aceasta cauza este unul dintre favoritii la podium astazi.

Ultima actualizare Luni, 30 Iunie 2014 07:21
Citeşte mai mult...
 
Liga Nationala de Mini si Baby Baschet 2014 - ACS Eko Sighet in elita echipelor de baschet din tara PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 24 Iunie 2014 08:33

In urma validarii echipelor participante la Campionatul National de Baby Baschet masculin si feminin, editia 2013-2014 Craiova, s-au inscris un numar de:
-Baby Baschet masculin – 79 echipe
-Baby Baschet feminin – 26 echipe

La sedinta tehnica a competitiei s-a procedat la tragerea la sorti pentru componenta grupelor dupa cum urmeaza:

Ultima actualizare Marţi, 24 Iunie 2014 08:46
Citeşte mai mult...
 
FOTBAL: CSM Sighetu Marmatiei a promovat in Liga 3 dupa 5-1 cu Somesul Oar PDF Imprimare Email
Scris de InfoMM.ro   
Duminică, 22 Iunie 2014 06:07

21 de campioane judetene urca in Liga 3. Trei meciuri s-au decis la penalty-uri, unul in prelungiri, restul fiind incheiate dupa cele 90 de minute de joc. Printre cele 21 de promovate se numara si reprezentanta judetului Maramures, CSM Sighetu Marmatiei, care a invins cu 5-1 campioana judetului Satu Mare, Somesul Oar.


AS Bradul Putna (Suceava) - Gloria 2 Bistrita (Bistrita Nasaud): 2-6 (0-2); P. Bosâncu (87, 90+2) / Rosu (37), Bruma (42), Al. Pop (60, 90+1), Rus (82), Jarda (89 - 11m)
Luceafarul Mihai Eminescu (Botosani) - AS Rapid Dumesti (Iasi): 0-2 (0-2); Brighiu (7), Balanescu (40)
Vointa Ion Creanga (Neamt) - SC 2 Bacau: 3-9
FC 2007 Gârceni (Vaslui) - FC Metalosport Galati: 1-2
Viitorul Buzau - ACS Viitorul Insuratei (Braila): 1-0 (1-0); A. Iacob (25)
ACS Sepsi OSK Sfantu Gheorghe (Covasna) - CS Selena Jaristea (Vrancea): 6-5 - dupa penalty-uri (1-1 - 90 de minute, 0-0 - in prelungiri, 5-4 la penalty-uri)

Citeşte mai mult...
 
FOTBAL - CSM Sighetu Marmatiei, campioana Maramuresului, intalneste maine Somesul Oar in lupta pentru promovarea in Liga a treia PDF Imprimare Email
Vineri, 20 Iunie 2014 08:42

CSM Sighetu Marmatiei va disputa sambata, 21 iunie, de la ora 18.00, pe stadionul Municipal din Zalau, barajul de promovare in Liga a III-a. Adversara maramuresenilor este campioana judetului Satu Mare, Somesul Oar. Pentru a ajunge la acest baraj, sighetenii au trecut in extremis de meciul de baraj cu locul 1 din seria Sud a Maramuresului, Speranta Coltau, pe care au invins-o la penalty-uri, scor 5-4.

Somesul Oar ajungind sa se dueleze cu CSM Sighetu Marmatiei in urma victoriei repurtate in fata celor de la Victoria Apa, scor 2-1, in joc contand pentru desemnarea campioanei din Satu Mare.

Citeşte mai mult...
 
I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, gazda Campionatului de Tenis al M.A.I. PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 13 Iunie 2014 13:54

În perioada 16 - 21 iunie 2014, în municipiul Sighetu Marmaţiei, jud. Maramureş se va desfăşura Finala Campionatului de Tenis de Câmp al Ministerului Afacerilor Interne, la Baza Sportivă de Tenis ”Club I.T.A. Sighet” (str. Doboieş, nr. 9 B).
Competiţia este organizată de Centrul Cultural al M.A.I. – Biroul de Coordonare Activităţi Sportive, cu sprijinul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi ”Pintea Viteazul” Maramureş, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Gheorghe Pop de Băseşti” al judeţului Maramureş, în colaborare cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Maramureş.
În data de 17 iunie 2014, începând cu ora 9.00, va avea loc festivitatea de deschidere a competiţiei la care vor participa oficialităţi ale instituţiilor din judeţ.
Citeşte mai mult...
 
Video:Eko Sighet - Loc III si medalie de bronz la Campionatele Nationale de Baschet U13 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 12 Iunie 2014 18:27

 
Activitatea fizica duce la intinerirea pielii PDF Imprimare Email
Miercuri, 11 Iunie 2014 08:41

Practicarea regulata a unei activitati fizice nu numai ca incetineste procesul de imbatranire a pielii, ci duce chiar la intinerirea ei, este concluzia la care a ajuns o echipa de cercetatori de la Universitatea McMaster (Canada) care a analizat variatiile compozitiei stratului cornos (stratum corneum) al pielii unor barbati si femei cu varste cuprinse intre 20 si 84 de ani, scrie passionsante.be. 
 
Analizele stratului exterior al pielii, pe care semnele imbatranirii sunt mai vizibile, au confirmat faptul ca, odata cu trecerea anilor, stratul cornos devine mai gros. Totodata, au scos in evidenta faptul ca acest proces poate fi intarziat prin exercitii fizice. Barbatii in jur de 40 de ani care fac miscare regulat au un strat cornos al pielii asemanator cu cei cu zece ani mai tineri, dar care duc o viata sedentara. 
Citeşte mai mult...
 
FOTBAL: CSM Sighetu Marmatiei va intalni Somesul Oar pentru un loc in Liga 3 PDF Imprimare Email
Luni, 09 Iunie 2014 11:34

Pe siteul Federatiei Române de Fotbal a fost publicata lista completa a meciurilor de baraj dintre campioanele Ligii a IV-a pentru accederea in esalonul trei. Comitetul de Urgenta al FRF a aprobat, pe 3 iunie 2014, programul si regulamentul privind organizarea jocurilor de baraj pentru promovarea in Liga a 3-a, editia de campionat 2014-2015. Partidele se vor desfasura in sistem eliminatoriu, intr-o singura mansa, pe terenuri neutre, in data de 21 iunie 2014, de la ora 18.00. CSM Sighetu Marmatiei, reprezentanta judetului nostru, va intâni pe Somesul Oar (judetul Satu Mare).
 
Cum se prezinta meciurile, raportându-le la situatia la zi din cele 42 de campionate:
Citeşte mai mult...
 
Jucătoarea de tenis Iulia Dună, locul I la Arad dupa ce a învins campioana Serbiei şi vicecampioana Ungariei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 08 Iunie 2014 21:16

TENISMENA DUNA IULIA A CASTIGAT FINALA TURNEULUI INTRENATIONAL DE LA ARAD DISPUNAND IN FINALA DE MARION LESKI DIN AUSTRIA CAMPIOANA AUSTRIEI SI LOCUL 1 IN CLASAMENTUL PE PUNCTE AL AUSTRIEI.

Comportare extraordinara a tenismenei Iulia Duna la concursul international  "INTENSA SANPAOLO CUP 12 " desfasurat la Arad! Iulia Duna a reusit sa se claseze pe locul 1 la primul ei concurs international la care a participat. Desi n-a beneficiat de o tragere la sorti favorabila, tanara tenismena a evoluat cu multa determinare si multa ambitie, reusind in final sa se impuna in cel mai important concurs la care a evoluat. 

Astfel, în primul tur a avut un meci extrem de dificil în compania campioanei Serbiei, Teodora Vujcic pe care a învins-o dupa un meci dificil cu scorul 7-5; 4-6; 6-2, fiind aplaudată la scenă deschisă. În turul secund, Iulia dispus cu 7-5; 6-3 de Ana Manea, jucătoarea Tenis Club Bucureşti. În sferturile de finală a reuşit să o învingă cu 7-5; 7-6 pe Mara Traşcă, jucătoarea clubului Dinamo Bucureşti. Semifinala disputată în faţa vicecampioanei Ungariei a constituit o nouă victorie pentru eleva profesorului Eugen Mihaljek, câştigând la scorul de 7-6; 6-7; 6-3. În finală, Iulia Dună a dispus de Marion Leski (campioana Austriei) cu scorul de 7-6; 7-5.   De remarcat ca Duna Iulia a reusit sa revina de la scorul de 2-5 in setul secund. Un aport desebit in cariera Iuliei il are tatal sau, dr Duna Remus Duna, care face eforturi deosebite pentru performanta tenismenei legitimate la CSS SIGHET.

Ultima actualizare Marţi, 10 Iunie 2014 20:52
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior61626364656667686970UrmătorSfârşit »

Page 70 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact