logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Tenismenul Taut Ioan a castigat la dublu CUPA AEGON TENNIS din Cluj PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 28 August 2014 06:49

Comportare foarte buna a tenismenului  TAUT IOAN la competitia  "CUPA AEGON TENNIS "desfasurata la Cluj-Napoca. Astfel, in finala probei de dublu a reusit sa castige locul i avand partener pe GLIGOR RĂZVAN (TC SUN ALBA -IULIA), dispunand in ultimul act de dublul  MIHOLCA MARK/MANU DAVID (MARK TENIS CLUJ /SUN ALBA ) cu scorul de  6-4;2-6; 10-2.  In proba de simplu a acces pana in semifinale. De remarcat faptul ca saptamana precedenta a reusit un rezultat notabil  la "MEMORIALUL GHEORGHE SGHMIDT" (ZALAU), ajungand pana in finala, cedand greu lupta cu scorul de  6-4; 7-5  in fata tenismenului CORNEA ANDREI (TC MARK CLUJ). 

Ultima actualizare Joi, 28 August 2014 07:01
Citeşte mai mult...
 
Fotbal. Liga a IV-a. Seria NORD. Barsana a inscris zece goluri in poarta celor de la Salistea de Sus PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 27 August 2014 07:50

Rezultate Fotbal. Liga a IV-a. Seria NORD:
FC Remeti – Brisca Sarasau 3-3. Au marcat: Mihai Dumnici 38′, Felician Mois 54′, 73′, respectiv Vasile Ghinda 40′, Ioan Pop 43′, Cosmin Pop 94′ (autogol). Juniori 1-3.
Bradul Viseu de Sus – Zorile Moisei 5-0. Au marcat: Dumitru Moldovan 30′, 34′, Robi Nemeti 42′, Marius Neamt 78′ (penalti), Alin Bodrean 90′. Juniori 1-2.
Luceafarul Stramtura – Rozalina Rozavlea (amanat)
Foresta Campulung la Tisa – Iza Dragomiresti 1-4. Au marcat: Adrian Taraczkozi 90′, respectiv Bogdan Barle 7′ 87′, Ioan Maris 18′, Maussa Niang 72′. Cartonas rosu: Ionut Ghentean 85′ (cumul de cartonase galbene). Juniori 2-10.
Metalul Bogdan Voda – Salina Ocna Sugatag 3-1. Au marcat: Ioan Andras 22′, respectiv Ioan Deac 29′, Gabriel Stanca 74′, Raul Miler 70′. Cartonas rosu: Gabriel Stanca (injurii si amenintari la adresa arbitrilor la finalul meciului). Juniori 8-2.
Avantul Barsana – Recolta Salistea de Sus 10-1. Au marcat: Alin Rahovan 6′, 67′, Mihai Pop 9′, Cosmin Marincean 16′, 18′, 20′, 65′, 70′ 75′, Petre Stan 50′, respectiv Viorel Mihalca 63′. Juniori 15-0.
Citeşte mai mult...
 
FOTBAL - LIGA 3 - In prima etapa, CSM Sighetu Marmatiei primeste vizita celor de la Sanatatea Cluj PDF Imprimare Email
Scris de Emaramures.ro   
Luni, 18 August 2014 16:46

La sediul Federatiei Romane de Fotbal a avut loc azi tragerea la sorti a etapelor sezonului competitional 2014-2015 la nivelul ligilor a II-a si a III-a. Daca in esalonul secund Maramuresul nu are nicio echipa, in schimb in a treia liga vor evolua din aceasta toamna doua grupari: FC Municipal Baia Mare si CSM Sighetu Marmatiei. In prima etapa gruparea antrenata de Dorin Toma si Cristian Bogdan va evolua in deplasare, la Ariesul Turda, iar trupa pregatita de Sorin Cigan si Cosmin Marincean va deschide sezonul in fata propriilor suporteri, impotriva celor de la Sanatatea Cluj. 
 
Etapa 1 - vineri, 29 august: 
• Arieşul Turda - FC Municipal Baia Mare 
• CSM Sighetu Marrmatiei- Sanatatea Cluj 
 
Etapa 2 - vineri, 5 septembrie: 
• FC Municipal Baia Mare - CS Iernut 
• Avantul Reghin - CSM Sighetu Marmatiei 
Citeşte mai mult...
 
Campionatele Nationale de baschet U12 in imagini - CSS Sighet a devenit vicecampioana nationala PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 18 August 2014 11:01

Ultima actualizare Luni, 18 August 2014 16:44
 
La Sighet a avut loc Cupa Marmatia la tenis PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 13 August 2014 12:35

La complexul municipal Sighet a avut loc traditionala competitie "Cupa Marmatia", concurs inclus in calendarul FR Tenis. Au participat un numar mare de jucatori din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Zalau, Satu-Mare, Sighet. 

Iata clasamentul primilor trei tenismeni la categoriile de varsta la care au participat:

18 ANI FETE 1.TRUS CARMEN (CSS SIGHET) 2.BORA ANDREEA(CSS SIGHET) 3.SECHEL DIANA(CSS SIGHET) . 12 ANI FETE: 1.MACHEDON ALEXANDRA (CSS SIGHET). 2.PUSCAS ROXANA (TC BAIA-MARE) 3.TAAR BLANKA (CS SĂNĂTATEA ERGOLEMN SATU-MARE) 10 ANI FETE : 1.LUNG IOANA (PALATUL COPIILOR ZALAU) 2.CIORANGA IVANA (CSM TIMISOARA) 3.PUSCAS ALEXANDRA(TC BAIA-MARE). 16 ANI BAIETI 1.ULICI VLAD(CSS SIGHET) 2.PIPAS RAUL(CSS SIGHET) 3.ARBA MARIUS(CSS SIGHET). 14 ANI BAIETI : 1.MARIS VASILE(CSS SIGHET) 2.PANZAR EUGEN (CSM ZALAU) 3.PETROVAN ALEXANDRU (CSS SIGHET). 12 ANI BAIETI :TAUT IOAN (CSS SIGHET) 2.LUNGU MIHAI (CS SĂNĂTATEA ERGOLEMN SATU-MARE) 3.TEGLAS IOAN (WINERS CLUJ -NAPOCA). 10 ANI BAIETI:1.ZAHARIA  ARIS(CLUB SPORIV ARENA SUD BUCURESTI) 2.BUMBUC RARES(CSS SIGHET) 3.MARC. LUCA  TITUS (TC BAIA -MARE).

Ultima actualizare Duminică, 17 August 2014 08:42
Citeşte mai mult...
 
Maratonul Ursoii va avea loc la Ieud pe 16 august 2014 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 10 August 2014 07:57

Cea de-a IX-a editie a concursului de alergare Maratonul Ursoii se va desfasura in data de 16 august, in Ieud. Sportivii amatori din Maramures, dar si din alte judete ale tarii sunt asteptati sa se inscrie la maraton, competitie de alergare montana pe medie distanta. Inscrierile se pot face pana sambata, 16 august, ora 9.00. 
 
Alergarea are loc pe un traseu cu o lungime de aproximativ 21 de kilometri, drum asfaltat si drum forestier, pe alocuri accidentat. Gradul de dificultate este mediu, astfel incat si sportivii mai putin antrenati pentru astfel de competitii pot sa se alinieze la start. Participantii vor porni din fata sediului Primariei Ieud si, urcand pe strada principala, trebuie sa ajunga la Izvorul Ursoii, sub dealul Magura, unde este punctul de intoarcere pentru retur. 
 
La intrecere se pot inscrie persoane de peste 18 ani, cu conditia sa nu fie legitimate la vreun club sportiv. Organizatorii arata ca pentru validarea inscrierii trebuie achitata o taxa de 50 lei si trebuie prezentata o adeverinta medicala care sa ateste ca detinatorul este clinic sanatos si apt pentru efort fizic. Totodata, fiecare concurent trebuie sa semneze o declaratie pe proprie raspundere cu consimtamantul de participare. 
 
Premiile sunt in bani si bunuri. Astfel, locul 1 este recompensat cu 200 euro, locul 2 – 100 euro si locul 3 - 50 euro. Sportivii care urca pe podium mai primesc cupe si tricouri, iar ceilalti participanti, diplome. 
Ultima actualizare Miercuri, 26 August 2015 18:20
Citeşte mai mult...
 
VIDEO: Fotbal: CSM Sighet - Diosgyor (Ungaria) 3-2 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 08 August 2014 08:42

 CSM Sighet a jucat  marti, 5 august 2014,  de la ora 18.00 (Stadionul Municipal “Solovan”), un amical de lux contra echipei Diosgyor  din Ungaria, formatie ce evolueaza in turul trei preliminar al Europa League. Sighetenii s-au impus cu scorul de 3:2, dovedind ca avem o echipa competitiva, in care ne putem pune multe sperante.

Ultima actualizare Vineri, 08 August 2014 09:07
Citeşte mai mult...
 
CSS Sighet a obtinut medalia de bronz la Campionatele Nationale de beach-volley pentru junioare si cadete PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Joi, 07 August 2014 20:12
Zilele acestea la Bucuresti s-au desfasurat Campionatele Nationale de beach-volley pentru junioare si cadete.

Clubul Sportiv Scolar Sighetu Marmatiei a participat la turneu, reusind sa obtina in final medalia de bronz, prin echipa formata din Alexandra Manghiuc si Ruxandra Ierima.

Ultima actualizare Vineri, 08 August 2014 14:15
Vezi foto
 
VIDEO: Medalie de bronz pentru CSS Sighet la CN de atletism PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Joi, 07 August 2014 08:55

La sfarsitul saptamanii trecute, la Bucuresti s-au desfasurat finalele Campionatelor Nationale de Atletism pentru juniori 2.

De la Clubul Sportiv Scolar din Sighetu Marmatiei, la proba de aruncarea sulitei a participat sportivul Gabriel Axeniuc - antrenor Melinda Oros, care a reusit sa obtina locul III si medalie de bronz cu un rezultat de 60.41m.

Pentru atletii CSS Sighet urmeaza o binemeritata vacanta, dupa rezultatele foarte bune obtinute in acest an, antrenamentele urmand a fi reluare din luna septembrie.

Ultima actualizare Joi, 07 August 2014 09:25
Vezi video
 
Fotbal: CSM Sighet a invins cu 2-0 pe FC Municipal Baia Mare intr-un meci amical si joaca marti un meci de lux cu Diosgyor PDF Imprimare Email
Duminică, 03 August 2014 06:59

Dupa ce miercuri au jucat in Cupa Romaniei si au obtinut calificarea in faza a III-a, joi, jucatorii de la FCM Baia Mare au plecat in cantonament la Ocna Sugatag, acolo unde vor ramane pana in data de 9 august. Tot in cantonament si tot la Ocna Sugatag, s-au aflat si jucatorii celeilalte echipe din Liga 3 din judetul Maramures, promovata de curand, CSM Sighetu Marmatiei. Sighetenii au terminat treaba la Ocna Sugatag. Cele doua echipe s-au intalnit sambata dupa-amiaza, la Ocna Sugatag.
 
Dimineata, baimarenii au facut un antrenament, iar dupa-amiaza au jucat in amicalul cu CSM Sighet. Si n-au facut-o grozav, instalandu-se si o stare de oboseala, dupa meciurile din luna iulie si primele zile de cantonament. Echipa antrenata de Sorin Cigan si-a vazut de treaba, a marcat de doua ori in prima repriza, prin Baias si prin Murar, iar dupa pauza au mentinut avantajul, fara insa a da inapoi.
 
CSM Sighetu Marmatiei va pleaca spre casa duminica seara. CSM va disputa marti, de la ora 18.00 (Stadionul Municipal “Solovan”), un amical de lux contra echipei Diosgyor, formatie ce evolueaza in turul trei preliminar al Europa League.
Citeşte mai mult...
 
FOTBAL: CSM Sighetu Marmatiei joaca sambata un meci amical cu FC Municipal Baia Mare PDF Imprimare Email
Vineri, 01 August 2014 08:12

Aflati de ieri in cantonament la Ocna Sugatag, FC Municipal Baia Mare va disputa sambata, incepand cu ora 17.00, al treilea amical al verii, in compania celeilalte echipe de liga a treia din Maramures, CSM Sighetu Marmatiei. Antrenorul Dorin Toma spera ca meciul sa se termine fara accidentari, in timp ce Marius Hodor da pronosticul unei partide interesante.

Din 31 iulie pana in 9 august FC Municipal Baia Mare isi deruleaza - in formula de 25 de jucatori - cantonamentul la Ocna Sugatag. Sambata, de la 17.00, pe terenul echipei Salina din Ocna Sugatag, FCM Baia Mare va juca un meci de pregatire in compania sighetenilor de la CSM.

Ultima actualizare Vineri, 01 August 2014 08:16
Citeşte mai mult...
 
FOTBAL: CSM Sighetu Marmatiei a câstigat primul amical al verii PDF Imprimare Email
Scris de InfoMM.ro   
Sâmbătă, 26 Iulie 2014 14:31

CSM Sighetu Marmatiei a promovat in Liga 3 la finele campionatului trecut, dup` un baraj cu Somesul Oar (judetul Satu Mare), in care s-a impus categoric. Sighetenii s-au reunit pe 22 iulie, sub comanda antrenorului Sorin Cigan si au efectuat primele antrenamente. Obiectivul echipei sighetene pentru sezonul competitional 2014-2015 este clasarea pe locurile 1-8 in Liga a III-a.
 
CSM Sighet a disputat deja un prim amical, reusind sa se impuna cu 5-0 in fata echipei FC Remeti, fosta colega de serie din Liga 4. In partida de sâmbata dupa-amiaza au marcat: Adrian Murar (doua goluri), Alexandru Taciuc, Sergiu Ban si Lucian Chetan. Conform maramedia.ro, antrenorul formatiei sighetene a rulat pe durata meciului cu FC Remeti toti jucatorii pe care i-a avut la dispozitie. CSM Sighet va debuta in Liga a III-a la sfârsitul lunii august. Incepând de luni, fotbalistii de la CSM Sighet se vor pregati intr-un cantonament centralizat la Ocna Sugatag.
Citeşte mai mult...
 
Streetball-Regii Strazii 4 PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Vineri, 25 Iulie 2014 09:19

 
« ÎnceputAnterior61626364656667686970UrmătorSfârşit »

Page 69 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact