logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Clubul de karate Kamiza Do a obtinut 52 de medalii de la inceputul anului pana in prezent PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 02 Aprilie 2015 06:38

 De la inceputul anului si pina acum Clubul Kamiza Do condus de Halici Sorin a partocipat la trei cupe nationale si recent a fost la campionatul national pentru copii pana in 12 ani.

Total medalii pana acum in cele 4 competitii: 52 de medalii. 16 aur, 16 argint si 20 bronz. La campionatul national Clubul Kamiza Do a castigat 3 medalii aur, 4 argint si 1 de bronz .

"Ne pregatim pentru o noua cupa importanta la Aiud pe data de 18 aprilie ca in 5,6 mai sa mergem la Bucuresti la campionatul national pentru cadeti , juniori si seniori. In iunie vom merge la campionatul european pentru toate categ de virsta. " a declarat Sorin Halici (Clubul Kamiza Do)

Ultima actualizare Joi, 02 Aprilie 2015 07:12
 
Scoala Gen. nr 10 a obtinut locul 2 pe judet la fotbal in cadrul ONSS PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 02 Aprilie 2015 06:20

Ieri, 1.04.2015 a avut loc, in sala Scolii AVRAM IANCU din Baia Mare, etapa judeteana in,cadrul ONSS, la fotbal ciclul primar.Scoala Gimnaziala Nr.10 a fost reprezentanta zonei Sighet, clasandu-se in final pe un merituos loc 2.

Rezultatele echipei:Sc.Gimn.NR.10-Sc.Baia Sprie 2-2, Sc.Gimn.nr.10-Sc.Viseu de Sus 3-0, iar finala Sc.Avram Iancu-Sc.Gimn.nr.10 4-2.

Felicitari atat piticilor cat si celor de la gimnazial care au venit si ei pe locul3 la judet.

 

Ultima actualizare Joi, 02 Aprilie 2015 06:24
 
Baschet: CSS Sighet a castigat toate meciurile de la Oradea PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Miercuri, 01 Aprilie 2015 10:19

La sfarsitul saptamanii trecute, echipa de baschet U13 a Clubului Sportiv Scolar Sighetu Marmatiei - antrenor Emil Kosztelnik, a participat la returul turneului semifinal de baschet de la Oradea, unde a disputat cateva meciuri in compania echipelor din  grupa. Dupa doua zile intense de joc, rezultatul echipei sighetene arata astfel:

CSS Sighet - LPS-CSU Pitesti 65-23

CSS Sighet - BCM Pitesti 67-35

CSS Sighet - CSS Targoviste 66-33

CSS Sighet - U Mobitelco II Cluj 55-40.

Dupa cum arata rezultatele, echipa CSS Sighet a avut un parcurs impecabil in acest turneu, la fel cum a avut si in ultimele turnee disputate, valoarea echipei sighetene crescand de la an la an. 

Felicitari antrenorului si baietilor!

Ultima actualizare Miercuri, 01 Aprilie 2015 10:32
 
FOTBAL Liga a IV-a. Iza Dragomiresti a trecut pe locul 1 in seria NORD PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 30 Martie 2015 15:45

FOTBAL EȘALONUL IV. Iza Dragomiresti a trecut pe locul 1 in seria NORD.

Rezultatele ultimei etape:

Brisca Sarasau – Bradul Viseu de Sus 0-0. La juniori: 3-2
FC Remeti – Luceafarul Strâmtura 1-1. La juniori: 0-1
Zorile Moisei – Foresta Câmpulung la Tisa 1-4. La juniori: 8-1
Rozalina Rozavlea – Salina Ocna Sugatag 3-2. La juniori: 0-5
Iza Dragomiresti – Avântul Bârsana 0-0. La juniori: 1-4
Metalul Bogdan Voda – Recolta Salistea de Sus 3-1. La juniori: 5-2

Ultima actualizare Luni, 30 Martie 2015 16:18
Citeşte mai mult...
 
Fotbal: CSM Sighet a remizat 0-0 dupa patru etape de victorii consecutive PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Sâmbătă, 28 Martie 2015 21:29

In meciul disputat astazi pe teren propriu, echipa de fotbal a CSM Sighetu Marmatiei a obtinut o remiza, dupa un meci greu impotriva celor de la Gloria Progresul Bistrita, scorul final fiind de 0-0. Saptamana viitoare echipa sigheteana se va deplasa la Sanmartin, in Bihor, unde va juca impotriva echipei locale.

In continuare echipa CSM Sighet se afla pe pozitia a treia in clasament.

 
Fotbal: CSM Sighet joaca acasa pentru a patra victorie consecutiva PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Joi, 26 Martie 2015 08:03

Sambata aceasta de la orele 15:00, sighetenii pasionati de fotbal sunt asteptati pe stadionul municipal sa sustine echipa CSM Sighet in meciul pe care aceasta il va sustine in compania echipei Gloria Progresul Bistrita. Dupa trei victorii consecutive, echipa sigheteana o doreste si pe a patra, de aceea ne asteptam la un meci interesant. Hai CSM! Hai victoria!

 
CSS Sighet are sigla noua PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Marţi, 24 Martie 2015 13:53

Incepand de ieri Clubul Sportiv Scolar din Sighetu Marmatiei are o sigla noua. Colorata in alb-albastru, culorile traditionale ale clubului sighetean, sigla impodobeste de ieri sediul temporar al CSS Sighet, si reprezinta o mandrie pentru cei care duc numele clubului cat mai sus si cat mai departe de la infiintarea lui din 1976 si pana azi. Pe noua sigla sunt reprezentate sporturile care se practica azi in cadrul clubului, sporturi la care sunt asteptati toti copiii pana la 18 ani: box, baschet, volei, tenis, fotbal si atletism.

Citeşte mai mult...
 
Pugilistul sighetean Adi Bohotici a castigat titlul de vicecampion national si a fost convocat la lotul national de juniori PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Marţi, 24 Martie 2015 13:21

In cadrul Campionatelor Nationale de Box Juniori ale Romaniei, desfasurate in perioada 9-14 martie la Buzau, sectia de box a Clubului Sportiv Scolar Sighet a participat cu un grup de sportivi, insotiti de antrenorul Adrian Stetca. Demonstrand valoarea si poate dorind sa mentina traditia, boxerul Adrian Bohotici a reusit sa obtina medalia de argint si titlul de vicecampion national de juniori la categoria +80kg.

Potrivit paginii Clubul Sportiv Scolar Sighetu Marmatiei, pugilistul sighetean a fost convocat in lotul national de juniori al Romaniei.

Felicitari atat sportivului cat si antrenorului si asteptam rezultate cat mai bune in continuare, tinand cont ca pugilistii de la CSS Sighet sunt foarte bine antrenati de catre Adrian Stetca - un discipol al marelui Gheorghe Vlad- si de catre fostul mare boxer de performanta Claudiu Rasco. Succes in continuare domnilor!

 
Simona Halep vs. Jelena Jankovic, finala dramatica la Indian Wells: 2-6, 7-5, 6-4 in urma careia tenismena din Romania ajunge locul 1 in WTA Race PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 22 Martie 2015 23:01

 Simona Halep a castigat duminica finala turneului de la Indian Wells, reusind o revenire dramatica in meciul disputat impotriva Jelenei Jankovic. Simona s-a impus in trei seturi - 2-6, 7-5, 6-4, dupa doua ore si 38 de minute, si a reusit sa isi adjudece al 11-lea titlu din cariera. Este cel mai important titlu al Simonei, de categorie Premier Mandatory.
 
Simona a fost condusa in setul doi, dupa ce il pierduse pe primul, si a reusit sa intoarca meciul intr-un moment in care Jelena Jankovic (21 WTA) parea a fi la carma meciului. 
 
Ambele jucatoare s-au deplasat foarte mult pe teren si au incercat mereu sa fie agresive, in ciuda caldurii din California. Simona a ratat in setul decisiv sansa de a incheia meciul cu serviciul, ridicand si mai mult nivelul de dramatism al jocului, insa s-a impus pe serviciul sarboaicei. 
Ultima actualizare Duminică, 22 Martie 2015 23:13
Citeşte mai mult...
 
FOTBAL: Unirea Dej - CSM Sighetu Marmatiei: 2-3 (1-1) PDF Imprimare Email
Scris de Dorel Todea   
Vineri, 20 Martie 2015 17:17

 CSM Sighet a reuşit să se impună în deplasare în meciul disputat pe terenul echipei Unirea Dej din returul Campionatului national de fotbal, liga   a III-a.    
       Finalul meciului a adus 3 puncte pentru echipa sigheteana. CSM s-a apropiat la doua puncte de locurile 1 si 2 din grupa. (În derby-ul grupei FCM Baia Mare, ocupanta locului 1, a remizat cu scorul 3-3 la FC Zalau, ocupanta locului secund din grupa, echipe cu numar egal de puncte, despartite doar de golaveraj).   
Ultima actualizare Vineri, 20 Martie 2015 20:11
Citeşte mai mult...
 
Echipa de baschet a CNDV a obtinut locul II la faza judeteana la baschet din cadrul ONSS PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Joi, 19 Martie 2015 16:23

Moderna sala de sport a Colegiului Economic ,,NICOLAE  TITULESCU" din Baia Mare a fost gazda etapei judetene a Campionatului national de baschet( licee-masculin) din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar.
 
 Sighetenii au ocupat locul II, pierzand categoric cu echipa Colegiului Economic care pornea ca favorita, avand in vedere faptul ca este formata din jucatori proveniti de la B.C.,,OLIMPIC" Baia Mare, vicecampioana nationala in anul 2014 la Under 15. Net superiori tactic si fizic, profitand si de oboseala baietilor nostri si de neacomodarea cu sala, baimarenii au castigat cu scorul final de 101 - 42, calificandu-se la faza zonala care va avea loc tot la Baia Mare in perioada 27-28.03.2015.
Ultima actualizare Duminică, 22 Martie 2015 09:21
Citeşte mai mult...
 
Indian Wells: Simona Halep vs Carla Suarez Navarro 5-7, 6-1, 6-1/ Pentru a doua oara in semifinale PDF Imprimare Email
Joi, 19 Martie 2015 06:39
 Simona Halep a reusit sa se califice (pentru a doua oara consecutiv) in semifinalele turneului de categorie "Premier Mandatory" de la Indian Wells, dupa ce a invins-o pe Carla Suarez Navarro. Dupa un prim set in care a avut o evolutie ezitanta (a pierdut cu 7-5), Simona si-a regasit ritmul in urmatoarele doua, castigate categoric cu un dublu 6-1. Victoria Simonei Halep a venit dupa un meci care a durat o ora si 54 de minute. 
 
Citeşte mai mult...
 
Guvernul introduce TVA de 9% pentru accesul la evenimentele sportive PDF Imprimare Email
Marţi, 17 Martie 2015 11:07

Guvernul va aplica, incepand cu anul viitor, TVA de 9% si pentru accesul la evenimentele sportive, cu argumentul ca sportul este un fenomen social si economic care prezinta un grad inalt de interes pentru populatie, releva proiectul actualizat al Codului Fiscal. 
 
"Avand in vedere rolul important al sportului in societate si caracterul specific al acestuia, se propune aplicarea cotei reduse de TVA de 9% si pentru serviciile constand in permiterea accesului la evenimentele sportive. Aceasta masura este conforma cu acquis-ul comunitar si vizeaza promovarea sportului, care este un important fenomen social si economic, ce prezinta un grad inalt de interes pentru cetateni", se afirma in document. 
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior51525354555657585960UrmătorSfârşit »

Page 59 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact