logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Sportivii de la Ultimate Kickboxing Sighet sunt multipli campioni si vicecampioni europeni la kickbox PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Luni, 04 Mai 2015 18:23

In luna aprilie, la Sheffield - Anglia s-au desfasurat Campionatele Europene de Freestyle Kickboxing si unde tara noastra a fost reprezentata de un lot valoros, compus in mare parte din sportivii clubului sighetean de kickbox ''Ultimate Kickboxing'' - antrenor sensei Iosif Csizmadia.

Prezenti pentru prima data la un concurs de o asemenea valoare si dupa o perioada relativ scurta de la infiintarea clubului, sportivii sigheteni au facut o figura foarte frumoasa reusind sa se intoarca acasa incarcati de medalii si trofee in urma clasarilor foarte bune reusite in concurs. De mentionat ca sensei Iosif Csizmadia a facut parte din echipa europeana care a luptat contra echipei Angliei.

Rezultatele sighetenilor arata astfel:

Csizmadia Eduard medalie aur semicontact - Campion European si un loc 4 la light contact
Sensei Csizmadia Iosif medalie argint semicontact pe echipe Europa vs Anglia - vicecampion european
Nagy Emese medalie argint full contact - vicecampioana europeana si 2 locuri 4 la semicontact si light contact
Logyn Ionut medalie argint K1 - vicecampion european si medalie bronz la full contact
Logyn Claudiu medalie argint semicontact - vicecampion european si medalie bronz light contact
Varhanyovszki Reka medalie bronz semicontact si 1 loc 4 la light contact

Hotea Raul doua locuri 4 la semicontact si light contact.

Ultima actualizare Luni, 04 Mai 2015 18:57
Vezi foto
 
FOTBAL: CSM Sighet - Arieșul Turda 4-0 (2-0) PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 02 Mai 2015 16:37

Azi, 02 mai 2015 de la ora 18 se desfășoară meciul de fotbal din liga a III-a dintre CSM Sighet - Arieșul Turda.

Înaintea acestui meci, CSM Sighet se află pe locul 2 în grupă cu 44 de puncte, după CSM Baia Mare (48 de puncte), în  timp ce Arieșul Turda este pe locul 5 în grupă cu 35 de puncte.

Este foarte important să obținem o nouă victorie care ne asigură păstrarea poziției secunde în grupă. 

Ultima actualizare Sâmbătă, 02 Mai 2015 21:06
Citeşte mai mult...
 
VIDEO: Cupa Chris Teens - dans sportiv Sighet (02.05.2015) - secvențe PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Sâmbătă, 02 Mai 2015 11:10

VIDEO: La această oră are loc la Sala Polivalentă Cupa Chris Teens - dans sportiv Sighet (02.05.2015). 

Citeşte mai mult...
 
Baschet U13: Echipa CSS Sighet s-a calificat la turneul final al CN de baschet PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Marţi, 28 Aprilie 2015 16:51

La sfarsitul saptamanii trecute, echipa de baschet U13 a CSS Sighet a reusit calificarea la turneul final al CN de baschet U13, dupa un ultim turneu semifinal la Cluj Napoca unde a reusit sa castige doua meciuri din trei - CSS SIGHET-CSS VIITORUL CLUJ 67-37 si CSS SIGHET-LPS CSS ORADEA 85-46. Meciul pierdut a fost cel jucat impotriva echipei ACS Dan Dacian Bucuresti, sighetenii reusind sa ocupe in cele din urma locul 2 in grupa.

Felicitari echipei, antrenorului si tuturor celor implicati in performantele deosebite ale acestei echipe!

Ultima actualizare Marţi, 28 Aprilie 2015 16:59
Vezi foto
 
FOTBAL: Unirea Jucu - CSM Sighet 1-5 (1-2) PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 25 Aprilie 2015 16:29

La ora 17:00 a inceput meciul de fotbal din liga a III-a dintre Unirea Jucu - CSM Sighet. Echipa din Sighet se afla pe locul doi in grupa. 

La pauza, scorul este de 2-1 pentru CSM Sighet. Scorul a fost deschis de catre gazde, insa Roatis Gabriel in minutul 17 a egalat pentru CSM Sighet, iar Eudean Teodo a marcat pentru 2-1 pentru Sighet. In reprezia a doua, Liviu Chetan a majorat scorul la 3-1 pentru CSM Sighet, Andy Puscas a dus scorul la 4-1 iar Paul Pacurar a stabilit scorul final:Unirea Jucu - CSM Sighet 1-5. O victorie frumoasa a echipei sighetene care ramane pe pozitia secunda in grupa.

Ultima actualizare Sâmbătă, 25 Aprilie 2015 18:14
Citeşte mai mult...
 
Cupa Chris Teens la dans sportiv in Sighet pe 2 mai 2015 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 25 Aprilie 2015 14:02

Concursul Naţional de Dans sportiv Cupa "Chris Teens”, ediţia a V-a se va desfășura la  2 mai 2015, între orele 9,00-21,00, la sala Polivalentă. Sighetu Marmaţiei este primul municipiu, care nu este capitală de judeţ, în care a ajuns competiţia.  Atu-urile care au adus campionatul şi cupa în «capitala» Maramureşului Istoric au fost în primul rând rezultatele obţinute de "Mini Maxi Dance Club", apoi locaţia şi sprijinul autorităţilor locale (Consiliul local și Primăria Sighet și Consiliul Județean Marmaureș) şi ale sponsorilor. 
Ultima actualizare Joi, 30 Aprilie 2015 14:17
Citeşte mai mult...
 
TENIS Fed Cup: Romania s-a calificat dupa 24 de ani intre cele mai bune 8 echipe din lume dupa victoria contra Canadei cu scorul 3-1 PDF Imprimare Email
Luni, 20 Aprilie 2015 14:56

 Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, a invins-o, duminica, pe Francoise Abanda, 260 WTA, aducand Romaniei punctul victoriei in intalnirea cu Canada, scor 3-1, si calificarea pentru prima data din 1981 intre cele mai bune opt echipe feminine de tenis din lume, in Grupa Mondiala a Fed Cup. Dulgheru s-a impus, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-2, dupa un meci care a durat doua ore si 11 minute, anunta Mediafax.
 
Romania a participat ultima data in Grupa Mondiala in 1992, dar atunci evoluau 16 echipe in principala divizie a competitiei.
Ultima actualizare Luni, 20 Aprilie 2015 15:00
Citeşte mai mult...
 
FOTBAL: CSM Sighetu Marmatiei - Industria Galda de Jos: 2-0 (1-0). Sighetul a urcat pe locul 2 in grupa PDF Imprimare Email
Scris de InfoMM.ro   
Sâmbătă, 18 Aprilie 2015 20:27

CSM Sighetu Marmatiei a reusit sa castige meciul disputat sambata cu Industria Galda de Jos, 2-0 (1-0), reusind sa-si pastreze invincibilitatea in retur si sa urce pe pozitia a doua in clasament, la patru puncte in spatele liderului, FCM Baia Mare. Si ce poate fi mai frumos decat sa vezi cele doua echipe din judetul nostru, “brat la brat” in fruntea clasamentului. Scorul a fost deschis de o actiune a fostului echipier al Galdei, mijlocasul Paul Pacurar, ce l-a deschis excelent pe Petrica Dragos (8), acesta finalizând cu un sut în vinclu.
Citeşte mai mult...
 
Baschet: Baietiii de la CNDV au castigat cupa ''Kolcsey Ferenc'' la baschet....pentru totdeauna!!! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 11 Aprilie 2015 12:18
Baietii ( Cl. IX-XII) de la Colegiul  National,,DRAGOS  VODA" au castigat pentru a-VII-a oara consecutiv ,,CUPA KOLCSEY  FERENC"   de la  Satu  Mare.
   Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv ,,GHEORGHE  GYURKAN" din Satu Mare a fost gazda celei de a XXI-a editii a ,,CUPEI  KOLCSEY  FERENC" turneu  interjudetean de baschet pentru echipele de liceu-masculin.
  Sighetenii, condusi de Prof. GROZA  IOAN, deoarece antrenorul lor, Prof. TONI  FANGLI, a fost ocupat cu etapa zonala la gimnazii-baieti, au castigat toate meciurile. In grupe au invins echipele Colegiului ,,IOAN  SLAVICI" si a Liceului cu Program Sportiv din Satu Mare iar in finala s-au impus cu o victorie la 3 puncte diferenta in fata celor de la Colegiul ,,MIHAI  EMINESCU".
Baschetul modern, cu contraatacuri rapide si o aparare agresiva eficienta au smuls ropote de aplauze de la numerosul public satmarean prezent in sala. Ca o rasplata a jocului foarte bun, LAZAR  BOGDAN a fost ales ,,CEL  MAI  TEHNIC  JUCATOR" al turneului iar alaturi de pivotul POP  RAZVAN, au fost selectati intre cei mai buni 5 jucatori in ,,Echipa de aur".

Castigand pentru a -VII-a oara consecutiv acest turneu, baschetbalistilor sigheteni li s-a oferit pentru totdeauna imensa Cupa ,,KOLCSEY  FERENC", care pana in prrezent avea statutul de trofeu transmisibil la fiecare editie.

Ultima actualizare Sâmbătă, 11 Aprilie 2015 12:28
Citeşte mai mult...
 
VIDEO & LIVE-TEXT FOTBAL: CSM Sighet - FC Zalău 2-0 (0-0) PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 10 Aprilie 2015 17:12

 

FOTBAL, liga a III-a. In derby-ul etapei, CSM Sighet - FC Zalău 2-0 (0-0). Dupa pauza, Eudean Teodor a marcat pentru CSM Sighet: 1-0, pentru ca la distanta de doar 3 minute, Adrian Murar sa majoreze scorul la 2-0 pentru sigheteni, acesta fiind si scorul cu care s-a incheiat partida. (NR. Mai jos puteti afla intreaga desfasurare a meciului),  Ocupanta locului 1 in grupa, FCM Baia Mare s-a impus in fata ultimei clasate, Sanatatea Cluj, cu scorul 1-0 (0-0), cu un gol marcat in minutul 89. 

Loturile echipelor:

Ultima actualizare Luni, 13 Aprilie 2015 20:43
Citeşte mai mult...
 
Echipa de baschet-baieti a CNDV s-a calificat la faza nationala din cadrul ONSS PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Marţi, 07 Aprilie 2015 14:31

Echipa de baschet-baieti a CNDV s-a calificat la faza nationala din cadrul ONSS in urma finalei de azi jucate in sala de sport a Colegiulu National Dragos-Voda Sighetu-Marmatiei cu echipa de baschet a Colegiului National "Emanuil Gojdu" din Oradea, meciul incheindu-se cu scorul de 108-58 pentru sigheteni intr-un meci in care a dominat categoric din primul pana in ultimul minut al meciului, permitandu-si si momente de relaxare firesti intr-o partida pe care simti ca stapanesti. 

Faza nationala din cadrul ONSS se va desfasura in perioada 22-24 mai 2015 la Ramnicu Valcea. 

Ultima actualizare Marţi, 07 Aprilie 2015 16:34
Citeşte mai mult...
 
FOTBAL. Liga 3. Seria 5: CSM Sighet a castigat la Sânmartin cu 2-1 PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 04 Aprilie 2015 07:51

CSM Sighet a avut  un meci foarte greu in deplasarea de la CSC Sânmartin. Trupa antrenata de Dan Dobai a fost condusa cu 1-0 la pauza, dar a reusit sa revina in partea secunda si sa inscrie de doua ori, prin Petrica Dragos si Razvan Greu, obtinând toate cele treu puncte. E clar ca in acest moment doar trei echipe mai conteaza in lupta pentru promovarea in Liga 2.
 
Rezultate etapa 18:
Citeşte mai mult...
 
OLIMPIADA NATIONALA A SPORTULUI SCOLAR - FAZA PE ZONA a Campionatului National de baschet - GIMNAZIU - Baieti PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 02 Aprilie 2015 20:17

In sala de sport a Colegiului  National ,,DRAGOS  VODA" se va desfasura Faza  zonala a Campionatului National de baschet pentru elevii de gimnaziu - baieti.

 Participa : 1. Colegiul  National,,DRAGOS  VODA"  Sighetu  Marmatiei -Maramures
                    2.Colegiul  National,,EMANUIL  GOJDU" Oradea; Bihor
                    3.Liceul  Cu  Program  Sportiv  Satu  Mare
                    4.Scoala Gimnaziala ,,SIMION  BARNUTIU"  Zalau; Salaj
 Meciurile vor incepe marti 7 aprilie  2015  de la orele  11. Va asteptam sa incurajati tinerii baschetbalisti sigheteni care au mari sanse de calificare la Faza  Nationala, majoritatea fiind legitimati la C.S.S.Sighet. Sincere multumiri domnului prof. Kosztelnik Emil - director si antrenorul baietilor -  pentru modul in care a pregatit  aceasta echipa. Se aduc multumiri si urmatorilor sponsori: ROTARY  CLUB  SIGHET, care a finantat cupele, medaliile si premiile pentru cei mai buni jucatori si multumiri ASKA GRAFIKA Sighet, pentru frumoasele diplome si afise.
Ultima actualizare Joi, 02 Aprilie 2015 21:13
 
« ÎnceputAnterior51525354555657585960UrmătorSfârşit »

Page 58 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact