logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
CSS Sighet este Campiona Nationala a Romaniei la Baschet U13 PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Sâmbătă, 30 Mai 2015 20:10

ACTUALIZARE. In urma cu cateva minute, CSS Sighet a castigat finala cu U Mobitelco Cluj cu scorul de 76 - 71 (49-38 pentru clujeni in pauza mare a meciului), devenind Campiona Nationala a Romaniei la Baschet Baieti U13. Ciprian Albu (CSS Sighet) a fost considerat cel mai bun jucator de pe parcursul acestui turneu, in finala marcand 53 din cele 76 de puncte ale sighetenilor. FELICITARI echipei si antrenorului Emil Kosztelnik!

CSS Sighet s-a calificat in finala Campionatului National de Baschet U13 ce se desfasoara in aceste zile la Bucuresti. Azi a avut loc semifinala dintre CSS SIGHET-CS 4SPORTS Bucuresti 72-64 in urma careia CSS Sighet va juca maine finala cu U Mobitelco Cluj! 

In al treilea din acest turneu: CSS SIGHET-U MOBITELCO CLUJ 75-66. 
in al 2-lea meci al turneului final U13 CSS SIGHET-CSU SIBIU 74-69. 
In primul meci, sighetenii au pierdut la diferenta de doar un punct:  Bc Laguna Sharks 74 - CSS Sighet 73. 
Ultima actualizare Duminică, 31 Mai 2015 18:26
Citeşte mai mult...
 
FOTBAL: CSM Sighetu Marmatiei - Metalurgistul Cugir: 2-3 (1-1) PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Sâmbătă, 30 Mai 2015 16:46

După un parcurs superb in acest campionat, nou-promovata CSM Sighet a dezamăgit profund pe final de campionat, după ce mai multe etape a staționat pe locul doi in grupă. Azi, CSM Sighet a pierdut din nou, de data asta acasă, in fața echipei Metalurgistul Cugir, cu scorul 2-3 (1-1), sighetenii terminând campionatul pe locul 4 in grupă. FCM Baia Mare s-a calificat in liga a II-a, terminand campionatul pe prima pozitie. 
 
Rezultate Seria 5. Ultima etapa
Citeşte mai mult...
 
Box - Bogdan Pop este noul campion national de cadeti la 50 kg PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Vineri, 29 Mai 2015 15:33

Pugilistul sighetean Bogdan Pop, legitimat la CSS Sighet  si antrenat de Adrian Stetca a reusit sa obtina medalia de aur si titlul de campiona national la box la categoria 50 kg, in cadrul Cupei Romaniei. Un alt boxer de la CSS Sighet - Denis Gaboran a cucerit medalia de bronz la categoria 68 kg.

Bravo baieti si felicitari antrenorului!

Vezi foto
 
CSS Sighet s-a calificat intre primele 4 echipe la Campionatul National de baschet U 13 PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Vineri, 29 Mai 2015 13:05

ACTUALIZARE: Maine, in semifinala a doua, CSS SIGHET va juca pt un loc in finala Campionatului National U 13 împotriva echipei CS 4SPORTS BUCURESTI. Principala rivala a CSS Sighet, BC Laguna Bucuresti, a pierdut in fata echipei din Sibiu. Csu Sibiu-BC Laguna Bucuresti 57-50!

CSS Sighet s-a calificat intre primele 4 echipe la Campionatul National de baschet U 13 ce se desfășoară  in aceasta perioada la Bucuresti, după meciul de azi, al treilea din acest turneu: CSS SIGHET-U MOBITELCO CLUJ 75-66. 

in al 2-lea meci al turneului final U13 CSS SIGHET-CSU SIBIU 74-69. 

In primul meci, sighetenii au pierdut la diferenta de doar un punct:  Bc Laguna Sharks 74 - CSS Sighet 73. 
Ultima actualizare Vineri, 29 Mai 2015 20:50
Citeşte mai mult...
 
Baschet U13 - Echipa CSS Sighet a inceput meciurile turneului final de la Bucuresti PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Joi, 28 Mai 2015 07:56

Cata emotie poate sa transmita o poza....cata traire si daruire.....cate vise se vad parca in ea si cate sperante sunt dincolo de imagine. Vezi echipa cum asculta imnul, vezi antrenorul cum ii priveste, il vezi cum are incredere in ei si stie ca vor da totul pe teren. Stie ca ei vor lupta pana la capat si ca au in ei dorinta de a castiga. Iar ei, cei pe care ii antreneaza de ani de zile si pe care i-a vazut crescand, vor da totul pentru echipa pentru ca asta isi doresc. Desi nu mai este nevoie, vor sa demonstreze ca au ajuns aici prin munca multa, ore intregi de antrenament, eforturi grele ale parintilor, sacrificii ale copiilor, ore intregi de deplasari, meciuri nenumarate de-a lungul anilor.

Bravo baieti pentru tot ce ati realizat pana acum si pentru ca ati facut ca un oras mic sa ajunga pe harta mare a baschetului national!

Bravo Emil pentru tot ce ai facut si pentru ca iti urmaresti visul in continuare. Si iti spun ceva, atunci cand imi vei spune din nou ca e greu si esti obosit, am sa iti spun sa te uiti o secunda la poza asta.....si sunt sigur ca o sa iti treaca toate.

Ultima actualizare Joi, 28 Mai 2015 08:12
Citeşte mai mult...
 
Cupa ''Telefonul Copilului'' la baschet a ajuns la editia cu numarul VI PDF Imprimare Email
Scris de Albert ''Kuki'' Villand   
Miercuri, 27 Mai 2015 09:23

In data de 1 Iunie ora 10, clubul de Baschet A.C.S.EKO SIGHET, in parteneriat cu Asociatia Telefonul Copilului si in colaborare cu Federatia Romana de Baschet, organizeaza ceea de a sasea editie a CUPEI "TELEFONUL COPILULUI" unde se va disputa un numar mare de meciuri si vor avea loc diferite concursuri distractive.

La sfarsitul actiunii toti copiii participanti vor fi rasplatiti cu cadouri din partea partenerilor nostrii ASOCIATIA TELEFONUL COPILULUI SI FEDERATIA ROMANA DE BASCHET.

Un aspect foarte important de mentionat este ca in toata tara, aceasta actiune se desfasoara doar in trei orase, unul dintre ele fiind si orasul nostru Sighetu Marmatiei!

Asadar asteptam cu drag toti iubitorii de baschet sa vina in echipa EKO SIGHET!

 

 
Echipa de baschet gimnaziu a CNDV a devenit vicecampioana nationala in cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Luni, 25 Mai 2015 15:16

In sala de sport a Colegiului National ,,MIRCEA  CEL  BATRAN" din Ramnicu Valcea s-a desfasurat turneul final al Campionatului national de baschet masculin-gimnaziu, din cadrul  OLIMPIADEI  NATIONALE  A  SPORTULUI  SCOLAR.

In urma tragerilor la sorti,in grupa B au nimerit cele mai bune 4 echipe ale turneului, respectiv Bucuresti, Gorj, Maramures si Sibiu, in timp ce in grupa A au evoluat echipe mult mai slab cotate - Suceava,Timis, Buzau si Ploiesti, fapt dovedit si de clasamentul final.

Maramuresul a fost reprezentat de catre echipa Colegiului National,,DRAGOS VODA" ( Director-Prof. BERCI IOAN) care dupa o prestatie excelenta a terminat turneul pe locul II obtinand medaliile de argint.

Trebuie subliniat faptul ca sighetenii au alcatuit cea mai tanara echipa care cucereste o medalie in istoria ONSS, 5-ul de baza fiind format din 2 elevi din calsa a-VI-a si 3 elevi din clasa a-VII-a ! Meritul incontestabil in obtinerea acestui rezultat fabulos ii revine domnului profesor Emil Kosztelnik – director la CSS Sighet, unde sunt legitimati majoritatea elevilor, care a creat o echipa cu o pregatire tehnica, tactica si fizica remarcabila, cu o educatie  deosebita a jucatorilor atat in teren cat si in afara lui. De altfel, sighetenii au primit diploma pentru ,,CEA MAI SPORTIVA ECHIPA" datorita fair play-ului demonstrat. A fost o intalnire perfecta intre experienta prof. Toni Fangli si profesionalismul fostului sau elev si baschetbalist prof. Emil Kosztelnic, antrenorul baietilor.

Rezultatele meciurilor arata astfel: C.N. ,,DRAGOS  VODA" – CN ,,T. VLADIMIRESCU" Tg. Jiu – 52-79, baietii nostri au intalnit o echipa extrem de matura, cu o talie impresionanta, care provin din clasele speciale de baschet de la acest colegiu, si care a participat la Campionatul national U16,unde a evoluat meritoriu.

Citeşte mai mult...
 
Echipa de baschet gimnaziu a Colegiului National Dragos Voda Sighet este noua vice campioana a României la Olimpiada Nationala a Sportului Scolar PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Duminică, 24 Mai 2015 11:39

Echipa de baschet gimnaziu a Colegiului National Dragos Voda Sighet este noua vice campioana a României la Olimpiada Nationala a Sportului Scolar la baschet, titlu obtinut azi 24.05.2015 la Râmnicu Vâlcea!

Ultima actualizare Duminică, 24 Mai 2015 11:48
 
FOTBAL: CS Osorhei - CSM Sighetu Marmatiei: 1-0 (0-0) PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Duminică, 24 Mai 2015 08:27

In penultima etapa etapa a seriei a V-a din liga a treia de fotbal, CSM Sighet pierdut in deplasare cu CS Osorhei 1-0 (0-0). Dupa un parcurs mai mult decat neasteptat , in care a stat cateva etape bune pe locul doi in grupa, sighetenii au pierdut ultimele trei meciuri, fiind in acest moment pe locul 3 in grupa, la o distanta suficient de mare de locul doi incat sa nu mai poata spera revenirea pe pozitia secunda dupa ultimul meci al etapei. Oricum, echipa de fotbal CSM Sighet a avut o evolutie foarte frumoasa, cu atat mai mult cu cat este nou venita in liga a III-a. 
 
Rezultatele etapei:
Citeşte mai mult...
 
MTB MARATON Baia Mare la editia a IX-a (4 iulie 2015) PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Duminică, 24 Mai 2015 07:45

Startul MTB MARATON 2015 se dă în acest an din Baia Mare Nu rata înscrierile la cea mai palpitantă competiție de ciclism din Maramureș!
 
Mai multă adrenalină, mai multă îndemânare și mai multă distracție se anunță la ediția a 9-a a MTB MARATON Baia Mare, care are startul în 4 iulie 2015 chiar din oraș, de lângă Câmpul Tineretului.
 
Ediția din 2015 se anunță cea mai spectaculoasă din istoria de aproape un deceniu a competiției, pentru că traseul a fost radical modificat, iar una dintre provocări va consta în parcurgerea celebrei Route 66, porțiune cunoscută pentru dificultatea sa de către cicliștii maramureseni.
Ultima actualizare Duminică, 24 Mai 2015 08:05
Citeşte mai mult...
 
România pe podium la Camionatul European de Box din Lviv, Ucraina PDF Imprimare Email
Scris de Liviu Siman   
Sâmbătă, 23 Mai 2015 18:21

Astăzi sâmbătă, 23 mai, a bătut ultimul gong la Camionatul European de Box din Lviv, Ucraina.

Mai bine de o săptămănă medievalul oraș Lviv din Ucraina, a fost gazda elitei boxului european. Prezenți la această competiție pugiliștii români au luptat cu îndărjire până la final.

Tinerii și simpaticii boxeri români au demonstrat pe tot parcursul campionatului că sunt bine pregătiți tactic, tehnic, fizic și moral, de antrenorul Lotului Național de Box al României (juniori) Ilie CAPTARI, maestru emerit al sportului, secondat de Adrian Pîrlogea (bilă), pe tot parcursul Campionatului European sportivii noștri au avut o prestație foarte bună din opt sportivi s-au calificat în finala trei din care: 

Ultima actualizare Sâmbătă, 23 Mai 2015 18:31
Citeşte mai mult...
 
Echipa de baschet CNDV Sighet s-a calificat intre primele 4 echipe din tara la Olimpiada Nationala a Sportului Scolar PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Sâmbătă, 23 Mai 2015 16:03

Ieri, echipa CNDV Sighet a disputat primele doua meci din cadrul Fazei Nationale a ONSS. Dupa ce in primul meci echipa noastră a cedat in fata CNTV Târgu Jiu, in meciul al doilea-lea a reusit sa se impună in fata CNGL din Sibiu. Echipa de baschet CNDV Sighet a reusit azi sa învingă dificila si valoroasa reprezentativa a municipiului Bucuresti si astfel sa se califice in primele 4 echipe din tara la Olimpiada Nationala a Sportului Scolar!!!

 

Urmeaza maine meciul de finala cu echipa din Radauti.

Ultima actualizare Sâmbătă, 23 Mai 2015 20:00
Citeşte mai mult...
 
Lotul Național de Box al României are trei finaliști la Campionatul European de Box Juniori din Lviv, Ucraina PDF Imprimare Email
Scris de Liviu Siman   
Vineri, 22 Mai 2015 20:40

”Dă-i cu pumnu  ca cu paru , Și doboară adversaru!”
        (Strigătura actorului rutean Gavrilă DUNCA)

      Pugiliștii români s-au conformat,  avem deja trei finaliști la Campionatul European de Box Juniori din Lviv, Ucraina.
După cum ne-a relatat de la fața locului ruteanul Ioan ROMANIUC, șeful delegației române, această strigătură a fost scandată pe toata perioada Campionatului de către galeria pugiliștilor români, devenind un adevărat "hit" al Campionatului, dar și un real imbold pentru sportivii noștri.  

Ultima actualizare Sâmbătă, 23 Mai 2015 06:13
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior51525354555657585960UrmătorSfârşit »

Page 56 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact