logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Baschet U14 - CSS Sighet incepe cu victorii noul sezon PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Duminică, 20 Septembrie 2015 09:58

Echipa de bachet U14 a CSS Sighet a debutat cu bine in primele meciuri din acest sezon ale CN de Baschet masculin. In cadrul primului turneu de la Timisoara, in primele doua meciuri, sighetenii au reusit sa invinga cu scorul de 56-48 echipa celor de la LPS Oradea iar de cei de la CSS Bega Timisoara au trecut la pas invingandu-i cu un scor de 64-22. Al treilea meci al turneului ii va pune pe sigheteni fata in fata cu adversarii de la CSS Viitorul Cluj, echipa care in ultima vreme nu le-a pus mari probleme pe teren.

Citeşte mai mult...
 
Incepe un nou sezon pentru baschetul sighetean - CN U14 masculin debuteaza luna aceasta la Timisoara PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Marţi, 15 Septembrie 2015 13:33

Noul sezon al Campionatului National de baschet masculin U14, debuteaza anul acesta cu un prim turneu la Timisoara in perioada 18-20 septembrie. Campionii de anul trecut. echipa de baschet a Clubului Sportiv Scolar din Sighetu Marmatiei, antrenati de catre Emil Kosztelnik, porneste increzatoare din nou pe acelasi drum pe care anul trecut a ajuns in finala competitiei, castigand primul titlu de campioana din baschetul de performanta sighetean.

Citeşte mai mult...
 
FOTBAL. CSM Sighet a pierdut cu 1-0 in deplasare la Miercurea Ciuc. (Clubul sighetean ofera scorul doar celor care acceseaza un anumit site de stiri) PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Vineri, 11 Septembrie 2015 18:30

FOTBAL. Liga a III-a. CSM Sighet a pierdut cu 1-0 in deplasare la Miercurea Ciuc. Informatia am aflat-o dintr-un comentariu postat pe pagina de facebook a clubului de catre un suporter, comantariu la urmatoarea postare a clubului de fotbal CSM Sighet, club finantat din bani publici, din taxele si impozitele pe care toti sighetenii le platim, deoarece CSM Sighet, in loc sa ne spuna scorul partidei, a publicat urmatorul mesaj: "Intră pe Maramedia.ro pentru a afla scorul final al partidei dintre Miercurea Ciuc și CSM Sighet". (dovada o aveti in poza de mai jos). Domnilor care va ocupati de acest club de fotbal, daca pana acum am inteles ca postati doar stirile despre CSM Sighet publicate de pe acest site  (desi uneori Sighet Online publica in timp real evolutia meciurilor echipei CSM Sighet, acest detaliu trecea neobservat de pagina dvs de facebook), ati ajuns pana acolo incat sa conditionati aflarea scorului unui meci al clubului de fotbal CSM Sighet (club privat sau club platit din banii publici?... ca nu mai stim nici noi) de accesarea unui anumit site (privat) de stiri prieten, este deja mult prea mult. Daca ne spuneti ca echipa de fotbal CSM Sighet e un club privat care nu primeste niciun leu din banii publici ai sighetenilor, atunci imi cer iertare, dar stiu ca de foarte putin timp s-a alocat o suma foarte frumoasa de bani din bugetul Sighetului catre acest club de fotbal... 

Ultima actualizare Vineri, 11 Septembrie 2015 21:57
Citeşte mai mult...
 
US Open: Simona Halep vs Victoria Azarenka 6-3, 4-6, 6-4/ Visul american continua - Simona Halep, in semifinale la Flushing Meadows PDF Imprimare Email
Joi, 10 Septembrie 2015 05:21
 Cap de serie numarul doi, Simona Halep era considerata outsider de casele de pariuri inainte de meciul cu Victoria Azarenka, din sferturile de la US Open (ultimul turneul de Grand Slam al anului). Lucrurile nu au stat insa asa, Simona reusind sa arate ca poate sa invinga un fost lider mondial. Dupa doua ore si 40 de minute, Halep a invins-o pe Vica in trei seturi, scor 6-3, 4-6, 6-4, si va lupta pentru un loc in marea finala a competitiei cu Flavia Pennetta, din Italia.  
 
"Este grozav sa fiu in semifinale, ma simt bine aici, savurez acest turneu. Ma bucur ca am putut s-o inving pe Azarenka. In primul set am fost mai agresiva, am dominat, apoi am facut un pas inapoi.
 
Citeşte mai mult...
 
Boxerul sighetean Adrian Bohotici este aproape de o medalie la CM de box - juniori PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Sâmbătă, 05 Septembrie 2015 18:37

La campionatele mondiale de box - juniori, sportivul legitimat la CSS Sighet, Adrian Bohotici este la doua meciuri distanta de o medalie. Duminica, boxerul sighetean va lupta contra azerului Abdullayev Mahammadan la categoria +80kg. Daca va invinge in acest meci, urmatoarea confruntare impotriva castigatorului dintre Estonia si SUA ii poate aduce o medalie mult ravnita atat de boxer cat si de intreaga delegatie romana.

Prezenta sportivului sighetean la un turneu de o asemenea anvergura insemna enorm pentru fenomenul sportiv din orasul de pe malul Izei, acest lucru reprezentand astfel rezultatele pe care le-a obtinut in cadrul CSS Sighet, unde este antrenat de catre Adrian Stetca si Claudiu Rasco.

Ultima actualizare Sâmbătă, 05 Septembrie 2015 20:25
 
FOTBAL. CSM Sighet - Avântul Reghin 2-0 (1-0) PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 05 Septembrie 2015 18:19

FOTBAL, Liga a III-a, seria V.  Azi de la ora 17 a avut loc pe stadionul Solovan din Sighetu-Marmatiei meciul dintre CSM Sighet si Avântul Reghin, meci incheiat cu victoria echipei sighetene cu scortul de 2-0 (1-0 la pauza).

Golurile au fost marcate de catre Alexandru Taciuc si Bledea Adrian.

Ultima actualizare Sâmbătă, 05 Septembrie 2015 18:28
Citeşte mai mult...
 
Goana după aur PDF Imprimare Email
Scris de Liviu Siman   
Miercuri, 02 Septembrie 2015 06:04

Acest  slogan a devenit un adevărat imbold pentru Lotul Național de Box  Juniori al României care, sub egida Uniunii Rutenilor Subcarpatici din România, a plecat, marți, 1 septembrie, de la baza de cantonament de la Complexul “Salina’’, din Ocna Sugatag, spre Sankt Petersburg unde va participa la Campionatul Mondial de Box Juniori, ce se desfășoară în perioda  2-13 septembrie. Competiția reunește cei mai buni pugiliști de pe întreg mapamondul. Înainte de plecarea Lotului Național am dorit să aflăm cu ce gânduri se duc la Sankt Petersburg pugiliștii români. ‘’Am efectuat un amplu stagiu de pregătire și sperăm din tot sufletul să revenim din Rusia cu medalii dacă nu cu titluri. 

Ultima actualizare Miercuri, 02 Septembrie 2015 06:34
Citeşte mai mult...
 
Boxerul sighetean Adrian Bohotici va participa la CM de juniori de la Sankt Petersburg PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Luni, 31 August 2015 06:55

In perioada 4-12 septembrie, la Sankt Petersburg se vor desfasura Campionatele Mondiale de box pentru juniori. Lotul national de box al Romaniei, antrenat de Ilie Captari, va participa la aceasta competitie extrem de importanta incercand prin pugilistii pe care ii are in componenta sa smulga cat mai multe medalii adversarilor din ring.

Din lotul national de box face parte si sportivul sighetean Adrian Bohotici la +80 kg, legitimat la CSS Sighet si antrenat de catre Adrian Stetca si Claudiu Rasco. Adrian Bohotici este un boxer de mare valoare, care promite mult si are sanse sa devina un mare sportiv in continuare. El a fost cooptat in lot in urma meciurilor de calificare care au avut loc la Sighetu Marmatiei acum cateva saptamani, cand s-a definitivat componenta lotului national.

Ultima actualizare Luni, 31 August 2015 07:21
Citeşte mai mult...
 
LIVE-TEXT Fotbal. Liga a III-a. Luceafărul Bălan - CSM Sighet 2 - 4 PDF Imprimare Email
Scris de Sportul Salajan   
Sâmbătă, 29 August 2015 18:54

CSM Sighet:  12. Răzvan Begiu - 23. Alex. Novoselenski, 87. Ciprian Pistol (cpt.), 13. Cristian Bucur, 20. Grigore Turda, 17. Florin Fizeşan, 10. Bogdan Roghină, 8. Olimpiu Bucur, 16. Ionuţ Pânţaru, 9. Daniel Brumă şi 11. Alex Taciuc. Rezerve: 1. David Filip - 7. Daniel Filip, 6. Adrian Bedea, 14. Raul Novoselenski, 33. Denis Lemac, 19. Ionuţ Ţârlea şi 27. Stephane Ferrahavdi. Antrenor: Michel Bon
Ultima actualizare Sâmbătă, 29 August 2015 19:05
Citeşte mai mult...
 
Sport - Mai multi sportivi de la CSS Sighet vor beneficia de un cantonament timp de o saptamana la Ocna Sugatag PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 29 August 2015 12:23

Timp de o saptamana, o parte dintre sportivii de la Clubul Sportiv Scolar din Sighetu Marmatiei vor participa alaturi de antrenorii lor la un cantonament integrat la Ocna Sugatag. Este vorba de sportivi de la sectiile de atletism, baschet, box si volei, sportivi care au obtinut rezultate deosebite la competitiile sportive din anul care s-a incheiat si care vor reprezenta din nou - speram cu la fel de mare succes - culorile clubului la urmatoarele concursuri si turnee, in anul sportiv care va incepe in septembrie. Directorul CSS Sighet - prof. Emil Kosztelnik - ne-a declarat ca este o mare realizare acest al doilea cantonament integrat din acest an - primul s-a desfasurat in luna ianuarie a acestui an - pentru ca in acest fel se poate realiza o refacere a sportivilor dupa anul sportiv care s-a incheiat si se pot incepe pregatirile mai temeinic si mai in forta pentru noul an sportiv care bate la usa.

Le uram succes atat sportivilor cat si antrenorilor de la CSS Sighet si le dorim cat mai multe medalii si locuri fruntase la toate competitiile sportive la care vor participa pe viitor.

Citeşte mai mult...
 
Ultima oră: S-a schimbat programul Seriei 5 din Liga a III-a la fotbal! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 26 August 2015 14:14

Programul Seriei a V-a, anunţat iniţial de FRF, a fost modificat în şedinţa de Comitetului de Urgenţă de ieri. Astfel, după excluderea formaţiei FC Arieşul 1907 Turda din cauza problemelor financiare, formaţiile rămase în Seria a V-a erau nevoite să “stea” câte două etape pe tur/retur. 
 
Ca urmare a sesizărilor făcute de oficialii formaţiilor din Seria Zalăului şi Bălanului, Comitetul de Urgenţă din cadrul FRF a modificat programul competiţional, noul sistem fiind format după Tabela Berger cu 14 echipe. 
 
Astfel, întâlnirea dintre cele două reprezentante ale Sălajului în Liga a III-a nu se va mai disputa săptămâna viitoare, aşa cum a fost stabilită iniţial, partida urmând a avea loc în 10 octombrie.
Citeşte mai mult...
 
Simona Halep s-a calificat în finală la Cincinnati şi o va întâlni pe Serena Williams PDF Imprimare Email
Duminică, 23 August 2015 06:57
Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o, cu scorul de 6-1, 6-2, pe sportiva sârbă Jelena Jankovici, locul 25 WTA, calificându-se în finala turneului de la Cincinnati, fază în care va evolua împotriva americancei Serena Williams, locul 1 WTA.
Halep s-a impus fără probleme într-o oră şi opt minute şi, în urma acestui rezultat, ea va urca, începând de luni, pe locul 2 WTA. Locul 2 în clasamentul WTA de săptămâna viitoare este important la stabilirea capilor de serie pentru ultimul Grand Slam al anului, US Open, competiţie care va începe la 31 august. A doua favorită va avea certitudinea că nu o va întâlni înaintea finalei pe americanca Serena Williams. Halep va juca, duminică, de la ora 22.00, la Cincinnati, împotriva numărului 1 mondial, care a învins-o, în semifinale, cu scorul de 6-4, 6-3, pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 14.
 
Citeşte mai mult...
 
Simona Halep s-a calificat in semifinale la Cincinnati ! PDF Imprimare Email
Scris de Dorel Todea   
Sâmbătă, 22 August 2015 07:38

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Cincinnati dupa ce a invins-o pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova cu 7-6 (3), 6-2 !

Simona Halep a inceput ezitant si si-a intrat cu greu in ritm, avand probleme din punct de vedere fizic, pentru ca apoi s-a revina in joc si a dea o adevarata lectie de tenis. In primul set s-a ajuns la tie-break, unde Simona nu a avut nici-o emotie, castigand la trei. Simona Halep a acuzat probleme medicale in timpul meciului si, dupa ce a castigat primul set, a solicitat interventia fizioterapeutului. Dupa ce a pulverizat spray pe glezna, fizioterapeutul i-a aplicat Simonei doua fase extrem de groase.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior51525354555657585960UrmătorSfârşit »

Page 53 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact