logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Echipa de volei a CSS Sighet a jucat duminica la Oradea - Detalii si scorul meciului in articol PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 12 Octombrie 2015 09:24

Duminica 11 octombrie, echipa de volei cadete a CSS Sighet antrenata de prof. Zoltan Attila, a castigat la Oradea cu echipa LPS Bihorul Oradea cu scorul 3-2 dupa un meci infernal ce a durat peste 2 ore de joc efectiv. Bravo fetelor!!!!!!!!

Sursa; css-sighet.ro

Ultima actualizare Luni, 12 Octombrie 2015 11:16
 
Euro 2016: Feroe - Romania 0-3! Romania, la Euro prima data dupa 2008 PDF Imprimare Email
Duminică, 11 Octombrie 2015 20:13
Romania si-a respectat statutul de mare favorita in meciul cu Insulele Feroe, echipa lui Anghel Iordanescu reusind sa inscrie duminica mai mult decat in ultimele patru meciuri din preliminariile pentru Euro 2016. Tricolorii s-au impus cu 3-0 (dubla lui Constantin Budescu si reusita lui Maxim) si au reusit sa se califice la turneul final european (n.r. ultima data cand Romania a jucat la Euro a fost in 2008). 
 
Rezultatele zilei:
Feroe - Romania 0-3
Finlanda - Irlanda de Nord 1-1
Grecia - Ungaria 4-3
Citeşte mai mult...
 
Minibaschet - O echipa a BC Eko Sighet participa la CN de minibaschet ale Ungariei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 10 Octombrie 2015 20:38

Echipa de minibaschet masculin a BC Eko Sighet, participa zilele acestea in Ungaria la prima etapa din cadrul Campionatului National al acestei tari, etapa ce se desfasoara la Nyiregyhaza.

Ziua de azi a insemnat pentru echipa sigheteana doua meciuri disputate, unul fiind castigat iar cel de-al doilea pierzand in fata adversarilor.

Citeşte mai mult...
 
VIDEO: Baschet. CSS Sighet - CSS Viitorul Cluj-Napoca 87-51 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 10 Octombrie 2015 13:50

În meciul disputat azi,10.10.2015, echipa noastră, CSS Sighet a învins CSS Viitorul Cluj Napoca cu scorul de 87-51.

Acest meci s-a jucat azi de la ora 11 la Sala de Sport a Colegiului National Dragos Voda Sighet si a contat pentru etapa a 2-a a Campionatului Național de baschet U 14. Echipa CSS Sighet este antrenata de prof. Emil Kosztelnik si prof. Alin Pop.

Vedeti mai jos inregistrarea integrala a meciului de baschet.

Ultima actualizare Duminică, 11 Octombrie 2015 08:23
Citeşte mai mult...
 
Sigheteanca Trifoi Mihaela, locul 3 la Campionatul European de Sah Clasic pentru Juniori PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 08 Octombrie 2015 13:24

In perioada 20 septemrbie- 1 octombrie s-a desfasurat la Porec (Croatia), Campionatul European de Sah Clasic pentru Juniori grupele 8-18 ani. Desi echipa romaneasca a pornit cu emotii puternice, Trifoi Mihaela-Ioana antrenata de Ioan Costiuc a luat locul 3 si astfel s-a ales cu o medalie de bronz. ” Asa cum s-a intamplat in multe randuri pentru delegatia Romaniei la campionatele europene sau mondiale de fete, aceste minunate luptatoare sahiste cu o inima de leoaice, ne-au adus multe satisfactii in decursul anilor. Dupa 5 runde, Mihaela-Ioana avea doar 3 puncte si slabe sperante la un loc fruntas, poate doar in primele 10-15 clasate. Important ca ea a crezut pana la final in sansa ei de a face o performanta cat mai buna si a reusit un finis exceptional cu 4 p din 4 partide si ajutata putin si de stele si jocul rezultatelor, a reusit sa obtina medalia de bronz, o rasplata pe masura pentru curajul, lupta si puterea ei de a spera la podium si la performanta. Sunt multe de spus si de scris, insa cred ca antrenorii care au fost acolo si cei care i-au pregatit pe sahisti, pot spune mai multe despre ce s-a intamplat acolo. O poveste frumoasa cu final fericit ne-a permis sa visam la lucruri mai bune! Hai Romania!” sustin reprezentantii echipei pe pagina de facebook .

Ultima actualizare Joi, 08 Octombrie 2015 13:29
Citeşte mai mult...
 
CM Rugby: Romania a invins Canada cu 17-15 reusind cea mai spectaculoasa intoarcere de rezultat din istoria Cupei Mondiale PDF Imprimare Email
Miercuri, 07 Octombrie 2015 06:08
Reprezentativa de rugby a Romaniei a invins, marti, la Leicester, selectionata Canadei, cu scorul de 17-15 (0-8), in cel de-al treilea meci al "Stejarilor" in grupa D de la Cupa Mondiala din Anglia, transmite Mediafax.
 
Potrivit site-ului Federatiei Romane de Rugby, este vorba de cea mai spectaculoasa intoarcere de rezultat din istoria Cupei Mondiale.
Pana la acest joc dintre Romania si Canada, Franta detinea recordul in privinta refacerii unui ecart de 14 puncte in semifinala de poveste din 1999, cand cocosii galici au fost condusi de All Blacks cu 24-10 pentru a reveni apoi iar cele 28 de puncte marcate de Christophe Lamaison sa-i duca in finala.
Citeşte mai mult...
 
Baschet. CSS Sighet - CSS Viitorul Cluj (10.10.2015) PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 06 Octombrie 2015 14:17

In cadrul Campionatului National de Baschet U14, etapa a  doua, va avea loc pe 10.10.2015, ora 11, la CN Dragos Voda Sighet, meciul dintre CSS Sighet - CSS Viitorul Cluj. 

Citeşte mai mult...
 
Clubul Sportiv Kamiza Do Sighet a obținut 7 medalii la Cupa României la karate de la Brasov PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Luni, 28 Septembrie 2015 09:43

Clubul sportiv kamiza do sighet a participat in perioada 26-27 septembrie 2015 la cea de a 15 editie a campionatului Cupa Romaniei organizata de Federatia Romana de Karate wkc. La startul acestei competitii s-au aliniat peste 650 sportivi din peste 50 de cluburi afiliate la frkwkc . 
Clubul Kamiza Do a participat cu un numar de 15 sportivi cuprinsi intre virstele -7 ani si +18 ani.
Competitia s-a desfasurat pe perioada a  doua zile astfel: sambata, categoriile de varsta cuprinse intre -7ani si -13ani, si duminica +13ani. 
La aceasta competitie, sportivii sigheteni au obtinut urmatoarele medalii: 
Ultima actualizare Luni, 28 Septembrie 2015 09:55
Citeşte mai mult...
 
Clubul Sportiv Shitokai Vadu Izei a obtinut 7 medalii la Cupa Romaniei de la Brasov PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Luni, 28 Septembrie 2015 07:55

In acest weekend (26-27 septembrie 2015) la Sala Sporturilor din Brasov a avut loc Cupa Romaniei iar Clubul Sportiv Shitokai Vadu Izei a participat la acesta competitie cu 8 sportivi si s-a intors  acasa cu 7 medalii dintre care 3 de aur, 3 de argint si 1 bronz.

Clubul Sportiv Shitokai este coordonat de sensei Silvia Helici. 

”Am participat la acesta competitie cu doar 8 sportivi si am obtinut 7 medalii dintre care 3 de aur obtinute de Andreea Bosca, Cristiana Bosca si Adrian Bosca, 3 medalii de argint obtinute de Iliesi Diana, Ilies Ionut si Ardelean Gabriel, si o medalie de bronz obtinuta de Iliesi Iulian. Au fost prezenti peste 670 de sportivi cu varste cuprinse intre minus 6 si 35 de ani, 47 de cluburi din toata tara iar noi ne-am clasat pe locul 14.”, ne-a declarat sensei Silvia Helici, coordonatorul clubului sportiv Shitokai din Vadu Izei. 

Ultima actualizare Luni, 28 Septembrie 2015 12:45
Citeşte mai mult...
 
MINIFOTBAL - Romania a cucerit al saselea titlu european PDF Imprimare Email
Duminică, 27 Septembrie 2015 13:48
Nationala de minifotbal a Romaniei a cucerit, sambata, al saselea sau titlu consecutiv de campioana europeana, dupa ce a invins Croatia cu scorul de 5-1 (2-0), în finala miniEURO 2015 de la Vrsar (Croatia). 
 
Echipa antrenata de Dan Cojocaru s-a impus prin golurile marcate de Adrian Calugareanu (1), Mircea Popa (14, 30), Gabriel Tanase (32) si Radu Burciu (34), respectiv Tin Prpic (33). Ultimele doua goluri ale tricolorilor au venit dupa ce croatii si-au scos portarul si au introdus un jucator de camp. Portarul Bogdan Radulescu a fost unul dintre artizanii succesului Romaniei la competitia din Croatia.  Jucatorii romani au fost premiati de catre Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, dar si al Federatiei Europene de Minifotbal. 
Citeşte mai mult...
 
MTB Adventure Camp @ Borsa (15-19 octombrie 2015) PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 26 Septembrie 2015 08:12

Te invităm să participi la MTB Adventure Camp powered by The North Quest, primul camp de mtb organizat de The North Quest, ce va avea loc în inima munților Rodnei din nordul țării, în localitatea Borșa din Maramureș.

Ești pasionat de mountain biking si ești convins că locul ideal de a pedala e la munte, în păduri neatinse și stufoase de brazi, pe cărări tehnice în goluri alpine și înconjurat de peisaje care te fac să savurezi pur și simplu clipa și să uiți de tot? Îți place să explorezi locuri noi și nu te sfiești să faci push bike atunci când poteca devine neciclabilă? În plus, ai vrea sa primești câteva sfaturi de bază despre tehnică, antrenament, recuperare, dar și despre abordarea psihică a competițiilor de maraton mtb? Atunci cu siguranță te afli unde trebuie!

MTB Adventure Camp powered by The North Quest, - cadrul ideal pentru a putea explora locuri noi direct din șaua bicicletei tale. Ți-am pregătit și un extra bonus, ce constă în sfaturi, tips & tricks despre mountain biking, toate acestea având loc în compania altor persoane la fel de pasionate ca și tine de munte, de bicicletă și mai ales de aventură!
Citeşte mai mult...
 
Baschet U16 - Echipa CSS Sighet debuteaza maine la Cluj PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Miercuri, 23 Septembrie 2015 12:04

Actualizare - În primul meci al turneului de la Cluj, echipa CSS Sighet a învins LPS Satu Mare cu scorul de 59-54!!!!

Campionatul National de Baschet U16, editia 2015-2016 va debuta maine la Cluj Napoca cu primul turneu de calificare din acest sezon. Echipa de baschet a CSS Sighet - antrenor Emil Kosztelnik va efectua deplasarea la Cluj, unde va juca in compania unor echipe ca  U Mobitelco 1, U Mobitelco 2, CSS Viitorul Cluj, LPS-CSS Satu Mare si  BC Olimpic Baia Mare.

''Cu toate ca in acest nou sezon vom juca cu echipe mai mari ca si varsta cu 1 an si chiar 2 ani, vom demonstra ca suntem si la aceasta categorie de varsta una dintre cele mai valoroase echipe din tara''. - a declarat antrenorul echipei, prof. Emil Kosztelnik.

Ultima actualizare Vineri, 25 Septembrie 2015 17:02
 
In Sighet s-a desfasurat traditionalul concurs de tenis TATA SI COPILUL PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 21 Septembrie 2015 12:31

La Sighetu-Marmatiei a avut loc traditionalul concurs de tenis  "TATA SI COPILUL" ce se desfasoara de peste doua decenii (si in exclusivitate) in municipiul nostru.  Dupa ce anul precedent, trofeul a fost castigat de cuplul  TRUS CARMEN /TRUS EDUARD, in lipsa tenbismenei Trus Carmen, care este in SUA  (pe o bursa de peste  40000 de dolari ), locul I a revenit cuplului   GAVALLER ARMAND/ GAVALLER ADRIAN care a dispus in finala de dublul  ULICI VLAD/ULICI IONUC dupa o partida spectaculoasa. De remarcat faptul ca acest cuplu a reusit sa castige aceasta competitie pentru a treia oara , ceea ce reprezinta un record!

Locurile III au revenit perechilor  DULUGEA RĂZVAN /DULUGEA SORIN  respectiv MARIUS NICOREC/IONEL NICOREC .DULUGEA RĂZVAN  a fost cel mai tanar tenismen din concurs la cei doar 9 ani. Pe parcursul anilor, al aceasta competitie au participat tenismeni care au avut rezultate notabile penmtru CSS Sighet, printre care :SZABO MARTA , DUTCA VIRGINIA SI VIRGIL ,BLEDEA MARIUS, MIHALJEK LAURA, FAUR ANDREI , MOLNAR ZOLT, GHINDA RALUCA , ONITA VLAD SI ALTII.

Ultima actualizare Luni, 21 Septembrie 2015 12:53
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior51525354555657585960UrmătorSfârşit »

Page 52 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact