logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Chis Diana de la ACS Eko Sighet a jucat pentru LPS Satu Mare la Craiova - satmarencele au castigat toate meciurile disputate PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 18 Ianuarie 2016 17:27

Sportiva Chis Diana (Didi), legitimata la clubul A.C.S.EKO SIGHET, promovand din acest an in cadrul echipei L.P.S.SATU MARE -U 14 F, s-a deplasat in acest sfarsit de saptamana la Craiova, unde s-au disputat primele 4 meciuri din prima etapa a turneului semifinal, obtinand tot atatea victorii si reusind sa se claseze in topul celor mai bune marcatoare!
Suntem mandrii de tine Didi!!!!!!
Rezultatele meciurilor:
L.P.S SATU MARE-B.C.SIRIUS TG MURES 66-36 
L.P.S.SATU MARE-RAPTORS BYCURESTI 70-43
L.P.S.SATU MARE -CSS CRAIOVA 72-38
L.P.S.SATU MARE-CSS A.L.CEAUSEANU REGHIN 83-7

Citeşte mai mult...
 
Echipa de baschet U14 a CSS Sighet a castigat toate meciurile turneului semifinal de la Oradea PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 18 Ianuarie 2016 16:27

In cadrul turneului semifinal de la Oradea, de la sfarstiul saptamanii trecute, echipa de baschet U14 a CSS Sighet a defilat in grupa, reusind sa castige toate cele patru meciuri disputate. În primul meci echipa a învins MC BALL MANGALIA cu scorul de 66-49.

În meciul al 2-lea CSS SIGHET a învins cu scorul de 55-19 echipa BC LIONS CRAIOVA.

In al 3-lea meci al Turneului semifinal de la Oradea,  CSS SIGHET a invins echipa CSU ASESOFT PLOIESTI cu scorul de 48-43. Meci greu de altfel, cu multe situatii controversate si comportament antisportiv al ploiestenilor, in urma caruia cativa baieti de la CSS s-au ales cu mici ,,amintiri,,...

Citeşte mai mult...
 
O parte din sportivii de la CSS Sighet au participat la un cantonament integrat la Ocna Sugatag PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 15 Ianuarie 2016 18:57

Vineri, 15 ianuarie s-a incheiat un nou cantonament pentru aproximativ 60 de sportivi legitimati la Clubul Sportiv Scolar Sighetu Marmatiei, cantonament de o saptamana la Ocna-Sugatag, localitate renumita pentru asemenea evenimente organizate de o multime de cluburi sportive din tara.

In cele 6 zile de cantonament, sportivii au sustinut in general doua antrenamente intensive pe zi, unele specifice ramurii de sport practicate, altele facute de catre toti sportivii. Antrenamentele in aer liber au fost combinate cu sedinte de refacere la piscine cu apa sarata, odihna si masa.

Desi la inceput vremea nu a tinut cu sportivii, acestia s-au adaptat conditiilor atmosferice, devenind tot mai receptivi la antrenamentele la care au participat.

Ultima actualizare Duminică, 17 Ianuarie 2016 14:00
Citeşte mai mult...
 
Baschet - CSS Sighet si-a aflat adversarii din semifinale PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 09 Ianuarie 2016 09:04

COMPONENTA GRUPEI SEMIFINALE A CAMPIONATULUI NATIONAL DE BASCHET U 14M

C.S.S. Sighetu Marmatiei 
A.C.S. 4 Sports Agronomia Bucuresti 
L.P.S. - C.S.U. 1 Pitesti 
B.C. Slam Bucuresti 
L.P.S. Bihorul Oradea
C.S.U. Ploiesti 
A.C.S. B.C. Lions Craiova
A.C.S. MC Ball Mangalia

COMPONENTA GRUPEI SEMIFINALE DE RECALIFICARE DIN CADRUL CAMPIONATULUI NATIONAL DE BASCHET U 16M

Citeşte mai mult...
 
ACS Eko Sighet pleaca din nou in Ungaria pentru o noua etapa de campionat PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 09 Ianuarie 2016 08:21

Echipa A.C.S.EKO SIGHET începe noul an 2016 în forta, deplasânduse în data de 09.01.2016 în Ungaria la Nyiregyhaza, unde va avea loc cea de-a IV-a etapa din cadrul Campionatului National al Ungariei U12.
Se vor disputa urmatoarele jocuri:
ZSÁKOLÓ ZSIRÁFOK- EKO SIGHET
EKO SIGHET-NYKK EŐTŐS 

Citeşte mai mult...
 
CM Handbal (f): Romania - Polonia 31-22/ Tricolorele au castigat medaliile de bronz! - Am aratat ca o adevarata echipa! PDF Imprimare Email
Duminică, 20 Decembrie 2015 18:14
Romania a castigat pentru prima data in istorie medalia de bronz la Campionatul Mondial de handbal feminin, echipa lui Tomas Ryde facand instructie cu Polonia, in finala mica. A fost 31-22 pentru tricolore, iar Cristina Neagu (care a inscris duminica zece goluri) a devenit cea mai buna marcatoare a competitiei din Danemarca - 63 de reusite. Ultima medalie a fetelor noastre a fost in 2005 (argint).
 
"Nu ne gandeam ca vom ajunge aici, ne-am unit dupa infrangerile din grupa si in felul asta am ajuns la bronz. Ne-am dorit sa fim o echipa in adevaratul sens al cuvantului. Cred ca noi meritam sa ajungem in finala, in detrimentul Norvegiei" - Oana Manea, la Dolcesport.
Citeşte mai mult...
 
România învinge Danemarca, după prelungiri, și se califică în semifinalele Campionatului Mondial! PDF Imprimare Email
Joi, 17 Decembrie 2015 06:56
Echipa națională a României a câștigat partida cu reprezentativa țării gazde din sferturile de finală ale Campionatului Mondial, ce se desfășoară în Danemarca, și s-a calificat în semifinale. O performanță deosebită, greu de anticipat de către iubitorii handbalului înainte de startul competiției.A fost 31-30, (13-10), (27-27), după două prelungiri. O partidă de un dramatism rar întâlnit pe care am fi putut-o câștiga în timpul regulamentar de joc, dar Cristina Neagu, de departe cea mai bună jucătoare de pe teren, a rata o aruncare de la 7 metri în ultima secundă!
Citeşte mai mult...
 
Euro 2016: Romania, in grupa cu Franta, Elvetia si Albania PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 12 Decembrie 2015 20:28
Sambata, la Palatul Congreselor din Paris, a avut loc tragerea la sorti a grupelor de la Euro 2016, turneu final care va avea loc in vara anului viitor, in Franta. Tricolorii vor juca in Grupa A, alaturi de Franta, Elvetia si Albania. Echipa pregatita de Anghel Iordanescu va avea onoarea de a disputa partida de deschidere de la Euro, impotriva Frantei (tara gazda), pe 10 iunie 2016, pe Stade de France. 
Ultima actualizare Sâmbătă, 12 Decembrie 2015 20:49
Citeşte mai mult...
 
ACS Eko Sighet a jucat cateva meciuri impotriva unor echipe din Ungaria PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 08 Decembrie 2015 11:29

In urma a celor doua meciuri, disputate in 06.12.2015 la Nyiregyhaza, echipa A.C.S.EKO SIGHET a reusit sa se impuna ferm impotriva celor doua echipe cu care a jucat,  castigand detasat ambele meciuri la o diferenta de mai multe puncte.
EKO SIGHET-GKS Nyiregyhaza III 72-21
Hajduhadhaz-EKO SIGHET 27-65

Citeşte mai mult...
 
La Cupa Campionilor Europeni de karate-do de la Cluj-Napoca, sighetenii noştri au fost din nou printre fruntaşii competiției PDF Imprimare Email
Scris de Horia Picu   
Luni, 07 Decembrie 2015 21:44
La competiția de karate-do organizatǎ la Cluj-Napoca au participat 72 de echipe, din 16 țǎri. Ţǎrile care şi-au trimis reprezentanții la cea de-a şasea ediție a Cupei Campionilor Europeni au fost: Anglia, Belgia, Republica Cehǎ, Danemarca, Germania, Irlanda, Italia, Malta, Polonia, Scoția, Slovacia, Republica Srpska, Ucraina, Ungaria, şi invitați sportivii din SUA. Categoriile de vȃrstǎ au fost de la 7 ani la peste 50 de ani.
 
Sportivii Clubului Kamiza-Do din Sighetu Marmației, pregǎtiți de inegalabilul Sensei Sorin Halici, au obținut rezultate cu care ȋntreaga comunitate se poate mȃndri.
 
La Kumite Rotation Sambon masculin, categoria de vȃrstǎ 13-14 ani, s-a cȃştigat locul 1 şi medalia de aur a competiției!
Karateka: Lucas Ardelean, Andrei Perpelea şi Cezar Perpelea!
 
La Kata All Styles (6-4 kyu) categoria de vȃrstǎ 11-12 ani masculin, locul 3 şi medalia de bronz!
Karateka: Rareş Lungu, Robi Moisiuc şi Paul Tǎmaş!
 
La Kata All Styles categoria de vȃrstǎ 13-14 ani masculin, locul 3 şi medalia de bronz prin Karateka Andrei Ouatu!
 
La Kumite Shobu Nihon feminin, categoria de vȃrstǎ 9-10 ani, locul 3 şi medalia de bronz prin
Karateka Ardelean Carina!
Ultima actualizare Marţi, 19 Ianuarie 2016 20:47
Citeşte mai mult...
 
U14 - CSS Sighet - U Mobitelco PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 04 Decembrie 2015 21:42

Ultima actualizare Vineri, 04 Decembrie 2015 22:12
Citeşte mai mult...
 
CSS Sighet a invins acasa azi cu 82-62 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 04 Decembrie 2015 16:18

In meciul disputat azi pe teren propriu impotriva celor de la U Mobitelco Cluj, echipa CSS Sighet s-a impus cu scorul de 82-62!!!

Meciul a fost unul spectaculos, cu multe rasturnari de scor si atacuri fulgeratoare de la un cos la altul, cu schimbari de ritm intense, dar in cele din urma cei care sunt actualii campioni s-au impus in fata vicecampionilor.

Citeşte mai mult...
 
Meciuri grele pentru echipa de baschet U14 a CSS Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 03 Decembrie 2015 16:21

In zilele de vineri si sambata, echipa de baschet U14 a Clubului Sportiv Scolar Sighetu Marmatiei, disputa acasa doua meciuri, contand pentru etapa a VIII-a si a IX-a din cadrul Campionatelor Nationale de baschet U14.

Primul meci va fi vineri, impotriva celor de la U Mobitelco Cluj de la orele 12;00 - vesnicii adversari ai sighetenilor, de altfel un meci foarte greu si foarte important pentru echipa CSS Sighet. Meciul de sambata va fi jucat impotriva celor de la BC Gladius Tg. Mures, de la ora 9;30.

Ultima actualizare Joi, 03 Decembrie 2015 16:37
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior41424344454647484950UrmătorSfârşit »

Page 49 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact