logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Echipa de baschet U14 a CSS Sighet s-a calificat la turneul final al CN de baschet - Se doreste o reeditare a succesului de anul trecut PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Joi, 14 Aprilie 2016 14:36

Aflam de pe css-sighet.ro ca echipa de baschet U14 a reusit calificarea in faza finala a Campionatului National de baschet, in urma meciurilor jucate saptamana trecuta la Craiova, unde cu doua victorii si o infrangere s-a clasat pe locul II in grupa.

Astfel, echipa de baschet a CSS Sighet este cu un pas mai aproape in lupta pentru medalia pe care a cucerit-o anul trecut, cand a devenit campioana nationala la U14.

In cadrul turneului final se vor infrunta cele mai bune 8 echipe din tara. Inca nu se stie locul de disputare al meciurilor, dar conducerea clubului sighetean inca mai spera intr-o rezolvare a situatiei parchetului in Sala Polivalenta, rezolvare care ar da mari sanse disputarii turneului la Sighet.

Evident, echipa CSS Sighet si antrenorul ei spera la cucerirea medaliei si a titlului de campioni din nou, pentru ca sportivii au evoluat enorma fata de anul trecut, pregatirea a fost mai intensa, cu totii au facut sacrificii enorme pana acum si sunt dispusi in continuare la ele pentru a cuceri din nou titlul de campioni.

Citeşte mai mult...
 
Video: CSS Sighet - CSM Ploiesti PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 12 Aprilie 2016 08:31

Vezi video
 
Trei atleti de la CSS Sighet au participat la CN de cros PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Luni, 11 Aprilie 2016 14:30

In data de 9 aprilie, la Botosani s-au desfasurat Campionatele Nationale de cros ale Romaniei pentru copii 1, 2 si 3, juniori 2 si 3.

Locul de desfasurare ales a fost la marginea orasului, in padurea Rediu, un loc extraordinar de bun pentru un asemenea gen de concurs, desi privit putin din perspectiva sigurantei atletilor, anumite portiuni de traseu au fost foarte inguste si extrem de accidentate, ca dovada ca au fost cateva accidentari destul de urate si daca punem la socoteala faptul ca la una dintre categorii au luat startul 90 de concurente, care dupa aproximativ 100 de metri de traseu trebuiau sa alerge pe o portiune nu mai lata de 2-3m, - traseul a fost putin cam periculos.

De la CSS Sighet au participat fratii Sas Oana si Danut si Andreea Coroian - antrenati de Melinda Oros.

Rezultatele atletilor sigheteni sunt urmatoarele:

Sas Oana loc 28 din 44 de concurenti.

Sas Danut loc 15 din 44 de concurenti.

Andreea Coroian loc 35 din 90 de concurenti.

Citeşte mai mult...
 
Olimpiada Gimnaziilor - echpa CNDV s-a calificat in finala PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 04 Aprilie 2016 10:42

 

In sala de sport a Colegiului National,,GEORGE  COSBUC" din Cluj -Napoca s-a desfasurat Faza pe regiune a Campionatului  national  de  baschet,din cadrul OLIMPIADEI  GIMNAZIILOR. Judetul Maramures va fi reprezentat de catre echipa Colegiului  National ,,DRAGOS  VODA" din Sighetu  Marmatiei care are ca obiectiv in acest an scolar 2015 / 2016 castigarea locului I  la turneul final si obtinerea titlului de campioana nationala. Ar fi o repetare frumoasa a performantei de acum 10 ani,cand echipa de gimnaziu-baieti a castigat titlul national la turneul final de la Targu  Jiu.

 LOTUL  ECHIPEI  : ALBU  CIPRIAN, SANDOR  MATEI, ALEXANDRU CRISTIAN, ORZA  IONUT, IVANCIUC DRAGOS, DUNCA RAUL, ROMAN STEFAN, FEHER  FREDI, POP  COSMIN, COMAN  MARIUS. Lotul a fost condus in teren de catre Prof. KOSZTELNIK  EMIL ( toti elevii fiind legitimati la C.S.S. SIGHET ),Prof. FANGLI  ANTON  fiind conducatorul oficial al delegatiei.

Multumim D-nului Prof. Dr. ANDRASCIUC  GHEORGHE ,director al Colegiului National ,,DRAGOS  VODA" pentru sprijinul acordat in deplasarea echipei la Cluj - Napoca si decontarea cheltuielilor pentru cazare si masa .

Din cele 6 judete care fac parte din aceasta serie,au confirmat participarea judetele Cluj,Bihor si Maramures.Celelalte 3; Bistrita-Nasaud, Satu Mare si Salaj

În primul meci disputat dechipa Colegiului Național Dragos Vodă a învins Colegiul Național Emanuil Hojdu din Oradea cu scorul de 81-42. In al doilea meci echipa Colegiului Național Dragos Vodă a învins și reprezentanta județului Cluj cu scorul de 90-58 si astfel reușim să ne calificăm la Turneul Final din luna mai!!!  

 

 

 
CSS Sighet va participa cu 3 atleti la CN de atletism pentru copii PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 28 Martie 2016 07:35

In perioada 2-3 aprilie 2016, la Bucuresti, se vor desfasura Campionatele Nationale de atletism pentru copii 1, 2 si 3 - etapa finala.

De la Clubul Sportiv Scolar Sighetu Marmatiei vor participa 3 atleti - Coroian Andreea, Pop Alexandru si Sas Danut. Cei trei atleti sunt castigatori la diverse concursuri nationale, Andreea Coroian ocupand locul III anul trecut la CN, Alexandru Pop a fost campion national, Sas Danut a castigat numeroase concursuri de cros si a ocupat locuri fruntase la alte concursuri zonale si nationale.

Citeşte mai mult...
 
Scoala nr 10 din Sighet a ocupat locul II la etapa judeteana la fotbal - Olimpiada Gimnaziilor PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 28 Martie 2016 07:15

Vineri, 26.03.2016, pe terenul Scolii"Avram Iancu" a avut loc etapa judeteana la fotbal baieti din cadrul Olimpiadei Gimnaziilor (cls.v-vlll). Au participat echipele castigatoare din etapa inter zonala. Zona Sighet a fost reprezentata de Scoala Gimnaziala Nr.10 din oras. Meciurile au fost spectaculoase iar in final echipa Sc.Gimn.Nr.10 a ocupat un merituos loc 2.

Rezultatele echipei din Sighet au fost: Sc.Gimn.Nr.10-LPS (Liceu Program Sportiv): 4-1, Sc.Gimn.Nr.10-Sc.Coltau: 2-1. In finala mare:Sc.Gimn Cavnic-Sc.Gimn.Nr.10: 2-0.

Titlul de cel mai bun portar al turneului a fost atribuit lui OANTA ADRIAN, elev la Sc.Gimn.Nr.10 Sighet. Amintim ca saptamana trecuta elevii Scolii Gimnaziale Nr.10 au ocupat locul 2 - tenis de masa(pe echipe) la etapa judeteana tot in cadrul Olimpiadei Gimnaziilor.

Aceeasi scoala va reprezenta Sighetul la etapa judeteana handbal fete gimnaziu (olimpiada gimnaziilor).

Citeşte mai mult...
 
Echipa de volei a CSS Sighet s-a calificat in semifinalele CN de Volei cadete PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 24 Martie 2016 09:39

Federatia Romana de Volei a afisat pe site echipele care vor participa in continuare la Campionatul National de Volei cadete - faza a II-a semifinala. Echipele au fost impartite in cate sase serii, echipa Clubului Sportiv Scolar Sighet aflandu-se in seria a IV-a, alaturi de adversare cu traditie ale sighetencelor.

Seria din care face parte echipa CSS arata astfel:

CSS Sigetu Marmatiei

CSS 2 CNE CSM Baia Mare

CSU Medicina CNUE Tirgu Mures

CSS Lugoj

CS Era Sport Oradea

CSS Tarnaveni.

Citeşte mai mult...
 
Patricia David este campioana nationala la proba de triplusalt PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 19 Martie 2016 19:47

Astazi, la Bacau, in cadrul Campionatelor Nationale de atletism pentru juniori III, atleta legitimata la CSS Sighet a reusit sa obtina titlul de campioana nationala la proba de triplusalt cu rezultatul de 11.60m.

Maine, Patricia va concura in cadrul probei de saritura in inaltime, proba la care are sanse de a ocupa un loc pe podium.

Citeşte mai mult...
 
ELIZA BUCESCHI, DE NEOPRIT! – România a învins Danemarca și e ca și calificată la Jocurile Olimpice! PDF Imprimare Email
Scris de Grigore Ciascai   
Sâmbătă, 19 Martie 2016 06:53
Naționala României de handbal feminin a făcut în această seară un pas mare spre calificare la Olimpiada de Vară de la Rio 2016. După un joc aproape perfect, jucătoarele noastre au surclasat naționala Danemarcei, chiar pe terenul acesteia, în cadrul turneului preolimpic de calificare.
Citeşte mai mult...
 
Clubul Kamiza Do a participat la CN pentru copii, cadeti, juniori si seniori PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 14 Martie 2016 14:27

La Campionatul National pentru copii, minicadeti , cadeti, juniori si seniori  Clubul Kamiza Do a reusit sa obtina urmatoarele rezultate: 20 medalii- 4 aur,
13 argint, 3 bronz.
Un rezultat multumitor pentru sensei Sorin Halici, nu au lipsit si greselile inevitabile unui campionat de o asemenea anvergura.
Doua zile grele in care s-au intrecut peste 900 sportivi din peste 55 cluburi si 180 echipe.

Rezultatele arata astfel:

Ultima actualizare Luni, 14 Martie 2016 14:37
Citeşte mai mult...
 
Final de turneu "Cupa Prieteniei"2016 Zalau PDF Imprimare Email
Scris de EKO sighet   
Luni, 14 Martie 2016 14:20

Baza sportivă din incinta Liceul Teoretic “Gheorghe Şincai” Zalău şi sala de sport a Colegiului Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian” au găzduit vineri şi sâmbătă “Cupa Prieteniei” la baschet, eveniment organizat de Clubul 2B Sports Zalău.

Rezultate obținute de ACS EKO Sighet, echipe antrenate de  prof. Villand Albert:

Loc I Mini baschet fete
Loc II Mini baschet baieti
Loc II Baby baschet baieti

Citeşte mai mult...
 
Șefa laboratorului doping de la București demolează apărarea Mariei: "Şarapova trebuia să ştie, nu este o sportivă oarecare!" PDF Imprimare Email
Miercuri, 09 Martie 2016 11:46
Şefa antidopingului românesc spune că Mildronate îmbunătăţeşte capacitatea de efort şi este un medicament interzis în Statele Unite.
 
Graziela Vâjială este preşedinta Agenţiei Naţionale Anti Doping, deci persoana cea mai autorizată pentru o discuţie despre scandalul în care este implicată Maria Şarapova, testată pozitiv la Australian Open şi suspendată de ITF (Federaţia Internaţională a Tenisului) începând cu 12 martie 2016.
Citeşte mai mult...
 
FOTBAL – O fostă mare speranță a celor de la PSV va juca în liga a treia din România, la CSM Sighetu Marmației PDF Imprimare Email
Duminică, 28 Februarie 2016 10:42
O trupă din liga a treia a reușit transferuri de efect în această iarnă, aducând inclusiv un nume văzut, până acum câțiva ani, drept o mare speranță la un club de top.
 
Waldir Junior Lima dos Santos, extremă sau atacant în vârstă de 20 de ani, a semnat cu CSM Sighetu Marmației, echipă din seria C5 a ligii a treia.
 
Brazilianul, care deține și cetățenia olandeză, s-a născut în Țara Cafelei, însă a jucat fotbal doar în Olanda, fiind junior timp de opt sezoane la PSV Eindhoven.
 
În sezonul 2013-14, a fost unul dintre oamenii de bază ai echipei de juniori mari, trupă pregătită de Andre Ooijer, fost internațional olandez.
 
Apoi, a debutat în liga a doua olandeză la echipa a doua a orașului, FC Eindhoven.
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior41424344454647484950UrmătorSfârşit »

Page 47 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact