logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
EURO 2016: Programul meciurilor de la Campionatul European din Franța PDF Imprimare Email
Miercuri, 08 Iunie 2016 09:06

Tragerea la sorți pentru turneul final a avut loc la "Palais des Congres" de la Porte Maillot din Paris, la 12 decembrie 2015. Cele 24 de echipe participante la turneul final al Campionatului European din Franța au fost împărțite în șase grupuri a câte patru echipe, gazda fiind plasată automat pe poziția A1. Echipele rămase au fost plasate în patru urne a câte cinci (Urna 1) sau șase (Urna 2, 3 și 4) echipe. Fiind deținătoarea trofeului, Spania a fost plasată în Urna 1, iar cele 22 de echipe rămase au fost împărțite conform coeficienților UEFA, clasamentul fiind actualizat de UEFA pe 14 octombrie 2015, după încheierea grupelor.

Pentru a se acomoda cu expansiunea formatului turneului final de la 16 la 24 de echipe, s-au adăugat încă două grupe în faza grupelor și încă o rundă în fazele eliminatorii. Cele șase grupe (A, B, C, D, E și F) conțin câte patru echipe, dar nu se vor califica doar primele două locuri, ci și patru cele mai bune locuri 3, ceea ce înseamnă că în fazele eliminatorii vor concura 16 echipe. Acest format a fost folosit și pentru Campionatele Mondiale din 1986, 1990 și 1994.

Componența Grupelor: 
Grupa A: Franța, România, Albania, Elveția 
Grupa B: Anglia, Rusia, Țara Galilor, Slovacia 
Grupa C: Germania, Ucraina, Polonia, Irlanda de Nord 
Grupa D: Spania, Turcia, Cehia, Croația 
Grupa E: Belgia, Italia, Irlanda, Suedia 
Grupa F: Portugalia, Islanda, Austria, Ungaria

Meciurile de la turneul final: 
Faza grupelor (toate orele sunt locale, ale Franței)

Grupa A 
10 iunie 2016 (ora 22.00) Franța — România (Stade de France, Saint-Denis) 
11 iunie 2016 (ora 16.00) Albania — Elveția (Stade Félix-Bollaert, Lens) 
15 iunie 2016 (ora 19.00) România — Elveția (Parc des Princes, Paris) 
15 iunie 2016 (ora 22.00) Franța — Albania (Stade Vélodrome, Marseille) 
19 iunie 2016 (ora 22.00) România — Albania (Stade des Lumieres, Lyon) 
19 iunie 2016 (ora 22.00) Elveția — Franța (Stade Pierre-Mauroy, Villeneuve-d'Ascq)

Citeşte mai mult...
 
Crosul Electro Sistem, ediţia a XIII-a PDF Imprimare Email
Joi, 26 Mai 2016 15:33

În împrejurimile Câmpului Tineretului din Baia Mare a avut loc tradiţionala competiţie Crosul Electro Sistem, ajunsă în acest an la ediţia cu numărul 13.
Clubul Sportiv Electro Sistem şi SC Electro Sistem SRL organizau an de an această competiţie la mijlocul lunii octombrie, însă din acest an ei au decis să mute acest îndrăgit concurs la mijlocul lunii mai, pentru a nu mai sta la “mila vremii”, deoarece acest concurs merită ţinut pe o vreme frumoasă şi plăcută, evitîndu-se astfel capriciile vremii de toamnă. Aproape 350 de elevi din întreg judeţul Maramureş au ţinut să ia parte la acest cros, unii sosind de la mare îndepărtare (cum a fost cazul şcolilor gimnaziale nr. 9 din Borşa şi nr. 1 din Moisei sau cazul celor 3 şcoli din Vişeu de Sus). Organizatorii competiţiei au fost la înălţimea numeroasei participări şi au organizat o competiţie frumoasă, sperăm de neuitat pentru toţi participanţii. La final, cei mai merituoşi au fost răsplătiţi cu tricouri (primele 10 locuri din fiecare categorie), diplome, cupe, me­dalii, tricouri şi dulciuri (primele 3 locuri).

Iată podiumurile de premiere din fiecare categorie • Clasele I-II • Fete: 1. Bianca Pintea (Şc. „Nicolae Iorga” Baia Mare); 2. Alexandra Rus (Şc. „Alexandru Ivasiuc” Baia Mare); 3. Ana Maria Rus (Şc. „Alexandru Ivasiuc” Baia Mare) • Băieţi: 1. Raul Bujor (Şc. „Nicolae Iorga” Baia Mare); 2. Răzvan Banc (Şc. nr. 9 Borşa); 3. Matei Jugrăstan (Şc. „Nicolae Iorga” Baia Mare) • Clasele III-IV • Fete: 1. Ilaria Scoropan (Şc. „Nicolae Iorga” Baia Mare); 2. Ana Gherghel (Şc. Şişeşti); 3. Ioana Gros (Şc. 18 Baia Mare) • Băieţi: 1. Bogdan Raţ (Şc. 18 Baia Mare); 2. Raul Ungur (Col. „Pintea Viteazul” Cavnic); 3. Andrei Crişan (Şc. „Nicolae Iorga” Baia Mare) • Clasele V-VI • Fete: 1. Andreea Coroian (Şc. „George Coşbuc” Sighetu Marmatiei); 2. Dora Ivasiu (Şc. „Lucian Blaga” Baia Mare); 3. Diana Şovarschi (Col. „Pintea Viteazul” Cavnic) • Băieţi: 1. Florin Mariş (Şc. Bogdan Vodă); 2. Cătălin Vădean (Col. „Gheorghe Şincai” Baia Mare); 3. Vasile Mariş (Şc. Bogdan Vodă) • Clasele VII-VIII • Fete: 1. Adnana Matyus (Şc. „Nicolae Iorga” Baia Mare); 2. Andreea Giurgiu (Şc. Vima Mică); 3. Mălina Ţiple (Şc. Şişeşti) • Băieţi: 1. Petru Godja (Şc. Bîrsana); 2. Andrei Bujor (Şc. „Nicolae Iorga” Baia Mare); 3. Andrei Pascu (Col. „Pintea Viteazul” Cavnic) • Clasele IX-X • Fete: 1. Alexia Hecico (Col. „Vasile Lucaciu” Baia Mare); 2. Oana Sas (Liceul Pedagogic Sighetu Marmaţiei) 

Citeşte mai mult...
 
Se implinesc 10 ani de la castigarea primului titlu de campioni nationali la baschet gimnaziu - baieti PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 25 Mai 2016 14:54

14 mai 2006, sala de sport a Colegiului National ,,TUDOR  VLADIMIRESCU,, din Targu Jiu:  echipa de baschet a Colegiului National ,,DRAGOS  VODA,, cucereste primul titlu de campioana nationala din istoria liceului. Baietii au invins toate echipele la scoruri categorice ocupand in final locul I. Mii de multumiri celor 8 minunati elevi care prin multe sacrificii si antrenamente dure au reusit aceasta performanta deosebita: Roman Cristian, Teleptean Andrei, Canta David, Canta Andrei, Marchis Adrian, Chindris Alexandru, Goja Adrian si Boldizsar Adrian, antrenor Toni Fangli

Coincidenta sau nu, diseara baietii de acum de la Dragos Voda pleaca spre Ramnicu Valcea pentru a lua parte la turneul final al Olimpiadei Gimnaziilor. Speram din toata inima sa repete performanta de acum un deceniu si suntem optimisti. Mult succes pentru Albu Ciprian, Alexandru Cristian, Sandor Matei, Orza Ionut, Ivanciuc Dragos, Dunca Raul, Feher Fredi, Pop Cosmin, Coman Marius si Roman Stefan. Antrenorul lor este Prof. Kosztelnik Emil, iar Fangli Anton este conducatorul oficial al delegatiei de sportivi. Multumim din toate inimile noastre urmatorilor sponsori: Societatea PLIMOB S.A. - Director General Ec. VASILE GODJA, Transilvania Bois, Fam.Vlad, Rotary Club Sighet, Banca Cooperatista Tisa, - Presedinte Ec. Marina Sandu.

Ultima actualizare Miercuri, 25 Mai 2016 14:59
Citeşte mai mult...
 
CNDV vrea sa aduca acasa titlul de campioana nationala la baschet in cadrul ONSS PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Luni, 23 Mai 2016 09:47

Echipa de baschet a Colegiului National ''Dragos Voda'' - vicecampioana ONSS la baschet anul trecut - pleaca joi la Ramnicu Valcea pentru a juca in cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar in finala, cu gandul si dorinta de a cuceri in acest an titlul de campioana. Echipa, antrenata de catre inimosul profesor Toni Fangli si in care vor juca jucatori de la CSS Sighet - cei care acum 2 zile au jucat in CN de baschet U14 -  este motivata in a castiga de data asta titlul suprem.

Citeşte mai mult...
 
Echipa de baschet a CSS Sighet - locul V in CN de baschet PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Luni, 23 Mai 2016 08:05

Echipa de baschet U14 a Clubului Sportiv Scolar din Sighetu Marmatiei, calificata la turneul final al Campionatului National de baschet, desfasurat la Bucuresti, s-a clasat la sfarsitul turneului pe locul V pe tara. Pornind ca favorita - fiind campioana en titre - echipa a pierdut primele doua partide, nereusind astfel sa intre in batalia pentru primele patru clasate. 

In partida pentru locurile V-VI, echipa sigheteana a jucat impotriva celor cu care au pierdut meciul in grupe, CSU Sibiu, reusind pe final sa castige cu scorul de 102-90 si obtinand astfel locul V pe tara. Un ''live'' al meciului se poate urmari aici

Dupa cum declara antrenorul echipei, Emil Kosztelnik, acest rezultat nu este chiar cel pe care si l-au dorit la inceputul finalelor, dar am spune noi, decat nimic e bine locul V si chiar si aceasta pozitie in clasament este una muncita din greu, plina de ore de antrenament, sacrificii, daruiri din partea sportivilor, pasiunea antrenorului si dorinta tuturor de a duce numele CSS Sighet si implicit pe cel al orasului cat mai sus in topul baschetului.

Felicitari echipei si antrenorului!

 
''Dl. Goe joaca baschet'' - impreuna cu ACS Eko Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 20 Mai 2016 18:22

În perioada 21-22 Mai 2016 echipa de minibaschet ACS EKO SIGHET va fi oaspete la Cluj Napoca unde va demara patru jocuri din cadrul proiectului Dl. Goe joaca baschet, în vederea departajarii din punct de vedere valoric si de ce nu de-a fi prezenta în primele 32 echipe din tara participante in cadrul Ligii Nationale de Minibaschet desfasurat la Mangalia.
‪#‎ACSEKOSIGHET‬ se afla in Grupa 6C alaturi de :
U-Mobitelco 1 Cluj Napoca
U-Mobitelco 3 Cluj Napoca
U-Mobitelco 5 Cluj Napoca
CSS Viitorul Cluj 2
Programul meciurilor:

Sambata 21.Mai 2016 Sala de Sport LT O Ghibu

Etapa 1
12:00 U-Mobitelco 3 Cluj Napoca-A.C.S EKO Sighet Sighetu Marmatiei

Ultima actualizare Vineri, 20 Mai 2016 18:26
Citeşte mai mult...
 
Ziua Mondiala a Atletismului - un grup de sportivi de la CSS Sighet au participat la un concurs la Cluj Napoca PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 18 Mai 2016 12:44

In zilele de sambata si duminica 14-15 mai, la Cluj Napoca s-a desfasurat un concurs de atletism cu ocazia Zilei Mondiale a Atletismului. Concursul a fost in sistem open si s-au desfasurat intreceri la o multime de probe. CSS Sighet a participat cu un numar de aproximativ 20 de atleti in cele doua zile de concurs, reusind performante notabile si clasari pe podium.

Citeşte mai mult...
 
Ploaie de medalii pentru CS Ultimate Kickboxing PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 09 Mai 2016 16:01

C.S. Ultimate Kickboxing Sighet a participat zilele trecute la Campionatul European WTKA de la Bucuresti, unde a reusit din nou sa faca senzatie, castigand 3 medalii de aur, 7 medalii de argint si 5 medalii de bronz.
 

 
CSM Bucuresti, noua regina a Europei - Victorie dramatica cu Gyor, dupa executarea loviturilor de la sapte metri PDF Imprimare Email
Duminică, 08 Mai 2016 20:48
"Cenusareasa" CSM Bucuresti a castigat Liga Campionilor la handbal feminin, dupa o finala dramatica, interzisa cardiacilor, cu Gyor. Dupa cele 60 de minute regulamentare, scorul a fost egal, 22-22, dupa cele doua reprize de prelungiri a fost 25-25, iar dupa executarea loviturilor de la sapte metri formatia bucuresteana s-a impus cu 29-26 (4-1 la loviturile de departajare). Finala competitiei s-a disputat in "Papp Laszlo Arena" din Budapesta.
 
La aruncarile de departajare, Gullden, Martin, Rodrigues si Bradeanu au transformat pentru CSM, Kovacsics pentru Gyor, iar Mayssa Pessoa a aparat suturile expediate de Groot si Loke.
Citeşte mai mult...
 
Echipa de baschet U14 a CSS Sighet pleaca la Bucuresti pentru un nou titlu de campioana PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 07 Mai 2016 09:07

In perioada 18-25 mai la Bucuresti se vor desfasura finalele Campionatului National de baschet U14, competitie la care va participa si echipa CSS Sighet, campioana editiei trecute.

La turneu se vor intalni cele mai bune opt echipe din tara: BC Slam Bucuresti, 4Sports Bucuresti, U BT Cluj Napoca, ACS Dan Dacian Bucuresti, Laguna Bucuresti si CSS Sighet. Dupa cum se poate observa, echipele bucurestene domina acest turneu, la fel ca si in anii trecuti, dar echipa sigheteana a reusit sa castige titlul in sezonul trecut, castigand in fata celor de la Mobitelco Cluj. Duminica se vor afla si celelalte doua echipe care vor participa la turneul final, in urma unui meci de baraj.

Directorul CSS Sighet si antrenorul echipei, domnul Emil Kosztelnik a declarat: ''Echipa noastră pleacă la acest turneu final să apere titlul de campioană nationala obținut anul trecut...pregătiți, motivati, siguri de valoarea echipei noastre vom încerca să aducem de la Bucuresti un nou titlu la SIGHET!!!!
Chiar dacă nu am putut susține acest turneu la Sighet în fața celor care ne iubesc si ne susțin, vom pleca departe, la Bucuresti să luptăm "cu Sighetu'-n suflet" pentru a deveni din nou CAMPIONII ROMANIEI!!!!''

Citeşte mai mult...
 
Hai la forţă PDF Imprimare Email
Joi, 05 Mai 2016 09:41

Unii dintre cei mai puternici oameni din România vin la Gold Plaza, vineri, 6 mai, de la ora 18. Show-ul total de forţă va include: demonstraţie de mass wrestling, demonstraţie de strongman, demonstraţie de bikini fitness cu cei mai puternici bărbaţi şi cele mai “sculptate” femei.  

 
FOTBAL. Liga 3. Seria 5: CSM Sighet nu s-a prezentat la meciul de la Osorhei. maramedia.ro ne spune ca CSM a jucat partida dar a pierdut cu 3-0. Sa fie oare deja jocurile facute pentru sigheteni? PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 30 Aprilie 2016 12:40
Vineri s-au disputat jocurile etapei a 22-a din Liga 3. Cam asta este sportul din Maramures. Subfinantat sau masiv finantat. Si de fiecare data in paralel cu legea (buna sau rea). CSM Sighet nu s-a prezentat la meciul de la Osorhei si ridica semne de intrebare vizavi de prezenta sa in viitoare editie a Ligii a treia. Nici din zona Recea n-am auzit prea multe lucruri senzationale, in timp ce FCM se stie cu ce probleme majore se confrunta. Nici nu ne-ar mira sa nu mai avem echipe divizionare din vara.
Ultima actualizare Miercuri, 04 Mai 2016 12:48
Citeşte mai mult...
 
Echipa de baschet U16 a CSS Sighet joaca duminica acasa cu LPS Tg. Mures PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 16 Aprilie 2016 08:48

Duminica 17.04.2016 echipa de baschet U16 din cadrul CSS SIGHET va disputa un meci impotriva echipei LPS TG MURES, meci ce conteaza pt etapa a X-a din cadrul Campionatului National de baschet.

Meciul va avea loc la sala de sport a Colegiului National Dragos Voda cu incepere de la ora 13.

Ultima actualizare Sâmbătă, 16 Aprilie 2016 19:31
 
« ÎnceputAnterior41424344454647484950UrmătorSfârşit »

Page 46 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact