logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Echipa de volei a CSS Sighet participa la un turneu la Baia Mare PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Joi, 08 Septembrie 2016 22:29

In aceste zile, la Baia Mare se desfasoara un turneu international de volei feminin cadete-junioare. Participarea este asigurata de un numar de 14 echipe, dintre care una este din Polonia.

Echipa de volei de la Clubul Sportiv Scolar din Sighet, antrenata de catre domnul profesor Zoltan Attila, este intr-o forma extrem de buna, reusind din 6 meciuri sa castige deja 4. Dupa cum ne-a declarat si antrenorul, fetele sunt in forma maxima, joaca foarte organizat, comunicarea intre ele este foarte buna.

Speram ca si in ultimele doua meciuri care se vor disputa vineri, echipa sigheteana sa se impuna ca si castigatoare.

 
Tenis 10 FRT - proiect menit sa atraga copiii spre jocul de tenis PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 16 August 2016 07:42

La Sighetu Marmatiei a avut loc, in premiera pentru municipiul nostru, competitia de tenis ''Cupa Marmatia T10'''. Tenis 10 FRT este un proiect al Federatiei Romane de Tenis ca membru al ITF. Scopul proiectului il reprezinta cresterea numarului de practicanti ai jocului de tenis la nivel mondial, federatiile nationale afiliate ITF fiind singurele in drept sa dezvolte acest proiect.

Proiectul urmareste atragerea copiilor spre jocul de tenis inca de la varste foarte mici, initierea si selectia celor cu aptitudini pentru tenisul de performanta. Tenis 10 FRT se organizeaza pentru categoriile de varsta la fete si baieti astfel: Rosu pana la 8 ani, Portocaliu pana la 9 ani si Verde pana la 10 ani. Competitia e mai dificil de organizat deoarece necesita mingi depresurizate, rachete in functie de varsta, fileuri speciale si terenuri cu dimensiuni reduse.

Avand in vedere aceste aspecte s-au organizat competitii la nivel de Rosu si Verde, locul I la Verde a fost obtinut de Razvan Dulugea - CSS Sighet, urmat de Vanesa Rusneac - CSS Sighet si Sebastian Feiciuc. La nivel de Rosu premiul cel mare a fost obtinut de catre Daria Chidean - CSS Sighet, locul II a fost ocupat de Andra Pitic - Baia Mare, iar locul III a fost ocupat de Ana Pop.

Primii clasati au fost rasplatiti cu diplome, cupe, medalii si tricouri.

Citeşte mai mult...
 
JOCURILE OLIMPICE: Maramuresenii care au participat la competitia suprema PDF Imprimare Email
Joi, 04 August 2016 15:24

Judetul Maramures nu se poate mândri cu foarte multe medalii la Jocurile Olimpice de vara. Sunt mai multi sportivi nascuti in Baia Mare, in Sighetu Marmatiei sau in judet au participat in decursul anilor la JO. Au mai fost alti sportivi care au concurat pentru cluburi din Baia Mare si care nu s-au nascut in judetul nostru. Practic, primele medalii au inceput sa apara in momentul in care si minele din judet aveau ca angajati sportivi de la diverse discipline, in momentul in care s-a decis ca sportul este o prioritate.

Monica Iagar Dinescu.

Atleta nascuta in Sighetu Marmatiei a participat la doua editii ale JO. A fost mai intâi la Sydney, in 2000, unde s-a clasat pe locul 9, pentru ca patru ani mai târziu, la Atena, sa termine proba de saritura in inaltime pe locul 8.

In cariera sa, Monica a cucerit si titlul de campioana europeana (Budapesta, 1998), de campioana europeana de sala (Valencia, 1998), precum si titlul universitar (1999, Palma de Mallorca).

Zoltán Jelenffy-Tóth von Csejthe

Sunt convins ca aproape nimeni nu a auzit de acest sportiv nascut in Sighetu Marmatiei. Nici nu prea aveam cum, deoarece el a concurat pentru Ungaria, la JO de la Stockholm, in 1912. El a concurat la tir, in patru probe diferite, dar nu s-a clasat niciodata mai sus de locul 52.

Grigore Claudiu Râsco

Ieudeanul a participat la Jocurile Olimpice de la Sydney, unde n-a reusit sa treaca de primul tur la categoria semigrea din turneul olimpic de box, fiind invins de Serghei Mihailov din Uzbekistan.

Citeşte mai mult...
 
Clubul ACS EKO SIGHET s-a intors cu rezultate foarte bune de la Campionatul National de Baby-Minibaschet desfasurat la Mangalia PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 01 August 2016 20:41

În perioda de 26.06.2016-16.07.2016  clubul ACS EKO SIGHET a participat la Campionatul National de Baby-Minibaschet desfasurat la Mangalia.

In pima saptamana 27.06-02.07 a avut loc categoria de babybaschet pentru copii nascuti din anul 2006-2007, unde sportivii clubului ACS EKO SIGHET s-au descurcat foarte bine, obtinand un numar mai mare de victorii, reusind atfel sa puna in aplicare tot ce-au invatat  si sa arate ca sunt o echipa si dragostea fata de acest sport.
In 04.07-09.07.2016 s-a desfasurat la categoria de Minibaschet feminin,unde si la aceasta categorie fetele au reusit sa se impuna in fata multor alte echipe cu renume mare in lumea baschetului, clasandu-se pe locul 28 din 60 de echipe.
Din urma jocurilor disputate la Mangalia, ILES STEFANIA, sportiva a clubului ACS EKO SIGHET, a fost selectata sa participe la un stagiu de pregatire cu antrenori straini si romani experimentati, organizat de Federatia Romana de Baschet.
Ultima actualizare Luni, 01 August 2016 21:03
Citeşte mai mult...
 
Doi atleti de la CSS Sighet au participat la CN de atletism juniori 1 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 01 August 2016 15:58

Sambata si duminica, la Pitesti, s-au desfasurat Campionatele Nationale de atletism pentru juniori 1.  Vreme calduroasa, am putea spune caniculara, sportivi multi prezenti la startul probelor din cadrul concursului, medalii castigate prin munca, cateva caderi ale unor atleti, datorate temperaturilor extrem de ridicate, desi concursul s-a desfasurat la ore de dimineata sau seara, toate acestea au contribuit la un concurs extrem de important pentru multi dintre atletii prezenti la concurs.

De la CSS Sighet au fost prezenti la concurs Gabriel Axeniuc si Marc Liszkovics la probele de sulita si lungime. 

La aruncarea sulitei, Gabriel ''Guby'' Axeniuc s-a clasat pe locul 4, acesta fiind ultimul sau concurs pentru clubul sighetean, din octombrie el va incepe cursurile Facultatii de Educatie Fizica si Sport de la Cluj, unde este posibil sa continue sportul de performanta sub indrumarea unui mare antrenor, domnul Mihai Zara.

Marc Liszkovics a avut o zi mai proasta, el nereusind sa obtina un rezultat bun la proba de saritura in lungime.

Pentru atletii sigheteni urmeaza o vacanta binemeritata, urmand ca din toamna sa reinceapa antrenamentele pentru un nou sezon.

 
ACS Eko Sighet la mini si babybaschet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 13 Iulie 2016 08:00

Clubul sportiv de baschet ACS Eko Sighet a participat la Campionatul National de baby si mini baschet pentru fete si baieti. La turneu au participat zeci de echipe din toata tara, pe terenurile de baschet disputandu-se meciuri frumoase in care micii baschetbalisti au pus suflet si pasiune.

Mai multe detalii se pot urmari aici.

 
Ciprian Albu participa la un stagiu de pregatire cu echipa nationala de baschet U15 PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Miercuri, 13 Iulie 2016 07:42

In perioada 9-13.07.2016,sportivul Albu Ciprian,component al echipei de baschet U 14,din cadrul CSS SIGHET,participa la un stagiu de pregatire cu echipa nationala de baschet a Romaniei U15 in Serbia.In acest stagiu echipa Romaniei va disputa si 2 meciuri de verificare impotriva selectionatei similare a Serbiei.

 
CN de atletism juniori III - Patricia David si Luca Barbalata concureaza pentru CSS Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Miercuri, 13 Iulie 2016 07:29

In aceste zile se desfasoara la Cluj Napoca Campionatele Nationale de atletism pentru juniori III. La acest concurs, Clubul Sportiv Scolar din Sighetu Marmatiei participa cu doi atleti: Patricia David siLuca Barbalata.

Citeşte mai mult...
 
Turneu Internațional de Fotbal la Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Liviu Siman   
Duminică, 03 Iulie 2016 16:36

 Sâmbătă, 2 iulie, la Sighet, în organizarea CS Plimob, s-a desfășurat Turneul Internațional de Fotbal dotat cu Cupa Plimob. La competiția fotbalistică au participat  echipe din Satu Mare, Zalău, Carei, Recea, Ungaria. În urma disputării meciurilor a rezultat următorul clasament : locul 1 ‘’CS PLimob’’ (antrenori Neluțu Hotea și Ciprian Sima), locul 2’’ Viitorul Zalău’’ (antrenor Daniel Sabău ), locul 3  FC Kinder Carei (antrenor Csenteri Joszef). Titlul de golgheter i-a revenit lui Aron Varga de la ‘’FC Kinder Carei, cel mai bun portar a fost David Miclea de la ‘’Viitorul Zalău’’, cel mai bun jucător a fost desemnat Luca Coceriuc de la ‘’SC Plimob”.

‘’Mă bucur mult pentru rezultatul obținut. A fost un turneu reușit. Vreau să-i mulțumesc domnului Vasile Godja pentru suportul acordat la organizarea competiției fotbalistice’’, a spus Neluțu Hotea, antrenor al “CS Plimob”.

Citeşte mai mult...
 
Atleta Patricia David a participat la Campionatele Nationale de Atletism - juniori 2 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 21 Iunie 2016 08:32

In perioada 18-19 iunie, la Pitesti s-au defasurat Campionatele Nationale de Atletism pentru juniori 2. Concursul s-a desfasurat pe stadionul '' Nicolae Dobrin'' si a aliniat la start o multime de atleti din toata tara, ce au concurat la probele de 5000m, prajina, lungime, ciocan, greutate, 100m, triplu-salt si altele. 

De la Clubul Sportiv Scolar din Sighetu Marmatiei a participat la acest concurs atleta Patricia David, ea concurand la probele de lungime si triplu-salt.

La proba de saritura in lungime, atleta a obtinut locul 10, cu un rezultat de 5,20m sariti.

La proba de triplu-salt, cu un rezultat de 11,34m sariti a ocupat la sfarsitul concursului locul 5.

Citeşte mai mult...
 
Un grup de atleti de la CSS Sighet au participat la Campionatele Nationale de Atletism pentru copii PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Luni, 13 Iunie 2016 15:01

In cadrul Campionatelor Nationale de atletism pentru copii 1, 2 si 3, desfasurate la Bucuresti, cei trei atleti de la CSS Sighet care au participat, au concurat in probele de saritura in lungime si 800m.

La proba de 800m, sportiva Andreea Coroian a reusit sa ocupe locul VII pe tara, cu un timp de 2:30:61.

Alexandru Pop a ocupat locul IV in proba de lungime, el reusind un record personal de 5.36m sariti.

Andreea Dancus, participanta tot in proba de lungime, a sarit 4.57m, ocupand in final locul 19.

Vezi foto.

Ultima actualizare Luni, 13 Iunie 2016 15:33
Citeşte mai mult...
 
CSS Sighet participa cu trei atleti la CN de atletism pentru copii PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 10 Iunie 2016 20:12

In aceste zile se desfasoara la Bucuresti Campionatele Nationale de atletism pentru copii 1, 2 si 3. Clubul Sportiv Scolar din Sighetu Marmatiei va fi reprezentat maine la acest concurs la probele de lungime si 800m de catre Andreea Coroian - medaliata cu bronz anul trecut in proba de 800m, Andreea Dancus si Alexandru Pop.

Le uram succes sportivilor nostri!

Foto-arhiva.

Citeşte mai mult...
 
FOTBAL: Avântul Bârsana - Viitorul Ulmeni joaca sambata finala Ligii a IV-a, seniori PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 10 Iunie 2016 15:24
Sâmbătă, 11 iunie 2016, între orele 17:00-19:00, pe Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare, se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele Avântul Bârsana şi Viitorul Ulmeni, finala Ligii a IV-a, seniori. La această competiţie organizatorul preconizează participarea unui număr de 500 de spectatori.
Jandarmii maramureşeni vor fi prezenţi la datorie, asigurând condiţiile de securitate pentru participanţii la această manifestare sportivă, acţionând pentru prevenirea fenomenului infracţional şi contravenţional, intervenind în cazul tulburării ordinii publice, atât pe traseele de afluire şi defluire cât şi în incinta arenei sportive. În vederea evitării situaţiilor neplăcute, Jandarmeria Maramureş aminteşte următoarele:
Ultima actualizare Vineri, 10 Iunie 2016 15:35
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior41424344454647484950UrmătorSfârşit »

Page 45 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact