logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Programul turneului Sighetu Marmatiei Basketball PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 13 Martie 2017 16:34

 
Sighetu Marmatiei Basketball Cup - partea a II-a PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 13 Martie 2017 16:27

 
Steaua CSM Bucuresti vine la Sighet - Echipa de baschet a CSS Sighet o va infrunta pe Steaua Bucuresti! PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Luni, 13 Martie 2017 16:07

Duminica 19 martie, de la orele 10:30 echipa de baschet U16 a CSS Sighet va disputa acasa un meci contand pentru etapa cu numarul IX din cadrul CN de baschet impotriva echipei Steaua Exim Bank Bucuresti.

Meciul va fi unul ''de pus in rama'' si unul inedit pentru Sighet, fiind pentru prima data cand vreo echipa de baschet ''Steaua'' va poposi la noi in oras.

Echipa de baschet asteapta cat mai multi suporteri si sigheteni la sala pentru a-i sustine in acest meci foarte important pentru calificarea in etapa urmatoare a CN de baschet U16. Meciul fiind programat in timpul disputarii finalelor turneului de baschet ce va avea loc la Sighet in acest sfarsit de saptamana, va beneficia cu siguranta de un numeros public, atat din partea echipelor participante la turneu cat si a parintilor de la Cluj, Oradea, Satu Mare, Sighet si multi altii!

Ultima actualizare Luni, 13 Martie 2017 17:28
Citeşte mai mult...
 
Campioni la kickboxing după patru luni de antrenament PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 13 Martie 2017 10:28

În data de 4 martie am participat la gala de Kickbox Supreme Night Fight cu 3 copii din care au boxat doar 2 deoarece al treilea nu a avut adversar. Cei doi care au boxat sunt Palade Marian 16 ani 67 kg și Kovacsinszki Adam 12 ani 32 kg. Cel de al treilea care din păcate nu a avut adversar pe categorie este Godja Radu Vlăduț 17 ani 105 kg. Menționez faptul că, această ramură sportivă Kickbox a luat naștere în clubul A.C.S SALINA Ocna Șugatag datorită lui Robert Turda care a făcut afiliere cu clubul în luna octombrie 2016. De atunci ne pregătim la nivel mediu și în ultimele trei săptămâni de când am aflat de gala la care vom participa am început să pun accent pe pregătirea sportivilor și să ne pregătim mai intens. Cei doi ai reușit să bată doi sportivi mult mai experimentați. Palade a întâlnit un adversar de la Sibiu, iar Kovacsinszki a întâlnit un adversar din Gherla. La competiție au participat sportivi din toată țara : Satu Mare, Sibiu, Maramureș, Cluj, Bistrița, Timișoara, Oradea, București.... 

Ultima actualizare Luni, 13 Martie 2017 10:35
Citeşte mai mult...
 
Care este cel mai bun tip de antrenament fizic pentru prevenirea aparitiei semnelor de imbatranire PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 11 Martie 2017 16:29

Cu totii stim ca miscarea efectuata cu regularitate este benefica pentru intregul organism, dar un studiu efectuat recent si publicat in jurnalul “Cell Metabolism” identifica tipul de antrenament care inverseaza semnele nedorite ale inaintarii in varsta, scrie foxnews.com.
 
Este vorba despre antrementul pe intervale de mare intensitate (sau HIIT – “high-intensity interval traning”), ce consta in alternarea intre exercitiile de rezistenta si miscari rapide de intensitate crescuta, care cresc ritmul cardiac si permit arderea rapida a grasimilor.
Citeşte mai mult...
 
Cupa Baby Baschet Sighet, editia a II-a (17-19.03.2017) PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 10 Martie 2017 09:44

A 2-a editie a Cupei"Sighetu Marmatiei Basketball", organizata de CSS SIGHET va avea loc in perioada 17-19 martie 2017 in sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier Sighet. 

Citeşte mai mult...
 
Echipa U16 a CSS Sighet joca din nou acasa - CSS Unirea Iasi le este adversar PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Joi, 02 Martie 2017 16:30

Duminica de la orele 10:00, echipa de baschet U16 a CSS Sighet va juca impotriva echipei similare a CSS Unirea Iasi, in etapa a VI-a din cadrul Campionatului National de Baschet. Partida se va desfasura in sala de sport de la Liceul Tehnologic Forestier.

Echipa asteapta cat mai multi sustinatori la sala, atat dintre sportivii legitimati la CSS Sighet cat si dintre toti cei care iubesc sportul si apreciaza un spectacol sportiv de calitate.

Hai CSS!!!!

Ultima actualizare Joi, 02 Martie 2017 16:59
 
S-a dat startul la ONSS - fazele locale PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 25 Februarie 2017 07:39

Zilele trecute, in Sighetu Marmatiei s-au desfasurat Olimpiadele Nationale ale Sportului Scolar pentru gimnaziu, eveniment care incearca sa aduca la un loc elevii de la diferite scoli, acestia concurand intre ei pe diferite ramuri sportive. Cele mai raspandite raman totusi fotbalul, baschetul si tenisul de masa, cel putin la nivelul orasului nostru. 

Joi si vineri, la sala de sport a CNDV s-au desfasurat fazele locale la baschet baieti si fete. La baieti, castigatoare a iesit echipa gazda, cea a Colegiului National ,,Dragos Voda,,, care a trecut fara probleme de echipele cu care a jucat. La fete, castigatoare a fazei locale a fost echipa scolii ,,I.M de Apsa,, care va si reprezenta orasul la faza judeteana a ONSS.

Ieri s-a desfasurat si faza locala la fotbal si tenis de masa.

Citeşte mai mult...
 
Turneu de baschet U16 la Sighetu Marmatiei- grupa C valorica PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Miercuri, 22 Februarie 2017 15:16

In acest sfarsit de saptamana, la Sighetu Marmatiei se va desfasura un turneu de baschet U16 - grupa C valorica. La turneu participa echipele  LPS Tg Mures, CSS ''Nagy Mozes'' Tg. Secuiesc si echipa CSS Sighet II. Turneul va debuta sambata de la orele 13:00 cu meciul dintre CSS Sighet II si LPS Tg. Mures, iar de la ora 17:00 echipa muresana cu CSS ''Nagy Mozes'' Tg. Secuiesc.

Duminica, de la orele 8:30 va juca CSS Sighet cu CSS ''Nagy Mozes'' Tg Secuiesc, iar de la orele 10:30 prima echipa de U16 a CSS Sighet joaca impotriva celor de la CSU Sibiu, in etapa a V-a din cadrul CN - semifinale.

Citeşte mai mult...
 
Importanta sustinerii tinerilor in competitiile sportive PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 13 Februarie 2017 22:00

Importanta pe care o are sportul in viata omului nu o poate contesta nimeni. Ca beneficiile pentru organism sunt nu doar fizice ci si psihice, o stim din antichitate. Mens sana in corpora sano, dictonul latin care a ramas pana in zilele noastre ca model de existenta sanatoasa a omului pe acest pamant, are rolul sa ne aminteasca mereu despre importanta sportului pentru minte si trup, de aceea e bine sa fie practicat de la cea mai frageda varsta. Tot din aceeasi perioada, oamenii au urmarit cu interes competitiile sportive si chiar au pariat pe cei care credeau ca vor castiga o competitie. Daca in antichitate, pariurile erau mai mult la indemana oamenilor puternici din punct de vedere financiar, acestia aratandu-si statutul prin suma pe care o mizau, in zilele noastre este la indemana oricui sa faca pariuri sportive legale, putand oricine cumpara biletul zilei cu orice suma, dupa bugetul fiecaruia, pentru oricare competitie sportiva, insa dintre toate, fotbalul, care e si sportul rege, atrage cel mai mult barbatii si in privinta pariurilor.

Ultima actualizare Marţi, 14 Februarie 2017 20:11
Citeşte mai mult...
 
Volei feminin - Sighetencele au luptat dar adversarele au invins PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Joi, 09 Februarie 2017 16:05

In meciul disputat azi pe teren propriu, echipa de volei feminin a CSS Sighet nu a reusit din pacate sa se impuna in fata adversarelor de la LPS Turda, acestea castigand cu scorul de 3-0.

Inca mai e nevoie de coordonare in teren, colaborare si atentie sporita din partea voleibalistelor sighetence. Aceasta partida a fost condusa de o brigada de arbitrii din Zalau si Baia Mare.

Citeşte mai mult...
 
Atleta David Patricia de la CSS Sighet este favorita la o medalie de aur la CN de probe combinate PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 02 Februarie 2017 20:23

In cadrul Campionatelor Nationale de atletism pentru probe combinate - etapa I, desfasurate la Bucuresti saptamana trecuta, sportiva David Patricia, legitimata la Clubul Sportiv Scolar Sighetu Marmatiei, a reusit sa ocupe locul II la proba de pentatlon J2, obtinand un punctaj de 2383 de puncte dupa participarea la probele de 60m garduri - 10:07, saritura in lungime - 5.01m, saritura in inaltime - 1.45m, greutate - 8.51m si proba de 800m, proba la care atleta nu a mai reusit sa termine cursa, ea abandonand alergarea.

Felicitari sportivei si ii uram mult succes la finalele CN de probe combinate, care vor avea loc in perioada 11-12 februarie la Bucuresti.

Citeşte mai mult...
 
Echipa de baschet U16 a CSS Sighet va juca duminica unul dintre cele mai grele meciuri din grupa din care face parte PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 02 Februarie 2017 17:05

Duminica 5.02.2017,echipa de baschet U16 din cadrul CSS SIGHET va disputa o noua etapa din cadrul Campionatului National de baschet la Targoviste impotriva echipei similare CSS TARGOVISTE.
Se anunta a fi un meci spectaculos avand in vedere,ca echipa din Targoviste se afla in acest moment pe primul loc in aceasta grupa,cu 3 victorii din 3 meciuri disputate.

Ultima actualizare Joi, 02 Februarie 2017 17:10
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior41424344454647484950UrmătorSfârşit »

Page 42 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact