logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Box CSS Sighet - Boxerii Samuel Roman si Cureleac Iura au castigat titlul de campion si vice-campion national! PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Sâmbătă, 06 Mai 2017 21:29

 
VIDEO: Conferinta de presa la sediul CSS Sighet - Detalii despre turneul final al CN de baschet U16 PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Vineri, 05 Mai 2017 21:20

Ultima actualizare Sâmbătă, 06 Mai 2017 07:38
Vezi video
 
Campionatul National de Baschet U16 - turneul final se va desfasura la Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Joi, 27 Aprilie 2017 15:38

Federatia Romana de Baschet a afisat astazi pe site-ul oficial locatia desfasurarii turneului final al Campionatului National de Baschet U16, adica la Sighetu Marmatiei in perioada 10-14 mai 2017,  in organizarea Clubului Sportiv Scolar - director Emil Kosztelnik 

..O veste buna pentru noi, dar si o foarte mare responsabilitate in acelasi timp, de aceea ne vom mobiliza pentru a oferi cele mai bune conditii oaspetilor nostri,, - a declarat Emil Kosztelnik pe pagina Sighetu Marmatiei Baschet.

Premiera pentru Sighetu Marmatiei, acest turneu final necesita multa implicare din partea clubului sighetean, domnul Kosztelnik incercand si anul trecut sa aduca acest turneu aici. Este vorba de sosirea in oras a mai multor echipe care vor necesita conditii de cazare extrem de bune, arbitrii de valoare trimisi de catre Federatia Romana de Baschet, observatori, sute de parinti care vor umple sala de sport de la Liceul Tehnologic Forestier pe tot parcursul desfasurarii meciurilor. Deoarece sala de sport nu beneficiaza de tribune pentru spectatori, CSS Sighet intreprinde deja demersurile pentru aducerea unor tribune mobile in sala de sport, pentru a facilita urmarirea meciurilor in bune conditii.

Citeşte mai mult...
 
Cupa de volei ,,Sigheteana,, - competitie de volei pentru amatori aflata la prima editie PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Miercuri, 26 Aprilie 2017 09:53

In acest sfarsit de saptamana, sambata,  la Sighetu Marmatiei se va desfasura un turneu de volei old-boys pentru amatori, la care vor participa echipe de volei din Reghin, Iasi, Sarmasu, Spermezeu, Iernut si Sighetu Marmatiei. Vor participa in total sase echipe, impartite in doua grupe, meciurile urmand sa se joace pe durata unei zile intregi. Meciurile se vor desfasura in sala de sport de la Liceul Tehnologic Forestier.

In zona de nord a Ardealului exista cateva echipe de volei pentru amatori, in mare parte formate din fosti jucatori de volei de performanta, care se reunesc an de an la diferite turnee, chiar si internationale, pentru a practica acest sport atat de indragit. Cele mai cunoscute sunt echipele de volei de la Reghin, printre cele mai valoroase din tara la acest nivel, care an de an organizeaza la ei acasa diferite turnee cu participare din toata tara.

La Sighetu Marmatiei, de anul trecut, s-a format un nucleu de amatori  de volei, in jurul lui Attila Zoltan - antrenor de volei la CSS Sighet, aproximativ 16 jucatori la numar, care au inceput sa joace volei de placere si ulterior au inceput sa participe la meciuri si turnee amicale de volei la Iasi si la Reghin. Acum dupa un an, ei organizeaza la Sighet aceasta prima editie a Cupei de Volei Sigheteana pentru amatori, invitand echipe prietene pe care le-au intalnit la competitiile la care au participat. 

Ultima actualizare Vineri, 28 Aprilie 2017 22:34
Citeşte mai mult...
 
Ultimul meci din sezon pentru baschetbalistii de la CSS Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 19 Aprilie 2017 07:12

Ultimul meci din acest sezon pentru echipa de U16 a CSS Sighet, pe teren propriu, va avea loc joi 20.04 2017 de la orele14.00 la sala Lic.Tehnologic Forestier Sighet impotriva celor de la LPS CSS SATU MARE.
,,O victorie in acest ultim meci ne duce la Turneul Final din luna mai, care cu siguranta nici in acest an nu se va disputa la Sighet...prin urmare va asteptam in numar cat mai mare joi la sala sa ii incurajam pe acesti baieti minunati pentru ultima data in acest sezon competitional!!!!!!,, - Emil Koztelnik- director CSS Sighet si antrenor al echipei.

 
Echipa de baschet a CNDV s-a calificat la faza nationala a ONSS la baschet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 10 Aprilie 2017 09:13

 

Sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier ( DIRECTOR - Ing. STETCA  MARIANA)  a fost gazda Fazei pe regiunea 6 Nord Vest a Campionatului national de baschet -masculin ( clasele V-VIII) din cadrul competitiei ,,GIMNAZIADA" -OLIMPIADA  GIMNAZIILOR. Au participat castigatoarele fazelor judetene din MARAMURES, BIHOR, BISTRITANASAUD, CLUJ, SALAJ, echipa din Satu Mare renuntand  in ultimul moment la deplasarea la Sighet.

S-a jucat in sistem turneu, cu cinci echipe, dupa Tabela BERGER,  ceea ce a condus la un numar mare de  meciuri ( zece ), jucate  intr-un timp foarte concentrat. Baietii de la ,,Dragos Voda " ( Campioni nationali in 2016 ) si-au confirmat din nou valoarea si au castigat toate meciurile la diferente impresionante, demonstrand un baschet de mare calitate si o pregatire fizica de invidiat ( Preparator fizic - Prof. OROS  MELINDA -C.S.S.SIGHET ), in conditiile in care sambata au jucat 4 meciuri aproape unul dupa altul! Multumim din suflet D-nului Prof. KOSZTELNIK EMIL ( Director la C.S.S. SIGHET) pentru ideea geniala pe care a avut-o cu patru ani in urma, ca aceasta generatie de exceptie sa fie scolarizata la Colegiul National ,,DRAGOS  VODA" ( Director -Prof Dr. MIH VASILE) si pentru profesionalismul de inalta calitate cu care a selectat, antrenat si educat acesti minunati baieti. MULTUMIM DOMNULE DIRECTOR !   

                                                               R E Z U L T A T E :

Citeşte mai mult...
 
Baschet U16: CSS Sighet - BC Dan Dacian (8.04.2017) PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 07 Aprilie 2017 13:41

Sambata 8.04.2017 echipa noastra de baschet U16 joaca din nou acasa,de aceasta data impotriva celor de la ACS DAN DACIAN BUCURESTI.
Meciul va incepe la ora 9.30 la sala Lic.Tehnologic Forestier din Sighet si va conta pt etapa a 12-a a Campionatului National de baschet,faza semifinala.
Citeşte mai mult...
 
Gimnaziada la sport!!! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 07 Aprilie 2017 07:55

Sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier va gazdui Faza pe regiune a Campionatului national de baschet din cadrul Olimpiadei Gimnaziilor. Vor participa castigatoarele fazelor judetene din sase judete: BIHOR,BISTRITA-NASAUD,CLUJ,MARAMURES,SALAJ,SATU MARE. Pentru baietii de la Colegiul,,DRAGOS  VODA,,( Director - Prof.Dr. MIH  VASILE ) acest turneu reprezinta ,,ultimul hop,,pentru calificarea la Faza Nationala de la Arad. (  21-24.05.2017 )  Meciurile grele vor fi cu rivalii nostri din Cluj si Oradea,dar pot aparea si surprize din partea celorlalte echipe.
                                        PROGRAMUL  COMPETITIEI : 
 
SAMBATA  8 APRILIE 2017 -  ORELE  13 - 21,30
 
DUMINICA  9  APRILIE  2017 - ORELE 9 - 15. FESTIVITATEA  DE  PREMIERE  LA  ORA  15,30. 
 
Atletii si baschetbalistii sigheteni lupta pentru CSS Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Miercuri, 29 Martie 2017 15:24

La sfarsitul acestei saptamani, echipa de baschet U16 va juca acasa impotriva celor de la CSS Targoviste, intr-un meci contand pentru o noua etapa a Campionatului National de baschet. Meciul va avea loc duminica de la orele 10:00 in sala de sport de la Liceul Tehnologic Forestier.

Se anunta a fi un meci greu, adversarii sighetenilor castigand meciul din tur. Dar sighetenii sunt foarte bine motivati, dupa parcursul bun pe care l-au avut in ultimele etape si cu siguranta vor incepe meciul cu gandul la victorie.

Sambata, atleta legitimata la CSS Sighet, Andreea Coroian(antrenor - Melinda Oros) va lua startul in proba de 800m, din cadrul Campionatelor Nationale de Atletism ale Romaniei, pentru copii 1, 2 si 3. Concursul va avea loc in sala de atletism ''Lia Manoliu'' din Bucuresti.

Citeşte mai mult...
 
Echipa de baschet a CSS Sighet joaca azi in deplasare PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 25 Martie 2017 08:03

Azi 25.03.2017 de la orele 12.30 echipa  de baschet U16 din cadrul CSS SIGHET va disputa la sala de sport a Universitatii Tehnice si Constructii din Bucuresti un meci impotriva echipei similare ACS DAN DACIAN BUC, din cadrul Campionatului National de baschet.

P.S - Sighetenii aflati prin zona sunt rugati sa se prezinte la sala pentru a face galerie echipei:)
 

 
Faza judeteana a ONSS la baschet - gimnaziu si-a desemnat castigatorii PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 25 Martie 2017 07:58

 Sala de sport a Colegiului National,,DRAGOS  VODA" a fost gazda Fazei Judetene la baschet gimnazial .Dupa o prestatie foarte buna,atat la baieti cat si la fete,sighetenii au reusit sa se claseze pe locul I.

REZULTATE :

Baieti - Colegiul ,,Dragos Voda" - Scoala Gimnaziala,,George Cosbuc" Baia Mare = 103 - 37

 Fete  - Scoala Gimnaziala,,Dr.Ioan Mihalyi de Apsa" - Scoala Gimnaziala,,Lucian Blaga" Baia Mare = 29 - 40

 Baiati - Colegiul,,Dragos Voda" - Scoala Gimnaziala,,Dimitrie Cantemir Baia Mare = 79 - 21

 Fete - Scoala Gimnaziala,,Dr.Ioan Mihalyi de Apsa" - Scoala Gimnaziala,,Nicolae Iorga" Baia Mare = 45 - 17

 Baieti- Scoala Gimnaziala,,Nicolae Iorga" - Scoala Gimnaziala,,Dimitrie Cantemir"Baia Mare  = 32 - 31

 Fete - Scoala Gimnaziala,,Nicoalae Iorga" - Scoala Gimnaziala,,Lucian Blaga" Baia Mare  = 56 - 34.

Clasamentul final :

  MASCULIN :

 1.Colegiul National ,,DRAGOS VODA" Sighet ( Antrenori - Prof. KOSZTELNIK EMIL si Prof. TONI FANGLI)Lotul echipei : ALBU C.IVANCIUC D.,DUNCA R.,FEHER F.,POP C.,ROMAN ST.,RODILA A.,MIRCEA B.

Citeşte mai mult...
 
CSS Sighet a inceput bine noul an competitional - Victorie la baschet cu Steaua plus doua titluri de campioana la atletism PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Luni, 20 Martie 2017 10:02

In ultimele zile, Clubul Sportiv Scolar Sighetu Marmatiei a avut parte doar de evenimente incununate de vesti bune si succese. De vineri si pana duminica, in sala de sport de la Liceul Tehnologic Forestier s-a jucat baschet in toate directiile posibile, in cadrul editiei a II-a a turneului organizat de catre CSS Sighet. Acest eveniment remarcabil ca organizare si logistica necesara, timp dedicat, implicare a antrenorilor, copiilor si parintilor a culminat cu meciul de duminica dintre echipele de U16 ale CSS Sighet si CSM Steaua EximBank Bucuresti, meci contand pentru Campionatul National de baschet U16. Scorul final a fost de 85-76 pentru echipa sigheteana, la capatul unui meci in care sighetenii au fost sustinuti de pe margine si de parintii prezenti la turneul de copii.

Cealalta victorie pentru CSS Sighet vine de la Campionatele Nationale de Atletism, unde atleta David Patricia - dubla legitimata la CS Dinamo Bucuresti, club care a facut o traditie din a legitima sportivi de viitor ai CSS Sighet, printre care au fost si Celia Trifoi si Georgiana Michnea - a reusit o dubla performanta, devenind dubla campioana nationala la probele de triplusalt si saritura in lungime.

Citeşte mai mult...
 
ONSS - Etapa judeteana la baschet gimnaziu va avea loc la Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Luni, 20 Martie 2017 07:41

Miercuri 22.03.2017 de la ora 10, in sala de sport de la Colegiul National ,,DRAGOS  VODA" ( DIRECTOR - Prof. Dr. VASILE MIH) se va desfasura FAZA JUDETEANA la baschet pentru clasele de gimnaziu atat la fete cat si la baieti.

Pentru echipa de baieti de la Colegiul ,,Dragos Voda" incepe o noua aventura in calificarea spre fazele superioare ale acestei competitii.

Echipa se afla in plina schimbare de generatii, dar nucleul ramas de anul trecut cand am reusit sa obtinem titlul de campioana nationala, ne da speranta unui drum plin de succese si pentru aceasta stagiune. Elevii pregatiti de Prof. Emil Kosztelnik, majoritatea fiind legitimati la C.S.S Sighet, promit o demonstratie de baschet modern si spectacol pentru numerosul public pe care contam la meciuri. Lotul nostru : ALBU CIPRIAN, POP COSMIN, FEHER FREDI, IVANCIUC DRAGOS, DUNCA RAUL, ROMAN STEFAN, MIRCEA BOGDAN, RODILA ANDREI.

PROGRAMUL  MECIURILOR :

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior41424344454647484950UrmătorSfârşit »

Page 41 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact