logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Video - Knights of Transylvania PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 03 Iulie 2017 15:40

 
Diana Dobrican - fosta atleta la CSS Sighet, acum membra a ''Knights of Transylvania'' - echipa clujeana de cheerleading PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 03 Iulie 2017 15:01

In weekendul 24-25 iunie, arena Tipsport din Praga a gazduit cea mai importanta competitie anuala de cheerleading organizata la niveleuropean si anume Campionatul European de Cheerleading, a 7-a editie. Mai bine de 3500 de sportivi - juniori si seniori din 25 de tari s-au reunit la Praga pentru o competitie-spectacol inedita care s-a impartit pe doua sectiuni : cheerleading si cheerdance.

Cheerleadingul este un sport originar din SUA si extrem de frumos conturat la nivel international, sport care din acest an a fost inclus pe lista disciplinelor olimpice. Este un sport de echipa, ce surprinde prin elementele specifice cum ar fi piramidele, lansarile si ridicarile spectaculoase, toate acestea fiind imbinate extrem de riguros cu figuri si elemente din gimnastica acrobatica. Exact 2 minute si 30 de secunde de adrenalina pura, totul exprimat intr-o coregrafie extrem de dinamica, care solicita sportivii la maxim din punct de vedere fizic si psihic: forta, elasticitate, coordonare, si mai ales incredere in coechipieri, cam asa se poate descrie in cuvinte o reprezentatie de cheerleading - considerat deja de foarte multi drept cel mai spectaculos sport de echipa din lume.

Knights of Transylvania sunt o echipa de tineri clujeni care nu s-au multumit sa practice aceasta activitate doar la nivel de hobby si in ultimii 3 ani au investit mii de ore de antrenament, au participat la workshopuri de specialitate si la multe schimburi de experienta pentru a-si insusi cat mai temeinic bazele tehnice ale acestui sport.

Citeşte mai mult...
 
Echipa de babybaschet a CSS Sighet - in primele 12 pe tara PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 24 Iunie 2017 07:21

In cadrul Campionatului National de babybaschet, desfasurat la Mangalia, Clubul Sportiv Scolar din Sighetu Marmatiei a participat cu doua echipe de baieti, antrenate de catre Emil Kosztelnik si Alin Pop. La capatul unei saptamani de foc la propriu, dupa temperaturi aproape caniculare, echipa sigheteana a reusit clasarea in topul primelor 12 echipe din tara la aceasta categorie, din 110 echipe participante. Intr-un meci al turneului echipa CSS Sighet a reusit sa castige in fata celor de la CSU SIBIU cu scorul de 25-20, sibienii fiind un club cu traditie veche in baschet, chiar si de la categorii de copii.

Meciul care a dus echipa sigheteana in primele 12 pe tara a fost cel cu Phoenix Constanta, unde dupa o repriza de prelungiri, in ultimele secunde ale partidei ,,zimbrii,, sigheteni au reusit sa revina de la o diferenta de 5 puncte, castigand meciul cu scorul de 22-19.

,,Dupa 3 ani baschetul juvenil timpuriu sighetean revine in elita baschetbalistica prin aceasta generatie frumoasa de sportivi. Ultima participare la Liga Nationala de baby si minibaschet cu rezultate notabile a fost cea a generatiei de 2003, care s-a clasat pe locul 8 acum 3 ani...daca generatiile de 2001 si 2002 ne-au obisnuit cu cele mai bune rezultate la aceasta competitie,acum a venit randul acestor minunati sportivi sa o faca,, a declarat directorul CSS Sighet Emil Kosztelnik, prezent si el la turneu.

Vezi foto si video
 
VIDEO: La Sighet a avut loc Interliga Plimob la fotbal (18 iunie 2017) PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 18 Iunie 2017 19:27

Azi a avut loc la Sighet Interliga Plimob la fotbal, copii nascuti in 2006, eveniment la care au participat 6 echipe: Varda Se (Ungaria), Kinder Carei, S Recea, CSO Borsa, FC KISS Baia Mare si CS Plimob Sighet. La aceasta competitie toate echipele au jucat cate 20 de minute cu fiecare echipa din concurs. Locul intai a fost ocupat de echipa Varda Se din Ungaria, locul 2 de catre CS Plimob Sighet (un singur meci pierdut, cu Varda Se), iar locul 3 de catre echipa din Recea. 

Mai sus puteti vedea festivitatea de premiere a competiei ce a avut loc azi, 18 iunie 2017 pe Stadionul Solovan din Sighet. 

Ultima actualizare Luni, 19 Iunie 2017 21:15
Citeşte mai mult...
 
Roxana Haidu - fosta voleibalista la CSS Sighet este campioana nationala la volei de plaja PDF Imprimare Email
Joi, 15 Iunie 2017 17:35

Clubul Sportiv Universitar (CSU) Oradea Volei anunță cu multă bucurie că voleibalistele Roxana Haidu și Anca Nicolau sunt campioane naționale în urma desfășurării Campionatului Național Universitar de Volei pe Plajă 2017!

Sursa: evenimenteoradea.ro

 
CSS Sighet - Culorile alb-albastru s-au reunit la final de an PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Joi, 15 Iunie 2017 15:37

Anul competitional 2016-2017 a ajuns la final si pentru sportivii si antrenorii de la Clubul Sportiv Scolar din Sighetu Marmatiei. In atmosfera de sarbatoare si in culorile alb-albastru ale clubului, cei peste 200 de sportivi legitimati la club si antrenorii lor s-au reunit in sala de sport de la Liceul Tehnologic Forestier pentru a pune punct inca unui an competitional.

Directorul clubului, Emil Kosztelnik a deschis festivitatile prin evocarea celor 40 de ani de activitate ai unitatii pe care o conduce, amintind cateva nume sonore care au plecat spre sportul de performanta din curtea clubului sighetean: Monica Iagar, Claudiu Bilasco, Lucian Bute, Claudiu Rasco, Emil Dancus - ar fi cativa dintre cei multi care au inceput sportul de performanta la CSS Sighet si au avut o cariera sportiva de performanta de-a lungul vietii. Sa nu uitam ca multi dintre antrenorii de azi ai clubului au fost sportivi de performanta in tinerete, ei revenind la clubul de la care au plecat - Emil Kosztelnik, Claudiu Rasco, Melinda Oros, Adrian Stetca...

Primarul Horia Scubli, prezent la eveniment, a rostit si el cateva cuvinte legate de activitatea sportiva de la CSS Sighet, reamintind la final ambitiosul proiect de a avea o echipa de baschet de liga a II-a la Sighetu Marmatiei, proiect greu de indeplinit dar si mai greu de continuat. Dar nu imposibil de realizat. Din partea CSS Sighet a fost oferit un tablou cu sigla clubului catre primarul sighetean, tablou executat de catre unul dintre angajatii clubului, pasionat de pictura.

In continuare, toti antrenorii din cadrul clubului si-au premiat sportivii cu diplome de merit pentru activitatea desfasurata in ultimul an, diplome de excelenta fiind oferite celor mai buni dintre ei, pentru rezultatele obtinute: Patricia David - atletism, echipa de baschet U16 pentru performanta de la turneul final, boxerii legitimati la CSS Sighet fiind cei care au cucerit cele mai multe titluri de campion anul acesta, de remarcat dintre ei pe pugilistul Iura Cureleac care dupa circa doua luni de antrenament devine campion national, dovedindu-se o mare speranta pentru viitorul boxului sighetean si pe Adi Bohotici - participant la CM de juniori si component al lotului national de box.

Citeşte mai mult...
 
VIDEO: CS Plimob Sighet a reprezentat cu onoare România la două turnee de fotbal din Franța PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 09 Iunie 2017 17:50

Echipele U13 si U15 de la CS Plimob Sighet au reprezentat cu onoare România la două turnee de fotbal din Franța. Mai precis, echipa CS Plimob Sighet U13 s-a clasat pe locul 9 la turneul de la Dirinon – Franța care a avut loc în perioada 3-4 iunie 2017, turneu la care au participat 96 de echipe din 15 țări. Dintre cele mai celebre echipe care au participat la acest turneu menționăm Athletico Madrid, Benfica Lisabona, AS Roma, FT Sao Paolo (Brazilia), AS Monaco, Olympique Marseille, AS St Etienne, FC Nantes, Selecționata de fotbal a Irlandei de Nord, CS Longueuil (Canada) iar lista poate continua. În aceste condiții, echipa sigheteana a reușit să se treacă cu brio de primele două etape de grupe, ajungând până în optimile de finală. Doar neșansa a făcut ca CS Plimob Sighet U13 să nu ajungă în sferturi, unde ar fi avut șansa să își ia revanșa de la singura echipă care a învins echipa sigheteană până în faza optimilor, Du Haut Du Leon, surpriza întregului turneu, echipa mai sus amintită ajungând până în semi-finala turneului, unde a pierdut în fața titratei echipe AS Monaco.
Ultima actualizare Vineri, 09 Iunie 2017 19:00
Citeşte mai mult...
 
Echipa de basceht gimnaziu a CNDV - campioana nationala la ONSS PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 29 Mai 2017 15:29

 Performanta exceptionala  a echipei de baschet-masculin ( clasele  V -VIII)  de la Colegiul  National,,DRAGOS  VODA" care a reusit sa-si apere titlul de campoana nationala din cadrul competitiei sportive ,,GIMNAZIADA" - OLIMPIADA  GIMNAZIILOR  la Turneul final al Fazei nationale care a avut loc la ARAD in sala de sport a Universitatii ,,AUREL  VLAICU" in perioada 24-28.05.2017.

Cu toate ca din echipa care a cucerit titlul national  in  anul 2016 au absolvit 5 elevi, ramanand doar 5 jucatori : ALBU  CIPRIAN, FEHER  FREDI, POP COSMIN, DUNCA  RAUL, IVANCIUC  DRAGOS (Toti elevi in clasa a-VIII-a A-diriginte -Prof. BEDEOAN  LOREDANA), completati de alti trei: RODILA  ANDREI,MIRCEA  BOGDAN- clasa a-VI-a - diriginte Prof. MUNTEAN  IOAN) si ROMAN  STEFAN, clasa a-VII-a -diriginte Prof. HOTEA CLAUDIA, aceasta generatie de exceptie a reusit o performanta unica in istoria aproape centenara a liceului de a cuceri doua titluri de campioana nationala consecutiv, plus o medalie de argint la debutul lor in aceasta competitie, caz nemaiintalnit in ultimii 69 de ani de cand jocul de baschet a fost implementat la aceasta prestigioasa unitate de invatamant.

Marele merit in obtinerea acestui extraordinar succes ii revine Prof. KOSZTELNIK  EMIL-Director la C.S.S. SIGHET care a selectat aceste talente formidabile, a reusit sa le antreneze cu multa maiestrie profesionala si a avut geniala idee de a scolariza acesti minunati baieti la Colegiul  National,,DRAGOS  VODA" avand tot sprijinul fostului director, Prof. BERCI  IOAN.  Le multumesc din toata inima amandora.

Citeşte mai mult...
 
CNDV ia cu asalt Aradul pentru a cuceri un nou titlu de campioana la baschet PDF Imprimare Email
Scris de Prof. Toni Fangli   
Miercuri, 24 Mai 2017 06:43

Sala  Facultatii de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii,,AUREL  VLAICU"  din Arad va fi gazda FAZEI  NATIONALE din cadrul ,,GIMNAZIADEI" - OLIMPIADA  GIMNAZIILOR la baschet -masculin,in perioada 24-28.05.2017.Castigatoarea zonei regionale Nord-Vest,echipa de la Colegiul National,,DRAGOS VODA" Sighetu  Marmatiei se va confrunta cu castigatoarele celorlalte 6 faze regionale,plus campioana Bucurestiului. Conteaza foarte mult si tragerea la sorti dar baietii nostri: ALBU  CIPRIAN,IVANCIUC  DRAGOS,POP  COSMIN,FEHER  FREDI,DUNCA  RAUL,ROMAN  STEFAN,BOGDAN  MIRCEA,RODILA  ANDREI,sunt bine pregatiti si dornici de a repeta marea performanta de anul trecut,aceea de a aduce titlul  national la Sighet. Prof. EMIL  KOSZTELNIK,Director la CSS Sighet si antrenorul  acestor minunati sportivi ( marea majoritate legitimati la acest club) a depus la antrenamente eforturi deosebite ca echipa sa fie in forma  maxima la acest turneu.Multumim celor de la CSS pentru profesionalismul si maiestria didactica cu care ne ajuta la aceasta competitie scolara. Multumim de asemenea domnilor : Ec. VASILE GODJA ( PLIMOB S.A.),ANDREI BIBOL ( S.C.,,LENA" S.R.L.) , Ec. ALEXANDRU  MARINA( BANCA,,TISA") pentru asigurarea conditiilor financiare ca echipa sa se bucure de conditii de cazare si masa decente si nu in ultimul rand,Prof.DR. MIH  VASILE,Directorul Colegiului  National,,DRAGOS  VODA" pentru ajutorul psihologic si cel financiar in privinta transportului.MULT  SUCCES !

 
Atleta Patricia David a obtinut rezultate foarte bune la Grand Prix juniori II si III PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Luni, 15 Mai 2017 21:45

In perioada 13-14 mai 2017 la Bucuresti s-a desfasurat un concurs national de Grand Prix - juniori II si III - prima etapa. Evenimentul s-a desfasurat pe stadionul de atletism ,,Iolanda Balas,, din incinta Federatiei Romane de Atletism.

De la Clubul Sportiv Scolar, la concurs a participat atleta Patricia David- multipla campioana nationala si castigatoare a mai multor concursuri judetene si zonale. Ea a concurat la probele de saritura in lungime si triplu-salt. Din nou atleta sigheteana s-a clasat pe primul loc la proba de triplu-salt cu o performanta de 11.87 m la categoria juniori III si cu o saritura de 12.08m a obtinut tot locul I la categoria juniori II. In a doua zi a concursului ea a participat la proba de lungime unde a sarit 5.39m.

 

 
Turneu final CN de baschet U16 - CSS Sighet a obtinut locul V pe tara PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Luni, 15 Mai 2017 15:08

Dupa 5 zile grele, s-a incheiat la Sighetu Marmatiei, turneul final al Campionatului National de baschet U16 masculin. Cele mai bune 8 echipe din tara si-au dat intalnire la Sighet pentru a decide care este cea mai buna echipa de baschet la nivel de U16 in sezonul 2016-2017. 

Echipele participante la turneu au fost CSS Sighet, CSS Targoviste, U-BT Cluj 1 si U-BT Cluj 2, CS Slam Bucuresti, CS 4Sports Bucuresti, CS Cuza Braila si Steaua-Exim Bank Bucuresti.

Echipele au fost impartite in doua grupe si s-a jucat in sistem fiecare cu fiecare, echipele cu cele mai multe meciuri castigate avansand spre locurile fruntase. Meciurile au inceput de miercuri, 10 mai, in ritm de patru meciuri pe zi, pentru a lasa si loc de odihna echipelor, de la orele 11:00 pana la orele 19:00.

Prezenta la turneu a spectatorilor a fost una numeroasa, echipele venite din alte parti fiind insotite de o parte dintre parintii sportivilor.

Meciurile au fost arbitrate de o brigada de 7 arbitri.

In urma partidelor jucate clasamentul acestei editii de campionat U16 arata astfel:

loc 1 - CS Steaua Exim-Bank

loc 2 - CSS Targoviste

loc 3 - U-BT Cluj 1

loc 4 - Slam Bucuresti

loc 5 - CSS SIGHET

loc 6 - U-BT Cluj 2

loc 7 - CS Cuza Braila

loc 8 - CS 4Sports Bucuresti.

Citeşte mai mult...
 
Turneu final al CN de baschet U16 - Echipa de baschet a CSS Sighet a pierdut doua meciuri in grupa - Teoretic mai are sanse in a treia zi de turneu pentru un loc in primele patru echipe PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Vineri, 12 Mai 2017 09:48

In cadrul turneului final al Campionatului National de baschet U16, echipa de baschet a CSS Sighet a pierdut primele doua meciuri din grupa, in fata celor de la U-BT Cluj 1 si Steaua Exim-Bank. In ziua a treia a turneului, echipa sigheteana mai are un meci de disputat, impotriva celor de la 4Sports Bucuresti. In functie de rezultatul meciului dintre U-BT Cluj 1 si Steaua si daca sighetenii castiga azi la cel putin 12 puncte, avem sanse sa mergem mai departe spre locuri fruntase in clasament.

CSS Sighet joaca vineri de la orele 17:00 impotriva 4Sports Bucuresti, la sala de sport de la Liceul Tehnologic Forestier.

Citeşte mai mult...
 
S-au finalizat grupele si orele de desfasurare ale meciurilor de la turneul final de baschet U16 PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Luni, 08 Mai 2017 06:43

 

 

 

 

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior31323334353637383940UrmătorSfârşit »

Page 40 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact