logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Eko Sighet debuteaza la U13 feminin PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Luni, 04 Septembrie 2017 10:38

In acest an clubul sportiv ACS Eko Sighet s-a inscris in Campionatul National de baschet U13- feminin cu o echipa. Debutul competitional este in luna septembrie, cand echipa antrenata de profesorul Albert Villand va juca in turnee impotriva unor adversare ca cele de la Dan Dacian Bucuresti, Gladius Tg. Mures, Galactica Cluj, CSS Targoviste, LPS Alba Iulia, si altele.

 

 
Sfaturi pentru câștig la pariurile sportive PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 24 August 2017 14:22

Dorința de competiție face parte din natura bărbatului și oricât de mult ne place sau oricât am încerca schimba asta, nu vom reuși prea ușor, fiind o caractersitică bine adâncită în ADN-ul nostru. Aceste este motivul pentru care foarte mulți bărbați nu se mulțumesc cu a privi (dacă nu participă activ la joc) competițiile sportive, ci și își dispută norocul și cunoștințele acumulate pentru a câștiga la pariurile sportive. Unii chiar reușesc să facă averi frumuseșe, schimbându-și radical nivelul de trai în urma unui pariu. Însă aceste rezultate vin rar peste noapte, în cele mai multe cazuri fiind la mijloc meciuri analizate si predictii care au în spate multe informații de specialitate, cunoștințe aprofundate despre mediul sportiv, norocul fiind poate ultimul dintre factorii care determină câștigarea marilor mize la pariuri. E adevărat că există și cazuri în care persoane fără nicio experiență câștigă sume mari la pariurile sportive, dar nu le putem considera ca făcând parte din modul definitoriu de funcționare al acestui tip de competiție.

Ultima actualizare Joi, 24 August 2017 14:29
Citeşte mai mult...
 
Lotul echipei de baschet CSM Sighet este aproape complet - In aceste zile se dau probe pentru echipa PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Miercuri, 23 August 2017 08:13

Pregatirile pentru noua echipa de baschet din Sighetu Marmatiei se apropie de final. Deoarece la inceputul lunii octombrie se da startul in Liga 1 de baschet, cei implicati in conducerea echipei sunt la momentul alegerii lotului echipei, mai multi jucatori din tara fiind in acest moment in probe la Sighet.

Totodata, in sedinta consiliului de administratie a CSM Sighet a fost numita si echipa de antrenori, formata din Emil Kosztelnik - antrenor principal, Alin Pop - antrenor secund si Vasile Boca - maseur al echipei.

Antrenorul Emil Kosztelnik a declarat pentru sighet-online.ro ca in lotul echipei vor fi 6-7 jucatori de la CSS Sighet, dintre cei care anul trecut au evoluat in competitia de U16, pe langa acestia vor mai juca alti baschetbalisti sigheteni cum ar fi Andrei Dohi - actualmente stabilit in Baia Mare, Andrei Teleptean - incert si Razvan Pop - fost component de baza al echipei de baschet a CNDV, antrenata de profesorul Toni Fangli.

In aceste zile, dau probe pentru echipa o serie de jucatori de la cluburi din Oradea, Alba Iulia si Sfantu Gheorghe. Se conteaza foarte mult pe prezenta in lot a doi jucatori americani, dintre care unul a jucat anul trecut la Baia Mare. Se spera ca pana la inceputul lunii septembrie sa fie definitivat intreg lotul sighetean.

Intreg staff-ul CSM Sighet este implicat foarte mult in definitivarea lotului de jucatori, pentru a se putea incepe stagiul de pregatire centralizata in vederea inceperii campionatului.

 

 
Performbaschet 2017 se va desfasura la Sighetu Marmatiei in perioada 28.07 - 11.08.2017 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 26 Iulie 2017 08:23

Incepand de la mijlocul acestei saptamani si pana in data de 11 august, Federatia Romana de Baschet va organiza la Liceul Tehnologic Forestier din Sighetul Marmatiei trei campuri de pregatire pentru sportivi din generatiile 2002-2005. Cele trei actiuni fac parte din programul Performbaschet si beneficiaza si de prezenta unor antrenori americani din cadrul “The Basketball Embassy”.

Pregatire si selectie pentru generatia 2003!
 
Astfel, in perioada 27-30 Iulie, va avea loc primul camp de pregatire si selectie, atat la feminin, cat si la masculin, cu generatia 2003. Acest prim camp presupune sedinte de antrenament cu scopul monitorizarii generatiei 2003, dar si a preselectiei sportivilor care au facut parte din proiectul “Performbaschet”. Jucatorii vor primi o fisa individuala cu particularitati tehnice, tactice sau fizice pe care le pot imbunatati, alaturi de metode de antrenament care sa serveasca acestui scop. Desi invitatiile au fost adresate jucatorilor care s-au antrenat anul acesta in centrele Performbaschet, Federatia Romana de Baschet isi asuma faptul ca centrele respective nu acopera intreaga tara si pot aparea unele scapari. In acest sens, sportivii nascuti 2003 care doresc sa participe la acest camp, o pot face suportand cheltuielile aferente cazarii, transportului si mesei. Adultii care insotesc acesti copii sunt rugati sa-si gaseasca un alt loc de cazare pentru buna desfasurare a campului si pentru a pastra cat mai multe locuri pentru sportivi.
 
Antrenorii americani prezenti la “FIBA – YDF Camp 2017” 

Ultima actualizare Miercuri, 26 Iulie 2017 08:31
Citeşte mai mult...
 
Atleta Patricia David de la CSS Sighet debuteaza luni la Festivalul Olimpic al Tineretului European PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 22 Iulie 2017 09:38

In cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European desfasurat la Gyor in Ungaria, atleta sigheteana Patricia David va debuta in prima zi a competitiei, adica luni 24 iulie, in proba de saritura in lungime - calificari de la ora 16:20.

In caz ca se califica in finala, in a doua zi a competitiei ea va incerca sa urce pe podium marti de la orele 15:45.

In a treia zi - miercuri 26 iulie, de la orele 10.30 Patricia va debuta in proba de triplu-salt, iar daca va trece de runda de calificari, va sari in finala in ziua de vineri 28 iulie, de la orele 16:55. 

Citeşte mai mult...
 
Echipa de volei junioare a CSS Sighet va juca in CN de volei - Primul meci este la Turda in octombrie PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Sâmbătă, 22 Iulie 2017 07:09

Federatia Romana de Volei a publicat ieri seriile noului Campionat National de Volei - junioare 2017-2018, care va incepe din luna septembrie. Ca si in alti ani, echipa de junioare de la CSS Sighet este prezenta in campionat, in seria H, alaturi de adversare de la LPS U Cluj, CSS Turda, CSS-LPS Satu Mare, CSS 2 - CSM Baia Mare si ACS Viitorul Bors.

Primul meci pentru antrenorul Attila Zoltan si echipa lui va fi pe data de 8 octombrie, acasa la CSS Turda.

Succes echipei CSS Sighet in noua editie de campionat!

Citeşte mai mult...
 
Atleta Patricia David a castigat doua medalii la CN de juniori 3 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 18 Iulie 2017 11:57

In perioada 15-16 iulie la Bucuresti s-au desfasurat Campionatele Nationale de atletism pentru juniori 3. Concurs important pentru sectia de atletism a CSS Sighet, pentru ca la eveniment a participat si campioana nationala din sezonul de iarna, Patricia David, la probele de saritura in lungime si triplu-salt.

Concursul s-a terminat pentru atleta sigheteana cu locul 2 si medalie de argint la proba de triplu-salt si locul 3 si medalie de bronz la lungime. Atletismul sighetean este pe podium inca, alaturi de cluburi mult mai mari din tara cu mult mai multe resurse de orice natura decat clubul sighetean.

Atleta Patricia David va participa la FOTE - Ungaria in perioada 21-29 iulie 2017, ea facand parte din lotul national de juniori.

Citeşte mai mult...
 
AS ''Clubul Roman de Turca'' a participat la Campionatul International de Pandolo din Slovenia PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Joi, 13 Iulie 2017 16:08

In perioada 8-9 iulie, in Piran – Slovenia s-a desfasurat Campionatul International de Pandolo, eveniment sub egida Federatiei Internationale de Jocuri Traditionale. Din Romania a participat o echipa de turca din Sighetu Marmatiei, compusa din Flaviu Gyalog - presedintele Asociatiei Sportive Clubul Român de Ţurcă, Melega Rolf, Marius Teodorescu, Sorin Ierima si Alex Meszaros.

La concurs au participat 8 echipe din 5 tari, la finalul competitiei, turcasii sigheteni clasandu-se pe locul 3, pentru ei fiind prima data cand au jucat acest joc.

Membrii delegatiei sighetene au fost placut impresionati de ospitalitatea gazdelor, stabilind cu acestia noi legaturi si punand bazele unor noi proiecte de viitor.

In ultimii doi ani, reprezentantii Clubului Roman de Turca au mai fost invitati la Verona, la festivalul Tocati, unde s-a tinut Turneul International de Lippa.

Lippa si Pandolo sunt doua jocuri traditionale care sunt foarte asemanatoare cu jocul nostru de turca.

Citeşte mai mult...
 
Kickbox Salina in cantonament PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 10 Iulie 2017 15:42

Un grup de sportivi de la ACS Kickbox ''Salina'' din Ocna Sugatag, impreuna cu antrenorul lor Robert Turda,  vor participa la un stagiu de pregatire pe durata a 10 zile  in muntii Piatra Craiului, in perioada 10-21 iulie. Stagiul de pregatire este asigurat de catre WKF Romania, prin presedintele Florin Mina, in beneficiul a mai multor cluburi din tara, in jur de 60 de sportivi fiind prezenti la pregatiri.

Ultima actualizare Luni, 10 Iulie 2017 15:55
 
Trei victorii si o infrangere la CN de volei pe plaja in seria de calificari PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 07 Iulie 2017 07:50

In prima zi a CN de volei pe plaja de la Mangalia, in etapa de calificari, Loredana Ulici și Nemeș Vanesa intra pe tabloul principal după o înfrângere cu West Arad si trei victorii impotriva a doua echipe din Timișoara și a uneia din Bucuresti.

Citeşte mai mult...
 
Echipa de minibaschet fete de la ACS EKO Sighet s-a clasat in primele 14 echipe pe tara PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 06 Iulie 2017 13:43

In cadrul Campionatelor Nationale de minibaschet feminin, de la Mangalia, echipa ACS EKO Sighet – antrenor Albert Villand, a reusit sa ocupe locul 14 pe tara din 67 de echipe participante.

''Am ratat calificarea in primele 8 echipe, desi ne-am dorit foarte mult acest lucru, dupa ce am pierdut meciul decisiv in fata celor de la BC Gladius Tg Mures la o diferenta de doar 10 puncte. Suntem o echipa puternica, avem potential, suntem o familie. Sunt foarte mandru de echipa, am un deosebit respect pentru parintii acestora, pentru toata sustinerea si devotamentul fata de echipa noastra. Le multumesc mult pentru implicare'' – a declarat antrenorul Albert Villand pentru sighet-online.ro.

 
CN de volei pe plaja - Fetele de la CSS Sighet au ajuns la Mangalia PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 06 Iulie 2017 09:36

Fetele de la CSS Sighet care vor participa la Campionatele Nationale de volei pe plaja de la Mangalia au ajuns la destinatie. Azi incep meciurile de la cadete. Le uram succes fetelor si speram ca zilele toride petrecute pe nisipul de la stadionul din Sighet nu au fost in zadar. 

Citeşte mai mult...
 
Atleta Patricia David va participa la FOTE 2017 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 05 Iulie 2017 13:58

Atleta Patricia David, legitimata la CSS Sighet, face parte din lotul national de juniori al Romaniei, lot care va participa la FOTE - Festivalul Olimpic al Tineretului european. Evenimentul va avea loc in perioada 21-29 iulie, in Ungaria. Atleta sigheteana va concura in probele de lungime si triplu-salt, probe la care detine titlul national in prezent.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior31323334353637383940UrmătorSfârşit »

Page 39 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact