logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Volei - CSS Sighet invinge la Satu Mare cu 3-0 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 24 Octombrie 2017 09:28

In meciul jucat duminica in deplasare la Satu Mare, echipa de volei a CSS Sighet a invins cu scorul de 3-0 la seturi formatia similara a LPS Satu Mare. Fetele au depus un efort deosebit in castigarea acestei partide.

In data de 5 noiembrie voleibalistele sighetene vor juca acasa, impotriva echipei ACS Viitorul Bors. Meciul se va desfasura in sala de sport de la Liceul Tehnologic Foresetier.

Citeşte mai mult...
 
CSM Sighet - CSMU 2 Oradea - duminica de la orele 14:00 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 18 Octombrie 2017 15:33

Duminica 22.10.2017 de la orele 14:00 va avea loc primul meci al echipei de baschet CSM SIGHET impotriva echipei CSMU 2 ORADEA in primul meci din cadrul Campionatului National de baschet LIGA I. Baietii antrenati de catre Emil Kosztelnik - antrenor principal si Alin Pop- secund, vor intra in focurile Ligii de baschet, dupa ce in prelabil au jucat catega meciuri de verficare in compania oradenilor si a echipei Blue Sharks Nyiregyhaza.

 

 
CSM Sighet -Blue Sharks Nyiregyhaza - repriza 4 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 14 Octombrie 2017 20:51

Ultima actualizare Sâmbătă, 14 Octombrie 2017 20:52
 
CSM Sighet - Blue Sharks Nyiregyhaza - repriza 3 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 14 Octombrie 2017 19:50

Ultima actualizare Sâmbătă, 14 Octombrie 2017 20:52
 
Video CSM Sighet - Bluesharks Nyiregyhaza repriza 2 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 14 Octombrie 2017 19:47

 
Video: BC CSM Sighet - Blue Sharks Nyiregyhaza PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 14 Octombrie 2017 19:21

Ultima actualizare Sâmbătă, 14 Octombrie 2017 19:47
 
BC CSM Sighet - Bluesharks Nyiregyhaza 86-52 - Lungul drum spre victorie acum incepe PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Sâmbătă, 14 Octombrie 2017 18:52

Joi, de la orele 17:00, la sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier din Sighetu Marmatiei a avut loc meciul de prezentare a proaspetei echipe de baschet sighetene, mai precis Baschet Club CSM Sighet, echipa inscrisa pentru inceput in a doua liga valorica a Campionatului National de Baschet, sub egida Federatiei Romane de Baschet.

Pornita dintr-un vis(ca tot e la moda sa spui tuturor ca ai avut un vis), sau dintr-o dorinta mare a directorului de la CSS Sighet - Emil Kosztelnik - in stransa colaborare cu un alt impatimit al baschetului, Petre Opris - un sighetean stabilit la Baia Mare, unde a condus in sezonul trecut o echipa de baschet in Liga si a infiintat demult BC Olimpic, aceasta noua echipa de baschet sigheteana se doreste a fi ceva nou si inedit in peisajul sportiv de performanta sighetean. Adica, sa existe si alt sport de performanta in urbea noastra, altceva decat vesnicul fotbal de pe malul Izei, fotbal care a inghitit mii de lei fara nici un rezultat notabil in timp in ultimii ani. Desigur ca exista sport de performanta in Sighet, dovada sunt cluburile private infiintate, cu diverse ramuri de sport, dar nu prea sunt sustinute de Primaria Sighet in modul in care a fost sustinut fotbalul cel dezastruos - si spun asta cu riscul de a-i supara pe multi, dar asta e!

Sa revenim la baschet.....meciul de joi a fost jucat de sigheteni impotriva unei echipe din Ungaria, mai precis Blue Sharks Nyiregyhaza, echipa de baschet infiintata acum 8 ani de zile, cu performante notabile in campionatul vecin. S-a vazut in teren la echipa oaspete tot ceea ce probabil isi doreste de la echipa sa si antrenorul Emil Kosztelnik, adica unitate, coeziune, incredere, daruire pe teren, cunoasterea coechipierilor, incizie in atac si darzenie in aparare. Dar fiind la inceput, totul se construieste, se cladeste si probabil - daca proiectul va dura in timp - peste ani, echipa sigheteana va arata altfel.

Meciul s-a terminat cu victoria echipei oaspete, la un scor demn, as zice eu, de 86-52 dupa 4 reprize jucate frumos de ambele echipe.

Succes in campionat echipei CSM Sighet, incredere in fortele proprii si ale celor care te sustin neconditionat, domnul antrenor Emil Kosztelnik, si cat mai multe victorii in meciurile viitoare!

 
Joi, 12 octombrie 2017, are loc prezentarea echipei de baschet seniori a Sighetului PDF Imprimare Email
Scris de Baschet Club CSM Sighet   
Joi, 12 Octombrie 2017 11:55

Avem deosebita placere de a va invita joi 12.10.2017 ora 17, la sala Liceului Tehnologic Forestier din Sighetu Marmatie unde va avea loc prezentarea echipei de baschet seniori din cadrul CSM SIGHET, echipa ce va evolua in Liga I de baschet din cadrul Campionatului National.
Cu aceasta ocazie echipa noastra va disputa si un meci amical impotriva echipei BLUE SHARKS Nyíregyháza, echipa ce evolueaza in Campionatul National al Ungariei.
Citeşte mai mult...
 
Simona Halep, numar 1 WTA PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 07 Octombrie 2017 13:13

Simona Halep va fi, incepand de luni, noul lider al clasamentului WTA, dupa ce a invins-o pe letona Jelena Ostapenko in semifinalele turneului "Premier Mandatory" de la Beijing, scor 6-2, 6-4. Simona si-a luat revansa in fata Jelenei pentru infrangerea din finala turneului de la Roland Garros, dupa un meci perfect, in care si-a tinut adversara sub presiune si nu i-a oferit sanse pentru a conta in joc. Primul set a fost controlat in totalitate de romanca, nu i-a permis letonei sa fie agresiva si a pus-o constant in dificultate. A doua parte a confruntarii a fost mai echilibrata, dar Halep a facut diferenta in momentele importante, asigurandu-si astfel un loc in finala competitiei asiatice si pozitia de lider in ierarhia mondiala.
 
Ce a spus Simona Halep:
Citeşte mai mult...
 
Nou infiintata ehipa de baschet CSM Sighet aduce la lot jucatori valorosi pentru debutul in Liga B PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Marţi, 19 Septembrie 2017 16:11

In vederea inceperii noului sezon competitional de baschet al Ligii B Nationale, echipa de baschet a CSM Sighet a ,,recrutat,, doi noi baschetbalisti pentru a completa lotul echipei. Acestia sunt Rares Ardelean si Raul Muresan, ambii veniti de la LPS Satu Mare. Se conteaza foarte mult pe ei, mai ales ca amandoi sunt jucatori cu o inaltime de peste 2 metri, Rares fiind de 2,05m iar Raul de 2,03m, in jocul de baschet inaltimea fiind esentiala.

Avand in vedere noile sosiri la echipa si valoarea pe care o au ceilalti jucatori veniti, printre care Steve Rosemond si Will Wise, Andrei Dohi, Andrei Teleptean inclusiv grupul de jucatori de la CSS Sighet - fosti campioni nationali, si clasati pe locul 5 anul trecut la U16 - si antrenati de Emil Kosztelnik, cel care este si principal la CSM Sighet, speram ca noua echipa sigheteana de baschet sa faca o figura frumoasa la debutul in campionat.

Deocamdata data inceperii campionatului este o mare necunoscuta pentru staff-ul clubului sighetean, Federatia Romana de Baschet nu a publicat inca data inceperii jocurilor.

Ultima actualizare Marţi, 19 Septembrie 2017 16:34
 
CSS Sighet ia startul in noul sezon de baschet U16 PDF Imprimare Email
Scris de CSS Sighet   
Luni, 18 Septembrie 2017 15:44

In noul an competitional de baschet Clubul Sportiv Scolar din Sighetu Marmatiei va participa la U16 cu o echipa de baieti. Federatia Romana de Baschet a publicat grupele si echipele participante. Adversarii echipei sighetene sunt urmatorii:

C.S. S.C.M. Timisoara
A.C.S. U-BT 2 Cluj Napoca
L.P.S. Bihorul 1 Oradea
L.P.S. Bihorul 2 Oradea
A.C.S. U-BT 1 Cluj Napoca
C.S.S. Sighetu Marmatiei

Citeşte mai mult...
 
Clubul Roman de Turca va participa la Festivalul Jocurilor Antice de la Verona PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 15 Septembrie 2017 16:23

In perioada 15-17 septembrie la Verona se desfasoara Festivalul Jocurilor Antice Tocati, cu un numar foarte mare de participanti. La acest festival Romania va fi reprezentata de o echipa de 5 turcasi, de la Clubul Roman de Turca din Sighetu Marmatiei, adica Adi, Dahaca, Ana, Catalin si Raul. 

Este pentru a treia oara cand o echipa din Sighet participa la acest eveniment de anvergura la categoria sporturi traditionale, cu jocul de turca.

Informatii oferite de catre presedintele Clubului Roman de Turca, domnul Flaviu Gyalog.

 
Volei CSS Sighet - Echipa de volei participa la un turneu international la Baia Mare PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 05 Septembrie 2017 07:36

Actualizare: - CSS Sighet a reusit sa castige impotriva celor de la CSS Tarnaveni si LPS Botosani, pierzand in schimb in fata vesnicelor adversare de la LPS Baia Mare. Astazi joaca impotriva celor de la LPS Iasi.

Zilele acestea, la Baia Mare se desfasoara un turneu international de volei pentru junioare si cadete, cu o participare numeroasa, plina de echipe medaliate la diverse competitii de volei.

Sectia de volei de la Clubul Sportiv Scolar din Sighetu Marmatiei participa si ea la turneu cu o echipa de fete, antrenata de catre domnul profesor Zoltan Attila. Alaturi de sighetence, la turneu vor mai juca echipele de la CSS Tarnaveni, CSS Botosani, CSS Baia Mare, LPS Cluj, CSS Iasi, CSS Tg. Mures, CSS Turda, Nyregyhaza si Jaslo Polonia.

Ultima actualizare Miercuri, 06 Septembrie 2017 15:05
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior31323334353637383940UrmătorSfârşit »

Page 38 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact