logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Teren de volei pe nisip la Sighetu-Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Sâmbătă, 04 Iulie 2009 16:21

In incinta complexului de la stadionul de fotbal a rasarit peste noapte un teren acoperit cu nisip pentru volei. Acest lucru s-a intamplat prin materializarea unui vis mai vechi al antrenorului de volei de la CSS Sighet, Zoltan Attila care isi dorea acest lucru de mai multa vreme. Si cum a spus chiar el astazi ''anul asta m-am enervat si am zis ca il fac cumva!''. Si s-a ''enervat'' iar in cateva zile a inceput amenajarea acestui teren de volei pe nisip. Prin bunavointa unor oameni de bine din Sighet s-a facut rost de nisip, de niste utilaje pentru amenajarea zonei, de stalpi pentru fileu si s-a inceput treaba.

Desi ar mai fi nevoie de niste nisip, deocamdata terenul este bun de joc, de luni echipa de volei a CSS Sighet urmand sa inceapa antrenamentele pe teren. Mai sunt unele lucruri de finisat, marcarea terenului, ingradirea lui, dar in linii mari e bun de joc. Printr-un efort comun astazi s-a imprastiat si asezat nisipul pe teren, dl profesor Zoltan A. impreuna cu cateva dintre fetele sale lucrand de zor timp de cateva ore bune. De dimineata de la ora 9:30 si pana in jurul orelor 13:00 s-a muncit mai din greu, mai cu gluma, cu multe dureri de spate si de maini, cu multa sudoare, in soarele care batea bine pe ei, si au reusit sa faca terenul practicabil. Felicitari fetelor pentru munca depusa, un lucru de luat in seama si de admirat! Daca mai multa lume ar face ceva de genul a ceea ce ati facut voi foarte multe s-ar putea face in Sighet. Aviz edililor si Consiliului Local.

Ultima actualizare Vineri, 23 Octombrie 2009 11:25
Citeşte mai mult...
 
Prezentare concurente la categoria fitness sub 1,63 cm - C.E culturism@fitness 2009 PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Vineri, 03 Iulie 2009 21:58
 
Tinerii şahişti sigheteni, locul IV la Festivalul Internaţional de la Cap Aurora PDF Imprimare Email
Joi, 02 Iulie 2009 06:23

În perioada 19-28 iunie, Federaţia Română de Şah a organizat, la Cap Aurora, ediţia I a Festivalului Internaţional de Şah, în cadrul căruia au avut loc două turnee de şah pentru copii, un open pentru juniori şi un open internaţional. Au participat circa 150 de jucători din ţară şi de peste hotare. La acest important eveniment sportiv, Sighetu-Marmaţiei a fost reprezentat de 11 tineri şahişti, cu vârstele cuprinse între 5 şi 9 ani, membri ai Clubului Sportiv “Sig-Mar”. Fără a folosi vorbe mari, şahiştii sigheteni s-au impus în faţa colegilor de la celelalte cluburi, odată pentru că au fost cei mai tineri (secţiunea de copii a Clubului “Sig-Mar” funcţionează doar din luna octombrie 2008), dar şi prin faptul că, la grupa lui de vârstă, Codrin Cotârlă (8 ani) a cucerit locul II şi, nu în ultimă instanţă, echipa s-a plasat pe locul patru. 
Poziţii merituoase au ocupat şi jucătorii Dan Alexandru Dicu (8 ani), Alexandru Roşu (7 ani) şi Clara Costache (7 ani), iar micuţul Andrei Fiţ-Marina (4 ani şi 6 luni) a cucerit Cupa pentru cel mai tânăr jucător. “Cupa ca şi cupă, dar Andrei a făcut 2,5 puncte, un rezultat la care, având în vedere vârsta, nu ne-am fi aşteptat!”, mărturiseşte instructorul Ioan Costiuc, care i-a însoţit pe micii şahişti. 

Ultima actualizare Vineri, 03 Iulie 2009 19:40
Citeşte mai mult...
 
Evolutie la categoria bodyfitness masculin - juniori la C.E de culturism si fitness PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Miercuri, 01 Iulie 2009 14:36
Ultima actualizare Miercuri, 01 Iulie 2009 14:39
 
Program bodyfitness - C.E de culturism si fitness PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Miercuri, 01 Iulie 2009 14:25
 
Festivitatea de deschidere a Campionatelor europene de culturism si fitness PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Marţi, 30 Iunie 2009 17:43
 
Campionatele europene de culturism si fitness - acomodarea cu scena PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Marţi, 30 Iunie 2009 17:34
 
Campionatele europene de culturism si fitness - secvente de la standuri PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Marţi, 30 Iunie 2009 17:20
 
Tinerii şahişti sigheteni, la Festivalul Internaţional de Şah PDF Imprimare Email
Miercuri, 24 Iunie 2009 08:13
În perioada 19-28 iunie, Federaţia Română de Şah organizează, la Cap Aurora, ediţia I a Festivalului Internaţional de Şah, în cadrul căruia au loc două turnee de şah pentru copii, un open pentru juniori şi un open internaţional, toate contând la calculul ELO (clasament internaţional). La acest important eveniment sportiv, Sighetu-Marmaţiei este reprezentat de 11 tineri şahişti cu vârstele cuprinse între 5 şi 9 ani, membri ai Clubului Sportiv “Sig-Mar”, instructor Ioan Costiuc. Pe lângă eventualele premii obţinute în cadrul turneului, pentru efortul lor, tinerii şahişti sigheteni vor fi răsplătiţi printr-o excursie la Balcic, în Bulgaria.

Ultima actualizare Miercuri, 24 Iunie 2009 08:18
Citeşte mai mult...
 
Romania participa cu doua echipe la CE de Culturism, Fitness si Body Fitness PDF Imprimare Email
Vineri, 19 Iunie 2009 21:38

Campionatul European de Culturism, Fitness si Body Fitness rezervat juniorilor, junioarelor si masters, care va avea loc in perioada 27-28 iunie, in Sala Polivalenta din Baia Mare, va reuni la start peste 120 de participanti, care vor reprezenta 22 de tari din Europa. Vor fi prezenti in municipiul resedinta de judet sportivi din Austria, Ucraina, Islanda, Irlanda, Italia, Azerbaidjan, Malta, Anglia, Olanda, Serbia, Rusia, Slovacia, Germania, Portugalia, Bulgaria, Polonia, Turcia, Belarus, Lituania, Cehia, Ungaria si Romania. Romania va inscrie in concurs 37 de sportivi (15 la feminin si 22 la masculin). Lotul A va fi alcatuit din 18 sportivi, iar Lotul B din 19. Ca si categorii de varsta Romania va participa in competitia juniorilor (varste pana la 21 de ani) cu 22 de sportivi si 15 concurenti la Masters (varste peste 35 de ani la feminin si peste 40 de ani la masculin).

Potrivit revistei ''Culturism&Fitness'' programul competitiei este urmatorul:

sambata 27 iunie - semifinalele intre orele 10:00-14:00

duminica 28 iunie - seminar Anti-Aging(la hotel ''Mara'') intre orele 09:00-11:00

duminica 28 iunie - finalele de la orele 14:30

Intrarea este libera!

Ultima actualizare Vineri, 19 Iunie 2009 22:23
Citeşte mai mult...
 
Tisa Sighet la etapa zonală fotbal juniori “C” pe stadionul Olimpia PDF Imprimare Email
Vineri, 19 Iunie 2009 14:25

Începând de duminică, la stadionul Olimpia din Satu Mare se va desfășura etapa zonală a C.N. al juniorilor “C”. Participă CS Viitorul Zalău, Atletic Club Satu Mare, sub îndrumarea lui Paul Mihai, AS Tisa Sighet și ACF Gloria Bistrița.
În prima zi, Atletic va juca cu Viitorul Zalău de la ora 17.00, luni de la aceeași oră cu Tisa Sighet, marți este zi de odihnă, iar miercuri se joacă ultimele meciuri, sătmărenii evoluând împotriva celor de la Gloria Bistrița.

Ultima actualizare Vineri, 19 Iunie 2009 22:44
Citeşte mai mult...
 
Festival de Handbal Juvenil la Baia Mare (26-28.06.2009) PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 18 Iunie 2009 08:33

Clubul Sportiv eXtrem, în colaborare cu Direcţia pentru Sport Maramureş şi sub egida Federaţiei Române de Handbal organizează a VI-a ediţie a Festivalului Handbalului Juvenil, în perioada 26-28 iunie.

12 echipe de fete s-au înscris la competiţie: CSŞ VIITORUL CLUJ NAPOCA, CSŞ HUNEDOARA, SCM DEVA, CSŞ SIBIU, CS SEINI, CS EXTREM BAIA MARE, CS INDRYAS BISTRIŢA NĂSĂUD, ŞCOALA “N. BĂLCESCU” DRĂGĂŞANI, CSŞ 2 BAIA MARE, CS HANDSPORT BISTRIŢA NĂSĂUD, CSŞ SIGHET şi GRUPUL ŞCOLAR INDUSTRIAL CAVNIC. 12 echipe de băieţi vor onora cu prezenţa festivalul: ELEKTROMOS BUDAPESTA, CSŞ BACĂU, HC MINAUR BAIA MARE, CSŞ BRAŞOV, CSŞ CĂLĂRAŞI, CSŞ HUNEDOARA, CSŞ SIBIU, CS EXTREM BAIA MARE, LPS UNIO SATU MARE, CS SEINI, CS HANDSPORT BISTRIŢA NĂSĂUD, GRUP ŞCOLAR “RADU PETRESCU” PRUNDU BÂRGĂULUI.

Ultima actualizare Joi, 18 Iunie 2009 08:54
Citeşte mai mult...
 
La Sighet s-a desfăşurat Cupa “Hermes” la tenis de câmp PDF Imprimare Email
Joi, 18 Iunie 2009 07:10

Eugen MihaljekÎn aceste zile, la Sighetu-Marmaţiei s-a desfăşurat Cupa “Hermes” la tenis de câmp, concurs din cadrul calendarului competiţional al Federaţiei Române de Tenis, competiţie organizată de profesorul Eugen Mihaljek şi de soţii Severa şi Sorin Oniţa, generoşi sponsori ai sportului alb sighetean. Publicul a avut parte de o serie de meciuri spectaculoase, dintre care se detaşează finala categoriei 18 ani băieţi, în cadrul căruia Michael Fudulache (CSS Sighet) a dispus de Bogdan Roman, sportivul TC Star Baia Mare. Locurile I au fost obţinute, în ordinea categoriilor, de sportivii Clubului Sportiv Şcolar Sighet: Sergiu Mutafoff, Diana Sechel, Vlad Oniţa, Alexandru Purdilă, Raluca Ghinda, Michael Fudulache şi Sorina Trifoi, precum şi de Dănuţa Vanci de la TC Baia Mare. Pe locul II s-au clasat sportivii Gabriel Liahovici (TC Baia Mare), Georgiana Laza (TC Mark Cluj-Napoca), Alin Iuhas (TC Star Baia Mare), Rareş Grad (CSS Sighet), Oana Sechel (CSS Sighet), Bogdan Roman (TC Star Baia Mare) şi Andreea Ierima (CSS Sighet). Promiţătoare au fost evoluţiile jucătoarelor Andreea Layis şi Iulia Dumă - ambele de la CSS Sighet, care au debutat în competiţie la vârsta de numai şapte ani. Primii clasaţi au fost premiaţi cu cupe, diplome şi premii în obiecte.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior141142143144145146147148149150UrmătorSfârşit »

Page 142 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact