logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
VIDEO: Etapa judeteana la minivolei si volei sperante s-a disputat la Sighetu-Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Marţi, 01 Decembrie 2009 22:05

Marti, 1 decembrie 2009 la Sala de Sport a Grupului Scolar pentru Industrie Mica si Servicii din Sighetu-Marmatiei, a avut loc un maraton de volei pe durata a 8 ore, si anume etapa judeteana a Campionatului National de Volei-sperante si minivolei. La startul competitiei au luat parte 3 cluburi din Maramures cu cate o echipa pe fiecare categorie, de la CSS Sighetu-Marmatiei, de la CSS 2- Baia Mare si de la CSM Baia Mare. Aceasta competitie a fost posibila si cu ajutorul Asociatiei Internationale a Politistilor- Sectia Romana, Regiunea 2 Maramures, organizatie care a sponsorizat si echipamentul de joc al jucatoarelor de minivolei de la CSS Sighet. Un lucru frumos de altfel si care ar putea fi luat ca si exemplu de alte organizatii si persoane juridice sau fizice din orasul nostru.

Competitia a fost frumoasa, meciurile au fost disputate din greu, fiecare echipa dorind sa se califice mai departe. Spectatori putini, prezenti la meciuri fiind doar parintii si colegii sighetencelor, care le-au sustinut la orice meci disputat.

Poze si video de la competitie...

Ultima actualizare Miercuri, 02 Decembrie 2009 11:48
Citeşte mai mult...
 
La Campionatul National de mini-fotbal al persoanelor cu dizabilitati de auz, echipa din Sighet a terminat pe locul 2 PDF Imprimare Email
Luni, 30 Noiembrie 2009 16:37

Sala Sporturilor "Horia Demian" a gazduit, in acest sfarsit de saptamana, finala "Cupei Federatiei" la mini-fotbal si turneul final a Campionatului National de mini-fotbal al persoanelor cu dizabilitati de auz.

 La competitie au participat echipe din Alba Iulia, Craiova, Galati, Satu-Mare, Sighetu Marmatiei si Cluj-Napoca. "Cupa Federatiei" a fost castigata de Clubul Sportiv al Surzilor Tacerea Galati, care a invins in finala clubul similar din Satu Mare, cu 12-3

 Medaliile de bronz ale Campionatului national le-au revenit sportivilor de la Alba Iulia, care s-au impus in fata clujenilor cu 7-1. In finala mare, CSS Tacerea Craiova a invins cu 9-6  echipa din Sighetu Marmatiei.

Ultima actualizare Luni, 30 Noiembrie 2009 16:43
Citeşte mai mult...
 
FOTBAL: CS Xela si Tisa Sighet au ratat calificarea in turneul final al Memorialului “Gheorghe Ola” PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 30 Noiembrie 2009 09:31

Potrivit portalului de stiri InfoMM.ro, cele doua echipa maramuresene au ratat calificarea in turneul final a Memorialului “Gheorghe Ola”, intrecere ce a avut loc la Zalau, in zilele de 27 si 28 decembrie. Din partea judetului Maramures au participat doua echipe, CS Xela (categoria 1999 - antrenor Dan Cristea) si Tisa Sighet (categoria 2000 - antrenor Nelutu Hotea).

Grupa 2000
LPS Bihorul Oradea - CS Viitorul Zalau: 1-4
Tisa Sighet - Olimpia Satu Mare: 2-0
Olimpia Satu Mare - Viitorul Zalau: 0-2
LPS Bihorul Oradea - Tisa Sighet: 3-1
Tisa Sighet - Viitorul Zalau: 2-6
Olimpia Satu Mare - LPS Bihorul Oradea: 0-5

Citeşte mai mult...
 
VIDEO: Volei cadete. CSS Sighet - LPS Zalau 1 - 3 PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Duminică, 29 Noiembrie 2009 22:05

Astazi de la orele 12:00 la Sala Polivalenta din municipiul nostru a avut loc meciul de volei cadete dintre gazdele CSS Sighet si echipa de volei de la LPS Zalau. Specatori circa 100, dintre care multi copii, semn ca unora le place sportul, dar ca de obicei nu celor mari. Echipa oaspete incepe tare castigand primele doua servicii si ulterior si primul set. Galeria echipei gazda, compusa in mare parte din colege mai mari ale fetelor din teren, a incercat sa isi faca datoria si sa le incurajeze. Echipa gazda castiga setul al doilea, dar le pierde pe urmatoarele doua, scorul final fiind de 3-1 pentru echipa oaspete.

Felicitari ambelor echipe pentru jocul facut si succes pe mai departe in competitii, atat lor cat si antrenorilor!

Poze si video de la meci...

Ultima actualizare Luni, 30 Noiembrie 2009 10:07
Citeşte mai mult...
 
Competitii sportive la IJPF Maramures in cinstea Zilei de 1 Decembrie PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 29 Noiembrie 2009 11:16

Lucratorii Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Maramures au participat in zilele de 27 si 28 noiembrie a.c., cu ocazia Zilei de 1 Decembrie, la doua turnee spotive, unul de fotbal si altul de tenis de masa. Buna desfasurare a turneelor se datoreaza organizatorilor si anume Asociatiei Club Sportiv „Tisa” Sighetu Marmatiei de pe langa IJPF Maramures si IPA Regiunea II Maramures.

La turnelul de fotbal s-au inscris 6 echipe, una de la IJPF Maramures si cate o echipa de la Sectoarele Politiei de Frontiera Sarasau, Sighet, Valea Viseului, Viseu de Sus si Poienile de sub Munte. Competitia s-a desfasurat pe terenul de fotbal sintetic din incinta IJPF Maramures. Disputa finala s-a dat intre SPF Sarasau si SPF Viseu de Sus, aceasta din urma fiind declarata castigatoarea turneului. La final, presedintele Asociatiei Club Sportiv „Tisa” Sighetu Marmatiei, cms. de politie Liviu Bute  si vicepresedintele IPA Regiunea II Maramures, ag. pr. de politie Manghiuc Sandu au inmanat castigatorilor cupe si diplome.

Ultima actualizare Duminică, 29 Noiembrie 2009 11:33
Citeşte mai mult...
 
Tenismena Raluca Ghinda câştigă a patra medalie în Austria PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Sâmbătă, 28 Noiembrie 2009 18:02

Raluca GhindaFăcând antrenamente intense la „PRO Tennis College” din Viena (6 ore pe zi) sub îndrumarea antrenorului Marius Balea, tenismena sigheteană Raluca Ghinda a reuşit în doar câteva luni să demonstreze că este o forţă în tenisul de câmp, câştigând din nou locul I la categoria fete 16 ani în „Circuitul Jugend 2009” din Austria. Fiind departe de casă şi de cei dragi, face un efort formidabil şi jucâand meciuri spectaculoase cu cele mai bune tenismene din Austria, Raluca Ghinda reuşeşte să câştige a patra medalie în cariera ei din străinătate (două de aur şi două de bronz). Sigheteanca noastră este foarte mulţumită de ascensiunea şi progresele ei in sport şi doreşte să mulţumească si pe această cale antrenorului Marius Balea (sighetean, si el) cât şi tuturor prietenilor şi familiilor din Viena şi Sighet care o ajută enorm să ajungă cât mai repede să devină un nume important al tenisului feminin.

Ultima actualizare Sâmbătă, 28 Noiembrie 2009 18:17
Citeşte mai mult...
 
Deficiul de minerale in culturism PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Noiembrie 2009 22:16

Foarte multi practicanti de culturism devin preocupati, la scurt timp de la inceperea antrenamentelor, de necesitatea organizarii alimentatiei, nutritiei, a odihnei si a ritmului de viata. Aceasta preocupare laudativa este benefica nu numai prin adoptarea unor masuri ci si prin modul in care sunt aplicate. A aplica corect un lucru inseamna a pleca nu numai de la perceperea lui ci si de la intelegerea corecta a proceselor si fenomenelor care influenteaza si conduc spre un rezultat.

Daca supunem discutiei pe cei ce doresc sa-si ajusteze alimentatia, in scopul diminuarii masei musculare, observam preocuparea lor pentru un regim alimentar. Cei mai multi adopta un model de regim alimentar, considerat de cineva eficient, fara sa se intrebe cat de corect este intocmit si cat de potrivit este pentru persoana sa.In general un regim alimentar reprezinta un mod de saracire a organismului datorita aportului scazut de principii nutritive pe care il ofera. El este calculat, de cel mai multe ori, sub raport caloric.

O persoana care depune un efort mare, de tip culturist, nu consuma numai o cantitate insemnata de calorii, ci si o mare cantitate de minerale, pe care corpul le elimina in special prin transpiratie.

Citeşte mai mult...
 
Marmaţia Sighet - Luceafărul Oradea 1-0 PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Noiembrie 2009 18:49
Astăzi a avut loc ultima etapă din acest tur a ligii a treia. Marmaţia Sighet a învins acasă pe Luceafărul Oradea cu scorul de 1-0 şi termina acest tur de campionat pe locul 13 cu un total de 19 puncte.

Rezultatele şi marcatorii ultimei etape aLigii a III-a, seria a VI-a:

CS Zlatna - FC Cisnădie 0-2
Onciu (32), Piko (80)
Seso C. Turzii - FC Zalău 2-0
Moţet (51), C. Petrescu (73)
Marmaţia Sighet - Luceafărul Oradea 1-0
Mih (9)

Citeşte mai mult...
 
Valeriu Calancea, bronz la Mondiale dupa o pauza de doi ani PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Noiembrie 2009 16:28

Halterofilul Valeriu Calancea a adus Romaniei cea de-a doua medalie de la Campionatele Mondiale de haltere de la Goyang (Coreea de Sud), editia a 77-a. Dupa ce duminica Ninel Miculescu si-a adjudecat argintul la stilul smuls, categoria 69 kg, Calancea a castigat medalia de bronz la aruncat, categoria 94 kg, revenind astfel cu o victorie dupa o pauza fortata de doi ani.

Suspendat in 2007 pentru o perioada de doi ani dupa ce a fost depistat pozitiv la un test antidoping la Mondialele de haltere de la Bangkok, Calancea a ridicat, vineri, 211 kg si a obtinut medalia de bronz, dupa ce a ratat la 218 kg. Romanul a fost devansat de sud-coreeanul Kim Seong-Jong si Vladimir Sedov (Kazahstan).  

Citeşte mai mult...
 
Tisa Sighet, la faza zonala a Memorialului "Gheorghe Ola" PDF Imprimare Email
Miercuri, 25 Noiembrie 2009 14:59

In 27 si 28 noiembrie, la Zalau, are loc faza zonala a Memorialului "Gheorghe Ola". Din Maramures participa echipele CS Xela Baia Mare (la grupa 1999) si Tisa Sighet (la grupa 2000). La competitie concureaza reprezentantele a patru judete: Salaj, Satu Mare, Bihor si Maramures.

Sedinta tehnica are loc maine, de la ora 18.00. Va merge mai departe - in faza semifinala - echipa prima clasata la fiecare dintre cele doua categorii de varsta.

La Grupa 1999, CS Xela s-a calificat pentru faza zonala dupa ce a trecut cu 3-2 de FC Viorel Mateianu, cu 2-0 de Salina Ocna Sugatag si cu 4-1 de Tisa Sighet la nivel judetean. La Grupa 2000, Tisa Sighet s-a calificat pentru faza zonala dupa ce a invins cu 5-1 echipa FC Viorel Mateianu si cu 8-0 CS Xela Baia Mare la nivel judetean.

Citeşte mai mult...
 
Un nou hop pentru voleibalistele de la CSS Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Miercuri, 25 Noiembrie 2009 14:42

Duminica incepand cu orele 12:00 la Sala Polivalenta din Sighetu-Marmatiei va avea loc meciul de volei dintre echipele CSS Sighet si LPS Zalau. Dupa frumoasa victorie obtinuta de sighetence in fata voleibalistelor de la CSS ''Avram Iancu'' din Stei, Bihor ne asteptam ca si de data aceasta sa ne incante la fel. Asta desi, dupa spusele dl antrenor Zoltan Atilla fetele de la Zalau sunt foarte bune, ele avand acum echipa de cadete de anul trecut. Dar cum ''mingea este rotunda'' orice se poate intampla! Le dorim fetelor succes si seturi castigate si sa lupte tare pentru victorie. Iar pe voi sighetenilor care va place sportul(si care nu va place sportul) va invitam sa veniti sa le sustineti pentru ca de multe ori si un public sustinator poate face diferenta intr-un meci.

Citeşte mai mult...
 
Cine fluiera Marmatia vineri? PDF Imprimare Email
Miercuri, 25 Noiembrie 2009 10:34

In cadrul etapei a 17-a a seriei 6 din Liga a treia, CS Marmatia 96 Sighetu Marmatiei intalneste CS Luceafarul Oradea vineri, 27 noiembrie, de la ora 14.00. Meciul are loc pe stadionul Marmatia si va fi fluierat la centru de Ovidiu Mazilu din Satu Mare. Asistenti: Sergiu Neichi (Satu Mare) si Constantin Por (Satu Mare). Observator: Vasile Marc (Cluj Napoca).

Citeşte mai mult...
 
Trei tineri sigheteni au cucerit locuri fruntase la Trofeul “Rivulus Dominarum” la sah PDF Imprimare Email
Marţi, 24 Noiembrie 2009 16:26

In acest sfarsit de saptamana, atentia iubitorilor sportului mintii a fost atrasa de prima editie a Trofeului de Sah “Rivulus Dominarum”, desfasurat la Baia Mare in organizarea CS “Tinere Sperante” (presedinte Zaharia Vasut) si Directia Judeteana pentru Tineret, competitie open pentru copii si seniori omologata de Federatia Romana de Sah cu rezultatele contand pentru calculul CIV si ELO (clasificari unice internationale), sistemul de joc fiind cel elvetian cu sapte runde iar ritmul de 2×61 minute (open copii) si 2 x 1h30′ + 30 sec/bonus/mutare (seniori). Echipa CS “Sig-Mar” din Sighetu-Marmatiei s-a prezentat la open-ul pentru copii cu 13 jucatori care au excelat si de data asta. Astfel, la grupa sub 8 ani, locul I la baieti a fost cucerit de Dan Alexandru Dicu iar la fete, locul I revenindu-i Carinei Fulvia Lumei. La grupa de varsta 8-14 ani, Codrin Cotarlan care a jucat intr-o grupa superioara varstei lui, s-a clasat pe locul II. Pe locurile cu mentiune s-au clasat Ioan Dragos Bledea, Paul Constantin Marina-Fit, Mircea-Anton Gampe (care-si sarbatorea ziua de nastere) si Andrei Catalin Mintau, ajuns datorita staturii mici si reactiilor spectaculoase, a ajuns mascota competitiei arbitrate de satmareanul Pall Zoltan.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior121122123124125126127128129130UrmătorSfârşit »

Page 130 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact