logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Etapa a II-a a Ligii a IV-a la fotbal PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 26 August 2010 10:28

Duminica, 28.08.2010, de la orele 15:00 se vor disputa meciurile de fotbal din cadrul etapei a II-a a Ligii a IV-a Seria Nord. In aceasta etapa echipa ''Recolta'' Salistea de Sus sta. Cele doua echipe sighetene angrenate in competitie vor juca pe teren propriu, CS ''Marmatia'' intalnind pe ''Bradul'' Viseu, in timp ce echipa ''Plimob'' joaca impotriva celor de la ''Zorile'' Moisei.

Programul meciurilor este urmatorul:

Ultima actualizare Vineri, 27 August 2010 11:07
Citeşte mai mult...
 
VOLEI. La finele acestei saptamani - Stiinta Explorari Baia Mare va juca doua amicaluri cu U Cluj in Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Miercuri, 25 August 2010 09:26

Primele meciuri pe care le va disputa echipa de volei masculin Stiinta Explorari Baia Mare in campania de pregatire a sezonului 2010-2011 se vor derula la finele acestei saptamani, in sala polivalenta din Sighetu Marmatiei. "Practic este o premiera pentru echipa noastra. Vom juca acolo cu Universitatea Cluj. Noi incercam sa atragem cat mai multi spectatori din zona aceea pentru ca, exceptand meciurile oficiale de acum 7-8 ani, daca nu ma insel, sau chiar mai mult, cand Sighetul activa in prima divizie, practic cei de acolo nu au mai vizionat live un meci de volei. Ne face placere sa spunem ca este o dorinta de-a noastra mai veche de a face meciuri demonstrative pentru a vedea si sighetenii inca o data meciuri de volei pe viu" a declarat antrenorul echipei baimarene, Marius Botea.

Citeşte mai mult...
 
La Sighet au inceput pregatirile pentru Campionatul National de Dans Sportiv PDF Imprimare Email
Marţi, 24 August 2010 07:52

In urma succesului de anul trecut, Federatia Romana de Dans Sportiv a decis sa-si dea si in acest an acordul Clubului de dans sportiv “Mini Maxi Dance Club” din Sighetu-Marmatiei sa organizeze un Festival al Dansului ce include Campionatul National de Formatii de Dans Sportiv si Cupa “Chris-teens” la dans sportiv.  La acest regal al dansului vor participa formatiile cluburilor romanesti clasate pe locurile I, II si III, respectiv cele desemnate a reprezenta tara noastra la campionatele europene si mondiale.


Evenimentele se vor desfasura in Sala Polivalenta, in perioada 10-12 septembrie, iar juriul va fi format din reprezentantii Federatiei Romane de Dans Sportiv. Aflam de la Cristina Kovy, coregrafa si sufletul Clubului “Mini Maxi Dance Club”, ca pana la aceasta data si-au anuntat prezenta 16 echipe de la sase cluburi din tara. La Campionatul National de Formatii de Dans Sportiv, clubul sighetean va participa cu trei formatii, alte cinci fiind inscrise la Cupa “Chris-teens”. De asemenea, evenimentul se va bucura si de participarea unor formatii din Ungaria. In prezent, cele opt formatii sighetene se pregatesc de zor pe terenul Salii Polivalente pentru a-si pastra si la aceste competitii locul fruntas castigat in competitiile nationale si internationale.

Citeşte mai mult...
 
Sighetenii au reintrodus turca in circuitul jocurilor sportive PDF Imprimare Email
Joi, 19 August 2010 12:48

Asociatia “Nordica” organizeaza un turneu municipal si apoi unul national

“Cei care au copilarit la oras, isi amintesc de jocul din cauza caruia vecinii bateau in usa parintilor pentru geamurile sparte, de cel jucat dupa ploaie pentru ca fotbalul ne-ar fi atras pedeapsa pentru hainele murdarite, de jocul pentru care mamele ramaneau fara maturi”. Astea sunt cuvintele cu care, pe website-ul ei, Asociatia “Nordica” isi incepe pledoaria pentru “turca” si pentru reintroducerea ei in circuitul jocurilor sportive, pledoarie care a prins si a facut ca un numar considerabil de tineri si mai putin tineri, sa iasa pe terenul sportiv al orasului sau pe platourile Solovanului pentru cate o partida.

“Turca este un joc care leaga generatii< l-au jucat bunicii si parintii nostri, l-am jucat si noi si e firesc sa-l predam copiilor nostri”, spune Mihail Gerald Manole, initiatorul miscarii. “In primavara si vara acestui an, am organizat competitii de turca in care am angrenat in primul rand sighetenii, dar si tineri din alte judete si chiar din alte tari care si-au petrecut vacanta in Maramures.
Citeşte mai mult...
 
Sahistii sigheteni au cucerit cupe la doua turnee internationale PDF Imprimare Email
Marţi, 17 August 2010 05:31

Seria de succese pe care Clubul de Sah Sig-Mar din Sighetu-Marmatiei le inregistreaza de cativa ani incoace s-a imbogatit saptamana trecuta cu ocazia participarii micilor sahisti la doua dintre importantele turnee internationale din cadrul anului competitional al Federatiei Romane de Sah.  Astfel, la turneul international de sah “Arad Open 2010″, desfasurat in orasul de pe Mures, dintre cei 182 de jucatori prezenti sahistii sigheteni au reusit sa se impuna pe primele locuri prin Andrei Catalin Mintau (locul I la categoria sub 8 ani), Dan Alexandru Dicu (locul II la categoria sub 10 ani), Milan Mujdar (locul III la categoria sub 8 ani) si Fulvia Carina Lumei (locul III la categoria sub 10 ani), in timp ce colegul lor, Felix Cosmin Orga, s-a clasat pe locul V. In aceeasi perioada, la Festivalul International de Sah “Hermannstadt”, desfasurat la Sibiu, printre cei 142 de concurenti s-a numarat si Alexandru Rosu care, la categoria sub 8 ani, s-a clasat pe locul III.

Citeşte mai mult...
 
Vlad Onita, locul III la un turneu de tenis din Bihor PDF Imprimare Email
Marţi, 17 August 2010 05:26

Recent, in localitatea Stei din judetul Bihor s-a desfasurat un turneu de tenis dotat cu cupa “Fruti-fresh-Iris”. Clubul Sportiv Scolar Sighet a fost reprezentat de sportivul Vlad Onita, care s-a plasat pe locul III atat in proba de simplu, cat si in cea de dublu, asta in masura in care, desi are doar 14 ani, a jucat intr-o categorie superioara, respectiv la cea de juniori 16 ani.

Elev al profesorului Eugen Mihaljek, Vlad Onita are un palmares remarcabil, din care amintim locul I cucerit la editia 2009 la “Trofeul Satmarului”, locul I la Cupa “Hermes” (Sighet), Cupa “Agressione” (Alba Iulia) si Cupa “Solceta” (Stei, jud. Bihor), locurile II la Trofeul “Gavella” (Oradea) si Cupa “Mark” (Cluj-Napoca), precum si locurile III la “Trofeul Satmarului” editia 2008 si Cupa “Fischer-Andrei Pavel” (Arad) si locul II la turneul open “Augsburger Jugendturnier” din Augsburg, Germania.

Citeşte mai mult...
 
Liga a IV-a Seria Nord-Maramures la fotbal debuteaza in acest sfarsit de saptamana PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 16 August 2010 15:37

Sambata 21 august 2010, de la orele 15:00 se da startul in prima etapa a Ligii a IV-a de fotbal Maramures Seria Nord. In mare parte echipele sunt aceleasi din editia de anul trecut, provenind din Sighet, Borsa, Sarasau, Campulung la Tisa, Viseu, Ocna Sugatag, Moisei, Barsana, Salistea de Sus, Dragomiresti, Stramtura si Rozavlea. Marea ''promovata'' in aceasta liga este C.S ''Marmatia '96'', care anul trecut a jucat in Liga a III-a. Probabil in aceasta editie de campionat si la acest nivel, va reusi sa stranga si ea niste puncte!

Prima etapa prevede urmatoarele meciuri:

Citeşte mai mult...
 
Codrin Cotarlan si Alexandru Rosu, premianti la Festivalul International de Sah "Hermannstadt" Sibiu PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 15 August 2010 06:43
In perioada 7-13 august 2010 la Sibiu s-a desfasurat prima editie a Festivalului International de Sah "Hermannstadt", la care au participat seniori si juniori din peste 45 de cluburi din tara si strainatate. La aceasta prestigioasa competitie organizata de ACS LOGISMART SIBIU, Sighetu-Marmatiei a fost reprezentat de doi sportivi, respectiv Codrin Cotarlan (9 ani, legitimat la ACS Logismart Sibiu) si Alexandru Rosu (8 ani, legitimat la CS Sig-Mar Sighetu-Marmatiei). Codrin Cotarlan s-a format si a evoluat la Clubul de sah SIG-MAR, antrenat de catre domnul Ioan Costiuc, insa din luna iulie 2010 tanarul sahist domiciliat in Sighet a ales sa reprezinte Sibiul  in competitiile de sah. La finalul celor 9 runde de joc Codrin Cotarlan a obtinut locul II la categoria de varsta 10 ani , iar Alexandru Rosu s-a clasat pe locul III la categoria de varsta 8 ani. In ultima zi a festivalului s-a desfasurat si un concurs de blitz atat pentru seniori cat si pentru juniori, Codrin Cotarlan reusind si de aceasta data performanta de a ocupa locul II la categoria de varsta 10 ani.
Ultima actualizare Luni, 16 August 2010 20:45
 
Seminarii pentru consilierea gratuita a sportivilor PDF Imprimare Email
Marţi, 10 August 2010 15:47
Toti sportivii din Romania pot beneficia de consiliere si informare gratuita, indiferent de sportul practicat, printr-un proiect numit „Securitate sociala si formare profesionala pentru sportivi”. Programul a fost implementat de Asociatia Fotbalistilor Amatori si Nonamantori din Romania (AFAN), Blocul National Sindical si Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret.
 
De acest program pot beneficia atat sportivii in activitate, cat si cei aflati la finalul carierei si cei care s-au retras deja din activitatea sportiva. Toti sportivii pot primi informatii si consiliere gratuita prin intermediul site-ului proiectului, www.sport-info.ro. Acestia pot primit consiliere gratuita pe probleme legate la securitatea sociala, formarea profesionala, fiscalitate, regulamente si legislatie sportiva.
Site-ul www.sport-info.ro este conceput ca un forum, cu ajutorul caruia sportivii pot adresa intrebari legate de toate aceste aspecte. Proiectul s-a implementat din iunie 2009 si pana in mai 2011.
Ultima actualizare Marţi, 10 August 2010 16:12
Citeşte mai mult...
 
VIDEO: CSS Sighet Atletism a fost din nou la inaltime PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Luni, 09 August 2010 13:42

La Campionatele Nationale de Juniori I desfasurate la sfarsitul saptamanii trecute la Bucuresti, CSS Sighet a fost din nou la inaltime prin cele doua sportive care l-au reprezentat. Atat Michnea Georgiana cat si Trifoi Celia au urcat pe podium la probele la care au concurat.

Georgiana Michnea a obtinut locul II si medalie de argint la saritura in lungime cu un rezultat de 5.93m.

Celia Trifoi a obtinut locul II si medalie de argint la proba de 100m viteza cu un timp de 12:29, iar la proba de 200m a obtinut locul III si medalie de bronz cu timpul de 25:41.

Felicitari sportivelor si celor doi antrenori care ii pregatesc, si anume Oros Melinda si Csilik Zoltan.

Aceste doua sportive reusesc sa faca mai multe pe plan sportiv pentru Sighetu Marmatiei decat face fotbalul intr-un an intreg. Si culmea, mai primeste bani si de la Consiliul Local pentru activitatea desfasurata! Performanta? Nu cred ca s-a specificat asa ceva, undeva....candva.....da las' sa fie ca nu se stie! Nu-i asa, stimati consilieri locali pe probleme de sport si de orice altceva?

Nu ar fi mai frumos sa premiati sportivii, macar o data pe an, de zilele Sighetului, cu o mica atentie, cu o geanta de echipament sportiv, cu o punga de dulciuri, ceva, cu un cantonament undeva?

Ultima actualizare Luni, 09 August 2010 14:16
Foto&video
 
Campionatele Nationale de Juniori I la atletism au adus CSS Sighet din nou in competitie PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Sâmbătă, 07 August 2010 07:00

In perioada 7-8 august 2010 la Bucuresti se desfasoara Campionatele Nationale de Juniori 1 la atletism. De la CSS Sighetu Marmatiei participa cele doua atlete de top, Michnea Georgiana la proba de saritura in lungime, si Trifoi Celia la probele de 100m si 200m plat. Astazi dupa-amiaza vor avea loc semifinalele si finala la 100m plat, unde Trifoi Celia, in seria a II-a va avea adversare puternice. Duminica dimineata intra in concurs si Michnea Georgiana la lungime, in timp ce Trifoi Celia ia startul in proba de 200m plat.


 
Invitaţie la zbor cu aeronave ultrauşoare PDF Imprimare Email
Scris de Mintau Marcel   
Joi, 05 August 2010 22:46
 
CS Marmaţia va evolua în Liga a IV-a PDF Imprimare Email
Luni, 02 August 2010 18:16
Desi oferea asigurari nu cu mult timp in urma ca echipa sa va fi inscrisa in Liga a III-a,Gheorghe Pop, delegatul Marmatia Sighetul Marmatiei, a declarat azi pentru eMaramures ca numele echipei maramuresene nu lipseste intamplator din configuratia esalonului 3 din fotbalul romanesc. "Cand va veni un om care va dori sa preia aceasta echipa si sa investeasca bani in Marmatia, atunci va exista fotbal in Sighet la un nivel superior. S-au iscat niste discutii pe plan local, in plus omul de afaceri care se arata interesat sa ne ajute a renuntat la idee, asa ca vom evolua in Liga a IV-a" a declarat Pop.
Ultima actualizare Luni, 02 August 2010 18:22
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior111112113114115116117118119120UrmătorSfârşit »

Page 116 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact