logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Atlete sighetence la Campionatele Nationale de Atletism ale Romaniei PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Duminică, 20 Februarie 2011 19:36

In perioada 18-19 februarie 2011 la Bucuresti s-au desfasurat Campionatele Nationale de Atletism ale Romaniei pentru seniori si tineret, unde au participat si cele doua atlete de valoare ale Sighetului, Celia Trifoi si Georgiana Michnea.

Celia Trifoi a participat la proba de 60m viteza, unde in serii s-a clasat pe locul 3, intrand astfel in finala cu un timp de 7:71. In finala a ratat startul, fiind astfel descalificata.

Georgiana Michnea a participat la proba de triplusalt, ocupand locul III la seniori si locul II la tineret cu un rezultat de 13,15m si la proba de saritura in lungime unde a obtinut locul 6 la seniori si locul 3 - medalie de bronz la tineret cu rezultatul de 6,11m.

Felicitari celor doua sportive care fac cinste si onoare orasului nostru!

Ultima actualizare Duminică, 20 Februarie 2011 23:40
 
Video: Olimpiada Nationala a Sportului Scolar la baschet - gimnaziu s-a desfasurat si la Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Vineri, 18 Februarie 2011 14:50

Miercuri 16 februarie si joi 17 februarie 2011, in sala de sport a Colegiului National ''Dragos Voda'' din Sighet s-a desfasurat faza municipala la baschet gimnaziu -baieti si fete, din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar. In organizarea domnilor profesori Mariana Groza, Marian Lazar si Anton Fangli, la competitie au luat parte echipe de la cateva scoli din oras, in principal de la cele cu traditie indelungata in jocul de baschet: Sc ''I.M de Apsa'', Liceul ''Regele Ferdinand'', Colegiul National ''Dragos Voda'' si Sc. ''George Cosbuc''.

Miercuri s-au desfasurat meciurile de la fete, in urma partidelor disputate echipa castigatoare a fost cea a Scolii ''I.M de Apsa'' – profesor Mariana Groza, care a invins echipa CNDV cu scorul de 42-17, iar pe cea a Liceului ''Regele Ferdinand'' cu scorul de 50-12.

In cea de-a doua zi, la baieti au participat 4 echipe, rezultatele meciurilor fiind urmatoarele:

Liceul ''Regele Ferdinand”- Colegiul Naţional ''Dragoş Vodă'' 50-46

Şcoala cu cls.I-VIII ''Dr.I.Mihalyi de Apşa” - Şcoala cu cls.I-VIII ''George Coşbuc” 49-15.

Citeşte mai mult...
 
CSS Sighet, participant la faza judeteana a CN de mini-handbal feminin PDF Imprimare Email
Vineri, 18 Februarie 2011 09:45

Asociatia Judeteana de Handbal Maramures a stabilit ca faza judeteana a campionatului national feminin de mini-handbal sa se desfasoare in data de 19 martie, la Seini, iar competitia rezervata junioarelor IV, in data de 2 aprilie, in Baia Mare. La ambele grupe de varsta vor participa sase echipe: HCM Stiinta Baia Mare, CS Extrem, CS Marta, CSS nr. 2, CS Seini si CSS Sighetu Marmatiei.

In urma tragerii la sorti, echipele au fost repartizate in doua serii, dupa cum urmeaza:
Mini-handbal (jucatoare nascute in 2000 si mai mici)
Seria A: CS Seini, CSS Sighetu Marmatiei, HCM Stiinta
Seria B: CSS nr. 2, CS Extrem, CS Marta
Organizatorul competitiei: CS Seini.

Citeşte mai mult...
 
Andreea Mihnea din Sighet, locul I la Festivalul National al Sporturilor de Iarna PDF Imprimare Email
Scris de Ioan J. Popescu   
Joi, 17 Februarie 2011 09:21

Recent, la Intorsura Buzaului, judetul Covasna, s-a desfasurat Festivalul National al Sporturilor de Iarna pentru palate si cluburi ale copiilor, dotat cu trofeul “Gerar 2011″, ajuns la cea de-a III-a editie. La evenimentul organizat de Palatul Copiilor din Sfantu Gheorghe si Clubul Copiilor din Intorsura Buzaului au participat peste 80 de concurenti din 20 de judete, printre care si echipa Clubului Copiilor din Sighetu-Marmatiei. In urma probelor impuse, Andreea Mihnea, eleva in clasa a VII-a a Scolii cu clasele I-VIII nr. 2 din municipiu, a cucerit locul I la slalom. In ceea ce priveste echipajul condus de profesorul Adrian Tantas, pe langa probele de schi, a avut de pregatit si un moment artistic si jocuri de cabana, clasandu-se pe locul V pe tara, fapt deloc de neglijat, avand in vedere numarul de echipaje intrate in concurs. In prezent, echipa Clubului Copiilor se pregateste sa participe la Serbarile Zapezii, editia a X-a, ce se va desfasura la Baisoara, judetul Cluj.

Citeşte mai mult...
 
La Sighet s-a constituit AS Clubul Roman de Turca PDF Imprimare Email
Scris de Ioan J. Popescu   
Joi, 17 Februarie 2011 09:16

“Cei care au copilarit la oras isi amintesc de jocul din cauza caruia vecinii bateau in usa parintilor pentru geamurile sparte, de cel jucat dupa ploaie, pentru ca fotbalul ne-ar fi atras pedeapsa pentru hainele murdarite, de jocul pentru care mamele ramaneau fara maturi”. Acestea sunt cuvintele cu care, pe website-ul ei, Asociatia “Nordica” din Sighetu-Marmatiei facea pledoarie pentru “turca” si pentru reintroducerea ei in circuitul jocurilor sportive. Pledoaria a prins si a facut ca un numar considerabil de tineri si mai putin tineri sa iasa pe terenul sportiv al orasului sau pe platourile Solovanului pentru cate o partida. Asa se face ca proiectul asociatiei “Nordica” a prins contur, au urmat competitii amicale de turca, campionate locale si zonale si chiar si un maraton, dupa care “turcasii” – cum le place sa-si spuna – s-au organizat intr-un club ca mai apoi sa se constituie in Asociata Sportiva Clubul Roman de Turca, cu acte in regula. Presedinte a fost ales Adrian Barlea, pe umarul caruia cade dificila problema a organizarii editiei a II-a Turneului de Turca. De altfel, organizarea acestuia este unul dintre punctele cele mai importante al Adunarii Generale a Asociatiei care va avea loc sambata, 19 februarie, cu incepere de la ora 15, la sediul Universitatii “Babes-Bolyai”, extensiunea Sighetu-Marmatiei. Tot cu aceasta ocazie vor fi primiti si validati noii membri, va fi prezentat regulamentul jocului de turca, un raport asupra evenimentelor de anul trecut si proiectele pe anul in curs.

Citeşte mai mult...
 
Tanarul sahist Felix Cosmin Orga a cucerit locul I la “Cupa Nord-Vest” de la Satu Mare PDF Imprimare Email
Scris de Ioan J. Popescu   
Miercuri, 16 Februarie 2011 09:26

In cadrul “Cupei Nord-Vest” la sah, la Satu Mare a avut loc meciul dintre echipele LPS Satu Mare si CS “Sig-Mar” din Sighetu-Marmatiei, competitie rezervata copiilor cu varste de pana la 8 ani organizata de CS “Unio” si LPS Satu Mare la care, echipa sigheteana s-a prezentat cu sapte jucatori, copii care au scapat de valul de virozele care bantuie prin scolile si gradinitele din municipiu. Lotul, antrenat de Ioan Costiuc, a fost alcatuit din Larisa Covrig si Silviu Pontos – aflati pentru prima oara la un turneu competitional, Liviu Vlad, Kovacs Emese, Andrei Marina-Fit, Andrei Catalin Mintau si Felix Cosmin Orga. Daca in urma cu o saptamana, la grupa de 10 ani echipa CS “Sig-Mar” a invins cu scorul de 39,5 – 24,5 pe cea a LPS “Unio” Satu Mare, de aceasta data, balanta s-a inclinat in favoarea satmarenilor, scorul grupei de 8 ani fiind de 28,5 – 20,5, cu toate ca primele doua locuri au fost cucerite tot de sigheteni: locul I a fost cucerit de Felix Cosmin Orga – o mare speranta a sahului sighetean, iar pe locul II s-a clasat Andrei Catalin Mintau.

Citeşte mai mult...
 
ONSS la tenis de masa - licee s-a desfasurat astazi la Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Marţi, 15 Februarie 2011 19:07

Marti 15 februarie 2011, de la orele 9:00, la sala de sport a Colegiului National ''Dragos Voda'' s-a desfasurat faza locala la tenis de masa, la nivel de liceu din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar. La competitie au participat elevi si eleve de la toate liceele din oras. Numarul de participanti a fost de aproximativ 40 de elevi.

Rezultatele acestei competitii se prezinta astfel:

 

FETE

 

Loc. I Drimus Claudia - Grup Scolar Industrie Mica si Servicii, Sighetu Marmatiei prof. Rusu Gabriel

Loc. II Prisacaru Adela - C N Dragos Voda, Sighetu Marmatiei prof. Groza Ioan

Loc. III Varga Vanesa – Grup Scolar Industrie Mica si Servicii, Sighetu Marmatiei prof. Rusu Gabriel

Loc. IV Lang Bianca – C.N. Dragos Voda Sighetu Marmatiei prof. Groza Ioan

Citeşte mai mult...
 
Video: Ultimul meci acasa din sezonul 2010-2011 al echipei de volei a CSS Sighet a fost un succes PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Duminică, 13 Februarie 2011 19:29

Duminica de la orele 12:00, la sala de sport a GSIMS din Sighetu Marmatiei, s-a disputat meciul de volei junioare dintre echipele CSS Sighet si LPS Cluj Napoca. Fiind ultimul meci acasa din acest sezon, echipa sigheteana trebuia sa ne ofere un spectacol placut, un joc frumos si de ce nu si victoria! Primul set a fost castigat de echipa gazda la diferenta mare, dar al doilea set a fost foarte disputat, ajungandu-se la finalul acestuia la egalitate, dar tot fetele de la CSS Sighet au avut intaietate in castigarea acestuia. Cel de-al treilea set a fost castigat de clujence, un pic mai motivate de catre antrenoarea lor.

Dar cu toate acestea, al patrulea si ultimul set s-a terminat in favoarea voleibalistelor de la CSS Sighet, in aplauzele celor catorva zeci de spectatori prezenti, care au sustinut din toate puterile lor echipa pe tot parcursul meciului.

Scorul final a fost 3-1 pentru CSS Sighet.

Vezi video
 
Volei: CSS Sighet joaca acasa impotriva LPS Cluj Napoca PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Joi, 10 Februarie 2011 22:14
Duminica 12 februarie de la orele 12:00, la sala de sport a Grupului Scolar pentru Industrie Mica si Servicii, echipa de volei junioare a Clubului Sportiv Scolar Sighet va disputa ultimul meci acasa din acest sezon, in compania celor de la LPS Cluj Napoca. Echipa si antrenorul spera intr-o victorie, adversarele nefiind unele de calibru, cum au fost cele de la CSU Tg. Mures. Le dorim victoria si invitam din nou sustinatorii echipei si cei carora le place sportul sa vina duminica sa vada un meci de volei de calitate.
 
VIDEO: Olimpiada Nationala a Sportului Scolar - Etapa locala la tenis de masa PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Joi, 10 Februarie 2011 21:27

Joi 10 februarie 2010, la sala de sport a Liceului ''Leowey Klara'' din Sighetu Marmatiei s-a desfasurat faza locala – urban si rural- la tenis de masa din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar. La aceasta competitie au participat echipe de copii, clasele V-VIII de la Sc.''G.Cosbuc'', Sc. nr.2, Sc. Nr 4 si 10, Sc ''I.M de Apsa'', Colegiul National ''Dragos Voda'', Sc Generala din Stramtura si de la Liceul ''Leowey Klara''. Numarul aproximativ de participanti a fost de 50 de copii, fete si baieti.

Organizatorii acestei etape sunt domnii profesori Kosa Attila, Lazar Marian, Groza Ioan si Miel Nelu.

Rezultatele competitiei se prezinta astfel:

Ultima actualizare Vineri, 11 Februarie 2011 09:59
Citeşte mai mult...
 
Clubul de Sah Sig-Mar are zece copii jucatori de categoriile I si II PDF Imprimare Email
Scris de Ioan J. Popescu   
Marţi, 08 Februarie 2011 06:23
Fulvia Carina Lumei

In aceste zile, Clubul Sportiv Sig-Mar din Sighetu-Marmatiei se pregateste de Adunarea Generala care, alaturi de prezentarea bilantului contabil si cel al succeselor, dar si al insucceselor anului care a trecut, vor avea loc alegeri la nivelul conducerii. Din materialele pregatitoare aflam ca, in prezent, asociatia are 103 de membri, dintre care 60% sunt jucatori minori. Dintre acestia, doi, respectiv Dan-Alexandru Dicu si Csurka Roland au calificativ ELO, deci sunt cotati in clasamentul Federatiei Internationale de Sah. In continuare, cinci jucatori copii au categoria I: Dan-Alexandru Dicu, Csurka Roland, Paul-Constantin Marina-Fit, Alexandru Rosu, precum si Fulvia Carina Lumei, prima fetita din Maramures care la 10 ani a obtinut categoria I. Categoria II au cinci jucatori, respectiv Dragos-Ioan Bledea, Stefania-Maria Miculescu, Milan Mujdar, Andrei-Catalin Mintau si Felix-Cosmin Orga. 

Ultima actualizare Marţi, 08 Februarie 2011 06:46
Citeşte mai mult...
 
Meci de baschet amical intre BC Plimob-Prosport si Sc Nr.3 din Negresti-Oas PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Joi, 03 Februarie 2011 19:47

Joi 3 februarie 2011, de la orele 12³º, o echipa de baschet feminin a clubului „Plimob-Prosport” din Sighet, a sustinut un meci amical in compania unei echipe similare a Scolii cu clasele I-VIII Nr. 3 din Negresti-Oas. Echipa antrenata de catre doamna profesoara Mariana Groza a castigat meciul cu scorul de 35-11, echipa adversa, antrenata de profesorul Szabolcs Dohi nereusind sa faca fata sighetencelor. Acest meci e parte a unui parteneriat intre cele doua institutii, parteneriat care dureaza de cativa ani.

De la echipa sigheteana, s-u remarcat prin numarul de puncte inscrise jucatoarele Amaximoaie Diana si Blaga Claudia.

Ultima actualizare Joi, 03 Februarie 2011 20:07
 
Meci de volei junioare disputat de echipa CSS Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Miercuri, 02 Februarie 2011 18:17

Miercuri de la orele 14:00, la sala de sport a Grupului Scolar pentru Industrie Mica si Servicii din Sighetu Marmatiei, echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Scolar din localitate a disputat un meci in compania echipei CSU Medicina/CSS Tg.Mures. Intr-o atmosfera rece, intr-o sala a carei temperatura concura cu cea de afara, ambele echipe au disputat un meci incins, probabil si datorita frigului, pe parcursul a trei seturi oferind putinilor spectatorilor prezenti cateva faze foarte frumoase. Avand cateva jucatoare de talie mare, 1,80-1,85m, echipa mureseana a castigat partida cu scorul de 3-0 la seturi, in defavoarea sighetencelor.


 
« ÎnceputAnterior101102103104105106107108109110UrmătorSfârşit »

Page 109 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact