logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
VIDEO: Etapa municipala de fotbal gimnaziu a fost castigata de scoala ''George Coşbuc'' PDF Imprimare Email
Scris de Mintau Marcel   
Vineri, 11 Martie 2011 18:52

Vineri, 11 martie 2011, a avut loc etapa municipala de fotbal gimnaziu, manifestare desfasurata la Sala Polivalenta din Sighetu Marmatiei.

In urma meciurilor disputate:

Scoala nr. 5  –  Scoala nr. 2     1-5

CN ''Regele Ferdinand'' - Scoala nr.10     1-1

Scoala nr. 1 –  “Lovely Klara”     3-0

CN ''Dragos Voda'' – Scoala nr. 2        0-5

Scoala  ''I.M. de Apsa'' – Scoala nr. 10      5-1

Scoala  ''George Coşbuc'' – “Lovely Klara”    5-0

Ultima actualizare Vineri, 11 Martie 2011 19:57
Citeşte mai mult...
 
Video: Etapa judeteana la baschet din cadrul ONSS a fost castigata de Scoala ''I.M de Apsa'' din Sighetu-Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Joi, 10 Martie 2011 18:40

ACTUALIZARE: Noi clipuri au fost adaugate la acest articol!

Joi 10 martie 2011, la Sala Polivalenta din Sighetu-Marmatiei s-a desfasurat faza judeteana la baschet clasele V-VIII -fete si baieti- din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar. In organizarea unui inimos grup de profesori si a Scolii cu clasele I-VIII ''I.M de Apsa'', la competitie au luat parte un numar de sase echipe – trei de fete si trei de baieti - de la Colegiul National ''Vasile Lucaciu” – Baia Mare, Scoala cu cls.I-VIII ''George Coşbuc''– Baia Mare si de la Scoala cu cls. I-VIII ''Dr.I. Mihalyi de Apşa”.

Ziua de baschet a inceput la orele 9 dimineata, iar pana la orele 16:30 cele sase meciuri disputate au decis castigatorii, care vor participa la faza zonala, care se va desfasura la Oradea.

Rezultatele meciurilor se prezinta astfel:

Ultima actualizare Sâmbătă, 12 Martie 2011 17:42
Vezi video
 
AJF Maramures ofera premii de 30.000 lei pentru fair-play echipelor de fotbal din judet PDF Imprimare Email
Miercuri, 09 Martie 2011 14:03

La sfarsitul lunii martie se reiau meciurile din ligile a IV-a si a V-a ale campionatului judetean de fotbal. Conducatorii Asociatiei Judetene de Fotbal (AJF) Maramures sunt hotarati ca in retur sa reduca numarul abaterilor disciplinare ale jucatorilor. Cei care vor crea probleme urmeaza sa plateasca scump pentru iesirile din teren. AJF va amenda cluburile, dar va si mari premiile pentru fair-play, urmand ca la sfarsitul campionatului, 30.000 de lei sa fie alocati echipelor cu cele mai putine abateri.

Reprezentantii AJF Maramures sunt hotarati sa transforme campionatele de fotbal judetean intr-o competitie dominata de fair-play, astfel inact sa nu se mai repete incidentele din tur. In plus, acestia spera ca in viitor, atat Liga a IV-a cat si a V-a sa aiba o singura serie pentru ca valoarea echipelor sa creasca.

”Este important sa ne respectam si sa respectati competitia. Daca dumneavoastra, care o faceti, sunteti fair-play si va vedeti fiecare de echipa si respectati adversarul, si noi, biroul executiv si arbitri, avem o misiune foarte usoara”, a declarat Zoltan Szekely, presedintele Comisiei de Arbitri din cadrul AJF.

Citeşte mai mult...
 
VIDEO: Copiii sigheteni au jucat sah pentru mamicile lor PDF Imprimare Email
Luni, 07 Martie 2011 19:39

Timp de trei zile, la Grupul Scolar pentru Industrie Mica si Servicii din Sighetu-Marmatiei s-a desfasurat editia a III-a a Turneului open de sah dotat cu Cupa 8 Martie, competitie organizata de Clubul Sportiv Sig-Mar la care au participat copii intre 8 si 12 ani, fete si baieti, din Zalau, Bistrita Nasaud, Satu Mare si din municipiul gazda. Spre deosebire de turneele anterioare si avand in vedere numarul mare de participanti incepatori, multi dintre ei fiind la prima participare la o competitie, arbitrii au decis ca clasificarea sa se faca pe doua grupe, si anume “clasificati” si “neclasificati”. In runda celor trei zile de joc, clasamentul este dupa cum urmeaza:

Citeşte mai mult...
 
BC ''Eko'' Sighet a ocupat locul IV la Cupa ''Olimpic'' la babybaschet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 06 Martie 2011 19:55

Azi 6 martie, s-a incheiat la Baia Mare Cupa ''Olimpic'' la babybaschet baieti. Participarea clubului de baschet ''EKO'' Sighet s-a incheiat cu un loc IV pentru prima echipa si locul 10 pentru a doua echipa.

Conform ekosighet.ro arbitrajul a influentat foarte mult rezultatele intregii competitii, antrenorii sigheteni declarandu-se foarte nemultumiti de prestatia echipei de arbitri.

Rezultatele meciurilor echipelor sighetene se prezinta astfel:

Vineri 4 martie:

Eko III Sighet -Olimpic I BaiaMare 7 - 29

Eko II Sighet -Mobitelco I Cluj 2 - 67

Eko I Sighet -Olimpic III 48 - 13

Eko I Sighet -Speranta Cluj 41 - 7

Ultima actualizare Duminică, 06 Martie 2011 21:20
Citeşte mai mult...
 
Victor Pasenciuc legitimat la CS PLIMOB SIGHET a reusit performanta de a promova din Liga a 4-a Maramures, direct in Divizia A la Gloria Bistrita PDF Imprimare Email
Scris de Mintau Marcel   
Joi, 03 Martie 2011 14:44

Tanarul Victor Pasenciuc din Remeti, Maramures, legitimat la CS Plimob Sighet, descoperit si antrenat de antrenorul Hotea Nelutu, a reusit performanta de a promova din liga a 4- a Maramures,direct in Divizia A la Gloria Bistrita.

Ajuns in aceasta vara la Gloria II de la Sighetu Marmatiei, atacantul Victor Pasenciuc, care va implini in 20 martie varsta de 23 de ani, s-a remarcat in partidele de pregatire si a facut rapid saltul la prima echipa. Pasenciuc a fost aruncat in lupta in minutul 74 al meciului din deplasare cu Astra Ploiesti, facandu-si debutul in Liga I. „Este un copil venit de la Sighet, a fost la echipa a doua, l-am vazut in cateva jocuri-scoala, are ceva calitati. Nu s-a facut de ras, tot ce a putut, a incercat. E de urmarit in continuare”, a spus antrenorul principal Nicolae Manea despre Pasenciuc pe situl oficial al echipei Gloria Bistrita.

Antrenorul CS Plimob Sighet, Nelutu Hotea, a declarat pentru Sighet Online: “Victor Pasenciuc are 22 de ani, joaca atacant si este un copil foarte talentat. El practic a crescut la noi la club fiind un produs al echipelor de juniori Plimob.

Citeşte mai mult...
 
BC ''EKO'' Sighet va participa la un turneu de babybaschet la Baia Mare PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Miercuri, 02 Martie 2011 10:22

In perioada 4-6 martie la Baia Mare se va desfasura Cupa ''Olimpic'' la babybaschet baieti, in organizarea clubului local de baschet BC ''Olimpic'' Baia Mare. La aceasta competitie vor participa echipe de la LPS Satu Mare, MOBITELCO I din Cluj Napoca, FOR YOU CLUJ din Cluj Napoca, LPS din Targu Mures, SPERANTA din Cluj Napoca, EKO III din Sighetul Marmatiei si bineinteles BC OLIMPIC.

De la BC ''EKO'' Sighet vor participa trei echipe, insotite de antrenorii Albert Villand si Mark Munteanu.

Grupele in care echipele sighetene vor juca arata astfel:

Grupa I

  1. Olimpic I

  2. LPS Satu Mare

  3. EKO III Sighet

Citeşte mai mult...
 
Scoala de Arte si Meserii Repedea- CAMPIOANA PDF Imprimare Email
Scris de Apopi Mariana Diana   
Marţi, 01 Martie 2011 20:30
Scoala de Arte si Meserii Repedea este campioana judeteana la handbal fete si a obtinut locul III la grupa baieti gimnaziu-rural.
 
Competitia sportiva s-a desfasurat la data de 26 februarie 2011, in localitatea Farcasa din judetul Maramures. La competitie au participat: Grup scolar Farcasa S.A.M. Repedea,
Scoala cu clasele I-VIII ”Vasile Lucaciu” Sisesti
Scoala cu clasele I-VIII Salsig
 
Finala a fost castigata de S.A.M. Repedea cu scorul de 8-2 (Grupul scolar S.C. Farcasa).
Citeşte mai mult...
 
Etapa judeteana de baschet la nivel de gimnaziu din cadrul ONSS, se va desfasura la Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Luni, 28 Februarie 2011 18:54

In data de 10 martie, incepand cu orele 9:00, la Sala Polivalenta din Sighetu Marmatiei, in cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar, se va desfasura etapa judeteana la baschet fete si baieti, la nivel de gimnaziu. In organizarea domnilor profesori Mariana si Ioan Groza, Marian Lazar si Anton Fangli, la competitie vor participa un numar de 6 echipe in total, ele venind de la Colegiul National ''Vasile Lucaciu” – Baia Mare, Scoala cu cls.I-VIII ''George Coşbuc''– Baia Mare si de la Scoala cu cls. I-VIII ''Dr.I. Mihalyi de Apşa” – Sighetul Marmatiei.

La ora 9 va avea loc sedinta tehnica, urmand ca in intervalul 9:20 – 16:00 sa se desfasoare meciurile.

Festivitatea de premiere va avea loc in jurul orelor 16:00 – 16:30, festivitate in cadrul careia echipele castigatoare vor primi cupe, medalii, figurine si diplome.

Ultima actualizare Luni, 07 Martie 2011 14:27
Citeşte mai mult...
 
Sportul pentru toti - Mens sana in corpore sano PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Duminică, 27 Februarie 2011 18:02

Sambata 26 februarie de la orele 10:00, la Sighetu Marmatiei s-a desfasurat a doua parte a proiectului educational ''Sportul pentru toti – Mens sana in corpore sano'', proiect initiat de catre domnul profesor Marian Lazar, sustinut de catre doamna profesoara Mariana Groza, ambii de la Scoala cu clasele I-VIII ''I.M de Apsa'' din Sighet.

Aceasta a doua parte a proiectului a continut meciuri de baschet fete clasele V-VIII, intre mai multe echipe de la diferite scoli, invitate sa participe. Echipele au fost de la Scoala cu cls.I-VIII Nr.3 Negresti Oas, Scoala cu cls.I-VIII ''Grigore Moisil'' Satu Mare, Colegiul National ''Dragos Voda'' Sighetul Marmatiei si de la scoala gazda.

Rezultatele meciurilor sunt urmatoarele:

Citeşte mai mult...
 
Trei atleti sigheteni - participanti la CN de atletism J1 PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Sâmbătă, 26 Februarie 2011 13:25

Vineri 25 februarie la Bucuresti s-au desfasurat Campionatele Nationale de Juniori I la atletism. De la CSS Sighet au participat doi atleti, Lang Bianca si Fornvald Kevin.

La proba de 60m, atleta sigheteana a ocupat in final locul 12. Din pacate, Fornvald Kevin a suferit o accidentare in timpul probei de 60m, el nereusind sa ocupe un loc important.

O alta atleta sigheteana, binecunoscuta Michnea Georgiana, in cadrul acelorasi Campionate Nationale de Juniori I, la proba de saritura in lungime a ocupat un merituos loc II cu un rezultat de 6,11m, iar la proba de triplusalt a venit pe locul III cu un rezultate de 12,81m.

Ultima actualizare Sâmbătă, 26 Februarie 2011 13:50
 
Se joaca baschet! PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Vineri, 25 Februarie 2011 09:10

Sambata 26 februarie de la orele 10, la Sala Polivalenta, in cadrul unui proiect initiat de catre Scoala cu clasele I-VIII ''I.M de Apsa'' din Sighet, se vor desfasura cateva meciuri de baschet-fete la nivel de gimnaziu.

Echipele participante vor fi de la Sc.''G. Moisil'' din Satu Mare, Sc. Nr 3 din Negresti-Oas, Colegiul National ''Dragos Voda'' din Sighet si de la scoala organizatoare. Echipele castigatoare vor primi diplome si medalii.

In data de 10 martie anul curent, de la orele 10, in aceeasi Sala Polivalenta a municipiului nostru se va desfasura faza judeteana la baschet din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar la fete si baieti. La competitie vor participa echipe de la liceele ''V. Lucaciu'' si ''G. Cosbuc'' din Baia Mare si de la Sc.''I.M de Apsa'' din Sighetu Marmatiei. Echipele castigatoare vor primi diplome si medalii.

Organizatorii acestei faze judetene la baschet sunt domnii profesori Mariana Groza si Marian Lazar de la Sc. cu clasele I-VIII ''I.M de Apsa''din Sighet.

 
Adrian Barlea a fost reconfirmat presedinte al AS Clubul Roman de Turca PDF Imprimare Email
Luni, 21 Februarie 2011 08:33

De la o vreme incoace se tot vorbeste de nevoia unui “brand” de tara, de regiune sau de localitate, dar, in general, discutiile se invart in jurul unor stereotipii legate de natura, de folclorul local sau de un eveniment gen festival, similar cu multe sute organizate in toate colturile tarii. Foarte putini sunt cei care recunosc si redescopera acele elemente ale cotidianului care ne sunt (sau erau) specifice zonei sau tarii si chiar si mai putini cei care fac ceva pentru promovarea acestora.

Cu atat mai apreciabil efortul membrilor Asociatiei “Nordica” din Sighetu-Marmatiei, care, printre celelalte multe activitati, si-au gasit si investit timp si efort pentru a reintroduce in circuitul sportiv al unui joc care a bucurat copilaria multora dintre noi< turca. Dupa luni de cercetari in gasirea regulamentului, de implementare si de organizare a unui sistem competitional, “Nordica” a organizat de-a lungul anului trecut o serie de competitii care au reunit aproape o suta de amatori din municipiu si localitatile invecinate, evenimente care au dus la infiintarea unui club, iar de curand, la constiuirea si inregistrarea cu acte in regula a Asociatei Sportive Clubul Roman de Turca.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior101102103104105106107108109110UrmătorSfârşit »

Page 108 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact