logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Fotbal. Liga a IV-a. Seria Nord. Marmatia Sighet – Recolta Saliste 17-0 PDF Imprimare Email
Scris de Mintau Marcel   
Luni, 11 Aprilie 2011 19:37

Rezultate:

Iza Dragomiresti – Foresta C-lung la Tisa 4-2 (1-0)

Marmatia Sighet – Recolta Saliste 17-0 (11-0)

Luceafarul Stramtura – CSO Borsa 1-1 (1-1)

Plimob Sighet – Brisca Sarasau 4-0 (4-0)

Rozalina Rozavlea – Bradul Viseu 3-1 (0-1)

Avantul Barsana – Salina Ocna Sugatag 2-3 (0-2)

Zorile Moisei a stat

Clasament:

Ultima actualizare Luni, 11 Aprilie 2011 19:45
Citeşte mai mult...
 
Echipa de minibaschet a BC ''EKO'' Sighet a obtinut locul 4 la turneul de la Baia Mare PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Duminică, 10 Aprilie 2011 19:50

In perioada 8-9 aprilie la Baia Mare s-a desfasurat Cupa ''Olimpic'' la minibaschet baieti. BC ''EKO'' Sighet a participat la acest turneu alaturi de echipe puternice din Cluj, Tg. Mures si Baia Mare. Micii baschetbalisti sigheteni au plecat la turneu si pentru sustinerea unor meciuri de verificare pentru apropiatele Campionate Nationale de minibaschet de la Brasov din vara aceasta, dar si pentru a obtine un loc cat mai sus in ierarhie.

Cea mai frumoasa figura au facut-o cei de la ''EKO'' Sighet in meciul disputa impotriva echipei ''U'' Mobitelco din Cluj, una dintre cele mai puternice din tara. Dupa ce la pauza clujenii aveau un avans de 16 puncte, in a doua parte a jocului rezultatul a fost intors in favoarea sigheteniilor, acesti reusind sa castige in final cu scorul de 52-47.

Dupa ce echipa BC ''EKO'' Sighet a castigat si meciul impotriva echipei BC ''Olimpic'' III cu scorul de 33-26, s-a calificat in semifinalele competitiei. Aici a jucat impotriva celor de la LPS Tg. Mures, nereusind din pacate sa treaca de acestia, clasandu-se in cele din urma pe locul 4. Un loc deloc de neglijat, avand in vedere valoare echipelor participante la turneu, in special cele clujene.

Citeşte mai mult...
 
Echipa de minibaschet baieti a BC ''EKO'' Sighet participa la un turneu de verificare PDF Imprimare Email
Joi, 07 Aprilie 2011 15:04

În perioada 8 - 10 aprilie 2011, BC Eko Sighet va participa la un turneu de minibaschet băieţi (11 - 12 ani) organizat în localitatea Baia Mare.

La această competiţie vor participa 10 echipe din: Târgu Mureş, Cluj Napoca, Satu Mare, Baia Mare şi, bineânţeles, Sighetu Marmaţiei.

Scopul acestui turneu de verificare este pregătirea jucătorilor pentru Campionatul Naţional de Minibaschet care va avea loc la Braşov în luna iunie a acestui an.

Citeşte mai mult...
 
Proiect educational ''Sportul pentru toti'' - etapa a III-a PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Marţi, 05 Aprilie 2011 19:11

In cadrul proiectului educational ''Sportul pentru toti - Mens sana in corpore sano'' de la Scoala cu clasele I-VIII ''I.M de Apsa'' din Sighetu Marmatiei, sambata 2 aprilie s-a desfasurat un turneu de baschet pentru clasele V-VIII la baieti. Locul desfasurarii a fost Sala Polivalenta din Sighet, la competitie participand 4 echipe de baschet de la Sc. ''I. Creanga'' din Satu Mare, profesor Sin Iulian, de la Sc ''G. Cosbuc'', profesor Miel Nelu, de la Colegiul National ''Dragos Voda'', profesor Anton Fangli si de la Sc. ''I.M de Apsa'', profesor Marian Lazar.

Initiatorul proiectului este domnul profesor Marian Lazar, in colaborare cu doamna profesoara Mariana Groza.

Rezultatele meciurilor sunt urmatoarele:

Vezi foto
 
Cupa ''Sighet FM'' la babybaschet 2011 - eveniment initiat de Scoala cu clasele I-VIII ''I.M de Apsa'' PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Joi, 31 Martie 2011 13:14

In perioada 15-17 aprilie 2011, la Sighetu Marmatiei se va desfasura cea de-a patra editie a Cupei ''Sighet FM'' la babybaschet. Turneul este pentru baieti nascuti in 2001-2002, in acest an participand peste 200 de copii de la diferite cluburi din tara. Timp de 3 zile, orasul nostru va fi gazda pentru echipele ''U'' Mobitelco(3 echipe), BC ''For You''(1 echipa), BC ''Speranta''(1 echipa) din Cluj, CSM Oradea(1 echipa), LPS Satu Mare(1 echipa) si BC ''Olimpic'' Baia Mare( 4 sau 5 echipe). Clubul sighetean de baschet ''EKO'' Sighet va participa la competitie cu 4 echipe.

Organizatorii evenimentului sunt Sighet TV, Sighet FM, Sc ''I.M de Apsa'' si BC ''EKO'' Sighet. Initiatorul parteneriatului din acest an dintre Sc ''I.M de Apsa'' si BC ''EKO'' Sighet este domnul profesor Albert Villand, implicat trup si suflet in baschetul sighetean, alaturi de ceilalti colegi ai dansului din cadrul clubului sighetean, Emil Kosztelnik si Mark Ardelean.

Startul competiei se va da vineri 15 aprilie de la orele 13:00, meciurile jucandu-se simultan in salile de sport de la CN ''Dragos Voda'' si Liceul ''Leowey Klara'', urmand a continua sambata dimineata, finalele disputandu-se in ziua de duminica la Sala Polivalenta.

Arbitrajul va fi asigurat de un numar de 3 arbitri din Satu Mare.

Se spera ca la acest turneu sa fie prezent un mare nume din Federatia Romana de Baschet, si anume doamna Svetlana Dragusin, coordonatoare a loturilor nationale de juniori ale Romaniei.

Ultima actualizare Joi, 31 Martie 2011 18:47
Citeşte mai mult...
 
VIDEO: Sahistii sigheteni au cucerit Cupa “Vointa – Informatia Zilei” de la Satu Mare PDF Imprimare Email
Joi, 31 Martie 2011 08:21

In perioada 24-27 martie, in Casa de Cultura a Tineretului German din Satu Mare s-a desfasurat editia a IX-a a turneului de sah pentru juniori pana la 12 ani dotat cu Cupa “Vointa – Informatia Zilei”, turneu la care, alaturi de cei peste 80 jucatori din Arad, Brasov, Alba Iulia, Targoviste, Timisoara, Turda, Oradea, Deva, Zalau, Ramnicu Valcea, Marghita, Satu Mare precum si din Ungaria si Bulgaria, au participat si doua cluburi din Maramures, respectiv CS Baia Mare si CS Sig-Mar din Sighet. In urma celor trei zile de joc, arbitrii Ciprian Muntean, Pall Zoltan si Ioan Nicula Dinu au decernat premiile turneului, cele mai multe fiind cucerite de micii jucatori sigheteni antrenati de Ioan Costiuc. Astfel, in functie de categoria de varsta, pe locul I s-au clasat jucatorii Csurka Roland (10 ani – baieti) care a fost declarat si marele castigator al turneului, Fulvia-Carina Lumei (10 ani – fete) si Felix-Cosmin Orga (8 ani). Locul II a fost cucerit de Andrei-Catalin Mintau (8 ani) iar pe Locul III s-au clasat jucatorii Dan Alexandru Dicu (10 ani – baieti), Adela-Maria Simion (10 ani – fete) si Paul-Constantin  Marina-Fit (12 ani).

Ultima actualizare Joi, 31 Martie 2011 08:54
Citeşte mai mult...
 
Concurs de baschet organizat de BC Eko Sighet şi Şcoala "Dr. Ioan Mihalyi de Apşa" pentru copii de la grădiniţele nr. 9 şi nr. 13 din Sighetu Marmaţiei PDF Imprimare Email
Scris de Mintau Marcel   
Miercuri, 23 Martie 2011 21:49

Astăzi, 23 martie 2011, în cadrul parteneriatului dintre BC Eko Sighet şi Şcoala "Dr. Ioan Mihalyi de Apşa" din Sighetu Marmaţiei, la iniţiativa prof. Villand Albert, s-a desfăşurat un concurs inedit pentru micii baschetbalişti de la grădiniţele nr. 9 şi nr. 13 din municipiul nostru. Acest concurs a constat în parcurgerea unui traseu realizat de către profesorii Villand Albert şi Mark Muntean în care copii au trebuit să demonstreze cât de bine stăpânesc elementele tehnice de bază din baschet, cum ar fi: dribling, pasă, recuperare sau aruncare la coş.

După ce toţi copii participanţi au parcurs respectivul traseu, antrenorii care au organizat această competiţie s-au declarat încântaţi de prestaţia avută de cei mici, drept dovada micuţii au fost răsplătiţi cu diploma de merit.

Baschet Club Eko Sighet aduce mulţumiri colectivului de educatoare de la grădiniţele nr. 9 şi nr. 13 pentru implicarea în această activitate derulată astăzi.

Este de admirat deoarece se ştie că sportul îi ajută pe copii să se dezvolte fizic armonios şi sănătos.

Citeşte mai mult...
 
VIDEO: Boxul sighetean confirmă din nou. Argint la Cupa României PDF Imprimare Email
Scris de Mintau Marcel   
Marţi, 22 Martie 2011 21:07

În perioada 13 - 19 martie 2011, la Brăila s-a desfăşurat turneul de box “Cupa României” pentru juniori.

Şi la această competiţie boxul sighetean a continuat tradiţia rezultatelor bune şi foarte bune obţinute de-a lungul timpului.

Boxerii legitimaţi la CSS Sighetu Marmaţiei şi pregătiţi de antrenorii Adrian Şteţca şi Claudiu Râşco au cucerit medalia de argint prin sportivul în vârstă de 15 ani Sidău Marius Alexandru (elev la lic. nr. 2) la categoria 63 kg. Astfel, prin evoluţiile deosebite pe care le-a avut la acest turneu, Marius a intrat în vederea convocării în Lotul Naţional de Box Juniori care îl are ca antrenor pe celebrul Titi Tudor “Prosop”.

La acest turneu au mai participat sportivii: Sabadoş Dănuţ – 48 kg care a obţinut locul 5 (elev la sc. gen. nr. 2), Nănăştean Dănuţ – 60 kg. a obţinut locul 5 (elev la lic. nr. 2), Pop Raul – 46 kg. locul 6 (elev la sc. gen.  nr. 5) şi  Marina Valentin  - 57 kg.  locul 6 (elev la sc. gen. nr. 10).

"A fost primul turneu de nivel naţional la care patru sportivi au participat pentru prima dată dar evoluţiile lor ne dau speranţe pentru viitoarele Campionate Naţionale de Box Juniori din luna Mai . Până atunci nivelul lor de pregătire va fi la un alt stadiu, astfel sperăm ca reyultatele să fie unele dintre cele mai bune, mai ales ca unii dintre sportivi sunt în primul an de juniorat”  ne-a declarat Adrian Şteţca.

Ultima actualizare Luni, 01 August 2011 12:52
Vezi video
 
Fotbal- Liga a IV-a. Seria Nord. Rezultatele etapei a II-a din retur PDF Imprimare Email
Scris de Mintau Marcel   
Luni, 21 Martie 2011 17:54

Sambata 19 martie si duminica 20 martie s-au disputat primele meciuri din acest an in Liga a IV-a. Prima etapa din retur s-a disputat anul trecut asa ca acum  s-a jucat etapa a II-a.

Rezultate:

Avantul Barsana – Rozalina Rozavlea 1-2

Zorile Moisei – Plimob Sighet 0-0

Salina Ocna Sugatag – Luceafarul Stramtura 2-1

Bradul Viseu – Marmatia Sighet 1-7

Brisca Sarasau – Iza Dragomiresti 4-1

CSO Borsa – Foresta Campulung la Tisa 10-1

Recolta Salistea de Sus a stat etapa aceasta

Clasament:

Citeşte mai mult...
 
VIDEO: ONSŞ şah etapa judeţeană 19.03.2011. Rezultatele sighetenilor PDF Imprimare Email
Scris de Apopi Mariana Diana   
Duminică, 20 Martie 2011 12:31
Rezultatele sighetenilor
Clasament fete - 20 participante
Locul I
CÎMPEAN ANDRA – Şc.cu cls.I-VIII Dr.I.Mihalyi de Apşa, Sighetu-Marmaţiei,prof.Marian Lazăr
 
Locul II
LUMEI FULVIA-CARINA –Şc.cu cls.I-VIII George Coşbuc Sighetu-Marmaţiei,prof.Nelu Miel
 
Locul III
SIMION ADELA - Şc.cu cls.I-VIII George Coşbuc Sighetu-Marmaţiei,prof.Nelu Miel  
MICULESCU ŞTEFANIA- Şc.cu cls.I-VIII Dr.I.Mihalyi de Apşa, Sighetu-Marmaţiei,prof.Marian Lazăr
 
Locul IV
FOTACHE CLARA- Şc.cu cls.I-VIII Dr.I.Mihalyi de Apşa, Sighetu-Marmaţiei,prof.Marian Lazăr
CULAC DARIA-Liceul Regele Ferdinand Sighetu-Marmaţiei,prof.Mihai Lumei
 
Ultima actualizare Duminică, 20 Martie 2011 13:15
Citeşte mai mult...
 
Fotbal- Liga a IV-a. Seria Nord se reia cu etapa a II-a din retur PDF Imprimare Email
Scris de Mintau Marcel   
Vineri, 18 Martie 2011 16:57

Sambata 19 martie si duminica 20 martie se disputa primele meciuri din acest an in Liga a IV-a.

Conform site-ului Asociatiei Judetene de Fotbal Maramures, au aparut noi reglementari: se vor folosi obligatoriu 2(doi) jucători sub 21 de ani, din care unul poate fi schimbat cu jucător peste 21 de ani; - la barajul dintre câștigătoarele seriilor Nord și Sud nu este obligatorie folosirea de jucători sub 21 de ani și nici la barajul de promovare pentru liga a III-a.

 Program:

Avântul Bârsana - Rozalina Rozavlea
Zorile Moisei - Plimob Sighet
Salina Ocna Sugatag - Luceafarul Strâmtura
Bradul Viseu - Marmatia Sighet

Brisca Sarasau - Iza Dragomiresti
CSO Borsa - Foresta Campulung la Tisa
Recolta Salistea de Sus sta aceasta etapa

Ultima actualizare Vineri, 18 Martie 2011 17:11
Citeşte mai mult...
 
Cupa Hagi – finala judeţeană PDF Imprimare Email
Scris de Mintau Marcel   
Vineri, 18 Martie 2011 08:30

În acest weekend, pe terenul de fotbal din Tăuţii Măgherăuş se vadisputa faza finală judeţeană a Cupei Hagi la fotbal. Competiţia este destinată copiilor născuţi în anul 1999 şi mai mici.

S-au calificat  în această finală echipele: CS Plimob Sighetu Marmaţiei, CS Xela Baia Mare, FC Suciu de Sus şi FC Mara 2010 Baia Mare .

Finala se va juca dupa sistemul fiecare cu fiecare dupa urmatorul program:

Sâmbătă - 19 martie:

CS Plimob Sighetu Marmaţiei – FC Suciu de Sus

CS Xela Baia Mare – FC Mara 2010 Baia Mare

CS Xela Baia Mare – FC Suciu de Sus

Citeşte mai mult...
 
Cupa Hagi – Plimob Sighet s-a calificat în faza finală judeţeană PDF Imprimare Email
Scris de Mintau Marcel   
Luni, 14 Martie 2011 20:28

În acest weekend, pe terenul de fotbal din Tăuţii Măgherăuş s-au jucat meciuri pentru calificarea în faza finală judeţeană a Cupei Hagi la fotbal. Competiţia este destinată copiilor născuţi în anul 1999 şi mai mici.

La acest turneu au participat opt echipe, împărţite în două grupe, Plimob Sighet evoluând în Grupa B alaturi de  FC Suciu de Sus, CS Salina Ocna Sugatag si CS XELA II.

Echipa sigheteană a obţinut urmatoarele rezultate:
Plimob – XELA II 4 – 0
Plimob – Salina 7 – 1

Plimob - FC Suciu 4 -1


Clasamentul grupei:

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior101102103104105106107108109110UrmătorSfârşit »

Page 107 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact