logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Axeniuc Gabriel de la CSS Sighet - locul IV la Campionatele Nationale de Atletism PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Luni, 11 Iulie 2011 09:15

In perioada 8-9 iulie 2011, la Bucuresti s-au desfasurat Campionatele Nationale pentru Juniori III la atletism. Competitie de mare anvergura, prezenta sportivilor la toate probele din concurs fiind foarte numeroasa, de la toate cluburile sportive scolare din tara.

De la CSS Sighet a fost prezent un sportiv la proba de aruncarea sulitei, proba pentru care a dovedit reale calitati. La finalul probei, dupa ce s-a ''luptat'' cu alti 13 concurenti a reusit sa obtina locul IV pe tara cu un rezultat de 44,49m(43,19m; 41,59m; 44,49m; 40,86m; 37,81m; 35,76m), la prima participare la un campionat national. Atletul sighetean se numeste Gabriel Axeniuc, are 13 ani si este elev al Scolii generale nr 2 din Sighet. La CSS Sighet este antrenat de doamna profesor-antrenor Melinda Oros.

Citeşte mai mult...
 
Rezultate BC EKO Sighet in Liga Nationala de Minibaschet 2011 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 27 Iunie 2011 07:00

In aceste zile, Baschet Club EKO Sighet se afla la Brasov unde se desfasoara Liga Nationala de Minibaschet 2011, competitie la care participa 80 de echipe de la diferite cluburi de baschet din tara. (Detalii despre aceasta competitie gasiti AICI). Puteti citi AICI un interviu oferit de prof. Emil Kosztelnik chiar inainte de plecarea la Brasov. 

Pana in prezent, BC EKO Sighet a obtinut urmatoarele rezultate:

Campionatul national - Baby Baschet Masculin (21.06.2011):

ASC Solaris Ploiesti   -   CS Eko II Sighet 4:14

ACS Dan Dacian I - CS Eko II Sighet 43:4

CS Galactica Cluj-Napoca    -    CS Eko III Sighet 23:3

CS Eko III Sighet -  CSS Craiova   7:28  

LPS CSU Pitesti   -    CS Eko I Sighet 7:28

Ultima actualizare Luni, 27 Iunie 2011 08:18
Citeşte mai mult...
 
Tinerele sperante ale atletismului sighetean iau competitiile cu asalt PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Duminică, 26 Iunie 2011 20:30

In 24 iunie la Bucuresti, in organizarea Federatiei Romane de Atletism, s-a desfasurat un concurs de Grand Prix la atletism pentru Juniori III. De la Clubul Sportiv Scolar Sighetu Marmatiei, la concurs a participat si sportivul Axeniuc Gabriel la proba de sulita. De foarte multi ani, CSS Sighet nu a mai avut reprezentanti la aceasta proba, dar acum acest tanar atlet si-a dovedit calitatile de sulitas cu putin timp in urma. Antrenat de doamna profesoara Melinda Oros, atletul a reusit la acest concurs clasarea pe locul II cu un rezultat de 42,12m (rezultatele celor 6 aruncari din concurs se prezinta astfel: 39.34m; 37.60m; 42.12m; 40.99m; 38.97m; 38.55m).

Aceasta reusita ii da dreptul sa participe la finala Campionatelor Nationale, ce se va desfasura in perioada 8-9 iulie la Bucuresti, unde atat antrenoarea cat si sportivul spera la un loc pe podium.

Astazi -26 iunie la Bucuresti s-au desfasurat Campionatele Nationale de atletism pentru copii I, competitie la care au participat trei sportivi de la CSS Sighet: Branteruc Maria, Csilik Galaxia si Codrea Denisa. Cei trei atleti, care se antreneaza sub indrumarea profesorilor Csilik Zoltan si Oros Melinda, au obtinut rezultate remarcabile, tinand cont de numarul mare de participanti de la probele la care cele trei au participat.

Citeşte mai mult...
 
BC EKO Sighet in Liga Nationala de Minibaschet 2011 PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Joi, 16 Iunie 2011 08:54

In perioada 19 iunie-9 iulie la Brasov se va desfasura Liga Nationala de Minibaschet 2011, competitie la care vor participa 80 de echipe de la diferite cluburi de baschet din tara, unele din ele cu traditie in acest sport si adversari de temut in aceasta competitie. Vor participa echipe de la CS For You Cluj, CS Galactica Cluj, CS Dinamo Bucuresti, LPS Tg. Mures, CS U-Mobitelco Cluj, CS Speranta Cluj, CSS-LPS Satu Mare, BC Olimpic Baia Mare si multe altele, acestea fiind doar cele mai cunoscute pentru sigheteni deoarece au participat la competitiile desfasurate in orasul nostru.

Cum era si firesc, BC EKO Sighet va participa si anul acesta la competitie, cu un numar de 5 echipe atat la fete - minibaschet, cat si la baieti - minibaschet si babybaschet. Numarul total de copii participanti de la clubul sighetean este de 53 de sportivi, insotiti de antrenorii Albert Villand si Emil Koszstelnik.

Plecarea spre Brasov se va face duminica dimineata la orele 8:30, cu primele 3 echipe pentru competitia de babybaschet baieti. In saptamana urmatoare vor pleca copii ce vor participa la minibaschet - 26 iunie - 2 iulie. Iar in cea de-a treia saptamana vor pleca fetele, pentru minibaschet - 3-9 iulie.

Antrenorii clubului ne-au declarat ca cele mai bune rezultate le asteapta in competitia de babybaschet baieti, unde desi se vor bate cu echipe puternice, asteapta si doresc sa se claseze pe un loc cat mai fruntas. Desi sunt echipe puternice, ele nu sunt de neinvins, competitiile anterioare la care au participat, demonstrandu-le celor de la BC EKO Sighet ca orice se poate intampla, chiar in fata unei echipe de locurile I-II pe tara.

Ultima actualizare Vineri, 17 Iunie 2011 12:40
Citeşte mai mult...
 
Baraj pentru Liga a III-a. Adio, promovare: Unirea Valea lui Mihai – CS Marmatia Sighetu Marmatiei 5-0 (1-0) PDF Imprimare Email
Miercuri, 15 Iunie 2011 18:54
Pe Stadionul Municipal din Zalau, maramuresenii de la CS Marmatia Sighetu Marmatiei au disputat in aceasta seara meciul de baraj pentru promovarea in Liga a treia de fotbal. Adversarii lor au fost bihorenii de la Unirea Valea lui Mihai. 

In prima repriza, sighetenii nu au jucat absolut nimic, bihorenii fiind cei care au controlat jocul si au avut cateva ocazii de a marca. De altfel, acest lucru l-au reusit in minutul 30, cand Popa a trimis mingea in poarta maramureseana in urma unei centrari primite dintr-o lovitura de colt. Golul doi al bihorenilor este marcat de Szalai in minutul 50. Trei minute mai tarziu, Iambor face 3-0, iar in minutul 63 sigheteanul Vasile Balea introduce mingea in proprie poarta si scorul devine 4-0. Sarasz face 5-0 in minutul 75. 
Ultima actualizare Joi, 16 Iunie 2011 05:23
Citeşte mai mult...
 
Şahiştii sigheteni au cucerit şapte cupe la turneul de şah dotat cu Cupa „Partyum” de la Marghita PDF Imprimare Email
Scris de Ioan J. Popescu   
Miercuri, 15 Iunie 2011 08:44

În aceste zile, la Marghita, judeţul Bihor, s-a desfăşurat ediţia a III-a a turneului de şah dotat cu Cupa „Partyum” la care, alături de concurenţi din Satu Mare, Cluj, Zalău şi localitatea gazdă, au participat şi şapte jucători ai Clubului de Şah „Sig-Mar” din Sighetu-Marmaţiei dintre care toţi şapte s-au regăsit în clasamentul final. Astfel, în funcţie de grupa de vârstă, pe locurile întâi s-a clasat Codruţa Dumitrana Vîrsta, Andrei Cătălin Mintău şi Fulvia Carina Lumei. Locul II a fost cucerit de Silviu Andrei Pontoş, Dan Alexandru Dicu iar pe Locul III, onceşteanul Vlad Chindriş. În continuare, tânărul jucător Eduard Daniel Csiszar a jucat cu seniorii pentru rating ELO, respectiv pentru a trece în clasamentul internaţional.

Ultima actualizare Miercuri, 15 Iunie 2011 08:48
Citeşte mai mult...
 
FC Marmatia Sighetu Marmatiei isi joaca azi sansa de promovare in Liga a treia PDF Imprimare Email
Miercuri, 15 Iunie 2011 08:04
Azi, de la ora 17.30, sunt programate cele 21 de jocuri, in mansa unica, contand pentru barajul de promovare in Liga a III-a. Iau parte castigatoarele celor 42 de campionate judetene/Bucuresti. Maramuresul este reprezentat de Marmatia Sighetu Marmatiei, care va evolua la Zalau, in compania castigatoarei judetului Bihor, CS Unirea Valea lui Mihai. Marmatia a castigat Seria Nord, avand 22 victorii, un egal si o singura infrangere in 24 de etape. In partida de baraj, CS Marmatia 96 Sighetu Marmatiei s-a impus cu scorul de 3-2 in fata castigatoarei seriei Sud, Progresul Somcuta Mare. 
Ultima actualizare Miercuri, 15 Iunie 2011 08:50
Citeşte mai mult...
 
Vrei la stadion? Platesti un 1 leu ! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 13 Iunie 2011 16:31
Numarul sighetenilor care prefera sa mearga la stadion pentru face miscare este in crestere an de an. Nu vorbim doar de tineri, ci si varstnicii sunt adeptii acestui loc datorita spatiului considerabil in care poti sa te desfasori in voie.
 
Daca pana acum aveai nevoie doar de un echipament sportiv si chef de sport, de-acum inainte va fi nevoie ca in buzunarul tau sa stea si cate un leu pentru fiecare zi in care vei pasi pe stadion. Masura luata de catre conducerea stadionului, aceea de a impune o taxa de 1 leu/ persoana se datoreaza fondurilor limitate pe care le au pentru a mentine in forma spatiul.
Citeşte mai mult...
 
Fotbal: Progresul Somcuta Mare si CS Marmatia 96 Sighetu Marmatiei 2 - 3 PDF Imprimare Email
Vineri, 10 Iunie 2011 07:34

Pe stadionul „Viorel Mateianu”, s-a disputat ieri, 9 iunie, meciul pentru desemnarea reprezentantei judetului Maramures la barajul de promovare in Liga a III - a. Partida a adus fata in fata echipele Progresul Somcuta Mare si CS Marmatia 96 Sighetu Marmatiei. Scorul la pauza a fost 1-1, iar dupa 90 de minute a ramas neschimbat. Dupa cele doua reprize de prelungiri, victoria le-a apartinut sighetenilor, care vor merge la baraj. 

Primii au marcat sighetenii, iar dupa cinci minute au inscris jucatorii de la Progresul. Dupa 90 de minute de joc, scorul a ramas 1 - 1. Urmeaza prelungirile - doua reprize a cate 15 minute. In prima repriza a prelungirilor, a inscris pentru sigheteni Marincean.  In ultimul minut al primei reprize, a egalat, pentru Progresul Somcuta Mare, Gelu Bar. In a doua repriza a prelungirilor a inscris pentru CS Marmatia 96 Sighetu Marmatiei jucatorul cu numarul 16, Ioan Chindris.  Dupa cele doua reprize de prelungiri, victoria le-a apartinut sighetenilor.  

Ultima actualizare Vineri, 10 Iunie 2011 11:19
Citeşte mai mult...
 
Echipa de fotbal a ISUMM, calificata in sferturi la Campionatul de Fotbal al Ministerului de Interne PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 09 Iunie 2011 14:52
Pompierii maramureşeni au dovedit încă o dată, că sunt sportivi de clasă. Selecţionata de fotbal a I.S.U. Maramureş a învins astăzi, 09.06.2011, echipa Poliţiei judeţului Timiş cu 5-4, într-un meci desfăşurat în baza sportivă din localitatea Paleu, judeţul Bihor, în cadrul Campionatului de fotbal al Ministerului de Interne şi s-a calificat, în premieră, în sferturile competiţiei.
A fost o partidă dramatică, de mare luptă, cu o evoluţie a scorului spectaculoasă. Poliţiştii timişeni au condus cu 2-0, însă înainte de pauză pompierii s-au apropiat la 2-1. Selecţionata poliţiştilor a fost mereu la conducere, însă tenacitatea pompierilor a dat roade. La sfârşitul celor 90 de minute de joc regulamentare, scorul era egal: 4 - 4. Au urmat două reprize de prelungiri de câte 15 minute. Pe parcursul acestora, echipa ISU Maramureş a reuşit să mai puncteze încă o dată şi a întors rezultatul în favoarea sa. 
Ultima actualizare Joi, 09 Iunie 2011 15:36
Citeşte mai mult...
 
Progresul Somcuta Mare si CS Marmatia 96 Sighetu Marmatiei joaca pentru accederea in Liga a III–a PDF Imprimare Email
Miercuri, 08 Iunie 2011 16:28
Maine, 9 iunie, de la ora 17:00, pe stadionul „Viorel Mateianu”, se va disputa meciul pentru desemnarea reprezentantei judetului Maramures la barajul de promovare in Liga a III – a. Fata in fata se vor afla Progresul Somcuta Mare si CS Marmatia 96 Sighetu Marmatiei. Meciul va fi arbitrat de Adrian Suta, ajutat de Cristian Lucaci si Radu Despa. Rezerva este Daniel Gheighis. Observator din partea AJF Maramures la aceasta partida va fi Zoltan Szekely. 

De la ora 15:00, pe acelasi teren, se va disputa finala campionatului la juniori, intre echipele FC Maramures Universitar II Baia Mare si CS Plimob Sighetu Marmatiei. Finala juniorilor il va avea la centru ca arbitru pe Danut Maghear, iar asistenti vor fi Ionut Sava si Gheorghe Tarba. Rezerva va fi arbitrul Radu Osan, iar observator Dan Marchis.
Ultima actualizare Miercuri, 08 Iunie 2011 16:48
Citeşte mai mult...
 
''Atleti in devenire'' - cros organizat de CSS Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Luni, 06 Iunie 2011 07:24

In organizarea Clubului Sportiv Scolar Sighetu Marmatiei – director profesor Lais Aladar, miercuri 8 iunie de la orele 16:00 in parcul Gradina Morii, va avea loc crosul ''Atleti in devenire''. Crosul se adreseaza elevilor din clasele III-VIII, fete si baieti, numarul de participanti de la fiecare scoala este nelimitat.

Probele de concurs sunt urmatoarele:

Clasele III-IV fete- 800m

                 baieti – 1000m

Clasele V-VI fete – 1000m

                 baieti – 1200m

Clasele VII-VIII fete – 1200m

                     baieti – 1400m.

Sunt asteptati cat mai multi elevi de la scolile din municipiu, dar sunt invitati si copii de la scolile rurale din apropierea Sighetului.

Mai multe informatii se pot obtine de la doamna profesoara Melinda Oros, antrenor de atletism la CSS Sighet, tel: 0745571090.

 
FOTBAL - Liga a IV-a. Marmatia Sighet, locul I in seria Nord PDF Imprimare Email
Luni, 06 Iunie 2011 06:26
Punct final si in seria Nord a Ligii a patra. Campioana seriei este CS Marmatia 96 Sighetu Marmatiei. Rozalina Rozavlea a castigat in fata celor de la Plimob Sighet si i-a egalat in clasament. Oaspetii au venit in aceasta deplasare cu o echipa formata in mare majoritate de juniori. In derbyul etapei, Zorile Moisei s-a impus in fata liderului CS Marmatia Sighetu Marmatiei la limita dupa un meci despre care nu prea dorim sa comentam. Rezultatul spune totul, iar jocul a fost unul de… “vacanta”. In consecinta, pana in acest moment, CS Marmatia 96 Sighetu Marmatiei va juca joi, 9 iunie, de la ora 17, meciul pentru stabilirea campioanei judetului Maramures, in compania echipei Progresul Somcuta Mare. Partida se va juca pe stadionul “Viorel Mateianu’ din Baia Mare. 
Ultima actualizare Luni, 06 Iunie 2011 06:40
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior101102103104105106107108109110UrmătorSfârşit »

Page 104 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact