logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Sighetenii, cei mai buni la tenis de masa dintre pompieri PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 18 August 2011 14:57
 În Baia Mare s-au desfăşurat astăzi întrecerile Cupei Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România la tenis de masă, ediţia 2011, faza pe unitate. Competiţia, la care au participat pompieri din toate subunităţile I.S.U. Maramureş, a avut loc la clubul “Mr.Biliard“, care a pus la dispoziţia sportivilor sala de tenis de masă.  
După partide intens disputate, de un nivel tehnic deosebit, clasamentul s-a prezentat astfel:
 
Categoria sub 35 de ani:
Locul I - Plt. Adrian Semeniuc, Detaşamentul de Pompieri Sighetu Marmaţiei
Locul II - Plt.maj. Gheorghe Melniciuc, Secţia de Pompieri Vişeu de Sus
Locul III – Plt. Ştefan Moldovan, reşedinţa I.S.U. Maramureş
Ultima actualizare Joi, 18 August 2011 15:05
Citeşte mai mult...
 
Cristi Balaj vrea o singura serie in Liga 4 PDF Imprimare Email
Marţi, 09 August 2011 14:19

Presedintele AJF Maramures, Cristi Balaj, isi doreste o singura serie in Liga 4, modificarea urmand a fi pusa in aplicare din sezonul 2012-2013. Astfel, in cel de-al patrulea esalon, se vor putea inscribe maximum 18 echipe, care vor trebui sa respecte anumite criterii stricte. Vor fi acceptate doar cluburile cu posibilitati financiare dovedite de acte, cu baze sportive moderne (vestiare cu apa calda, siguranta echipelor si a oficialilor, gazon de calitate), cu antrenori care au absolvit minimum cursul organizat de AJF Maramures si cu CIS.

In Liga a 4-a baremurile de arbitraj ar urma sa creasca pana aproape de nivelul celor din Liga 3, iar costurile deplasarilor vor fi si ele ceva mai mari. Balaj a aproximat ca valoarea totala a cheltuielilor facute de fircare echipa in parte se va majora, in cazul unei serii unice, cu circa 7.000 lei. Presedintele AJF a declarat ca va intocmi un proiect de finantare ce urmeaza a fi inaintat Consiliului Judetean, in incercarea de a acoperi aceasta diferenta de cheltuieli.

“Imi doresc sa avem un campionat puternic, in care sa se joace fotbal de calitate, in asa fel incat copiii care termina junioratul sa aiba unde sa mearga”, a precizat Cristi Balaj.

Citeşte mai mult...
 
Concursul de orientare în alergare s-a amânat cu o săptămână PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 08 August 2011 10:03
Trofeul „Maramureş“ la orientare în alergare fost amânat cu o săptămână, astfel că întrecerea se va desfăşura în data de 14 august, în loc de 7 august, cum se stabilise iniţial. Competitia a ajuns la a 40-a ediţie a şi este dotat cu Cupa „Trofeul Maramureş“.
Înscrieri la concurs se pot face la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la telefon 0742-705-42. Competiţia se adresează tuturor categoriilor de vârstă, lungimea traseului fiind de medie distanţă. Validarea participantilor se va face duminică, 14 august, în intervalul orar 10.15-10.45 la Terasa Usturoi, pentru ca la ora 11.00 să fie dat startul concursului. Taxa de participare este de 5 lei pentru fiecare concurent.
 
Ultima actualizare Luni, 08 August 2011 10:08
Citeşte mai mult...
 
Una dintre fostele atlete ale CSS Sighet duce mai departe sportul care a consacrat-o PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Marţi, 02 August 2011 15:17

Una dintre atletele cele mai bune pe care le-a avut Clubul Sportiv Sighetu Marmatiei este Celia Trifoi. Dupa anii de liceu, in care a practicat atletismul de performanta in municipiul nostru sub indrumarea mai multor antrenori, timp in care a avut rezultate remarcabile la diferite concursuri nationale si internationale, sportiva a fost cooptata in echipa CSS Dinamo Bucuresti.

Dupa terminarea liceului, Celia s-a inscris la Bucuresti la cursurile de Stiinte Politice din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative.

Atletismul este o parte importanta din viata ei si in acest moment, colaborarea cu CSS Dinamo continuand si acum, antrenamentele ei desfasurandu-se sub indrumarea antrenorului Marian Ivana.

Ultimul concurs la care a participat a fost Balcaniada de Seniori din Sliven, Bulgaria, unde a obtinut locul 2 la 200 m cu timpul de 24:77 si locul 3 la 4X100 m cu stafeta. Ehipa de fete a iesit pe locul 1 la nr de puncte.

‘’Obiectivele mele de viitor sunt marete in sensul ca as dori sa realizez baremul pentru Olimpiada la probele de 100m sau 200m, dar e un obiectiv foarte greu de indeplinit momentan. De asemenea, trebuie sa lupt pentru a avea timpi buni care sa imi permita sa concurez la concursuri de Grand Prix in afara tarii. Pentru asta este nevoie de foarte multa munca si nu imi este deloc usor datorita faptului ca am de luptat si pentru facultate si nu e prea usor sa le fac fata amandurora. Cert este ca am incredere ca pe viitor voi avea sanse sa ajung unde imi doresc.’’, a declarat Celia Trifoi pentru site-ul nostru.

Ultima actualizare Marţi, 02 August 2011 17:19
Citeşte mai mult...
 
Iasi-ul a gazduit in perioada 24-31 iulie 2011, in organizarea Federatiei Romane de Sah si a Asociatiei Judetene de Sah Iasi, Campionatele Nationale pentru Echipe de juniori si tineret (8-20 ani) PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 31 Iulie 2011 14:39

Concursul a reunit peste 300 de sportivi de la 33 de cluburi din tara. Andra Campean (eleva a scolii I.Mihalyi de Apsa) este dubla medaliata cu aur obtinand locul I cu echipa Partyum Margita atat la sah clasic, Fete-12 ani, cat si la sah rapid Fete-12 ani.

 
Rezultate finale Sah clasic Fete 12 ani:
Locul I -CS PARTYUM MARGHITA (CAMPEAN ANDRA,JAKAB KINCSO,HAIDU CRISTINA)
Locul II -CSM CRAIOVA
Locul III -Clubul Central de Sah BUCURESTI
 
La categoria de varsta Baieti 10 ani-sah clasic, concurenta a fost mare fiind 18 echipe inscrise in concurs. Codrin Cotarlan (elev al Colegiului National Dragos Voda) a reusit alaturi de colegii sai din echipa Logismart Sibiu sa obtina locul I .
 
Ultima actualizare Duminică, 31 Iulie 2011 15:29
Citeşte mai mult...
 
România este în grupă cu Olanda, Turcia, Ungaria, Estonia şi Andorra în preliminariile pentru CM 2014 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 31 Iulie 2011 13:15
Ronaldo a extras din urna, tarile care vor fi adversarele Romaniei din preliminariile CM 2014. Jucam din nou cu Olanda, dupa 12 ani cu Ungaria, cu Turcia si cu Estonia si Andorra. Grupa D Olanda Turcia Ungaria Romania Estonia Andorra Grupa cu cele mai putine echipe, grupa I, este si cea mai dificila.
 
Cele mai bune echipe din prima, a doua si penultima urna au ajuns aici. Doua foste Campioane Mondiale, Spania si Franta, se vor ”duela pe terenul de fotbal” pentru primul loc. Romania putea sa ajunga in aceasta grupa in locul Georgiei si s-ar fi infruntat cu 2 echipe cu care se lupta si in preliminariile Euro 2012 - Franta si Belarus.
 
Sortii nu au fost foarte blanzi nici cu Gabi Balint. Moldova se va infrunta cu Anglia, Muntenegru si gazdele eveimentului EURO 2012, Ucraina si Polonia. Speranţe sunt că România va ajunge la un nou turneu final mondial după 16 ani de pauză, însă s-ar putea ca gazda competiţiei să fie o altă ţară, şi nu Brazilia, aşa cum este stabilit deocamdata.
Ultima actualizare Duminică, 31 Iulie 2011 14:38
Citeşte mai mult...
 
La sah clasic copii 8 ani CS SIG MAR SIGHETU MARAMTIEI au urcat pe podium PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 29 Iulie 2011 13:01
La sah clasic copii 8 ani CS SIG MAR SIGHETU MARAMTIEI s-a incheiat campionatul national pe echipe. Pe podium  copiii au ocupat locul 3.
 
Pe locul 1 s -a clasat CS SAH CLUB GALATI, iar pe 2 CS MICUL SAHIST IASI.
 
Felicitari copiilor si antrenorului Ioan Costiuc, pentru ca, desi nu au cele mai bune conditii de antrenament si sustinere financiara, fac totusi performanta.
Ultima actualizare Vineri, 29 Iulie 2011 13:05
 
Andrei Logos, singura medalie a Maramuresului la Campionatul National pentru seniori PDF Imprimare Email
Vineri, 29 Iulie 2011 11:20

Andrei Logos de la CSS Sighet (antrenor, Adrian Stetca) a obtinut medalia de bronz la categoria 49 kg a Campionatului National de box pentru seniori, competitie care se deruleaza in perioada 24-30 iulie in Bacau. Tot de la clubul sighetean, Adrian Stetca a participat si cu sportivul Mihai Mihai Daniel, la categoria 91kg, acesta ocupand in final locul 6.

Baia Mare a fost reprezentata de doi sportivi de la FC Universitar Box, antrenati de Radu Carstea. Este vorba despre Alexandru Stan la 81 kg si Bogdan Bota la 91 kg. Peste 120 de sportivi au participat la competitia din Bacau, sigheteanul aducand singura medalie a Maramuresului.

Urmatoarea competitie pentru sigheteni va fi Cupa de vara din Baia Mare, organizata de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Maramures, in timp ce baimarenii vor merge la Cupa Lacul Rosu.

Citeşte mai mult...
 
Sig-Mar se bate pentru podium la Campionatul National de Sah PDF Imprimare Email
Vineri, 29 Iulie 2011 09:25
Municipiul Iasi gazduieste in perioada 24-31 iulie 2011, in organizarea F.R. Sah si a Asociatiei Judetene de Sah Iasi, Campionatele Nationale pentru echipe de juniori si tineret (10-20 ani) la sah clasic, rapid si blitz. La aceasta intrecere participa si doua cluburi din judetul Maramures, CS Sig-Mar Sighet, cu trei echipe, si CS Tinere Sperante Baia Mare (o echipa).

Luni s-au disputat jocurile din prima etapa. La sah clasic baieti 8 ani sunt 12 echipe inscrise. CS Sig-Mar Sighet (Felix Cosmin Orga, Andrei Catalin Mintau si Andrei Marina Fit) a pierdut in prima runda cu 1-2 in fata echipei CS Logic 64 Brasov. Apoi, in runda a doua a reusit prima victorie, 2-1 cu Micul Sahist Iasi II. Apoi, sighetenii au invins cu 2-1 pe CSM Ploiesti si tot cu 2-1 pe ACS Philidor Iasi I. In acest moment, echipa noastra ocupa pozitia a treia in clasamentul general.
Ultima actualizare Vineri, 29 Iulie 2011 13:02
Citeşte mai mult...
 
Concurs: Tenis de masa in Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 23 Iulie 2011 10:45
Iubitoriii tenisului de masa sunt asteptati duminica, 24 iulie la Sala Polivalenta pentru a se inscrie la o competitie inedita. Organizatorii acestui eveniment isi asteapta cu portile deschise sportivii incepand cu ora 9 am pentru a-i putea inscrie in concurs.
 
Clubul Copiilor din Sighetu-Marmatiei prin intermediul profesorului Adrian Tantas au gandit acest concurs in asa fel incat sa ii poata reuni atat pe iubitorii tenisului de masa, amatori, cat si pe sportivii din Baia Mare, Farcasa, Viseu si Satu Lung. Numele concursului este Flowmaster si va debuta pe 24 iulie la Sala Polivalenta incepand cu ora 9.
Ultima actualizare Sâmbătă, 23 Iulie 2011 11:05
Citeşte mai mult...
 
In perioada 15 - 17 iulie 2011 la sala Schwab din Satu Mare s-au desfasurat întrecerile din cadrul Cupei Electrolux la şah pentru copii, categoriile de virsta 8 si 10 ani. PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 21 Iulie 2011 14:55

In perioada 15 - 17 iulie 2011 la sala Schwab din Satu Mare s-au desfasurat întrecerile din cadrul Cupei Electrolux la şah pentru copii, categoriile de virsta 8 si 10 ani. Au fost prezenţi 22 de concurenţi de la LPS, CS UNIO şi CS Voinţa din Satu Mare, alături de jucători din Sighet - CS SIGMAR şi Bistriţa.

La grupa de 8 ani baieti, locul I a fost ocupat de Felix Orga , locul 2 - Andrei Mintău - şi locul 3- Silviu Pontoş, de la CS SIGMAR Sighet. La 10 ani cel mai bun s-a dovedit a fi Dan Dicu din Sighet, cu 6 puncte, urmat de Tiago Florian de la LPS Satu Mare, Fulvia Lumei şi Csurka Roland, ambii de la CS SIGMAR Sighet, cu mentiunea ca Fulvia Lumei a ocupat locul I la fete 10 ani.

Ultima actualizare Joi, 21 Iulie 2011 15:02
Citeşte mai mult...
 
Liga Nationala de Minibaschet - Brasov 2011 - BC EKO Sighet si-a facut simtita prezenta PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Joi, 21 Iulie 2011 13:16
Pentru mai multe informatii vizitati www.ekosighet.ro
 
Atleta sigheteanca Michnea Georgiana va participa la Campionatele Europene de atletism de la Tallin PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Marţi, 19 Iulie 2011 12:15

Actualizare:La finalul probei de saritura in lungime, atleta sigheteanca Michnea Georgiana a ocupat locul 7. Felicitari Georgiana!

In perioada 21-24 iulie la Tallin se vor desfasura Campionatele Europene de atletism pentru juniori I. Romania va fi prezenta la competitie cu un lot de 27 de atleti – 17 fete si 10 baieti la diferitele probe ce vor avea loc: stafeta 4x400m, 3000m, 1500m, greutate, triplusalt, etc.

Din lotul tricolor face parte si sportiva Michnea Georgiana, fosta atleta a Clubului Sportiv Scolar din Sighetu Marmatiei, acum ea fiind legitimata la CS Dinamo Bucuresti. Ea va concura la proba de saritura in lungime alaturi de o alta atleta romanca de valoare, Alina Rotaru.

Este o mare onoare pentru CSS Sighet si pentru orasul nostru ca o tanara plecata de aici sa ajunga atat de departe in sport. Dupa numeroase titluri nationale si concursuri de Grand Prix castigate, dupa doua titluri balcanice si din nefericire dupa o perioada lunga de accidentare, Georgiana a ajuns acolo unde ii este locul, printre campioni.

Ii dorim sighetencei sa obtina un rezultat cat mai bun la aceasta competitie si peste cativa ani sa o vedem concurand si la concursurile pentru seniori, in speta campionate europene, mondiale si de ce nu si la Olimpiada?! Ar fi un mare castig pentru sportul romanesc si pentru orasul nostru un bun prilej de a-i fi numele pe buzele multor romani iubitori de atletism.

Ultima actualizare Duminică, 24 Iulie 2011 18:14
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior101102103104105106107108109110UrmătorSfârşit »

Page 103 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact