logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Finala Turca Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 17 Octombrie 2011 15:18
Vedeti mai jos partea a doua:
Ultima actualizare Luni, 17 Octombrie 2011 18:58
Citeşte mai mult...
 
Sportivii vor consuma suplimente alimentare numai pe baza de prescriptie medicala PDF Imprimare Email
Joi, 13 Octombrie 2011 10:17

Ministerul Sanatatii (MS) a supus dezbaterii publice un proiect de Lege privind producerea, importul si comercializarea suplimentelor alimentare.

Potrivit proiectului de act normativ, sportivii pot consuma suplimente alimentare numai pe baza de prescriptie medicala, iar medicii si personalul asistent al sportivilor vor avea obligatia sa prescrie sau sa ofere acestora doar suplimente alimentare care nu contin precursori hormonali sau alte substante din Lista interzisa a Agentiei Mondiale Anti-Doping (AMAD).

"Este interzisa prescrierea, recomandarea sau oferirea catre sportivi a suplimentelor alimentare care contin precursori ai hormonilor androgeni si/sau alte substante cuprinse in Lista interzisa", se arata in proiectul de act normativ.

Documentul supus dezbaterii publice mai stabileste ca emiterea Certificatului de Notificare pentru punerea pe piata a unui supliment alimentar oferit spre comercializare si sportivilor necesita avizul Agentiei Nationale Anti-Doping si in cazul in care contine precursori ai hormonilor androgeni sau alte substante interzise sportivilor. Punerea in vanzare a produsului se va face doar cu inscriptionarea pe eticheta a mentiunii "PRODUS INTERZIS SPORTIVILOR".

Citeşte mai mult...
 
FOTBAL - Rezultate din Liga a patra, seria Nord PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 11 Octombrie 2011 08:46

Fotbal, Liga a IV-a, Seria Nord.

Rezultatele ultimei etape:

CSO Borsa – Zorile Moisei 1-1, Foresta Campulung – Iza Dragomiresti 0-4, Marmatia Sighet – Avantul Barsana 4-1, Rozalina Rozavlea – Plimob Sighet 1-2, Bradul Viseu de Sus – Luceafarul Stramtura 2-2, Recolta Salistea de Sus – Salina Ocna Sugatag 1-3.

Ultima actualizare Marţi, 11 Octombrie 2011 22:16
 
Pompierii sigheteni campioni la tenis de masa - „CUPA A.S.P.R.” PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 29 Septembrie 2011 08:55
Reprezentanţii I.S.U. “Gheorghe Pop de Băseşti“ al judeţului Maramureş au ocupat 2 locuri I şi două locuri IV, la competiţia de TENIS DE MASĂ, etapa interjudeţeană.   Activitatea s-a desfăşurat în conformitate cu Calendarul Sportiv al A.S.P.R. pentru anul 2011 şi a avut loc la ISU Crişana al judeţului Bihor. Câştigătorii noştrii au fost următorii:
Categoria sub 35 ani: Plt. Adrian Semeniuc, Detaşamentul de Pompieri Sighetu Marmaţiei, Locul IV
Categoria 36 – 45 de ani: Plt.adj. Radu Şiman, Detaşamentul de Pompieri Sighetu Marmaţiei Locul I
Categoria peste 45 de ani Lt.col. Ovidiu Moldovan, Comandant, Detaşamentul de Pompieri   Sighetu Marmaţiei Locul I 
Categoria dublu: Plt. Florin Corău şi Plt. Petru Dolca, Detaşamentul de Pompieri  Sighetu Marmaţiei Locul IV

 
Pompierii sigheteni, fruntasi la ''CUPA A.S.P.R.” la tenis de masa PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 29 Septembrie 2011 07:38

 

Reprezentanţii I.S.U. “Gheorghe Pop de Băseşti“ al judeţului Maramureş au ocupat 2 locuri I şi două locuri IV, la competiţia de TENIS DE MASĂ, etapa interjudeţeană. Activitatea s-a desfăşurat în conformitate cu Calendarul Sportiv al A.S.P.R. pentru anul 2011 şi a avut loc la ISU Crişana al judeţului Bihor. Câştigătorii noştrii au fost următorii:

Categoria sub 35 ani: Plt. Adrian Semeniuc, Detaşamentul de Pompieri Sighetu Marmaţiei, Locul IV

Categoria 36 – 45 de ani: Plt.adj. Radu Şiman, Detaşamentul de Pompieri Sighetu Marmaţiei Locul I

Categoria peste 45 de ani Lt.col. Ovidiu Moldovan, Comandant, Detaşamentul de Pompieri   Sighetu Marmaţiei Locul I

Categoria dublu: Plt. Florin Corău şi Plt. Petru Dolca, Detaşamentul de Pompieri   Sighetu Marmaţiei Locul IV

Ultima actualizare Joi, 29 Septembrie 2011 10:01
Vezi foto
 
Salile de culturism si fitness vor functiona in baza unui certificat eliberat de Agentia Nationala Anti-Doping PDF Imprimare Email
Joi, 29 Septembrie 2011 07:36

Salile de culturism si fitness vor avea nevoie pentru functionare de un certificat eliberat pentru o durata de trei ani de Agentia Nationala Anti-Doping (ANAD), conform unei Hotarari de Guvern referitoare la normele de aplicare a Legii 104/2008 privind prevenirea si combaterea producerii si traficului ilicit de substante dopante cu grad mare de risc, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean.

"Activitatea in salile de culturism si fitness se va derula in baza unui certificat eliberat de ANAD, valabil pe durata de trei ani. Proprietarii de sali sunt obligati sa ceara eliberarea acestui certificat in termen de sase luni de la intrarea in vigoare a acestei Hotarari de Guvern, urmand ca ANAD sa elibereze certificatele in termen de 90 de la data depunerii documentatiei.

Scopul actului normativ este prevenirea si combaterea traficului de substante dopante cu grad mare de risc si, bineinteles, combaterea vanzarii in salile de culturism si de fitness. Emiterea certificatului implica autorizarea functionarii salilor de sport din punctul de vedere al reglementarilor antidoping. In acest sens, intre documentele pe care trebuie sa le depuna este si lista actualizata cu substantele alimentare distribuite in salile de sport", a evidentiat oficialul guvernamental.

Ultima actualizare Joi, 29 Septembrie 2011 08:09
Citeşte mai mult...
 
Fotbalistul sighetean Marius Bilaşco, la al treilea gol în China PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 29 Septembrie 2011 06:44
Fotbalistul Marius Ioan Bilaşco, plecat de la Steaua Bucuresti (născut la data de 13 iulie 1981 la Sighetu Marmaţiei) a înscris al treilea său gol pentru Tianjin Teda, în partida împotriva celor de la Dalian Shide, într-un meci încheiat la egalitate, 2-2.

Titular, Bilaşco a deschis scorul încă din minutul 5 pentru Tianjin, care şi-a majorat diferenţa imediat după pauză. Oaspeţii au revenit însă pe final, reuşind să egaleze.

După 26 din cele 30 de etape ale primei ligi din China, echipa lui Bilaşco e pe locul şapte, cu un meci mai puţin disputat.
 
Produs al Şcolii de Fotbal "Nicolae Dobrin" din Piteşti, Marius Bilaşco a reuşit prima sa performanţă notabilă în timpul junioratului, reuşind să devină Campion Naţional la Juniori alături de Sporting Piteşti. În plus, a reuşit să bifeze 32 de apariţii în echipa naţională de juniori a României.
Ultima actualizare Joi, 29 Septembrie 2011 09:26
Citeşte mai mult...
 
Sigheteanul Cosmin Repa a cucerit Locul I şi Cupa Campionatului European la Karate. PDF Imprimare Email
Scris de I.J. Popescu   
Miercuri, 21 Septembrie 2011 17:13
În aceste zile, la Cluj-Napoca s-au desfăşurat Campionatele Europene de Karate la care Sighetu-Marmaţiei a fost reprezntat de doi karateka, respectiv Cosmin Repa şi Silvia Helici care, la categoria lor de vârstă s-au urcat pe podiumul câştigătorilor.
 
Astfel, Cosmin Repa a cucerit Locul I şi Cupa Campionatului European iar colega lui, Silvia Helici a cucerit un binemeritat Loc III.
 
Reamintim că cei doi karateka sunt deţinătorii a mai multor trofee naţionale şi internaţionale la karate.
Ultima actualizare Miercuri, 21 Septembrie 2011 17:16
Citeşte mai mult...
 
EKO Sighet a reluat antrenamentele PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Duminică, 18 Septembrie 2011 23:02

BC ''EKO'' Sighet anunta reinceperea activitatii pentru sezonul competitional 2011-2011 incepand cu data de 1 septembrie! Antrenamentele se vor desfasura in acest an si in sala de sport a Liceului ''Leowey Klara'', iar sala de sport a Colegiului ''Regele Ferdinand'' ii asteapta pe doritori sub o noua infatisare!

Mingi personalizate EKO Sighet! Tricouri personalizate EKO Sighet!

Pentru mai multe informatii vizitati www.ekosighet.ro , locul unde veti putea asculta si imnul clubului.

BC ''EKO'' Sighet doreste sa multumeasca conducerii liceelor ''Leowey Klara'' si ''Regele Ferdinand'' pentru sprijinul oferit.

Antrenorii BC ''EKO'' Sighet va stau la dispozitie pentru orice informatie suplimentara la urmatoarele numere de telefon:

Ultima actualizare Duminică, 18 Septembrie 2011 23:38
Vezi foto!
 
Vitrina CS „Sig-Mar” s-a îmbogăţit cu două noi trofee: Dan Dicu şi Csurka Roland – laureaţi a două competiţii de şah PDF Imprimare Email
Scris de I.J.Popescu   
Duminică, 18 Septembrie 2011 08:15
De felicitat „găselniţa” lui Ioan Costiuc, antrenorului echipei de copii şi tineret a Clubului de Şah „Sig-Mar” din Sighetu-Marmaţiei, de a angaja alternativ în competiţii pe cei doi campioni sigheteni de şah, Dan Alexandru Dicu şi Csurka Roland.
 
Dacă la competiţiile anterioare, cei doi ajungeau să dispute locurile întâi între ei, la ultimele competiţii ale sezonului de vară, cei doi au participat la competiţii diferite şi, nu numai că au participat, dar le-au şi câştigat: Dan Alexandru Dicu a fost marele laureat al Festivalului Internaţional de Şah dotat cu "Cupa Schwab" de la Satu Mare, titlu cucerit doi ani la rând, iar colegul şi prietenul lui, Csurka Roland s-a întors de la Baia Mare cu Locul I,  Medalie de Aur şi Cupa turneului open desfăşurat în capitala judeţului. 
Ultima actualizare Duminică, 18 Septembrie 2011 20:02
Citeşte mai mult...
 
Cupa “Toamna Stramtureana” (editia I) PDF Imprimare Email
Scris de Mintau Marcel   
Marţi, 30 August 2011 20:04

Sambata, 27 August 2011, in organizarea “Bad Old Boys Stramtura” prin Lihet Ion, in localitatea Stramtura, pe terenul de fotbal al Parohiei Greco Catolice din localitate,  s-a desfăşurat turneul de fotbal dotat cu Cupa “Toamna Stramtureana”  - ediţia I. Au participat echipele: S.C. MARA NORD Sighetu Marmaţiei, Poliţia Locala Sighetu Marmaţiei, F.C. Amicii si bineinteles Bad Old Boys Stramtura.

Ignorand cu aplomb detaliul ca sunt echipe de... old boys, participantii au abordat fiecare meci cu daruire, ambitie si seriozitate.

Ca orce competitie de anvergura, nici acesta nu a omis din program o petrecere de final, dar peste repriza a treia sa trecem cu vederea...

Rezultate:

Ultima actualizare Miercuri, 31 August 2011 10:13
Citeşte mai mult...
 
FOTBAL - Liga a IV-a, seria Nord. Rezultatele primei etape si programul etapei viitoare PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 30 August 2011 12:03
Rezultatele din Liga a IV-a, Seria Nord, etapa I-a:
Rozalina Rozavlea - Marmatia Sighet 3-0, Bradul Viseu - Foresta Campulung 3-5, Recolta Saliste - CSO Borsa 1-2, Brisca Sarasau - Zorile Moisei 0-3, Salina Ocna Sugatag - Iza Dragomiresti 1-2, Luceafarul Stramtura - Avantul Barsana 2-2, Plimob Sighet a stat.
 
Etapa viitoare are loc in 4 septembrie cu urmatoarele meciuri:
Plimob Sighetu Marmatiei - Luceafarul Stramtura, Avantul Barsana - Salina Ocna Sugatag, Iza Dragomiresti - Brisca Sarasau, Zorile Moisei - Recolta Saliste, CSO Borsa - Bradul Viseu de Sus, Foresta Campulung - Rozalina Rozavlea, Marmatia 96 Sighetu Marmatiei sta. 
Ultima actualizare Marţi, 30 August 2011 12:33
Citeşte mai mult...
 
Clasament: Cupa Marmatia 2011 la sah PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 28 August 2011 17:17
Clasament final 10-12 ani
1 ICsurka Roland ROU 1668 Cs Sig-Mar Sighetu Marmatiei
2 II Bledea Dragos-Ioan ROU 1358 Cs Sig-Mar Sighetu Marmatiei
3 I Dicu Dan-Alexandru ROU 1804 Cs Sig-Mar Sighetu Marmatiei
4 I Balan Briana-Cleopatra ROU 1297 Asc Bistrita
5 I Marina-Fit Paul-Constantin ROU 1640 Cs Sig-Mar Sighetu Marmatiei
Ultima actualizare Duminică, 28 August 2011 17:24
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior101102103104105106107108109110UrmătorSfârşit »

Page 102 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact