logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
In acest final de saptamana, la Sarasau s-a desfasurat Cupa Tisa la sah ! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 14 Noiembrie 2011 20:15
 
Vedeti mai multe filmari.
Citeşte mai mult...
 
Turneul de sah pentru copii dotat cu cupa Tisa se va desfasura la Sarasau PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 10 Noiembrie 2011 10:55

La Sarasau, in acest final de saptamana se desfasoara turneul de sah pentru copii dotat cu cupa, ”Tisa”. Aceasta competitie sportiva este organizata de Clubul de Sah ”SigMar” din localitatea noastra, cu sprijinul Primariei si al Consiliului local, precum si al Scolii cu clasele I-VIII din comuna.

 

Turneul ”Tisa” este la cea de-a doua editie, specific pentru aceasta competitie fiind localitatea in care se desfasoara,care este diferita de la an la an, insa tot pe malul raului Tisa. Primele doua editii s-au desfasurat in Sighetu-Marmatiei, respectiv Teceu.

Ultima actualizare Vineri, 11 Noiembrie 2011 11:12
 
Baschet - EKO Sighet a dat piept cu echipe puternice din tara la turneul de minibaschet de la Baia Mare PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Luni, 31 Octombrie 2011 21:32

La sfarsitul saptamanii trecute, la Baia Mare s-a desfasurat un turneu de minibaschet organizat de BC Olimpic din localitate. La turneu a participat si clubul sighetean de baschet BC EKO Sighet cu trei echipe. Dupa trei zile de meciuri aprig disputate, cele trei echipe luptandu-se cu adversare de calibru din Cluj, Satu Mare si Targu Mures, clasamentul competitiei pentru echipele sighetene arata astfel:

BC EKO Sighet I - loc V

BC EKO Sighet II - loc  VIII

BC EKO Sighet III - loc  XII.

Pe primele trei locuri s-a clasat in ordine: loc I ''U'' Mobitelco I Cluj, loc II BC Olimpic II Baia Mare, loc III BC ''Speranta Dinamic'' Cluj.

Felicitari echipelor sighetene si succes pe mai departe!

Multumim domnului profesor Emil Kosztelnik pentru amabilitatea de a ne oferi aceste informatii.

Vizitati www.ekosighet.ro pentru a afla rezultatele meciurilor jucate de sigheteni si multe altele.

 
Selectionata de fotbal a judetului Maramures va juca duminica finala Cupei Regiunilor - Din echipa fac parte si jucatori sigheteni PDF Imprimare Email
Joi, 27 Octombrie 2011 13:21

Selectionata Maramuresului la fotbal va disputa finala Cupei Regiunilor duminica, 30 octombrie, de la ora 11.00, in Bucuresti. Adversara fotbalistilor antrenati de Darius Fandarac este selectionata judetului Prahova. Maramuresenii vor intra in cantonament maine seara, urmand ca sambata dimineata sa plece spre capitala. La editia de anul trecut, selectionata Prahova - Muntenia s-a impus la nivel national, in timp ce Region Cup, organizata de UEFA, a revenit echipei Braga, din Portugalia. Italia si Spania sunt "campioanele" acestei competitii, cu cate doua editii castigate.

Aceasta noua competitie organizata de Federatia Romana de Fotbal are ca scop descoperirea de jucatori talentati din ligile a IV-a si a V-a care ar putea fi promovati la niveluri superioare. Calificarea in finala a venit pentru maramureseni dupa victoria cu 6-4 obtinuta la loviturile de pedeapsa, impotriva selectionatei similare din Brasov.

Selectionata Maramuresului (antrenor, Darius Fandarac; director tehnic, Ioan Onciu), va juca finala nationala a Cupei Regiunilor la Mogosoaia. Meciul are loc duminica, incepand cu ora 11.00, maramuresenii urmand a intalni selectionata Prahovei.

Citeşte mai mult...
 
Trei echipe sighetene ale clubului de baschet Eko participa la un turneu de minibaschet in Baia Mare PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 27 Octombrie 2011 10:26

In acest final de saptamana, trei echipe sighetene participa la Baia Mare la un turneu de minibaschet organizat de catre Baschet Club "Olimpic". Competitia se adreseaza baietilor cu varsta cuprinsa intre 11 si 12 ani.

 

Pe langa echipele participante din Satu Mare, Cluj Napoca si Targu Mures, la eveniment vor participa si trei echipe din partea clubului de baschet "Eko" din Sighet, antrenate de profesorul Emil Kostelnic.

Ultima actualizare Joi, 27 Octombrie 2011 13:20
 
Pugilistii sigheteni au cucerit locurile 1 si 2 la Turneul International de Box "Gongul Oradean" PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 27 Octombrie 2011 08:49
Finalul Turneului International de Box,~"Gongul Oradean" a fost cu noroc pentru pugilistii sigheteni, acestia intorcandu-se cu numeroase premii de locul 1 si 2. Competitia sportiva s a desfasurat la Oradea si a reunit sportivi din Arad, Baia Mare, Cluj, Satu Mare, Zalau, Oradea, precum si Ungaria. Pugilistii sigheteni s-au intors cu 2 locuri I si 6 locuri II. Astfel, in functie de categoria de greutate, locurile I au fost obtinute de: Bogdan Pop si Nica Oprea, iar locurile II de sportivii: Petru Boicu, Alex Marza, Raul Pop, Cristian Trifoi, Valentin Marina si Alin Baias.
Ultima actualizare Joi, 27 Octombrie 2011 09:26
 
VIDEO: Turneul Sighetean de Ţurcă ediţia a II-a, 30 octombrie 2011 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 24 Octombrie 2011 22:00
Duminică, 30 Octombrie 2011, ora 9:00, la Stadionul Municipal din Sighetu-Marmaţiei, Asociaţia Sportivă Clubul Român de Ţurcă organizează Turneul Sighetean de Ţurcă ediţia a II-a.

Echipele formate din câte cinci jucători (minim) se vor inscrie până în data de vineri, 28 Octombrie 16 la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza unde se vor comunica numele echipei şi componenţa ei (se admit şi porecle).

Premiile acestui turneu sunt după cum urmează:

pentru echipa câştigătoare a locului I – 450 lei

pentru echipa câştigătoare a locului II – 250 lei

pentru echipa câştigătoare a locului III – 150 lei

pentru ţurcaşul ce acumulează cele mai multe puncte la lovire pe durata întregului turneu – 150 lei
Ultima actualizare Luni, 24 Octombrie 2011 22:26
Citeşte mai mult...
 
VIDEO: Atletii de la CSS Sighet au participat onorabil la Cupa ''25 octombrie'' de la Carei PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Luni, 24 Octombrie 2011 21:11

Vineri 21 octombrie 2011, la Carei s-a desfasurat Cupa ''25 octombrie'' la atletism, o competitie cu o traditie indelungata. Ca in fiecare an, de la sectia de atletism a Clubului Sportiv Scolar au participat 14 sportivi, insotiti de antrenoarea Melinda Oros. Sportivii au concurat la diverse probe, rezultatele obtinute fiind meritorii si dovedind munca pe care acesti atleti o depun la fiecare antrenament.

Rezultatele atletilor sigheteni arata astfel:

Kevin Fornvald – loc I la 100m;

Deac Stefania – loc VII la greutate si loc IV la 100m;

Dobrican Diana – loc III la greutate si loc V la 100m;

Sas Ionut – loc III la 800m;

Sas Ioana – loc VI la 800m/serie;

Homei Leonardo- loc VII la 800m;

Ultima actualizare Marţi, 25 Octombrie 2011 11:04
Vezi video
 
Volei: CSS Sighet-LPS Cluj 1-3 PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Luni, 24 Octombrie 2011 18:41
Vezi video
 
VIDEO: Crosul ''Frunze ruginii'' - Sighetu Marmatiei, organizat de CSS Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Sâmbătă, 22 Octombrie 2011 14:15

Joi 20 octombrie de la orele 15:00, la Gradina Morii s-a desfasurat crosul de toamna ''Frunze ruginii'', in organizarea doamnei antrenoare Melinda Oros de la Clubul Sportiv Scolar din Sighetu Marmatiei. Premiile acestei competitii au fost oferite de catre Directia Judeteana a Tineretului si Sportului, prin CSS Sighet si au constat in tricouri pentru locul I si pachete de dulciuri pentru primii 6 clasati la fiecare categorie. Pe langa aceasta, la sfarsit s-a organizat si o tombola cu premii pentru toti concurentii care au participat la cros, acestia fiind intr-un numar foarte mare, de 160 de copii de la diferite scoli din oras si de la Scoala Generala din Sarasau.

Rezultatele pe categorii de varsta sunt urmatoarele:

Clasele III-IV fete:

Locul I – Palcus Oana, Scoala Generala nr. 2

Locul II – Tamas Tabitha, Scoala Generala nr. 2

Locul III – Onisa Antonela, Scoala ''G. Cosbuc''

Ultima actualizare Sâmbătă, 22 Octombrie 2011 20:38
Vezi video
 
Turneul Sighetean de Ţurcă ediţia a II-a PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 20 Octombrie 2011 11:18

Duminică, 30 Octombrie 2011, ora 9:00, la Stadionul Municipal din Sighetu-Marmaţiei, Asociaţia Sportivă Clubul Român de Ţurcă organizează Turneul Sighetean de Ţurcă ediţia a II-a.

Echipele formate din câte cinci jucători (minim) se vor inscrie până în data de vineri, 28 Octombrie 16 la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza unde se vor comunica numele echipei şi componenţa ei (se admit şi porecle).

Premiile acestui turneu sunt în lei, pentru echipa câştigătoare a locului I şi pentru ţurcaşul ce acumulează cele mai multe puncte la lovire pe durata întregului turneu.

 Taxa de participare la Turneul Sighetean de Ţurcă ediţia a II-a este de 50 de lei pentru echipele alcătuite din membri înscrişi în Asociaţia Sportivă Clubul Român de Ţurcă (minim patru jucători) iar pentru echipele ce nu sunt înscrise în asociaţie taxa este 100 de lei.

Taxa de participare la Turneu se plăteşte la secretarul Asociaţiei, Lică Tincu.

Echipele înscrise, prin tragere la sorţi vor fi împărţite în grupe după cum urmează: dacă sunt opt echipe (sau mai puţine) înscrise, acestea vor fi împărţite în două grupe, dacă vor fi mai mult de opt echipe, vor fi împărţite în trei grupe.

Citeşte mai mult...
 
Volei - CSS Sighet joaca acasa impotriva Clujului PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Miercuri, 19 Octombrie 2011 07:12

Duminica 23 octombrie de la orele 11:00, echipa de volei feminin a CSS Sighetul Marmatiei va sustine un meci impotriva echipei similare a LPS Cluj, meci din etapa a III-a a seriei F din cadrul Campionatului National de Volei junioare. Partida se va disputa in sala de sport a Grupului Scolar pentru Industrie Mica si Servicii din Sighetu Marmatiei.

Amatorii de volei sunt asteptati sa sustina echipa sigheteana!

 
CSS Sighet organizeaza crosul ''Frunze ruginii'' PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Miercuri, 19 Octombrie 2011 07:06

Sub organizarea Clubului Sportiv Scolar-sectia atletism, din Sighetu Marmatiei, joi 20 octombrie de la orele 15:00 se va desfasura crosul '' Frunze ruginii'' pentru elevi. Concursul va avea loc in parcul Gradina Morii.

Sunt invitate cadrele didactice cu specialitatea educatie fizica, de la scolile cu clasele I-VIII din Sighet si imprejurimi, se poate participa cu un numar nelimitat de copii.

Probele de concurs sunt urmatoarele:

la clasele III-IV fete: 800m

baieti: 1000m

la clasele V-VI: fete 1000m

baieti: 1200m

la clasele VII-VIII: fete 1200m

baieti: 1400m.

Premiile vor consta in diplome si dulciuri. Se va organiza si o tombola!

Alte informatii se pot afla de la doamna antrenoare Melinda Oros de la CSS Sighet la numarul de telefon 0745571090.


Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior101102103104105106107108109110UrmătorSfârşit »

Page 101 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact