logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Video: Cupa ''Plimob'' la baschet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 07 Februarie 2012 21:09
Ultima actualizare Marţi, 07 Februarie 2012 22:49
Mai multe video
 
Video: Cupa ''Plimob'' la baschet - editia a II-a PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 07 Februarie 2012 13:56

Turneul interzonal ”Cupa Plimob” la baschet scolar de SighetOnline

Ultima actualizare Marţi, 07 Februarie 2012 15:26
Citeşte mai mult...
 
CS Plimob Stiinta Sighet a cucerit locul I la Turneul interzonal ”Cupa Plimob” la baschet scolar PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 05 Februarie 2012 07:53
In perioada 3-4 februarie 2012  s-a desfasurat la Sala Polivalentă din Sighet un turneu interzonal la baschet, competitie sportiva ce se adresează copiilor de liceu, clasele IX – XII,  cu participarea unor cluburi de prestigiu din Oradea, Satu Mare, Baia Mare si Sighet. La ediţia a II-a a Cupei „Plimob Ştiinţa”,  castigatorii competitiei au fost cei de la Clubul Stiinta ”Plimob”, urmati in clasament de sighetenii de la Colegiul National Dragos Voda, iar locul III le-a revenit baietilor de la Colegiul Gheorghe Sincai din Baia Mare.

In urma meciurilor dispuate in cele doua zile de joc s-au inregistrat urmatoarele rezultate:

CS PLIMOB STIINTA SIGHET – CS PLIMOB SIGHET (Gr A) 74 - 39

Col. National DRAGOS VODA Sighet – Col. National KOLCSEY FERENC Satu Mare (Gr B)   85 - 54

Col National GHEORGHE SINCAI Baia Mare – CS PLIMOB STIINTA Sighet (Gr A)    37 - 69

Col National EMANUIL GOJDU Oradea – CN DRAGOS VODA Sighet (Gr B)   60 - 77
Citeşte mai mult...
 
Cupa ''Marmatia'' la lupte greco-romane - 28 ianuarie 2012, Sighetu-Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Marţi, 31 Ianuarie 2012 13:47


Ultima actualizare Marţi, 31 Ianuarie 2012 20:07
Vezi video
 
Jucatorul roman Horia Tecau a castigat titlul la Australian Open in proba de dublu mixt alaturi de americanca Bethanie Mattek-Sands. PDF Imprimare Email
Duminică, 29 Ianuarie 2012 11:20
Jucatorul roman Horia Tecau a castigat titlul la Australian Open in proba de dublu mixt alaturi de americanca Bethanie Mattek-Sands. Cei doi i-au invins in finala programata duminica pe Elena Vesnina (Rusia) si Leander Paes (India), cu 6-3, 5-7, 10-3. Tecau si Mattek-Sands au controlat jocul pana in setul secund, cand meciul a fost intrerupt la 4-3 in favoarea lor din cauza ploii. Intreruperea care a urmat a fost in folosul perechii ruso-indiene care a jucat mai bine la reluare. Vesnina si Paes au trecut in premiera la conducere, pentru ca in final sa reuseasca break-ul de unu la unu la seturi. S-a intrat in tie-breakul decisiv al setulu al treilea, unde Tecau si Mattek-Sands au reveni in controlul meciului si au castigat detasat cu 10-3.
 
Pentru Horia Tecau este primul titlu de Grand Slam din cariera, dupa ce in 2010 si 2011 a disputat finala probei de dublu la Wimbledon alaturi de suedezul Robert Lindstedt. Ultimii romani care au disputat o finala de dublu mixt au fost Virginia Ruzici si Ion Tiriac in 1979. Cei doi au pierdut la vremea respectiva titlul la Roland Garros. Singurul roman cu titluri in palmares la dublu mixt este Ilie Nastase, care a castigat Wimbledonul in 1970 si 1972 alaturi de Rosemary Casals din Statele Unite ale Americii.
Citeşte mai mult...
 
Lumea in care traim... PDF Imprimare Email
Scris de Horia Picu   
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012 11:57

 De multe ori ne întrebăm în ce lume trăim. Si de fiecare dată găsim răspunsul: într-o lume în care valorile trebuie să tacă ruşinate, pentru că locul lor e ocupat  de “personalităţi” care, fie iarnă, fie vară, au acces permanent la capitolul “ştiri sportive”, chiar dacă informaţiile cu care suntem bombardaţi n-au nicio legătură cu sportul.

Azi am văzut de câteva ori rubrica de sport a  unei televiziuni şi am aflat un lucru extraordinar de “important” şi altul absolut “banal”, trecut mai pe la sfârşitul ştirilor sportive, aşa, după importanţă…Lucrul cel mai de preţ aflat, ceva de mare mândrie patriotică, e că lui nea Mitică nu i-a căzut lâna. Cer scuze cititorilor pentru cele scrise, dar nu fac altceva decât să preiau expresia (cuvânt cu cuvânt) folosită de cunoscutul personaj din lumea necunoscutului nostru fotbal.

E bine aşa. Dacă domn’ Mitică are  lână şi nu-i cade când dă zăpada din faţa casei, oameni buni, stăm bine! Avem în continuare sperante îndreptăţite să privim viitorul sportului românesc cu mândrie. Asta da ştire sportivă…

In treacăt fie spus, altă ştire din acelaşi domeniu  al sportului a fost trecută undeva, la categoria evenimente sportive de mâna a doua, după măreţul eveniment pe care şi eu m-am grăbit să vi-l aduc la cunoştinţă, aşa cum îi şade bine, la începutul articolului.

Ultima actualizare Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012 12:07
Citeşte mai mult...
 
La Sighetu-Marmaţiei are loc ediţia a IV-a a Cupei Marmaţia la lupte greco-romane PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 24 Ianuarie 2012 08:45

Clubul Sportiv Şcolar Sighet, secţiunea Lupte Greco-Romane, organizează sâmbătă, 28 ianuarie, cea de-a IV-a ediţie a Cupei Marmaţia. Concursul se va desfăşura la Sala Polivalentă cu începere de la ora 10:00.

 

Alături de echipa sigheteană antrenată de Dumitru Eşanu, la concurs participă echipe de la Clubul Sportiv Şcolar Baia Mare, precum şi de la Liceele cu Profil Sportiv din Oradea, Herculane şi Bistriţa.

Imagini si filmari de la editia a III-a a Cupei Marmatia puteti urmari aici.

 

Ultima actualizare Marţi, 24 Ianuarie 2012 13:28
Citeşte mai mult...
 
BC EKO Sighet - locul II la Cupa Transilvania de la Tg. Mures PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Joi, 19 Ianuarie 2012 14:17

In cadrul turneului de baschet de la Targu Mures de saptamana trecuta, ''Cupa Transilvania'' - clubul sighetean de baschet BC EKO Sighet a obtinut un merituos loc II. Dupa meciurile din grupe, in finala mare sighetenii i-au intalnit pe eternii rivali de la ''U'' Mobitelco Cluj Napoca, dar au fost invinsi cu scorul de 28-22.

Antrenorii clubului lauda performanta foarte buna a micilor baschetbalisti la acest turneu la care au intalnit echipe cu renume din tara, intregul turneu dovedindu-se a fi un test foarte bun pentru viitoarele meciuri.

Citeşte mai mult...
 
BC EKO Sighet va participa la Cupa Transilvania organizata la Târgu Mureş PDF Imprimare Email
Miercuri, 11 Ianuarie 2012 07:34

BC EKO Sighet va participa la prima ediţie a Cupei Transilvania care va începe joi 12 ianuarie. Plecarea spre Târgu Mureş se va face joi dimineata. Meciurile se vor desfaşura joi, vineri şi sâmbătă, festivităţile de premiere fiind programate duminică 15 ianuarie.

Cupa Transilvania este un turneu de amploare la care vor participa peste 150 de copii, reprezentând 12 cluburi din 5 judeţe, împreună cu invitaţi de seamă ai baschetului.

Citeşte mai mult...
 
Jucătoare de tenis Iulia Dună din Sighetu-Marmaţiei este clasată numărul unu în clasamentul oficial al Federaţiei Române de Tenis PDF Imprimare Email
Scris de Ioan J. Popescu   
Luni, 09 Ianuarie 2012 10:54
Datorită unui an competiţional excelent în care a obţinut şase locuri întâi şi a ajuns în patru finale la concursurile Federaţiei Române de Tenis, jucătoarea Iulia Dună din Sighetu-Marmaţiei este clasată numărul unui în clasamentul oficial al Federaţiei. Această performanţă este cu atât mai remarcabilă cu cât în România există peste 250 de cluburi afiliate la Federaţia Română de Tenis, în marea lor majoritate având condiţii cu mult mai bune decât de cele care beneficiază sportivii sigheteni. Iulia Dună este legitimată la Clubul Sportiv Şcolar Sighet şi este antrenată de profesorul Eugen Mihaljek.
Ultima actualizare Luni, 09 Ianuarie 2012 11:10
 
Clubul Sportiv Scolar din Sighetu Marmatiei si-a ales cei mai buni sportivi pe anul 2011 PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012 20:29

La fel ca in fiecare an, pentru ca asa o cere traditia si pentru ca asa trebuie, Clubul Sportiv Scolar Sighet si-a ales cei mai buni sportivi la nivel de club si pe ramuri sportive. Si in acest inceput de an 2012 domnul director al CSS Sighet, profesor Lais Aladar, a intocmit un clasament general cu cei mai buni sportivi ai clubului, sportivi mai mult sau mai putini cunoscuti publicului.

Iata cum arata acest clasament pe anul 2011:

Atletism - profesor Melinda Oros

1.Axeniuc Gabriel

2.Csillik Galaxia

3.Codrea Denisa

Ultima actualizare Duminică, 08 Ianuarie 2012 21:19
Citeşte mai mult...
 
Astazi Asociatia Sportiva Clubul Roman de Turca a implinit 1 an de existenta PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 05 Ianuarie 2012 09:31

Astazi, 5 ianuarie se implineste un an de cand Asociaţia Sportivă Clubul Român de Ţurcă are personalitate juridica. In acest an, echipa a avut parte de bucurii, realizari si succese pentru care reprezentantii asociatiei multumesc pe aceasta cale, tuturor celor care le-au fost aproape si i-au sustinut.

 

 ”Suntem constienti ca actiunile noastre, fara o sustinere sau interes (in parte anonim, in parte declarat), n-ar fi avut un ecou atat de clar in afara orasului in care s-a nascut ideea practicarii acestui joc sportiv traditional si promovarea lui ca sport national. Pana la implinirea acestui deziderat mai avem cale grea de strabatut, iar un factor hotarator va fi disponibilitatea noastra, a tuturor, de a comunica, de a veni cu propuneri, de a promova ceea ce facem la Sighetu-Marmatiei.”

Ultima actualizare Joi, 05 Ianuarie 2012 14:05
Citeşte mai mult...
 
Şase jucători de şah ai Clubului „Sig-Mar” din Sighetu-Marmaţiei au cucerit locuri fruntaşe la Semifinalele Campionatelor Naţionale pentru Copii şi Juniori de la Călimăneşti-Căciulata PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 29 Decembrie 2011 09:58

Micii şahişti ai Clubului „Sig-Mar” din Sighetu-Marmaţiei au încheiat anul 2011 cu un succes greu de egalat: dintre cei aproape 300 de jucători participanţi la Semifinalele Campionatelor Naţionale pentru Copii şi Juniori desfăşurat între 16 şi 21 decembrie la Călimăneşti-Căciulata, şase jucători antrenaţi de Ioan Costiuc s-au clasat pe primele locuri.

 

 În funcţie de grupa lor de vârstă, aceştia sunt Dan-Alexandru Dicu, Csurka Roland, Alexandru Roşu, Paul-Constantin Marina-Fiţ, Milan Mujdar şi Andrei-Cătălin Mintău. Succesul micilor sigheteni este cu atât mai mare cu cât, cluburile de şah din Baia Mare şi Satu Mare – ca să amintim doar pe cele mai apropiate nouă, intră în finalele de anul viitor doar cu câte un jucător.

Ultima actualizare Joi, 29 Decembrie 2011 10:52
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior919293949596979899100UrmătorSfârşit »

Page 99 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact