logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Echipa de baschet a CNDV a castigat un turneu de baschet la Satu Mare PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Miercuri, 04 Aprilie 2012 20:05

Zilele trecute, la Satu Mare, a avut loc Cupa ''Kolcsey Ferenc'' la baschet inter-licee. Din Sighetu Marmatiei la turneu a participat echipa de baschet baieti a Colegiului National ''Dragos Voda'', antrenata de catre domnul profesor Anton Fangli.

In cele 3 meciuri disputate echipa CNDV a castigat in fata celor de la Liceul Teoretic din Carei cu scorul de 84-22, de cei de la Liceul cu Program Sportiv din Satu Mare au trecut cu scorul de 43-37, iar in cele din urma au invins echipa gazda cu scorul de 45-35. In urma acestor rezultate, echipa sigheteana a reusit sa castige turneul, aflat la cea de-a XVIII-e editie.

Andrei Moisuc de la CNDV a fost ales cel mai tehnic jucator al competitiei, iar colegul sau, Sebastian Godja a fost ales intre cei cinci de aur, adica echipa competitiei.

Multumim pentru informatii domnului profesor Anton Fangli. 

Ultima actualizare Joi, 05 Aprilie 2012 15:12
 
Jucătoarea de tenis Iulia Dună a cucerit locul I la „Trofeul de primăvară” desfăşurat la Timişoara PDF Imprimare Email
Scris de Johnny Popescu   
Miercuri, 04 Aprilie 2012 18:31
În aceste zile, la Timişoara s-a desfăşurat turneul de tenis dotat cu „Trofeul de primăvară” la care, jucătoarea de tenis Iulia Dună din Sighetu-Marmaţiei, favorita numărul unu a turneului, a cucerit Locul I impunându-se într-o manieră categorică. În aceeaşi perioadă la Deva, jucătoarea Raluca Ghindă a participat la turneu „Cupa DJTS&SCM Deva” unde, cu toate că a fost accidentată, a reuşit totuşi să ocupe locul IV. Cele două jucătoare sunt legitimate la Clubului Sportiv Şcolar Sighet şi sunt antrenate de profesorul Eugen Mihaljek.
Ultima actualizare Miercuri, 04 Aprilie 2012 19:03
 
Fotbal. Liga a IV-a. Un arbitru central a fost lovit in plina figura de un jucator de la Luceafarul Stramtura PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 02 Aprilie 2012 09:55

In a doua etapa de retur din seria Nord a Ligii a patra de fotbal, in meciul dintre Luceafarul Stramtura si Plimob Sighetu Marmatiei, jucatorul Vasile Danut Moldovan (nascut in 1991) de la gazde a fost eliminat - pentru cumul de cartonase - in minutul 65. Povestea, insa, nu s-a oprit aici si, dupa cum se arata in raportul de joc al arbitrilor, jucatorul a vazut rosu in fata ochilor nu numai din cauza cartonasului aratat de centralul A. Hotico, dar si din cauza nervilor. Moldovan l-a asteptat pe arbitru dupa terminarea jocului si l-a lovit cu pumnul in fata, dupa cum descrie arbitrul in raportul care a ajuns in aceasta dimineata la Asociatia Judeteana de Fotbal Maramures. Cazul va fi discutat in Comisia de Disciplina. Meciul dintre Luceafarul si Plimob s-a terminat cu victoria sighetenilor cu 5-1.

Ultima actualizare Luni, 02 Aprilie 2012 10:05
Citeşte mai mult...
 
Fotbal. Liga a IV-a. Rezultatele etapei a doua de retur, clasamentele si programul etapei viitoare PDF Imprimare Email
Luni, 02 Aprilie 2012 07:31
Rezultatele etapei a doua din retur in seria Nord: Luceafarul Stramtura - Plimob Sighetu Marmatiei 1-5, Salina Ocna Sugatag - Avantul Barsana 4-0, Brisca Sarasau - Iza Dragomiresti 0-4, Recolta Saliste - Zorile Moisei 1-7, Bradul Viseu - CSO Borsa 1-6, Rozalina Rozavlea - Foresta Campulung la Tisa 4-0. 

Clasament 
1. ROZALINA Rozavlea 14 12 1 1 50-11 37 
2. ZORILE Moisei 14 11 2 1 58-14 35 
3. PLIMOB Sighetu Marmatiei 13 11 2 0 42-7 35 
4. CSO Borsa 14 10 1 3 66-24 31 
5. IZA Dragomiresti 14 10 1 3 53-23 31 
6. MARMATIA 96 Sighet 12 6 1 5 41-26 19 
Ultima actualizare Luni, 02 Aprilie 2012 07:41
Citeşte mai mult...
 
Clubul Sportiv ,, Kamiza-Do" se apropie de ,, Sighet Karate Team " a anilor "90 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 02 Aprilie 2012 07:06
In zilele de 30 si 31 martie, echipa de karate ,, Kamiza Do " Sighetu Marmatiei a participat la un important stagiu de karate, desfasurat la Carei, avand ca  finalitate cresterea calitatilor tehnice si formarea atitudinii  sportivilor in  competitiile de kumite. Antrenamentele- seminar au fost conduse de Sensei  Sajo Zoltan  5Dan, in prezent antrenorul de kumite al lotului WKF al  Ucrainei. La  cele trei antrenamente, echipa sigheteana de karate a facut dovada cresterii sale valorice continue asa incat, atat pe parcursul antrenamentelor, cat si la finalul stagiului Sensei Sajo Zoltan a facut remarci pozitive la adresa sighetenilor pe care i-a catalogat ca fiind cei mai buni. La stagiul din Carei au  participat echipa de karate din localitate, alaturi de echipe din Arad, Oradea si Satu Mare.  Tehnicienii Clubului  Sportiv ,,Kamiza-Do",  Sorin Halici si Caius Lugojan s-au intors multumiti si increzatori in ceea ce le va rezerva viitorul sportivilor sigheteni.
Ultima actualizare Luni, 02 Aprilie 2012 13:43
Citeşte mai mult...
 
Echipa de baschet baieti a Colegiului National ''Dragos Voda'' din Sighet s-a calificat la faza zonala a ONSS PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Marţi, 27 Martie 2012 21:40
Marti - 27 martie, de la orele 10:00, la Sala Polivalenta din Sighet s-a desfasurat faza judeteana la baschet-baieti, clasele IX-XII, din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar. La competitie au participat echipe din Baia Mare de la Liceul Teoretic ''N. Laszlo'' si Colegiul National ''Gh. Sincai'' si echipa de baschet a Colegiului National ''Dragos Voda'' din Sighet, antrenata de catre domnul profesor Anton Fangli.

Meciurile au fost foarte antrenante, cu multe schimbari de scor si faze foarte frumoase sub ambele cosuri, fiecare echipa dorind sa se califice in faza superioara a competitiei.

Arbitrii competitiei au fost Marius Butean din Satu Mare - arbitru divizionar A- si Alin Dragos din Baia Mare. 

Rezultatele arata astfel:

Ultima actualizare Miercuri, 28 Martie 2012 18:51
Vezi video
 
Astazi a avut loc faza locala a Campionatului de Fotbal intre liceele sighetene PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 26 Martie 2012 19:30
Faza locala a Campionatului de Fotbal intre licee la nivel local, a avut loc, astazi. Evenimentul face parte din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar, iar echipa castigatoare a fost cea a Liceului Regele Ferdinand.
 
Participantii la acest concurs au fost elevi ai claselor a IX-a si a XII-a de la Colegiul National Dragos Voda, Liceul Regele Ferdinand, Liceul Taras Sevcenko, Liceul Lowey Klara, precum si Liceul pentru Industrie Mica si Servicii si cel Forestier. Cele 6 echipe s-au confruntat in faza preliminara, vineri, iar astazi a avut loc finala. Locul 1 a fost ocupat de elevii Liceului Regele Ferdinand, pe 2 s-a clasat Colegiul National Dragos Voda, iar pe 3, Liceul Taras Sevcenko. Primii doi clasati se vor deplasa la Baia Mare unde va avea loc la acest sfarsit de saptamana, faza judeteana a campionatului.
Ultima actualizare Luni, 26 Martie 2012 19:33
Citeşte mai mult...
 
Rezultatele din prima etapa a returului Seriei Nord, Liga a IV-a PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 26 Martie 2012 06:54
Rezultatele din prima etapa a returului Seriei Nord:
CS Marmatia 96 Sighet – Rozalina Rozavlea 1-4 (au arbitrat: A. Antal - C. Lucaci si R. Durus; observator: V. Cupsa); Foresta Campulung la Tisa – Bradul Viseu de Sus 0-3 (echipa gazda nu a fost programata din cauza neachitarii datoriilor financiare; la a doua neprogramare, echipa va fi exclusa din clasament); CSO Borsa – Recolta Salistea de Sus 8-1(au arbitrat: A. Bela - D. Luputi si C. Pop; observator: I. Marchis); Zorile Moisei – Brisca Sarasau 4-0 (au arbitrat: M. Pasca - V. Dura si A. Petrar; observator: D. Stan); Iza Dragomiresti – Salina Ocna Sugatag 3-1(au arbitrat: D. Goteciuc - R. Gyorfi si C. Deac; observator: Gh. Barbus) Avantul Barsana – Luceafarul Stramtura 2-2 (au arbitrat: D. Gheighis - I. Sava si M. Bumb; observator: D. Pop).
Ultima actualizare Luni, 26 Martie 2012 07:00
 
Editia a VI-a a Cupei Sighet FM la babybaschet va debuta pe 30 aprilie PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 22 Martie 2012 18:51

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In perioada 30, 31 - 1 Aprilie,  va avea loc o noua editie, a VI-a,  a Cupei Sighet FM la Babybaschet .Aceasta a VI-a editie, la care s-au inscris 20 de echipe - baieti si 4 echipe - fete,  este posibila exclusiv cu ajutorul firmei Urgent Curier, Primariei Sighet si radioului local Sighet FM.
Meciurile se vor desfasura in salile de sport de la Colegiul National Dragos Voda si Liceul Leowey Klara, urmand ca finalele din data de 1 Aprilie sa se desfasoare la Sala Polivalenta din Sighetu Marmatiei incepand cu ora 8.(Vezi mai jos, echipele participante)

Ultima actualizare Vineri, 23 Martie 2012 12:33
Citeşte mai mult...
 
Un atlet sighetean a devenit campion national la proba de aruncarea sulitei PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Joi, 22 Martie 2012 18:35

In cadrul Campionatelor Nationale de Aruncari Lungi organizate de Federatia Romana de Atletism in perioada 21-23 martie la Bucuresti, Clubul Sportiv Scolar din Sighetu Marmatiei a fost reprezentat de catre sportivul Gabriel Axeniuc, insotit de catre antrenoarea Melinda Oros.

La proba de aruncare a sulitei, desfasurata azi de la orele 16:00, dupa aruncarile efectuate, sportivul sighetean a devenit campion national obtinand medalia de aur cu un rezultat de 52,87m.

 
Etapa judeteana de baschet fete din cadrul ONSS s-a dsfasurat la Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Miercuri, 21 Martie 2012 21:41

Marti 20 martie, la Sala Polivalenta din Sighetu Marmatiei s-au desfasurat meciurile de baschet contand pentru etapa judeteana a Campionatului National de baschet din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar. La competitie au participat trei echipe, doua din Baia Mare de la Colegiul National ''V. Lucaciu'' si de la Colegiul National ''Gh. Sincai'' si o echipa din Sighet, cea a Colegiului National ''Dragos Voda'' - antrenor prof. Groza Ioan.

Sistemul de desfasurare a fost''fiecare cu fiecare'', la finalul meciurilor echipa sigheteana calificandu-se in faza superioara a competitiei. Rezultatele arata astfel:

 CN ''V. Lucaciu'' - CNDV Sighet 27-35

CN ''Gh. Sincai'' - CN ''V. Lucaciu'' 35-21

CN ''Gh. Sincai'' - CNDV Sighet 31-53.

Arbitrii competitiei au fost Marius Butean din Satu Mare si Alin Dragos din Baia Mare.

Citeşte mai mult...
 
În această săptămână, pugiliştii Clubului Sportiv Şcolar Sighet participă la Cupa României la Box Juniori ce se desfăşoară la Târgu Mureş PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 19 Martie 2012 16:18
În această săptămână, la Târgu Mureş se desfăşoară Cupa României la Box Juniori, competiţie de anvergură organizată de Clubul Sportiv „Ring Box” şi administraţia oraşului şi judeţului gazdă, turneu înscris în calendarul Federaţiei Române de Box.
 
La această competiţie, Sighetu-Marmaţiei va fi reprezentat de opt pugilişti ai Clubului Sportiv Şcolar Sighet antrenaţi de Adrian Şteţca. Având în vedere succesele boxerilor şi calitatea şcolii sighetene de box, mai mult ca sigur că tinerii sportivi se vor întoarce cu câteva cupe şi medalii.
Citeşte mai mult...
 
Şahiştii Clubului Sportiv „Sig Mar” din Sighetu-Marmaţiei au câştigat turneul interjudeţean cu o diferenţă de 50 de puncte faţă de jucătorii din Satu Mare PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 19 Martie 2012 15:56
Duminică seara, turneul interjudeţean de şah pentru copii sub 8 ani desfăşurat la Satu Mare s-a încheiat cu succesul incontestabil al jucătorilor Clubului Sportiv „Sig-Mar” din Sighetu-Marmaţiei care s-au impus în faţa celor trei cluburi sătmărene cu 57,5 la 6,5.
 
Dintre cei opt jucători participanţi, patru au câştigat cu mat toate meciurile. Este vorba de Andrei Cătălin Mintău, Silviu Pontoş, Larisa Covrig şi Ştefania Ştef. Următoarea mare competiţie va avea loc la 1 aprilie la Căciulata unde se vor desfăşura Campionatele Naţionale pentru Copii şi Juniori.
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior919293949596979899100UrmătorSfârşit »

Page 97 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact