logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Unde mergem?......La Cluj!!!!!!! PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Duminică, 29 Aprilie 2012 09:05

In zilele de 27 si 28 aprilie, la Sighetu Marmatiei s-a desfasurat etapa zonala a Campionatului National de baschet la nivel de liceu din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar. La competitie au participat 4 echipe reprezentand tot atatea licee din Oradea, Satu Mare, Bistrita si bineinteles orasul gazda.

Meciurile au inceput vineri de la orele 17:00, la Sala Polivalenta, unde prima data s-au confruntat echipele Colegiului National ''L. Rebreanu'' din Bistrita si a Liceului cu Program Sportiv din Satu Mare. Meciul a fost castigat de satmareni cu scorul de 67-58. Cel de-al doilea meci a adus fata in fata echipele Colegiului National ''Emanuil Gojdu'' - Oradea si a Colegiului National ''Dragos Voda'' din Sighet. Echipa gazda, antrenata de neobositul profesor de sport Anton Fangli, a debutat cu dreptul in competitie, impunandu-sa in fata oradenilor cu scorul de 92-54, facand astfel un mic dar important pas spre calificarea in faza superioara a campionatului.

Dimineata zilei de sambata i-a adus in teren in primul meci pe cei de la CN ''E. Gojdu''- Oradea si pe cei de la CN ''L. Rebreanu''- Bistrita. Si de aceasta data, oradenii au fost invinsi de o echipa care a facut o figura foarte frumoasa la aceasta competitie, echipa bistriteana impresionand prin calmul din teren, spiritul de echipa si daruirea cu care au jucat fiecare meci. Scorul final a fost de 77-69 pentru echipa din Bistrita.

Al doilea meci al zilei de sambata a adus in teren echipa CNDV care a jucat impotriva satmarenilor de la LPS SM.

Ultima actualizare Duminică, 29 Aprilie 2012 10:18
Vezi video
 
Tenis: comportare apreciabila a tenismenelor Iulia Duna si Trus Carmen la “Trofeul Damco" PDF Imprimare Email
Scris de Mihaljek Eugen   
Vineri, 27 Aprilie 2012 08:17

Comportare apreciabila a tenismenelor Iulia Duna si Trus Carmen la competitia dotata cu “Trofeul Damco" desfasurata la Oradea.

Duna Iulia, confirmand forma excelenta in care se afla, a castigat turneul la categoria ei de varsta, in timp ce Trus Carmen a ajuns pana in semifinala unde a cedat la mare lupta dupa ce a avut minge de meci !

Tenismenele sant legitimate la CSS Sighet, antrenor profesor Mihaljek Eugen

Ultima actualizare Vineri, 27 Aprilie 2012 08:29
 
Scoala ''George Cosbuc''- campioana municipala la fotbal PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Joi, 26 Aprilie 2012 16:58

Miercuri, 25 aprilie, la Sala Polivalenta din Sighetu Marmatiei s-a defasurat Campionatul de fotbal scolar la nivel primar- faza municipala. La competitie au participat echipe de la scolile din oras,care au fost impartite in doua grupe astfel:

Grupa A: Scoala George Cosbuc

             Scoala nr 1

             Scoala ''I M de Apsa''

Grupa B: Scoala nr 10

            Scoala nr 5

           Scoala nr 2

Rezultatele mecurilor sunt urmatoarele:

Citeşte mai mult...
 
Faza zonala la baschet interlicee incepe vineri la Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Marţi, 24 Aprilie 2012 07:06

In acest sfarsit de saptamana, in zilele de vineri si sambata,la Sala Polivalenta din Sighetu Marmatiei se va desfasura faza zonala a Campionatului National de Baschet -licee din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar.

La eveniment vor participa echipele Colegiului National ''Liviu Rebreanu'' – Bistrita, a Liceului cu Program Sportiv Satu Mare, cea a Colegiului National ''Emanuil Gojdu''- Oradea si echipa gazda a Colegiului National ''Dragos Voda'' – antrenata de catre domnul profesor Anton Fangli.

Vineri meciurile vor incepe de la orele17:00 si se vor incheia la orele 20:00. Sambata, starul se va da la ora 9:00 si la orele 16:00 se preconizeaza ca intreaga competitie sa se incheie.

Arbitrajul va fi asigurat de Marius Butean din Satu Mare, arbitru de Liga I.

Organizatorii asteapta cat mai multi iubitori ai sportului in sala pentru a sustine echipa CNDV.

 
Sportivul Vlad Oniţa din Sighetu-Marmaţiei a câştigat două concursuri la categoria 16 şi 18 ani din cadrul unui campionat de tenis din Marea Britanie PDF Imprimare Email
Scris de I.J.Popescu   
Sâmbătă, 21 Aprilie 2012 11:14
Recent, în Marea Britanie s-a desfăşurat un concurs de tenis de câmp la care, tânărul sportiv Vlad Oniţa din Sighetu-Marmaţiei a participat la două categorii, la cea de 16 şi, respectiv la cea 18 ani, reuşind performanţa de a cuceri Locul I la ambele.
 
Tenismanul Vlad Oniţa, legitimat la Clubul Sportiv Şcolar Sighet, antrenat de profesorul Eugen Mihaljek, are deja un bogat palmares naţional şi internaţional, fiind cotat printre primii zece jucători în clasamentul Federaţiei Române de Tenis.
Ultima actualizare Sâmbătă, 21 Aprilie 2012 18:19
Citeşte mai mult...
 
Tenismeni in finala PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 20 Aprilie 2012 11:17
Pompierii maramureşeni au dovedit încă o dată că sunt sportivi de top. În conformitate cu “Calendarul sportiv al A.S.P.R.” pentru anul 2012, în perioada 12 - 19. 04, I.S.U “Avram Iancu“ al judeţului Cluj a organizat competiţia de tenis de masă ”Cupa A.S.P.R.” etapa a II-a, interjudeţeană.
 
I.S.U Maramureş a fost reprezentat la acestă competiţie de către lt. col. Ovidiu Moldovan, comandantul Detaşamentului de Pompieri Sighetu Marmaţiei, plt. adj. Radu Şiman, de la aceeaşi subunitate şi plt. Ştefan Moldovan de la reşedinţa unităţii. Pompierii maramureşeni au avut un parcurs de excepţie. Lt. col. Ovidiu Moldovan şi-a surclasat adversarii şi a obţinut locul I la categoria de vârstă peste 45 de ani.
 
La rândul său, plt. adj. Radu Şiman s-a clasat pe locul I la categoria de vârstă între 36 şi 45 de ani. Cei doi au făcut echipă şi au obţinut un binemeritat loc II la categoria dublu. Plt. Ştefan Moldovan a făcut şi el o figură frumoasă, reuşind să se claseze pe locul IV la categoria de vârstă sub 35 de ani.
Ultima actualizare Sâmbătă, 21 Aprilie 2012 18:21
Citeşte mai mult...
 
Reprezentativa de fotbal a I.S.U. Maramureş a susţinut ieri un meci de pregătire PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 19 Aprilie 2012 11:21
Reprezentativa de fotbal a I.S.U. Maramureş a susţinut ieri un meci de pregătire în compania unei selecţionate a clubului F.C. Universitar Maramureş Baia Mare, care activează în Liga 2 a Campionatului Naţional de Fotbal. A fost un meci disputat, cu faze de gol numeroase la ambele porţi, care s-a terminat cu victoria profesioniştilor de la F.C., cu scorul de 6-4.
 
Gazdele i-au avut în teren pe patronul echipei, Dan Hotico, alături de care au mai evoluat foştii jucători de Liga I- Buia şi Bumb. Partida a constituit un bun prilej de verificare pentru reprezentativa I.S.U., înaintea începerii campionatului de fotbal al M.A.I.. Selecţionata noastră va debuta în această competiţie cu un meci împotriva reprezentativei Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare, care se va disputa joi, 26.04.2012, în Baia Mare.
Citeşte mai mult...
 
Minifotbalul românesc se pregătește de Champions League PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 16 Aprilie 2012 10:21
Minifotbalul românesc, unul dintre puținele sporturi în care România deține titlul european, se pregătește pentru sezonul de vară. Este vorba despre finalele Campionatului Național și Cupei României, două competiții care reunesc cele mai bune formații de minifotbal din țară. Anul acesta miza este mult mai mare decât în anii trecuți, deoarece recenta înființare a European Minifootball Federation care a avut loc la Praga în luna martie a.c. a prilejuit și anunțul că începând din 2013 se vor pune bazele unei competiții europene intercluburi care va reuni campioanele tuturor țărilor europene afiliate noului organism.
Ultima actualizare Luni, 16 Aprilie 2012 10:29
Citeşte mai mult...
 
Micul şahist Andrei Cătălin Mintău din Sighetu-Marmaţiei a devenit Campion Naţional la Şah Rapid PDF Imprimare Email
Scris de I.J.Popescu   
Joi, 12 Aprilie 2012 16:42
În perioada 1-12 aprilie, la Călimăneşti Căciulata s-a desfăşurat Campionatul Naţionalde Şah pentru Copii şi Juniori la care, Clubul Sportiv "Sig-Mar" din Sighetu-Marmaţiei a aparticipat cu 11 mici jucători de şah printre care şi Andrei Cătălin Mintău care, la secţiunea Şah Rapid a cucerit Locul I şi Medalie de Aur, devenind Campion Naţional la Şah Rapid, titlu care-i permite ca în luna august să participe la Campionatul Mondial de Şah Rapid ce se va desfăşura în Germania. De-acum "marele" şahist este antrenat de Ioan Costiuc.
Ultima actualizare Joi, 12 Aprilie 2012 16:57
Citeşte mai mult...
 
FOTBAL. Juniori: Salina Ocna Sugatag va juca finala mica la Trofeul Sperantei de la Constanta PDF Imprimare Email
Miercuri, 11 Aprilie 2012 20:59
Salina Ocna Sugatag participa in aceste zile la Trofeul Sperantei (jucatori nascuti dupa 1 ianuarie 1998), intrecere organizata de Academia „Gheorghe Hagi”, in parteneriat cu AJF Constanta si DSTJ Constanta.  Partidele se disputa pe doua terenuri, unul cu iarba si unul sintetic. Echipa maramureseana este in aceeasi grupa cu echipa gazda a turneului si chiar a debutat in fata acesteia, pierzând la scor. Mai apoi, Salina a invins cu 4-1 echipa din Pitesti, prin golurile marcate de Sergiu Ciocan, Razvan Onea si Ioan Opris (2).

Dupa 8-0 in sesiunea de dimineata cu Salina, Academia Hagi a obtinut un nou succes categoric in a doua etapa din faza grupelor la “Trofeul Sperantei”. Elevii lui Marius Codescu au intâlnit pe Steaua Dunarii Galati si au bifat al doilea succes in tot atâtea partide. Scorul final a fost 4-0 (2-0), golurile constantene fiind inscrise de Bogdan Anghel si Virgil Ghita.
Ultima actualizare Miercuri, 11 Aprilie 2012 21:04
Citeşte mai mult...
 
Un an suspendare si 3.000 lei amenda pentru jucatorul de fotbal de la Luceafarul Stramtura care a lovit un arbitru PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 06 Aprilie 2012 11:02
Comisia de Disiciplina a Asociatiei Judetene de Fotbal Maramures a decis sanctionarea echipei Luceafarul Stramtura cu suspendarea terenului petru doua jocuri si cu o amenda de 500 lei pentru masuri de ordine insuficiente. De asemenea, pentru lovirea arbitrului, jucatorul Vasile Moldovan de la Luceafarul este suspendat un an si amendat cu suma de 300 lei. A mai fost penalizata si echipa Brisca Sarasau, cu 100 lei, pentru neasigurarea asistentei medicale la meciul de juniori. In aceasta saptamana au fost sanctionati 11 jucatori si un oficial. Delegatul echipei Vectrix Satulung, Florin Tibil, a fost suspendat doua luni si a fost amendat cu 200 lei pentru injurii. 
 
Programul meciurilor din 8 aprilie 2012. Liga a IV-a. Seria Nord:
Ultima actualizare Vineri, 06 Aprilie 2012 11:28
Citeşte mai mult...
 
BC EKO Sighet la turneul de babybaschet - Sighet, 30 aprilie PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Joi, 05 Aprilie 2012 20:02

EKO SIGHET de SighetOnline
 
Un nou campion national pentru CSS Sighet - Pop Alexandru a cucerit locul I la biatlon PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Miercuri, 04 Aprilie 2012 21:15

In perioada 30-31-03 2012 la Bucuresti, s-au desfasurat Campionatele Nationale de Atletism pentru Copii 1, 2 si 3. La competitie au participat si trei atleti de la CSS Sighet, la probele de lungime - Csillik Galaxia, greutate - Codrea Denisa - si biatlon - Pop Alexandru. La finalul probei de lungime atleta Csillik Galaxia s-a clasat pe locul 12, la proba de greutate sigheteanca Codrea Denisa a ocupat locul 18. De mentionat ca la ambele probe numarul de concurenti a fost foarte mare.

Marea surpriza a participarii Clubului Sportiv Scolar la aceste campionate a fost micul atlet sighetean Pop Alexandru, aflat la prima sa participare la un concurs de asemenea anvergura. El a participat la biatlon - lungime si viteza 40m, reusind la finalul probelor sa obtina locul I si medalia de aur, devenind astfel campion national la aceasta proba.

Ultima actualizare Joi, 05 Aprilie 2012 15:13
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior919293949596979899100UrmătorSfârşit »

Page 96 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact