logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
In 21 august se constituie galeria echipei Plimob Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Luni, 13 August 2012 10:06
Suporterii sigheteni ai echipei de fotbal de Liga a treia Plimob sunt invitati marti, 21 august, incepand cu ora 18.00, la Sala "Viorel Costin", pentru constituirea galeriei. Galeria va fi inregistrata de federatia de resort, pentru a fi recunoscuta de Liga Suporterilor. In acest sens, toti doritorii sunt rugati sa aiba asupra lor cate o poza de tip buletin pentru legitimatie, iar minorii de peste 16 ani trebuie sa prezinte si acordul parintilor. 

La intalnirea din 21 august va fi ales seful galeriei sighetene. Acesteia ii vor fi asigurate conditiile pentru a-si insoti echipa in meciurile din deplasare. 
Citeşte mai mult...
 
Programul Turului Seriei 5 in Liga a III-a la fotbal pentru Plimob Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Vineri, 10 August 2012 17:22
Echipa de fotbal Plimob Sighetu Marmatiei se afla la cea mai importanta provocare de pana acum, fiind prima data cand a ajuns in liga a III-a de fotbal. Speram sa fie o surpriza placuta pentru toata lumea jocul si performanta echipei sighetene care va beneficia si de sprijinul Primariei Sighet in acest sezon. Echipa sigheteana face parte din seria 5 a Ligii a treia, iar turul sezonului 2012/2013 il va incepe pe propriul teren, in compania echipei FC Zalau. Echipa Sighet Online doreste mult succes echipei sighetene. 

PROGRAMUL TURULUI SERIEI 5
Etapa I, 31 august 
Unirea Dej - Seso Campia Turzii 
Soimii Pancota - Sanatatea Servicii Publice Cluj 
Plimob Sighetu Marmatiei - FC Zalau 
FC Hunedoara - Jiul Petrosani 
Europa Alba Iulia - Olimpia Satu Mare 
Unirea Floresti - National Sebis 
Tricolorul Alparea sta. 
Ultima actualizare Vineri, 10 August 2012 17:33
Citeşte mai mult...
 
Fotbal, Liga a III-a: Plimob Sighetu Marmatiei: 17 jucatori in probe, 3 amicaluri si dorinta de mentinere in Liga 3 PDF Imprimare Email
Vineri, 10 August 2012 05:12
17 jucatori se afla in probe la Plimob Sighetu Marmatiei, echipa care - dupa ce a castigat seria Nord a Maramuresului si s-a impus in finala judetului cu castigatoarea seriei Sud, Spicul Ardusat - a castigat confruntarea cu Flacara Halmasd, campioana Salajului, calificandu-se astfel in aceasta vara in Liga a treia. Lotul va fi definitivat in circa o saptamana, sighetenii disputand pana la aceasta ora trei meciuri de pregatire, doua dintre acestea fiind castigate. Sezonul incepe in 31 august. 

Sighetenii fac parte din seria 5, alaturi de echipele: Olimpia 2010 Satu Mare, Damore Tricolorul Alparea, FC Zalau, Unirea Floresti, Sanatatea Servicii Publice Cluj, Unirea Dej, Seso Campia Turzii, Europa Alba Iulia, FC Hunedoara, Jiul Petrosani, National Sebis, Soimii Pancota. 
Ultima actualizare Vineri, 10 August 2012 06:04
Citeşte mai mult...
 
Haos la gimnastică: Belu şi Bitang pleacă, Ponor se retrage supărată pe cei doi PDF Imprimare Email
Miercuri, 08 August 2012 08:09
Finalul probelor olimpice la gimnastică a scos la lumină probleme şi conflicte interne uriaşe în cadrul lotului de gimnastică. O medalie de aur la sărituri (Sandra Izbaşa), un argint la sol (Cătălina Ponor) şi un bronz cu echipa. Un palmares foarte bun al gimnasticii româneşti la Jocurile Olimpice, mult peste orice sport. Cu toate acestea, finalul concursului a scos la iveală disensiunile din cadrul lotului. Prima afirmaţie care ne-a lăsat mască a fost cea a Cătălinei Ponor: "Mă retrag din gimnastică. Aş fi vrut ca după medalia de argint de la sol să primesc şi eu felicitări din partea celor din lot!", a spus Ponor. Mama Cătălinei a confirmat că fiica sa e supărată pe cei doi antrenori, Octavian Belu şi Mariana Bitang.
Citeşte mai mult...
 
Performantele la karate ale Clubului Sportiv ,, KAMIZA DO"Sighetu Marmatiei continua PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Duminică, 05 August 2012 06:02
Duminica trecuta, 11 sportivi sigheteni au incheiat un turneu de pregatire constand in participarea la competitia de karate ,,Cupa Unirea",organizata de clubul ,, SATORI" Slobozia, precum si la stagiul de karate cu Sensei Jean Pierre Fischer( 8 Dan),   in cadrul taberei din Eforie Nord. In drumul spre Slobozia sportivii sigheteni au trait o ora de istorie in racoarea si linistea Mausoleului de la Marasesti, o adevarata lectie despre patrie si onoare. La a II-a editie a competitiei ,,Cupa Unirea" au participat 17 cluburi de karate din tara, cu un numar de 225 de karateka la toate categoriile. Sportivii nostri au urcat pe podium de mai multe ori dupa cum urmeaza:
Ultima actualizare Duminică, 05 August 2012 06:13
Citeşte mai mult...
 
MOUNTAIN BIKE - Rocks’n Roots, editia 2012, are loc in Mogosa in 27 si 28 iulie PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 26 Iulie 2012 11:22
Concursul de downhill "Rocks’n Roots", organizat de Garage Racing Baia Mare, are loc in 27 si 28 iulie la Mogosa. Va fi editia a treia. Traseul are o lungime de 2.5 km si o diferenta de nivel de 500 m. "Acest traseu este considerat cel mai frumos si mai tehnic din tara, dat fiind ca este format din sectiuni de un nivel tehnic ridicat, atat naturale, cat si special amenajate pentru a creste adrenalina concurentilor si spectacolul oferit privitorilor de pe margine", a mentionat Zoltan Toth, managerul echipei Garage Racing. 

Patru categorii de concurs sunt disponibile pentru cei care doresc sa participe la a treia editie a "Rocks’n Roots": hardtail, juniori, elite si masters. Echipamentul de protectie este obligatoriu. De asemenea, este obligatorie efectuarea a cel putin doua manse de pregatire inaintea celor cronometrate. 
Citeşte mai mult...
 
De Ziua Mondială a Şahului, sigheteanul Cătălin Andrei Mintău a devenit vicecampion european la şah rapid, fiind primul maramureşean care a cucerit acest titlu PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 20 Iulie 2012 10:18
În perioada 14-19 iulie, în staţiunea Banja Vrucica din Bosnia Herţegovina, staţiune cu rezonanţe istorice pentru lumea şahului (în 1980, aici au avut loc celebrele partide dintre Jugoslavia şi URSS), s-a desfăşurat Campionatul European de Şah Rapid, Blitz şi Dezlegări pentru grupa de vârstă 8-18 ani. La această importantă competiţie, printre cei 226 de jucători din 19 ţări europene, România a fost reprezentată de 12 dintre cei mai buni şahişti din ţară printre care şi micul Andrei Cătălin Mintău din Sighetu-Marmaţiei, membru al Clubului de Şah „Sig-Mar”, antrenor Ioan Costiuc. Chiar dacă va împlini 8 ani abia în luna noiembrie, Andrei Cătălin Mintău a fost acceptat la europene, ba mai mult, la Blitz a fost nevoit să joace cu jucători de 10 ani. Şi, nu numai că a jucat dar, în final, a reuşit să cucerească Medalia de Argint şi titlul de Vicecampion European la 0,5 puncte faţă de jucătorul sârb clasat pe Locul I. Reamintim că, în acest an, elev în clasa a II-a a Şcolii „George Coşbuc” Andrei Cătălin Mintău, deţinător a multe medalii şi cupe, este şi Campion Naţional la Şah Rapid, titlu cucerit în acest an la Călimăneşti Căciulata, fiind în acelaşi timp primul şahist maramureşean care a cucerit acest titlu. 
Ultima actualizare Vineri, 20 Iulie 2012 11:06
Citeşte mai mult...
 
Mintau Andrei Catalin, vicecampion european, medalie de argint pentru Romania, la sah rapid în Bosnia Hertegovina PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 18 Iulie 2012 15:53
In perioada 14-19 iulie, in statiunea Banja Vrucica din Bosnia Hertegovina s-a desfasurat Campionatul European de Sah Rapid. La aceasta competitie, la categoria de varsta 8 ani, Romania a fost reprezentata de sigheteanul Mintau Andrei Catalin, component al clubului Cs Sig-Mar Sighetu Marmatiei, tanarul sighetean de doar 8 ani devenind vicecampion european, medalie de argint pentru Romania, la sah rapid în Bosnia Hertegovina, o performanta cu totul deosebita atat pentru sahistul sighetean si pentru sportul sighetean, cat si pentru Romania!
Mintau Andrei Catalin este Campion National la Sah Rapid, titlul fiind cucerit in luna aprilie, la Calimanesti Caciulata unde s-a desfasurat Campionatul National de Sah pentru Copii si Juniori.
Ultima actualizare Miercuri, 18 Iulie 2012 17:44
Citeşte mai mult...
 
Pentru EKO Sighet se incheie un nou sezon plin de performante si incepe o binemeritata vacanta PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 17 Iulie 2012 08:03

Odata cu incheierea turneului de Minibaschet de la Brasov BC EKO Sighet intra in vacanta de vara.

''S-a incheiat inca un sezon cu adevarat deosebit pentru clubul nostru. Am avut rezultate notabile la toate categoriile de varsta, am participat la nenumarate competitii in toata tara unde nu ne-am facut de ras, din contra am fost mereu acolo sus luptand cot la cot cu cele mai bune echipe din intreaga tara.

Daca am face o scurta recapitulare a primei jumatati de an 2012 nu am putea trece cu vederea cateva competitii lac are am participat:

- locul 2 la Cupa Transilvania organizata la Targu Mures (turneu de amploare la care au participat peste 150 de copii, reprezentand 12 cluburi din 5 judete, impreună cu invitati de seama ai baschetului).

- organizarea competitiei "Cupa Sighet FM sustinuta de Transilvania Bois" chiar la noi in oras unde am obtinut locul 4 si unde am avut oaspeti de seama din orase precum Targu Mures, Iasi, Cluj Napoca, Satu Mare si Baia Mare.

- organizarea competitiei "Cupa Sighet FM Babybaschet sustinuta de Urgent Curier" unde am obtinut locul 2 la baieti 2002, locul 1 la baieti 2003 -2004, locul 3 la fete precum si multe alte premii speciale.

Citeşte mai mult...
 
In perioada 14-19 iulie, in Bosnia Hertegovina, sigheteanul Mintau Andrei Catalin va reprezenta Romania la Campionatul European de Sah Rapid PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 12 Iulie 2012 20:24
In perioada 14-19 iulie, in statiunea Banja Vrucica din Bosnia Hertegovina se desfasoara Campionatul European de Sah Rapid.
La aceasta competitie, la categoria de varsta 8 ani, Romania va fi reprezentata de sigheteanul Mintau Andrei Catalin, component al clubului Cs Sig-Mar Sighetu Marmatiei.
Mintau Andrei Catalin este Campion National la Sah Rapid, titlul fiind cucerit in luna aprilie, la Calimanesti Caciulata unde s-a desfasurat Campionatul National de Sah pentru Copii si Juniori.
De asemeni, lacompetitia din Bosnia Andrei va participa si la intrecerea denumita "Blitz" la categoria de varsta 10 ani desi micul nostru sahist are doar 7 ani si jumatate.

Ii tinem pumnii si ii dorim succes!
Ultima actualizare Joi, 12 Iulie 2012 20:34
 
Interviu cu Ioan Costiuc - Club Sah Sig-Mar (audio) PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Vineri, 06 Iulie 2012 15:23
Interviu audio cu Ioan Costiuc (Club Sah Sig-Mar) dupa turneul de sah de la Cap Aurora. Sighetenii au castigat locul 1 pe echipe la acest concurs international de sah. Mai multe detalii aveti in materialul audio de mai sus. 
Ultima actualizare Vineri, 06 Iulie 2012 15:40
 
Interviu cu Emil Kosztelnik B.C.EKO Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Joi, 05 Iulie 2012 17:00
Performanta deosebita a echipelor EKO Sighet atat de fete cat si de baieti la recent incheiatul turneu de la Brasov, "Liga Nationala" la BabyBaschet, ne-a determinat sa ii luam un nou interviu profesorului Emil Kosztelnik, cel raspunzator de imaginea frumoasa creata Sighetului prin sport. 

Jucand in compania celor mai bune echipe din intreaga tara, baietii de la EKO Sighet 1 au reusit sa se situeze pe un onorabil loc 5 din 74 de echipe participante si, cine stie, poate reuseau si mai mult daca nu era ghinionul de la tragerea la sorti din sferturi unde sortii le-au repartizat echipa Mobitelco Cluj 1.
Ultima actualizare Joi, 05 Iulie 2012 22:14
Citeşte mai mult...
 
BC EKO Sighet s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Nationale de babybaschet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 29 Iunie 2012 07:18

Echipa de babybaschet a BC EKO Sighet s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de baschet de la Brasov, urmand sa joace cu adversarii de acum traditionali, cei de la U Mobitelco Cluj Napoca. Uram succes echipei sighetene si celor doi antrenori!

Rezultatele BC EKO Sighet din Liga Nationala de Minibaschet:

 

Rezultate complete din 16-zecimi:

2012-06-28 10:45 * CS Phoenix Galati 1 25:40 CSM Oradea

2012-06-28 10:15 * CS Best Arad 13:46 ACS Dan Dacian I

2012-06-28 10:15 * Labradors Nagy Mozes I 6:44 ACS Eko I Sighet

2012-06-28 10:15 * CS Concordia Chiajna 18:39 BC Galactica I Brasov

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior919293949596979899100UrmătorSfârşit »

Page 93 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact