logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
BC EKO Sighet la Campionatului National de Baschet Under 13 masculin! PDF Imprimare Email
Scris de BC EKO Sighet   
Marţi, 11 Septembrie 2012 06:04
In premiera pentru clubul nostru, in acest an, BC EKO Sighet are o echipa inscrisa in Campionatului National de Baschet, categoria de varsta Under 13 masculin.
 
O noua competitie inseamna o noua provocare pentru EKO Sighet care de la an la an isi face simtita prezenta tot mai mult in toate competitiile importante din lumea baschetului alaturi de toate cluburile importante din Romania.
 
In aceste zile site-ul Federatiei Romane de Baschet a facut publica lista echipelor inscrise in sezonul 2012-2013 precum si distributia echipelor pe serii. Astfel BC EKO Sighet se afla in seria 2, aceasta fiind completata de CS Speranta Dinamic Cluj Napoca, BC Olimpic Baia Mare 1 si  LPS CSS Satu Mare. 
Ultima actualizare Marţi, 11 Septembrie 2012 06:32
Citeşte mai mult...
 
FOTBAL - LIGA 3 - Plimob Sighetu Marmatiei: prima deplasare, prima infrangere PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 08 Septembrie 2012 06:05
In a doua etapa din seria 5 a Ligii a treia de fotbal, Plimob Sighetu Marmatiei a pierdut ierii cu 1-3 confurntarea cu Jiul la Petrosani. A fost prima deplasare pentru maramureseni in acest sezon, dupa ce - in prima etapa - au evoluat acasa cu FC Zalau si s-au impus cu 1-0. Partida este condusa de Adrian Sorin Costreie (Targu Jiu), acesta urmand a fi asistat de Lorin Adrian Udrea (Targu Jiu) si Alexandra Alina Danasel (Targu Jiu). Observatori au fost desemnati: Vasile Balas (Resita) si Gigi Buruntia (Craiova). 

In etapa viitoare (14 septembrie), Plimob va sta, urmand ca sighetenii sa revina pe gazon in etapa 4, in 21 septembrie, la Olimpia Satu Mare. 

In etapa a doua, in 7 septembrie, meciurile sunt urmatoarele: Sanatatea Servicii Publice Cluj - Unirea Dej se joaca de la 20.00, FC Zalau - Soimii Pancota 3-5, Jiul Petrosani - Plimob Sighetu Marmatiei 3-1, Olimpia Satu Mare - CS Osorhei se joaca maine, de la 17.00, National Sebis - Europa Alba Iulia 4-1, Seso Campia Turzii - FCM Turda 1-1, FC Hunedoara sta.
Ultima actualizare Sâmbătă, 08 Septembrie 2012 14:33
Citeşte mai mult...
 
Fotbal. Maramures. Rezultatele celor 12 partide din Cupa Romaniei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 06 Septembrie 2012 11:55
A doua etapa a Cupei Romaniei, faza pe judet, s-a disputat ieri. Cele mai multe goluri au fost inscrise de Foresta Campulung la Tisa, care a dat noua goluri in poarta echipei Brisca Sarasau. De altfel aceasta a fost confruntarea in care s-a inscris cel mai mult, Brisca reusind trei goluri. Din cele 12 partide jucate ieri, jumatate au fost castigate de echipele gazda, jumatate de oaspeti. 

1. Brisca Sarasau - Foresta Campulung la Tisa 3-9 (arbitru: D. Lazin, asistenti C. Mezei si R. Nechita; observator: D. Matei) 
2. CS Remeti - Avantul Barsana 2-4 (arbitru: D. Gheighis, asistenti G. Tarba si S. Mezei; observator - G. Tiplea) 
Citeşte mai mult...
 
Video: Rezumatul meciului FC Plimob Sighet - FC Zalau (1-0) PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Duminică, 02 Septembrie 2012 10:21
Ultima actualizare Duminică, 02 Septembrie 2012 15:38
 
Video: FC Plimob Sighet - FC Zalau (1-0) PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Duminică, 02 Septembrie 2012 10:20
Vom reveni si cu alte filmari de la meci.
Ultima actualizare Duminică, 02 Septembrie 2012 10:24
 
Tenismenii sigheteni au castigat mai multe premii 1 la "Cupa Poarta Maramuresana" PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 01 Septembrie 2012 17:04

La Baia-Mare. a avut loc competitia de tenis "Cupa Poarta Maramuresana", editia a XVI-a, concurs inclus în calendarul federatie romane de tenis. Au participat tenismeni din mai multe localităti din tară si chiar din străinatate. Tenismenii sigheteni au avut o comportare foarte bună, obtinând trei locuri intai! La categoria 16 ani băieti, locul 1 a revenit tenismenului Onita Vlad care a câstigat toate meciurile disputate (inclusiv cu englezul  James Brimacombe, cu scorul de 6-1; 6-3). La categoria 16 ani fete, locul 1 a revenit tenismenei Trus Carmen, iar la categoria 12 ani fete s-a impus ex-liderul national de la categoria 10 ani fete, sportiva Duna Iulia, care a jucat într-o categorie superioară! Evolutii promitătoare au mai avut Pipas Raul, Ulici Vlad, Taut Gabrielle si Maris  Vasile. Tenismenii sunt legitimaȚi la CSS Sighet, antrenor prof. Mihaljek Eugen.
Ultima actualizare Sâmbătă, 01 Septembrie 2012 17:28
Citeşte mai mult...
 
Fotbal. Liga a III-a. Plimob Sighetu Marmatiei - FC Zalau (1-0) PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 31 August 2012 20:43

FC Plimob Sighetu Marmatiei a debutat cu dreptul in liga a III-a de fotbal, castigand azi pe teren propriu meciul cu FC Zalau cu scorul de 1-0 in prima etapa din sezonul 2012-2013. Golul a fost marcat in repriza a doua. FC Plimob Sighetu Marmatiei este condusa de catre antrenorul Emil Dancus si are ca obiectiv in acest sezon mentinerea in liga a III-a la finalul campionatului. 

Partida a fost condusa de satmareanul Ervin Kegyes, asistat de Danut Vasile Costea si Sergiu Neichi, ambii din Satu Mare. Observatori vor fi Dionisie Doru Matei (Cluj-Napoca) si Zoltan Pataki (Satu Mare).  

In etapa a doua, in 7 septembrie, meciurile sunt urmatoarele: Sanatatea Servicii Publice Cluj - Unirea Dej, FC Zalau - Soimii Pancota, Jiul Petrosani - Plimob Sighetu Marmatiei, Olimpia Satu Mare - CS Osorhei, National Sebis - Europa Alba Iulia, Seso Campia Turzii - FCM Turda, FC Hunedoara sta. 

Ultima actualizare Vineri, 31 August 2012 22:44
Citeşte mai mult...
 
Tenis - Cupa ''Tata si copilul'' PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 28 August 2012 06:37

In cursul saptamanii trecute, la Sighetu Marmatiei s-a desfasurat competitia de tenis de camp ''Cupa Tata si copilul'', concurs ce are o traditie de peste 20 de ani. Competitia a avut un enorm succes, jucandu-se meciuri frumoase in urma carora locul I a fost obtinut de catre familia Gavaller – Adrian si Armand. Ei au trecut in finala de dublul Mesaros Mihai si Alin. Pe urmatoarele locuri s-au clasat Stark Oskar si Richard, respectiv Ofrim Vasile si Ionuc.

Cel mai tanar jucator a fost desemnat Mesaros Mark, el avand 9 ani. Cel mai longeviv jucator a fost ales Mesaros Mihai.

Premiile au fost consistente, constand pentru locul I in cupa, racheta de tenis si duploma. Pentru ceilalti clasati pe podium s-au oferit cupe, diplome si diferite articole de tenis.

Organizatorul competitiei a fost neobositul profesor Mihaljek Eugen, iar sponsorul acestei intreceri unice in tara a fost domnul Pipas Raul. Arbitrul principal al competitiei a fost domnul Dobes Istvan.

Ultima actualizare Marţi, 28 August 2012 07:04
Vezi foto
 
CS Plimob Sighet debuteaza in turul de campionat 2012-2013 al Ligii a III-a PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Luni, 27 August 2012 11:54

Actualizare: Din surse neoficiale am aflat ca meciul se va disputa pe terenul de fobal de la Stramtura. Cand vom afla oficial locul desfasurarii, vom reveni cu detalii.

Vineri, 31 august, de la orele 18:00, echipa de fotbal CS Plimob Sighetu Marmatiei va disputa primul meci din sezonul 2012-2013 al Ligii a III-a de fotbal.

Meciul va avea loc pe gazonul stadionului municipal din Sighetu Marmatiei.

Echipa sigheteana a reusit promovarea in Liga a III-a de fotbal dupa ce a castigat cu scorul de 2-1 meciul de baraj disputat impotriva echipei CS Flacara Halmasd din Salaj.

Ultima actualizare Luni, 27 August 2012 12:29
 
Idolii si increderea in sine PDF Imprimare Email
Scris de Horia Picu   
Vineri, 24 August 2012 18:23

Suntem obişnuiţi să ne facem iluzii, şi să avem idoli dintre sportivii cei mai importanţi ai planetei.Azi am aflat ceva dureros pentru cei care mai cred încă în frumoasa lume a sportului (citeşte a sportivităţii). Cel care a câştigat de 7 (şapte!) ori la rând competiţia ciclistă „Turul Franţei”, americanul Lance Armstrong a fost deposedat de toate tururile câştigate, în urma unor acuzaţii de dopaj. Americanul a renunţat de bună voie la lupta prin tribunale, probabil simţindu-se vinovat şi conştientizând verdictul… Sunt unul care l-a admirat pe Lance pentru vivacitatea sa excepţională, pentru modul cum dintr-un condamnat aproape sigur în lupta cu necruţătoarea boală de care suferea a ajuns un învingător, şi în viaţă, şi în sport. Trec peste frumuseţea peisajelor franceze, cu castelele pe care organizatorii ni le filmau cu o de înţeles mândrie aproape la fiecare etapă . Peste tot şi toate, era un om care sigur a fost idol pentru cei care au avut de luptat cu boala, cu suferinţa. Era un exemplu demn de urmat!...

 Demn? Până azi dimineaţă, când agenţiile de presă au acordat spaţii largi şocantei veşti că, de fapt, lucrurile n-au fost chiar aşa de corecte, că una e ceea ce vezi, şi alta-i realitatea…La noi, se spune că minciuna are picioare scurte. La alţii, se pare că minciuna are picioare ceva mai lungi, dar tot pe picioare merge, care până la urmă obosesc şi atunci urmările sunt întotdeauna aceleaşi, indiferent că picioarele alea musculoase trăiesc şi se antrenează  zece luni pe an în America şi pentru două luni vin să câştige tot ce se poate câştiga în Europa…

Ultima actualizare Duminică, 26 August 2012 11:39
Citeşte mai mult...
 
Asociatia de Turca va infiinta cluburi de jucatori in Baia Mare si in alte orase ale tarii PDF Imprimare Email
Joi, 23 August 2012 08:02

Un documentarist face parte din lotul de turca de la Sighetu Marmatiei, postul sau fiind deosebit de important in conditiile in care e nevoie de cat mai multe informatii despre acest joc pe care practicantii lui vor sa il inregistreze ca sport. Prin urmare, in afara loviturilor de turca, jucatorul isi petrece ore bune in biblioteca, incercand sa stabileasca originile ciudatei intreceri.

Pana acum, cea mai veche mentiune a jocului a fost descoperita in "Descriptio Moldaviae" a lui Dimitrie Cantemir, care vorbeste despre o competitie pe echipe dupa reguli apropiate turcii. Impatimitii acestui gen de intrecere spun ca aceasta era o metoda a soldatilor de a omori timpul intre doua batalii cu turcii, dar sunt convinsi ca si altii inaintea lor au practicat-o cu zeci, poate chiar sute de ani inainte. Sighetenii care au infiintat Asociatia de Turca si-au propus nu doar sa nu lase traditia sa piara, ci chiar sa convinga oficialii statului sa omologheze jocul ca sport.

"Jocul de turca este un joc de echipa, fara contact direct intre adversari. Se delimiteaza doua zone: groapa, respectiv teren. Regulamentul este mai complex, iar jocul este unul foarte dinamic", a declarat Adrian Barlea – presedintele Asociatiei de Turca Sighetu Marmatiei.

Citeşte mai mult...
 
FOTBAL - LIGA 3 - Olimpia Satu Mare – Plimob Sighetu Marmatiei 2-0, in meci amical PDF Imprimare Email
Marţi, 14 August 2012 10:07
CS Plimob Sighetu Marmatiei a disputat al patrulea amical din aceasta vara la Satu Mare, in compania echipei Olimpia. Victoria a revenit gazdelor cu scorul de 2-0 (1-0). Cele doua echipe se vor reintalni, de aceasta data in meci oficial, in etapa a patra a Ligii a III-a, seria a V-a. 

Plimob a aliniat in acest joc doua echipe, in prima parte fiind folositi urmatorii jucatori: Moldovan – Popan, A. Novoszelenski, Eudean, Chindris, Baias, Asaujan, Gavaller, Vraja, R. Novoszelenski, R. Deac. 

Repriza a II-a: Moldovan – Mureşan, C. Pop, P. Pop, Lemac, David, V. Pop, C. Lais, Brata, Bedea, Ghinda. Antrenor: Emil Dancus. 
Citeşte mai mult...
 
Interviu cu Silvia Helici (vice-campioana mondiala si europeana la karate) PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Luni, 13 August 2012 15:12

Interviu cu sigheteanca Silvia Helici, multipla vice-campioana mondiala si europeana la karate, campioana nationala la karate.

Ultima actualizare Luni, 13 August 2012 15:47
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior919293949596979899100UrmătorSfârşit »

Page 92 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact