logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Rezultate CN Baschet masculin Under 13 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 15 Octombrie 2012 17:17
Sâmbătă, 13 octombrie, în Sala Polivalentă din Sighetu-Marmaţiei, în organizarea Baschet Club EKO Sighet, s-a desfăşurat prima etapă a seriei a doua preliminare din cadrul Campionatului Naţional masculin Under 13.

Deşi era programat să se desfăşoare pe parcursul a două zile, din cauza retragerii din campionat a echipei CS Speranţa BC Dinamic Cluj, toate partidele s-au jucat într-o singură zi, în grupă rămânând doar trei ehipe, însemnând trei meciuri.

Rezultate:

BC Olimpic Baia Mare – ACS EKO Sighetu-Marmaţiei  71 – 44

LPS CSS Satu Mare –  BC Olimpic Baia Mare  29 – 77

LPS CSS Satu Mare – ACS EKO Sighetul Marmatie  59 – 63
Citeşte mai mult...
 
Sigheteanul Cosmin Repa, din nou campion mondial la karate! PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Duminică, 14 Octombrie 2012 17:18
Intre 10-14 octombrie, la Novi Sad ( Serbia ) are loc Campionatul mondial de karate pentru copii, cadeti si juniori , organizat de W.U.K.F., la care este afiliata si Federatia romana de karate W.K.C. Din primele date pe care le detin, se pare ca la aceste mondiale participa un numar record de sportivi, in jur de 1900. Intre participanti se afla si sighetenii  Cosmin Repa (junior) si copiii Coman Claudiu, Perpelea Cezar si Perpelea Andrei. Castigator a doua medalii de aur la Campionatul mondial de karate din Brazilia (in 2010 ), Cosmin Repa isi reconfirma talia mondiala castigand aurul astazi la Novi Sad, in fata unui sportiv din Serbia.            
 
Sigheteanul Cosmin Repa este, din nou, campion mondial! Cosmin Repa a devenit celebru la Campionatul Mondial pentru Copii, Cadeţi şi Juniori de sfăşurat la Sao Paulo, în Brazilia (2010) a cucerit Locul I kumite echipe şi Locul I kata individual. 
 
La categoria copii se pare ca s-au inscris in competitie peste 100 de sportivi. Cei trei copii sigheteni au facut deplasarea in Serbia insotiti de sensei Sorin Halici si toti au ajuns pana in  fazele superioare ale competitiei mondiale. Participarea sportivilor sigheteni la o asemenea competitie este o mare si importanta realizare.
Ultima actualizare Duminică, 14 Octombrie 2012 17:47
Citeşte mai mult...
 
FOTBAL. Liga 3, seria 5: Plimob Sighet - Europa Alba Iulia: 0-1 (0-1) PDF Imprimare Email
Vineri, 12 Octombrie 2012 18:29
Vineri dupa-amiaza s-au disputat cinci dintre cele sase jocuri ale etapei a 7-a din Liga a 3-a, seria 5. Dupa ce saptamana trecuta a invins in deplasare pe FCM Turda, Plimob Sighet a pierdut acasa in fata echipei din Alba Iulia, “lanterna rosie” a clasamentului, care izbutise doar doua rezultate de egalitate pana la acest meci. O seria ciudata, in care FC Hunedoara pare principala favorita la promovare si chiar va fi daca va trece sambata de Osorhei.

Rezultate etapa 7:
Ultima actualizare Vineri, 12 Octombrie 2012 23:46
Citeşte mai mult...
 
Turneul Sighetean de Ţurcă, ediţia a III-a, 20-21 octombrie 2012 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 12 Octombrie 2012 08:17
A. S. Clubul Român de Ţurcă organizează Turneul Sighetean de Ţurcă ediţia a III-a 20-21 octombrie 2012, la Stadionul Municipal. 
 
Înscrierile se fac la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza până vineri, 18 octombrie, ora 20:00
 
Taxa de participare este de 100 de lei pe echipă şi 50 de lei pentru echipele cu cel puţin patru membri înscrişi în A. S. Clubul Român de Ţurcă
 
Meciurile în grupe vor fi de câte o oră, indiferent de scor, semifinalele şi finalele vor fi meciuri de câte două ore, indiferent de scor.
Ultima actualizare Vineri, 12 Octombrie 2012 09:56
Citeşte mai mult...
 
Avem biciclete, avem trasee marcate in Maramures ! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 09 Octombrie 2012 09:09
Centrul Judetean de Informare Turistica Maramures InfoTurism vine in atentia iubitorilor de ciclism si le ofera trasee montane marcate precum si pachete turistice deosebite. Finantarea pentru aceste proiecte provine din fonduri europene, proiectul purtand denumirea de ACESS2MOUNTAIN in care sunt partenere 8 tari din UE, printre care si Romania.
 
In judet vorbim de Muntii Gutai si Muntii Maramuresului care vor trece prin cateva transformari vizibile si dorite de mult timp de ciclisti. Primii pasi au fost deja facuti, la sfarsitul lunii septembrie desfasurandu-se in Italia o intalnire pentru a pune la punct toate detaliile cu toate tarile partenere. Mocanita de pe Vaser va fi si ea transformata in ideea de a avea un suport pentru biciclete tinand cont de faptul ca multi biciclisti urca cu trenul si ulterior se intorc pe bicicleta prin munti. Mai multe detalii vom primi pe parcurs despre acest proiect.
Citeşte mai mult...
 
Campionatul National de Baschet Under 13 masculin la Sala Polivalenta din Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 08 Octombrie 2012 21:01
BC EKO Sighet va organiza, în perioada 12-14 octombrie, primul turneu de sala al seriei a doua preliminare din cadrul Campionatului Naţional masculin Under 13. Din aceasta grupa mai fac parte echipele CS Speranta Dinamic Cluj Napoca, BC Olimpic Baia Mare 1 si LPS CSS Satu Mare.

Meciurile se vor desfasura la Sala Polivalenta din Sighetu Marmatiei in weekend-ul viitor, sambata si dumunica (13-14 octombrie).

Iata si celelalte locatii anuntate de Federatia Romana de Baschet:

12 – 14 octombrie 2012
Ultima actualizare Marţi, 09 Octombrie 2012 05:30
Citeşte mai mult...
 
Sighetenii de la Plimob obtin a doua victorie din acest sezon PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 06 Octombrie 2012 20:40

La Turda, in compania FCM, Plimob Sighetu Marmatiei a repurtat a doua victorie a sezonului, prima obtinuta in deplasare. Maramuresenii s-au impus cu 2-1 dupa ce - in prima etapa - castigasera cu 1-0 in fata echipei FC Zalau, pe propriul teren. Dragu deschide golul pentru gazde, in minutul 19, prin transformarea unui penalty. Paul Baias egaleaza in minutul 35, iar Raul Novoselenski aduce trei puncte pentru echipa sa dupa ce inscrie in primul minut de prelungire.

Dupa ce - in etapa precedenta - turdenii nu se prezentasera la meciul din deplasare, de la Hunedoara, din cauza problemelor financiare, chiar si meciul de acasa cu maramuresenii a stat sub semnul intrebarii, fiind vehiculata inclusiv varianta ca echipa din Turda sa se retraga din competitie.

Citeşte mai mult...
 
Sahistii sigheteni paricipa la Campionatul Romaniei de Sah PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 04 Octombrie 2012 13:50
La Satu Mare are loc Campionatul Romaniei de Sah, seria a III-a, Divizia B Transilvania. La aceasta competitie participa 14 echipe printre care si Clubul Sportiv Sig-Mar din Sighet. Dintre sahistii sigheteni vor participa Dan Alexandru Dicu, Csurka Rolland si Andrei Catalin Mintau. Campionatul se desfasoara in perioada 5-9 octombrie, iar clubul Sig-Mar spera sa se intoarca cu premii frumoase pentru sahul sighetean.
Citeşte mai mult...
 
FC Municipal Baia Mare si Plimob Sighetu Marmatiei se intalnesc maine intr-un meci amical PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 01 Octombrie 2012 18:41

De la ora 16.00, maine, pe stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare se va disputa meciul amical dintre FC Municipal Baia Mare si CS Plimob Sighetu Marmatiei. Baimarenii activeaza in Liga 4, Seria Sud, si sunt liderii seriei, iar sighetenii evolueaza in Liga 3, Seria 5, ocupand penultimul loc in clasament. Va fi primul amical pentru formatia antrenata de Ioan Onciu si Cristian Bogdan de la infiintarea gruparii, urmand ca - in cursul saptamanii viitoare - sa aiba programat un nou meci de pregatire, tot marti, dar la Olimpia Satu Mare.

Ultima actualizare Marţi, 02 Octombrie 2012 08:12
Citeşte mai mult...
 
FOTBAL. Liga a III-a: Plimob Sighet a pierdut cu 1-4 meciul cu National Sebis PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 29 Septembrie 2012 11:33
Vineri s-au disputat jocurile etapei a cincea din seria 5 a Ligii a 3-a. Dupa infrangerea cu 4-0 din etapa trecuta de la Satu Mare, Plimob Sighet a mai pierdut o data, incasand din nou patru goluri, de aceasta data de la National Sebis. Echipa lui Roland Nagy stie sa fie categorica atunci când câstiga. Dupa 4-1 cu Europa Alba Iulia, Sebisul a facut acelasi scor in deplsarea de la Sighetul Marmatiei, desi a început meciul cum nu se putea mai prost. Baias a punctat pentru gazde dupa numai 7 minute, la capatul unui contraatac scoala, dar Ember a avut grija sa echilibreze rapid balanta cu un sut frumos de la 25 de metri.

Pâna la pauza, vizitatorii au mai punctat de doua ori, transând – practic – meciul. Cotan a fost faultat în careu, iar Necsulescu a marcat pentru 1-2 de la punctul cu var. La ultima faza a mitanului, Capata a pus bine capul la o centrare de pe dreapta. In partea a doua, Necsulescu, Ember si Târlea au fost imprecisi la finalizare, dar tabela s-a mai modificat odata pe final, gol marcat de Târlea.

Rezultatele etapei a cincea:
Ultima actualizare Sâmbătă, 29 Septembrie 2012 11:42
Citeşte mai mult...
 
FOTBAL - LIGA 3 - FC Olimpia 2010 Satu Mare - Plimob Sighetu Marmatiei 4-0 PDF Imprimare Email
Duminică, 23 Septembrie 2012 15:38
Etapa a patra a adus pentru maramuresenii de la Plimob cea mai drastica infrangere suferita in seria 5 a Ligii a treia in acest sezon: 0-4 la Satu Mare, in compania echipei FC Olimpia 2010.  Dupa doar patru minute de joc au deschis gazdele scorul, prin Cristian Molnar. In minutul 64, puncteaza pentru Satu Mare Ionut Reimond Danila. Cu doua minute inainte de expirarea timpului regulamentar de joc, Adrian Gheorghe Micas duce scorul la 3-0. Meciul pare terminat, dar nu e, pentru ca Ionut Reimond Danila "recidiveaza" si inchide tabela la scorul de 4-0 in minutul 1 de prelungiri. 
Citeşte mai mult...
 
FOTO: Turneu amical de fotbal "Toamna Stramtureana" editia a II-a PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 15 Septembrie 2012 14:33
Zilele trecute, în organizarea “FC Old Boys Stramtura”,în localitatea Stramtura, pe terenul de fotbal al Parohiei Greco Catolice din localitate,  s-a desfăşurat turneul de fotbal dotat cu Cupa “Toamna Stramtureana”  - ediţia a II-a. Au participat echipele: F.C. Amicii, FC Tămîia, Poliţia Locala Sighetu Marmaţiei si FC Old Boys Stramtura.

Chiar daca majoritatea participantilor fac parte mai degraba din categoria "old boys", asta nu a influenţat spectacolul din teren. Cu toate că anii au trecut, un lucru a rămas neschimbat: pasiunea pentru fotbal. Poate nu e suficientă, dar e necesară atunci când vrei să realizezi ceva cu adevărat. Mai presus de scor sau ambiţii s-a aflat bucuria de a juca fotbal adevarat.
Asemenea competitii amicale te fac să redescoperi frumuseţea fotbalului, reamintindu-ne de vremurile în care fotbalul se făcea din plăcere nu pe bani.  Asadar, fara prea multa importanta, dar pentru ca trebuia sa fie si o festivitate de premiere, prezentam si clasamentul final:
Ultima actualizare Sâmbătă, 15 Septembrie 2012 15:02
Citeşte mai mult...
 
Sahistii sigheteni au obtinut 4 medalii de bronz PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 11 Septembrie 2012 11:24
Campionatul de Copii si Juniori pe echipe s a desfasurat in perioada 3-9 septembrie in statiunea Mamaia. Au fost prezenti 400 de copii, atat echipe de baieti, cat si de fete. Clubul SigMar din Sighet a avut 5 echipe cu care a participat. Ei au obtinut 4 medalii de bronz la sahul clasic, rapid si la blitz. Elena Patricia Nemes Pop, Mihaela Ioana Trifoi si Larisa Raluca Covrig eu format echpa de fete care au obtinut 3 dintre medalii, iar cea de-a patra a intrat in posesia echipei de baieti de 12 ani alcatuita din Dan Alexandru Dicu, Csurka Rolland, alaturi de Briana Cleopatra Balan, jucatoare bistriteana care de cativa ani a participat la marea majoritate a turneelor sighetene.
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior919293949596979899100UrmătorSfârşit »

Page 91 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact